| Kiképzőterepek | |
|
+6Fumetsu Kyuusaisha Tsubame Haruka Hanako Onkei Jasami Orimune Kaguya Kimimaro 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Fumetsu Kyuusaisha Genin
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2010. Mar. 16. Age : 32
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 3:37 pm | |
| Amikor oda értem a lányhoz ő is bemutatkozott. - Szia, én pedig Hanako vagyok. Talán segíthetek valamiben? Vagy keresel valakit? *kérdezte, ezután Jasami is megjelent. - Szia Fumetsu. És nektek is. *szólt oda a lányokhoz, ezután visszafordult hozzám*- Hogy vagy? - Na, akkor kezdjük az elején. *mondtam mosolyogva és oda fordultam Hanakohoz* Hát igazából arra gondoltam gyakorolhatnánk, kicsit mert egyedül elég unalmasnak tartom. Szia Jasami, amúgy semmi különösebb. *mondtam miközben az előbbiekben történtekre gondolva egy mosoly húzódott a számra. - És veletek mi van. *kérdeztem tőlük. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 3:40 pm | |
| Haruka Jasami hangjára oda fordul és mosolyogva integet neki,ez után folytatja a gyakorlást. Lassan csinálta kivételesen. Nem úgy,mint máskor. ~Remélem lassan jelentkezik a sensei. Végül eltette a kardját,mert rájött,hogy magától úgyse nagyon tanulja meg,inkább vár Chuukora. Félre vonult és elkezdett egy gyakorlóbábut püfölni. Ez sokkal jobban ment neki. Nem szokott kifejezetten erőseket ütni,inkább a gyorsaság az ő igazi fegyvere. ~Hagyom Hanakot fiúzni egy kicsit. Legalább lesz mivel piszkálni. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 3:44 pm | |
| -A csapat társam.-Feleltem Hanakonak aztán elnézegettem Haruka gyakorlását a karddal. Majd mikor a bábúhoz ment zsebre vágtam a kezem és kicsit elgondolkodtam magamban. -Jó lenne edzeni csak az a baj, hogy már unalmas ismételgetni új jutsut akarok.-Mondtam miközben elgondolkodtam.~Azt hiszem Karu nem igazán jönne gyakorolni ha most megidézném.~ | |
|
| |
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 3:54 pm | |
| *Végig hallgatta Fumetsut majd figyelte hogy Jasamivel próbál beszélgetni aki addigra más merre figyelt. -Úgy tűnik Jasami már is a nyári strand szezont tervezgeti. *Jegyezte meg mosolyogva. -Miért nem mész oda Jasami csak nem félsz? *Vissza nézet Fumutsura. -Én addig gyakorlók a csapat társaddal egy kicsit. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 4:11 pm | |
| -Nem félek.-~Aj hagyjatok már! Na jó ha ennyire egyedül akarsz lenni vele...~Gondoltam és bíztatólag megveregettem Fumetsu vállát. -Sok sikert!-Elindultam Haruka felé és megálltam mellette és csak néztem ahogy edz nem tudtam semmit sem amiről beszélgethetnénk úgyhogy vártam, hogy ő kezdje meg a beszélgetést. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 4:22 pm | |
| Teljesen belemerült a gyakorlóbábu püfölésébe,csak akkor vette észre,hogy Jasami közben odajött,mikor abbahagyta,mert megunta. -Ó,szia! Mizujs? Otthagyta a bábut és a fiúhoz lépett. Hanakoék felé is elnézett egy pillanatra,hogy lássa mit csinál a társa. Úgy tűnt,hogy gyakorolni készülnek. Végül megint Jasamira figyelt. -Sikerült kipihenned a küldetést? | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 4:29 pm | |
| -Inkább csak fizikálisan.-Mondtam kicsit szomorkás hangon. Aztán megint elnéztem egy kicsit. -Csináltál valamit miután végeztünk?-Kérdeztem vissza nem igazán tudtam miről beszélgessünk még ki kell gondolnom.~Nem épp a legjobb alkalom~Gondoltam~Talán átvezethetném a beszélgetést a kardra.~ -Látom már kardokkal is foglalkozol. Esetleg mutassak néhány mozdulatot?-Ajánlottam fel. Az akadémián még használtam katanát is de rájöttem, hogy igazából csak párbajokhoz lesz jó és egy ninja nem szokott párbajozni de néhány alkalomra még jól jöhet a tudás.~Mondjuk most~ | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 4:45 pm | |
| -Nem nagyon. Haza mentem,megvacsiztam,kimostam a ruháimat. Látod? Tiszta,mint új korában.-mutatta mega ruháját. Mikor a kardra terelődik a téma,megfogja a kard markolatát,de nem húzza ki,csak megérintette. -Hát igen,tanultam egy jutsut,amihez chakra érzékeny fegyver kell. De ha már ez egy kard,akkor kardforgatást sem ártana tanulnom egy kicsit...Örülnék,ha mutatnál pár mozdulatot,persze. De az alapok sem ártanának. Hadonászni mindenki tud,de az nem túl hasznos és még meg is sérülhet valaki-mondja nevetve. Előhúzza végül a kardot és megmutatja Jasaminek közelebbről. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 4:55 pm | |
| -Mármint ez a tegnapi ruhád?-Kérdeztem~Nem gondoltam volna, azt hittem egy másik~ -De mindegy is. Szóval chakra érzékeny penge?-Kérdeztem ahogy előhúzta, hogy közelebbről megnézhessem és tényleg több volt mint egyszerű acél. -Na jó akkor megmutatok néhány dolgot.-Mondtam és ha engedte akkor elvettem és kicsit vagdostam vele, hogy érezzem a súlyát. Aztán úgy tettem mintha a hüvelyébe tenném az oldalamhoz tettem. -Nos az első dolog amit tudnod kell, hogyha gyorsan kell elővenned a fegyvert akkor jobb ha egyszerre tudsz támadni is. Miközben húzod ki meg kell fordítani a hüvelyt és egy kicsit ferdén kell kihúzni.-Mondtam és elkezdtem mutatni amikor már normálisan kijött erősen suhintottam magam elé a katanát magam mellet vezetve. -Ezzel védekezésre kényszeríted a támadót.-Mondtam és vissza nyújtottam fegyverét. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:03 pm | |
| -Bizony! Van másik ruhám is,de azokat inkább hétköznapi viseletként használom,nem edzéshez. Odaadta a fegyvert Jasaminak,majd figyelte,hogy mit mutat vele. -Igen,értem. De az nem baj,hogy én a hátamon hordom? Kényelmesebb úgy,meg futás közben zavarna a kiálló markolat. Átvette a fegyverét és visszacsúsztatta a hüvelyébe,majd levette a hátáról és megpróbálta,amit a fiú mutatott neki. Nem volt nehéz és volt is értelme. De ehhez a kardot tényleg az oldalán kellene hordania. Így ezt lehet,hogy nem sokat fogja alkalmazni. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:17 pm | |
| -Oh tényleg. Nem figyeltem.-Magyarázkodtam.-Ha a hátadon hordod akkor ívesen kell csapni követve a kihúzás vonalát.-Mondtam miközben egy képzeletbeli karddal elmutattam, hogy. Ha ezzel végeztünk akkor kicsit gondolkodtam mit mutassak be.~Hát mondjuk banditák ellen~ -Nos amit most mutatok akkor jó ha valaki a feje fölött csap lefele. Például egy bunkó bandita bunkóval.-Mondta kis poént bele víve.-Amikor látod, hogy így próbálkozik akkor told előre és felfele a kardot. Fontos, hogy a két fegyver azelőtt találkozzon mielőtt még az ő fegyvere már lefelé halad különben már késő megállítani.-Magyaráztam el miközben próbáltam elmutogatni, de ha ide adta a katanát akkor valamivel könnyebb volt. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:25 pm | |
| Visszavette a hátára a kardot és próbált úgy vágni vele,ahogy mutatta neki Jasami,de csak lassan csinálta,biztos ami biztos. -Ó,bunkó banditát sokat láttam már. Általában kifosztom őket,miután megkapták a verésüket.-mondta nevetve. Megint kölcsön adja a katanát,hogy a fiú megmutathassa,mit magyaráz éppen. Ez sem tűnik túl bonyolultnak. Vissza veszi végül a kardját és elpróbálják párszor a jelenetet. -Világos. Ez biztos hasznos lesz.-mondta mosolyogva. Hátrébb lép és próbálgatja még a vágást,amit Jasami mutatott. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:33 pm | |
| Megvártam amíg befejezi a gyakorlást aztán újra gondolkoztam. -Na jó akkor most a vágásokat mutatom be.-Mondtam és kinyújtottam a kezem a kardért amit gondolom megkaptam így meg mutattam. Először balra aztán jobbra vágtam a testem mellett. Aztán a fejem fölött csaptam majd vízszintesen vágtam és végül átlósan. -Ezek az alapok. Ezek kombinálása az egyszerű mozdulat sorok amiket egy nem képzett ellenfél ellen használunk. Vannak bonyolultabbak is, de én sem vagyok egy nagy szamuráj. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:40 pm | |
| Megint kölcsön adta a kardot és figyelte,hogy ezúttal mit mutat neki Jasami. Pár egyszerű vágást,ezeket magától is kitalálta,de azért értékelte a gesztust. -Értem,értem. Hát,köszönöm szépen a rövid tanfolyamot.-mondta kedvesen,miközben eltette a kardot. Ezután csak állt és várt,hogy most vajon mihez kezdenek. -Na de,most mit is csináljunk? Van valami ötleted?-kérdezte kedvesen. ~Hmm,lógok neki egy ramennel,ha jól rémlik.De az még korai,nem vagyok éhes és ő sem látszik annak. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:49 pm | |
| -Szívesen! Kicsit vártam és gondolkodtam vajon mit csinálhatnánk most. -Jó kérdés...-Gondolkodtam de nem igazán jutott eszembe semmi. Aztán csak úgy valami megfogalmazódott. -Versenyezzünk a kapuig és vissza.-Mondtam. Igaz tudtam, hogy úgysem győzhetem le így még valamit hozzá tettem.-Legyen úgy, hogy 2 másodpercet kell rám verned. Nos? | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:56 pm | |
| Harukának felcsillant a szeme az ötlet hallatán és már be is állt a megfelelő irányba,hogy elindulhasson. -Jól van,de nem ér jutsut használni,csak futni. Rendben? Kicsit helyben futott,majd hajlongott,csak a biztonság kedvéért bemelegített egy kicsit. Majd beállt egy laza pózba,amiből könnyen el tud indulni. -Na és mi legyen a tét?-jutott eszébe hirtelen. ~Bár csak móka,de úgy érdekesebb,ha van tétje is egy versenynek. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 5:58 pm | |
| Miután Hanako kicsit felcukkolta Jasamit, felém fordulva még oda szólt neki. - Én addig gyakorlók a csapat társaddal egy kicsit. *ezután Jasami megveregette a vállam és elindult Harukához, akivel láthatóan jól elvoltak. - Hát akkor mivel kezdjük? *kérdeztem Hanakot* Talán egy az egy ellen vagy versenyezhetnénk is mondjuk Shuriken meg kunai dobálásban. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:01 pm | |
| -Ok-~Bakker~-egyeztem bele miközben én is nyújtottam egy kicsit és rajthoz álltam amikor megszólalt. -Na és mi legyen a tét?-Amikor meghallottam nyeltem egyet. Nem igazán tudtam, de akkor vagy ezernyi dolog tűnt fel a fejemben amiket sorra elutasítottam magamban hisz jól ismerem biztos valami egyenrangú baromság lenne az én büntetésem úgyhogy csak ennyit mondtam. -Öm előbb te. | |
|
| |
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:04 pm | |
| *Kuncogott egy sort mikor Jasami el ment. -Már az első nap beleszeretett Harukába ezt a vak is látja. *Fumutsura nézet és el gondolkodott. -Hát ha van merszed meg ütni egy lányt akkor meg küzdhetünk. De ha persze akkor sem nézlek majd gyávának ha csak versenyezni szeretnél. *Elő vett egy kunait. -De válaszd bármelyiket is legyen valamicske tét is, hogy érdekesebb legyen és szórakoztatóbb a gyakorlás. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:13 pm | |
| - Hát, ha van merszed egy ütni egy lányt, akkor meg küzdhetünk. De ha persze akkor sem nézlek majd gyávának, ha csak versenyezni szeretnél. *mondta, amire nekem egyből az jutott eszembe, hogy ugyan nem lennék képes megütni, mert a rúgásom erősebb így hát az hatásosabb lenne. - De válaszd bármelyiket is legyen valamicske tét is, hogy érdekesebb legyen és szórakoztatóbb a gyakorlás. *tette hozzá. - Hát szerintem egy az egy ellen izgalmasabb lenne. *mondtam miközben a bal kezem a wakizashim markolatára tettem jobb kezemmel pedig elő vettem egy Kunait. - A tét pedig lehetne egy adag ramen. *mondta mosolyogva és felkészültem a védekezésre. ~ Nem tudom, milyen erős lehet, de tuti jobb nálam. *futott át bennem a gondolat. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:15 pm | |
| Látja Jasamin,hogy kissé zavarba jött a kérdés hallatán. Bizonyára lenne ötlete,csak nem meri elmondani. Biztos valami illetlen dologra gondolt. -Ó,csak nem félsz,hogy valami teljesíthetetlent kérek?-kérdezte viccelődve. ~De tényleg,mit kéne...Hmm... Kicsit gondolkodott még,majd kuncogni kezdett. Úgy tűnik valami jópofa jutott eszébe. -Ha veszítesz,akkor ha legközelebb Tsunade-samahoz mentek,viszel neki egy csokor virágot és adsz neki két puszit. Na?-mondta kuncogva. ~És akkor még nem is voltam gonosz. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:20 pm | |
| -Honnan tudtam, hogy ciki dolgot kell csinálnom.-Gondolkodtam hangosan aztán és is gondolkodtam mit kéne ami egyen rangú lenne...~Na jó akkor legyen...~ -De ha nyerek akkor te adsz nekem két puszit.-Mondtam gonoszul mosolyogva aztán felkészültem az indulásra.~Valószínűleg úgyis veszítek de mindent beleadok.~Gondoltam és feszültem figyeltem. -Akkor én számolok... 1...2...3-Mondtam és elindultam teljes erőből futottam ahogy lábam bírta nem akartam veszíteni. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:22 pm | |
| *Kicsit el mosolyodott a téten. -Rendben ahogy szeretnéd. *Meg pörgette a kunait mosollyal az arcán. -Akkor lássuk, hogy táncolsz. *Másik kezével elő húzta kését és először védekező állást vett fel aztán már támadót is. Kését előre lendítette aztán a kunaival előre döfött. Fel akarta mérni Fumetsu erejét és ügyességét ezért a következő támadását késével a lába felé szúrt. Kunaival most inkább csak védekezett, de miután a fiú védekezett a kunaival szúrt a karja felé. | |
|
| |
Fumetsu Kyuusaisha Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:32 pm | |
| - Rendben, ahogy szeretnéd. *mondta, ezután megpörgette a Kunai-át, ezután először védekező pózt vett fel, de utána egyből támadni készült. Először a wakizahsival félre ütöttem a kését és a kunaimat oldalra fordítva felfogtam az övének a szúrását, ezután megpróbálta megszúrni a lábam, amit én egy ugrással kerültem el, és hogy felmérjem az ügyességét a kunait eldobtam a lába elé várva, hogy mit reagál, ha nem veszi észre, hogy csak elé céloztam és elugrik vagy védekezik, akkor nem lehet sokkal jobb nálam. ~ Ha egyből ellentámadásba kezd, akkor baj van. *gondoltam és vártam a reakcióját, miközben a wakizashimat két kézzel megfogva felkészültem a védekezésre. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek Vas. Ápr. 18, 2010 6:36 pm | |
| Haruka felnevetett Jasami hangos gondolatain,majd megveregette a vállát. -Biztos vagyok benne,hogy örülni fog neki. Megvárja,míg Jasami is kitalál valami tétet a versenyre. Nem lepi meg,amivel előáll,de nem is zavarja a gondolat. -Rendben! Újra beállt a laza pózba,amiből indulni fog. Előre,majd Jasamire,miközben számolt. Mikor elhangzott a három,futásnak eredt teljes erejéből a kapu felé. ~De rég futottam már versenyből.Jó,hogy valaki végre hajlandó volt rá. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kiképzőterepek | |
| |
|
| |
| Kiképzőterepek | |
|