Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Városon kívül: Erdő | |
|
+17Uchiha Madara Jakoutso Iramin Katsu Inozuke Takeshi Muugen Hiryuu Iki Mienai Koroshija Arata Mei Yamada Yuki Jasami Orimune Onkei Taiki Touya Shikamaru Nara Gouda Kisame Momochi Zabuza Hanako Tsubame Haruka Kaguya Kimimaro 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Jakoutso Iramin
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. May. 06.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 17, 2010 9:36 pm | |
| Átvettem a jounintól az adóvevőt és és bólintottam egyet. Ezután mindenkit végighallgattam amikor csak annyit vettem észre, hogy a csapat vezetője Iki felkapta a vizet a többiek mondanivalóján. - Iki gyere le a fáról. Nem hiszem, hogy te vagy az egyetlen akinek valami rossz történt az életében. "Vissza gondolok a nővérem halálára." Nem kéne úgy viselkedned mint egy kisgyerek. Geninek, hűségesek a faluhoz és nem nagyon tetszik nekik, hogy missing-nin vagy. Ezen nem lehet változtatni, de te látszol a legtapasztaltabbnak és ezt nekik is be kéne vallniuk. Remélem tisztában vagy azzal, hogy Chuugo jobb vezetőt nem is választhatott volna ennek a csapatnak. Szóval vedd vissza az adóvevőt és vidd végig a tervedet mert egy jó vezető nélkül a csapatnak annyi. Reménykedtem abban, hogy sikerül rávennem arra, hogy mégis csak elvállalja a csapat vezetését és, hogy nem lesz több ilyen ellentét a csapat tagok között. | |
| | | Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 17, 2010 10:19 pm | |
| -Bocs... Hogy is hívnak... Takushi? De szerintem ez egy kicsit túl kockázatos terv.-Mondtam el a véleményem az ötletére és leültem gondolkozni.~Biztos van egy jobb megoldás is... Hmm talán.~ -Nekem is van egy ötletem. Mi lenne ha csinálnánk egy hamis tekercset amin valami információ lenne a Tűz országáról? Szerintem az biztos tetszene nekik. Például egy őri járat terv a határoknál?-Ajánlottam fel saját tervem aminek egyetlen kockázata, hogy nem sikerül hiteles másolatot készíteni, de szerintem ezt meg lehet oldani. -Szerintem így könnyebb lenne... Van valakinek egy üres tekercse?-Kérdeztem mindenkitől. | |
| | | Mienai Koroshija
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 17, 2010 10:23 pm | |
| Kicsit meglepte a gyors váltás. Hirtelen odaadta az adóvevőt Hanakonak. - Kicsit gyorsan feladtad, nem igaz? Honnan tudhatnám, hogy ezt a csatamezőn nem követed el? Tekintetét a homok ninjára veti, akinek még nem tudja a nevét. - Neked ugyanúgy tudnod kéne. Egy csapat csak akkor ütőképes, ha ismerik egymást. Én például a neveteket sem tudom. Ismét Iki-re néz. - Egy jó vezetőnek kifejezetten ismernie kéne az embereit, a tűrőképességüket, harcstílusukat, gondolkozásmódjukat, de ezekbe inkább nem mennék bele, mert nincs időnk ilyesmikre. | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 17, 2010 11:18 pm | |
| ~ Mit képzel ez magáról... ch..~ - Először is, ha nem tudod a nevem ne próblkozz semmilyen Takushival. Másodszor a tervem tényleg kockázatos egy olyanak mint te, de egy képzett ninja képes arra, hogy egy ilyen feladatot elláson.- mondtam a konohai kölyöknak. ~ Örüljün, hogy még él..~ - Egyébként nekem van üres tekercsem de egy ilyen két esélyes tervhez nem adom.- mondtam, és elég lenézően néztem a suhancra. ~ Éreztem, hogy nem kellett volna ide jönnöm.... De muszáj, mert így közelebb kerülök a célomhoz.~ Gondoltam, majd felálltam és Iki mellé ugrottam. A fülébe súgtam: - Látom neked is eleged van a konohaiakból, és abból a kis szerencsétlen missin ninből abból a Mai...Mea..Mieniából.. Figyelj jobb lenne, hogy ha...- folytattam, de úgy éreztem valaki hallgatja amit mondok. - Majd folytatom.- mondtam neki, és visszamentem a No.1 csapatomhoz. . Valakinek még ilyen IQ Light ötlet?- kérdeztem, és Mei-re néztem. ~ Szegény.. mi lesz itt még...~ | |
| | | Hiryuu Iki
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2010. Mar. 10. Tartózkodási hely : A Hó Országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 12:47 pm | |
| Mienai szavain már nem tudja eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen, esetleg sírva nevessen. Ehelyett inkább elfekszik a faágon, mintha az égvilágon semmi dolga nem volna és csak foghegyről válaszol neki. - A csatamezőn mások a szabályok, kölyök. Veled ellentétben, én már vettem rész komoly összecsapásban és tudom, hogy mivel jár. Ha csak fele annyiban lett volna részed, mint nekem, akkor másképp látnád a dolgokat. Iramin kirohanása a legkevésbé sem hatja meg. - Majd lejövök, ha szükséges. Addig válasszatok vezetőt magatok közül. Javaslom Mienait, ha már ennyire okos. Mint mondtam én a továbbiakban pontosan ugyanezt a hozzáállást képviselem, amit ők velem szemben. Takeshi gondolatára felkapja a fejét és csak bólint, miközben felül. - Ne várjatok sem tanácsot, sem pedig érdemleges segítséget tőlem. Elvégre egy elveszett ninja csak önmagáért küzd. | |
| | | Katsu Inozuke
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2010. Apr. 03. Age : 31
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 2:56 pm | |
| *Hagytam, had civakodjanak.* ~Ha nekik ez jó? Csak azt is bele kellene kalkulálni, hogy megy az idő. Kellene valamit tegyek, hogy elinduljunk már végre. Az öreg sajnáltatja magát, a többiek nem akarnak egy elveszett ninja vezetése alatt lenni. Ennyi idiótát egy rakáson. Én személy szerint nem szeretnék kinyuffanni. Jobb lenne, ha az öreg vezetne minket, mert jóval tapasztaltabb, mint mi.~ *Mivel kezdett feszült lenni a helyzet cselekedtem. Egy kunait dobtam a fán fetrengő vezetőnk felé, de úgy, hogy csak az ágat találjam el.* - Ébredj fel öreg! Te vagy a csapat vezetője, ez a parancs! -kiáltottam, hogy rendes hallja mindenki. Mindenki fogadja el, hogy ez van. Hallotta mindenki Chuukot. A küldetést véghez kell vinni és ő egy tapasztalt ninja. Az ő keze alatt talán nem fog meghalni senki a csapatból. Igaz, hogy nem bízik meg senki egy elveszett ninjaban, de a feladat érdekében összekell dolgoznunk. Már rég elkellett volna indulnunk. -mondtam egyre higgadtabban. *A kezemet a kunaiaim közelében tartom, hátha véletlenül zokon vette a hirtelen felindulásomat.Ha támadna, akkor igyekszem kitérni előle. Ha nem történik semmi, akkor csak visszadőlök a fának és figyelek.* ~Remélem mostanra befejezi mindenki a hülyeségét, mert már eléggé felhúzták az agyamat. Viszont elég jó érzés volt egyet kiabálni.~ | |
| | | Uchiha Madara
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. May. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 5:56 pm | |
| Amikor Chuuko elment felderíteni, akkor a csapatok elkezdtek tervezgetni, de nem lett belőle semmi, ugyanis Takeshi jó tervvel állt elő, de a csapat többi tagjának, nem igazán tetszett, mert szerintük ez túl veszélyes lenne, eközben Iki is egy tervel drukkolt elő, de ebbe is belekötöttek a Konohai kis Geninek, és Iki átadta az irányítást a többieknek, majd felült a fára, és sztrájkba kezdet xD, majd Takeshi egyéb ötleteket várt a csapatától. A terv kiagyalása közben közbe Chuuko jelzett, hogy induljanak el, és egyéb információt is nyújt: - Eddig nem találkoztam senkivel, de gyertek, és remélem kitaláltatok már egy tervet, mert nem gondolkozhatok helyettetek, én midig előtettek leszek, többet nem szólok, csak akkor, ha van valami komoly. A nap már lenyugvóban, és semmi hír, ráadásul már kezdtek Konoha határához érni, ekkor Chuuko megint híreket szolgáltat: - Táborozzatok le, és ez parancs!! Nemsokára jövök a kettes csapathoz, én náluk alszom, csak egy kicsit még körülnézek. Amíg ti a tábor elkészítésével bajlódtok, addig Chuuko megint megszólal: - Készüljetek fel, egy Otogakurei felderítő csapat tart felétek, valószínűleg nem fog 2-es csapattal találkozni, ezért a 2-es csapat közelítse meg az e1-es csapatot, én is közelebb megyek, ha harcba kerülnétek… Csak ellenőrizni akarnak benneteket, szóval nem hinném, hogy muszáj harcolni, és ezzel Chuuko be is fejezte a közleményét. Egy kicsit még előre haladtok, és a felderítő csapat meg is állít(3 fő, lehet látni, hogy magasabb rangúak), majd az egyik megszólal: - Üdvözletem, remélem nincsenek ellenére, ha átkutatjuk önöket, ugyanis nem engedhetünk át akárkit, és eközben Onkei felé halad a másik kettő Ninja, az egyik csak úgy lekapja a táskáját,és magához vette, és ezt csinálták mindenkivel, akin van táska. A másik pedig elkezdi motozni az embereket, aki megszólalt, az csatlakozott, hogy hamarabb túlessenek a munkán, és ő Jasamit kezdet el matatni, amikor végeztek a motozással,(remélem senki sem tiltakozok) akkor elkezdték a táskákat átnézni, Onkeiével kezdték, és az egyik Ninja a főnökéhez szól: - Hé Főnök! Ennél a kis ficsúrnál találtam, egy Konohai fejpántot, mi legyen, majd a felderítő csapat főnöke elkezdet gyanakodni, de inkább kérdésekkel bombázta a többieket: - Kik vagytok, és honnan van ez a fejpánt, valamint mi célból jártok errefelé? Majd kíváncsian várja a válaszotokat, és közben egy Kunai-t vesz elő, arra az esetre, ha baj történne.
//Iraminak lesz egy kis büntetése, ugyanis több mint 48 órát nem írt, előre is köszönöm megértésedet, valamint bocs, hogy megint előre haladtunk, csak a vitának nincs értelme, előre is bocs// | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 6:31 pm | |
| ~Mennyi okos konohai van... azt nem értem, ha ilyen jó ninjának hiszik magukat, én miért vagyok itt.....~ gondolkodtam tovább mikor láttam, hogy egy kunai szállj Iki felé. Láttam az ivén, hogy messze elkerüli Ikit, így nem reagáltam rá. Mikor felálltam, hogy elinduljak, megjelent Chuuko és közölte, hogy induljunk. Elindultunk, és az ország határban letáboroztunk. Chuuko közölte, hogy jön egy járőr osztag. ~ NA akkor most okosan... csak az egyik öngyilkos jelölt meg ne ölesse magát.~ Gondoltam. Mikor megjelent 3 ninja, láttam rajtuk, hogy bőven genin szint felett vannak, chuunin, esetleg Jounin szinten. Elkezdtek minket motozni. Elvették Onkie táskáját, megtalálták benne a fejpntját. ~ Na már csak ez kellett.~ Gondoltam. Láttam, hogy a vezetőjük gyanakodni kezdett. Elővett egy kunait, és kérdésekkel sorozta a kis genint. - Én nem tenném.- mondtam higgadtan az egyik fa tövéből. Felálltam, és mikor a táskám felé nyúlt az egyik ellenkeztem. - Na azért okosan... tudom, hogy ez a dolgod, de nem ajánlom, hogy bele nézz. ~ Ha bele néz, az egyik rajzom néz vissza ~ - Mit ártotunk neked, hogy már is támadó jellegel lépsz fel ellenünk. Mi van abban, hogy ha konohai fejpánt van nála... nagy dolog nálam is van, meg egy Sunagakurei is, meg egy Kirigakurei.. gyüjtöm őket.. semmi egyéb.- mondtam, és jeleztem, hogy tegye el a kunait. Ha nem tenné akkor nincs más választásom, és én is fegyverhez nyúlok.
| |
| | | Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 6:58 pm | |
| Mel hallgatta egy kicsit a másik csapat vitáját. Nem igazán tetszett neki Hanako stílusa. -Ide figyelj...Hanako,ugye? Mielőtt bárkit is elitélsz azért,ami,talán jobban meg kellene ismerned a körülményeket. Nem szép dolog az általánosítás...Nekem az akadémián évekig tuszkolták a fejembe,hogy az Iwagakurei ninják kőagyúak,erre az első,aki szembe jött,teljesen rácáfolt. A konohaiakról meg azt mondták nekem,hogy mind puhány,ennek ellenére tele a falu híres ninjákkal. Lefogadom,hogy a csapatom tagjai is fel tudnak mutatni valami érdemlegeset...Nyílván neked is megvan a magad baja és te is mindig azt mondod,hogy 'lennél a helyemben,akkor megértenél',nincs igazam? Gondolkodj el egy kicsit ezen. Miután befejezte,a csapatához fordult és elindult az egyik irányba. -Jó lett volna a foglyos terv,de mindegy,akkor csak simán csak egy csapat elveszett ninja vagyunk.-mondja közben,érezhető,hogy bosszús egy kicsit,hogy hülyeségeken kezdtek vitatkozni a másik csapat tagjai. Az út zavartalanul tellik,egészen sötétedésig,végül letáboroznak,majd nem sokkal később Chuuko közli,hogy egy őrjárat közelít feléjük. -Ne feledjétek a tervet.-mondja halkan a társainak. Hamarosan felbukkannak a hangninják és meglepően udvarias hangnemben érdeklődnek a kilétük és a céljaik felől,valamint át is kutatják őket. Mei nem várja meg,hogy lerángassák róla a fegyveres táskáját,odaadja,had nézegessék,nincs benne semmi gyanús. Hagyja magát megmotozni is szó nélkül. Végül Onkeinél megtalálják a fejpántját. -Mi olyan érdekes abban a fejpántban? Sok elveszett ninja tartja meg,vagy viseli is. A táskámban ott van az enyém is.-mutat a táskára,amit még nem kezdtek el átvizsgálni. ~A fejpántokat oda kellett volna adni az öregnek,akkor megsporólhattuk volna ezt... -A csapatom és én csatlakozni kívánunk Otogakurehez. Úgy hallottuk,ott szívesen látják a magunkfajta kitaszítottakat...-felel a kérdésre,remélve,hogy ez nem szül még több kérdést. Viszont Takeshi viselkedése még gondot okozhat,vagy hitelesebbé teheti ezt az elveszett ninja mesét. | |
| | | Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 7:15 pm | |
| Haruka megfogja Hanako kezét és összecsukja a lány kezét,benne a medállal. -Ugyan,ugyan,neked lesz rá szükséged,mert nem leszek melletted,hogy vigyázzak rád. Remélem azért a sensei is fél szemét rajtad tartja majd.-mondja kedvesen. Lát igazságot abban,amit mond erről a beépülésről,de nem fordulhat vissza. Szégyent hozna a senseiére és a falujára is az elveszett ninják előtt. Meg valószínűleg mások előtt is. Majd lesz valahogy. -Bízz bennem,nem lesz gond. Vigyázz Katsura és a senseire. Még indulás előtt kialakul egy kis vita Hanako és az elveszett ninják között. Inkább nem folyik bele egy kicsit sem. Végül elindul a csapat és a határnál letáboroznak. Ekkor felbukkan egy őrjárat Otoból,hogy átvizsgálja a holmijukat és megtudakolja,mi dolguk erre. Elveszik a táskáját és megmotozzák,elég komoly erőfeszítésébe tellik,hogy ne nevessen,mert az őt vizsgáló ninja megtalál pár pontot,ahol csiklandós. Végül Onkeinél megtalálják a fejpántját és kérdőre vonják érte. -Az enyém is ott van a táskában,gondoltam még jól jöhet egyszer.-mondta tőle szokatlan komoly hangon. Többet nem beszél,hagyja,hogy Mei feleljen a kérdésekre,ha már ő a vezetője ennek a csapat elveszett ninjának. | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 7:59 pm | |
| *Mivel Haruka nem vette vissza a kabaláját a saját nyakába tette, de nem igazán örült annak amit a lány mondott. ~Nem tudom miért gondolja ezt. A sensei nem igazán figyel oda rám. A múltkor sem válaszolt a kérdéseimre. Nem értem miért nem foglalkozik velem. Pedig szerintem látszik rajtam, hogy meg ingott a bizalmam benne és Tsunade-samában. *A csapatban is el kezdődött a bonyodalom hála nekem, de ahogy láttam ez az 1-es csapatnál is be következett. Először válaszolni akart Ikinek pontosabban arra gondolt, hogy meg próbálja javítani a helyzeten. De egyszerre túl nagy lett a nyüzsgés és nem értette a köztük lévő kis vitába miért szólnak bele annyian. Az őt le hordó missing ninnel nem is törődött, nem akart vele is vitázni. ~Kellet megint kinyitni a számat. Most próbálhatom helyre hozni. Persze nem biztos, hogy sikerül, de meg próbálhatom. Végtére is a küldetés sikere múlik rajtunk, most az egyszer lehet, meg kellene bízni bennük egy kicsit. *Csak pár lépést tett a fához amin Iki ült. Csak remélte ha mond is valamit azzal tud javítani a ki alakult helyzeten. -Figyelt nagyon sajnálom a családodat. Bár csak sejtem, hogy milyen érzés lehet, hogy a saját vezetőd árul el akiben meg kell bíznod. Nem rég voltam egy küldetésen a falunkban ahol egy ilyen ügybe keveredtem a társaimmal. Nem tudom miért tették azt amit tettek, de azt tudom, hogy az én bizalmam is meg ingót. Hiába próbáltam beszélni erről a sensejemmel ő csak levegőnek nézet így meg értem min mész keresztül. *Le nézet a kezében lévő mikrofonra nem tudta be van-e kapcsolna esetleg Chuuko hallja a szavait, csak remélte, hogy hallja. -De azzal nem segítesz, hogy duzzogsz mint egy kis gyerek. Az előbb azt mondtad, hogy taktikai vezető vagy. Gondolom ezért is nevezet ki téged Chuuko sensej a vezetésünkre. Kaptál tőle egy esélyét, hogy bizonyíts előtte és előttünk is. De ha nem vállalod mert nem bírsz velünk geninekkel akkor csak csalódni fog benned. De tény ahogy jól esik, ha vezetsz minket akkor vezess, ha nem akkor talán a sensej választ mást, vagy átveszi a helyed. De ha átveszi a vezetést akkor neki kell majd engedelmeskedned szerintem ha a pénzed többi részét is meg akarod kapni. *Ellépet a fa közeléből majd Chuukora nézet mikor vissza jött és le vette a fej pántját. ~Később biztosan kapok még a sensejtől ezért ami történt. De most már nem tehetek semmit ez ellen. Remélem majd azért tudok vele kettesben beszélgetni. -Jól akkor menjünk. *Mondta mikor Chuuko mondta, hogy induljanak és ha ő maradt a vezető. Fej pántját az út során le vette és el tette majd a parancsra meg állt a tábor helyen. Ha még nála maradt a mikrofon a fülébe tette ha nem akkor nem foglalkozott vele. ~Bár előre fel készülhettem volna az útra. Hoztam volna pár hasznos holmit a táborozáshoz. *Gondoltam fát keresek a tábortűzhöz, de nem messze a csapattól csak a közeli fák és borokról szedtem le kisebb ágakat gallyakat. De jött a parancs, hogy menjünk az 1es csapathoz közelebb. -Közelebb kell mennünk kicsit az egyes csapathoz, mert lehet, hogy baj van. *Mondom a csapatnak ha még én vagyok a vezető. | |
| | | Hiryuu Iki
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2010. Mar. 10. Tartózkodási hely : A Hó Országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 9:16 pm | |
| Katsu kunai-át kiveszi a fából, majd elteszi és mosolyogva leugrik a fáról. - Nos... Ha én vagyok a vezető, akkor nekem nem parancsolsz. A parancsom pedig az volt, hogy válasszatok magatok közül vezetőt. De látom képtelenek vagytok még egy ilyen egyszerű feladatra is. Hanako felé csak egy megvető pillantást vet és közelebb hajol hozzá. - Nem... Nem tudod, hogy milyen érzés. És soha sem fogod megtudni, amíg nem tapasztalod meg közvetlenül. De remélem, hogy egy szép napon lesz hozzá szerencséd. - sziszegi dühösen, majd elfordul. Eközben előkerül az öreg Jounin és instrukciókat oszt. Iki nem törődve a többiekkel elindul. Útközben válaszol Hanako másik gondolatára. - Hidd el, hogy semmi szükségem arra, hogy bizonyítsak nektek, vagy bárkinek. Én magamnak akarok bizonyítani és ahhoz nincs szükségem senkire. Különösen nem rátok. Amikor parancsot kapnak a táborbontásra, Iki ismét egy fán terem/na azért nem majom XD/. - Éjszakára vállalok őrséget. Csak, hogy ne aludjatok nyugodtan. -közli ragadozómosollyal. A békés táborozást az Oto őrjárat híre zavarja meg és hősünk elhagyja az őrhelyét. - Mielőtt elaludnátok... Megyünk és megmentjük a másik csapat seggét, ha szükséges. És most nem érdekel, hogy ki milyen kifogással jön elő. Azt teszitek, amit mondok! Aki vonakodik, annak az első adandó alkalommal elvágom a torkát. Remélem világos. Na akkor... A Sunagakurei srác és Hanako előrébb osonnak és megfigyelnek, de nem buknak le. Ha igen, akkor vissza se gyertek. Ha nem buktatok le, akkor visszajöttök és elmondjátok mi a helyzet odaát. Ha kitör a balhé, amiben szinte biztos vagyok, akkor mindannyian elindulunk és a meglepetés erejét kihasználva szétcsapunk köztük. Ha elfoglaltak a többiekkel, akkor úgysem számítanak ránk. Ha sikerül egyet elkapni élve, az jó lenne, de nem muszáj. A lényeg, hogy élve ne léphessen meg egy sem. Kérdés? | |
| | | Mienai Koroshija
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 9:22 pm | |
| Iki gyors jellemváltozása nagyon meglepte. ~ Vajon mit akar mondani neki az a férfi? Jobb lenne távol tartani a kettőt. A vitatkozás közben megszólalt az adóvevő Chuuko parancsaival. Még egy pillantást vetett Ikire, majd a másik csapatra nézett. Megvárta míg elindulnak. Felvette az adóvevőt és odaadta az adóvevőt Hanakonak. - Induljunk! Felugrott a legközelebbi fára, majd onnan elrugaszkodva a következő fára követve Hanakot. A lányt utolérve megszólalt halkan. - Próbáld távol tartani ezt a srácot(Iki) az öregebbiktől. Nem akarom megtudni, hogy mit tervezgetnek. Ez után egy kicsit lemaradt tőle. A következő parancsot követően Ő is elkezdett tábort verni. ~ Vajon mit csináltak? - Hanako az adó maradhatna nálunk?
/sosem említettem a nevem/ | |
| | | Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 9:34 pm | |
| HUzamosabb vitázás következett. A missingekről kiderült, legalábbis a két öregebbről, hogy úgy önteltek ahogy vannak. Az újfiúról meg, hogy nem igazán tudja mi az a veszély! Főleg azután a kunaios manővere után. " IStenem ennek még sírás lesz a vége! " Fogtam a fejem de hallgattam, láthatólag nem szólt hozzám senki. Talán jobb is! Végül Chuuko visszajött és elindultunk. Nemsokkal sötétedés előtt letáboroztunk és Chuuko megint elment felderíteni, majd gyorsan vissza is jött, hogy közelít egy járőr csapat. Mikor megérkeztek, míg a főnök beszélt addig a beosztotthjai elkezdték átnézni a holmijainkat. Ketten engem pécéztek ki és le is rántották a hátitáskámat. Hátraesésem egy gyors mozdulatnak volt köszönhető amivel észrevétlenül kibújtam belőle. Kisebb keresgélés után kivették a fejpántom és a helyzet mintha kezdett volna elfajulni. Az öreg missing meg a csaj is próbált kivágni a pácból, de jobbnak láttam ha megpróbálok színészkedni: - NORMÁLISAK VAGYTOK!- rivallok rájuk - Ennyi erővel azt is bemesélhetnétek, hogy a Hokage vagyok aki elárulta a falut! Majd fújtatva a főnökre néztem és mint aki próbál lehiggadni előálltam a mesémmel: - A családom a két falu határán éllt, ám inkább Otogakure hez húzott a szívünk. Aztán egyik nap jöttek azok a rohadt levélfejüek és kezdték a felsőbbrendűsködést. Azt hiszik hogy ha az öt "legerősebb"- itt jól megnyomtam az irónikus hangsúlyt miközben játékosan megbökdöstem az egyik közelemben levő járőrt- országhoz tartoznak, akkor már nekik mindent szabad! Erre heppből megtámadtak minket, mert anyám nem akart ráálni arra amit akartak. Mire a szüleim szóltak volna már le is mészárolták őket. Énis csak azért élltem túl mert épp nem voltam otthon. Ha az apám haldoklása közben ezeket nem mondta volna el akkor, már rég holtan feküdnék valahol. Nemsokkal később találkoztam sensei el- mutattam Takeshire remélve, hogy felveszi a fonalat - egy pár évig tanított, aztán az engedélye nélkül belopóztam Konohába és kinyírtam egy chounint. Istenem! Könnyebb volt mint hittem! Nagyra tartják magukat, de arra nem képesek, hogy egyedül elvégezzenek valamit. Bár majdnem megjártam.- húztam végig az ujjam a hegemen- És nemsokkal ezelőtt végre eltalálták hogy csatlakozzunk Otogakure hez. Én már mentem volna előbb is, de azt mondták, hogy egy fejpánttal nem megyek semmire. Ez lenne a történetem!- fejeztem be a monológot. Mindenre felkészülten, de nyugalommal vártam a fejleményeket.
A hozzászólást Onkei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 20, 2010 2:03 pm-kor. | |
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Kedd Május 18, 2010 10:11 pm | |
| -Jól van na! Nem kéne felkapni a vizet mert van egy ötletem.-Vágtam vissza. Kicsit körül néztem a többi csapatban sem volt éppenséggel nyugis a hangulat.~Hát igen így jársz ha szökevényt raksz össze újonccal.~Gondoltam és lassan, de biztosan elindultunk. Hosszú idő elteltével megérkeztünk a tábor helyünkre, de nem sok időnk volt pihenni figyelmeztetés után már meg is tapasztalhattuk a Hang ninják vendég szeretetét. Első dolguk volt, hogy lerángassák a táskánkat, de valamiért mindenki túl elfoglalt volt, hogy az én fejpántomra figyeljenek.//Igen még mindig rajta van // A mesém már megvolt miszerint nem rég szöktem el a faluból és hozzájuk csatlakozzak, de Onkei és saját fejpántja valamivel jobban lekötötte a figyelmük. Én csöndben maradtam és kezeimet olyan pozícióba állítottam, hogy ha kell gyorsan tudjak kézjeleket formázni. Ha Onkei ha támadásba lendülnek igyekszek megfelelő távolságban maradni amíg kézjeleket mutatok a szél kontroll jutsuhoz. Ha mind a távolság tartás mind a jutsu sikerül akkor nem csak a sajátom, de legalább két másik fegyver táskából előhívok fegyvereket amiket támadásba lendíthetek.//Persze csak ha lehet// Ha nem támadnak akkor próbálom magam nyuthatni, hogy az én történetem se legyen átlátszó. | |
| | | Katsu Inozuke
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Csüt. Május 20, 2010 3:43 pm | |
| ~Na végre az öreg is aránylag észhez tért.~ Iki beszólása után egy önelégült mosolyt megengettem magamnak. Mivel hallottuk a hírt Chuuko senseitől, nem tétováztunk, mindenki cselekedett. Iki osztotta az utasításokat, ahogy letáboroztunk. ~Na végre rendesen vezeti a bandát. Mindenki azt teszi, amit mond és akkor nem lesz talán gubanc. Bár nem tetszik, hogy két elveszett ninjaval kell legyek, de így biztos, hogy a konohai lány és a sunogakurei srác összedolgoznak. Ahogy kivettem a szavaiból, én lesből fogok támadni velük, ha véletlenül a felderítők lebuknának. Reméljük zökkenőmentes lesz minden.~ Iki szavaira én csak bólintottam egyet. Amikor a felderítőink elindulnak, akkor én nagyon figyelek, nehogy én legyek a két elveszett ninjanak célpontja. Igyekszek odafigyelni mind a kettőjükre. | |
| | | Jakoutso Iramin
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. May. 06.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Csüt. Május 20, 2010 5:58 pm | |
| Végül sikerült Iki-nek megbékélnie így újra átvette a csapat vezetését. Egy darabig hallattunk majd estefelé letáboroztunk. Chuuko szólt, hogy közelebb kellene mennünk az egyes csapathoz mert otogakurei felderítők vannak náluk. Iki nekem és Hanakonak mondta, hogy mennyünk felderíteni. Ahogy mondta én el is indultam a felderítésre. A bokrok közül néztem a történéseket. Láttam mikor Onkei lebukott a fejpántjával és a többiek próbálták védeni magukat és az álcájukat. Én magam reménykedtem abban, hogy nem fognak lebukni mert nincs kedvem megmutatni az erőmet és az általam ismert jutsukat. Azt akarom, hogy csak akkor keljen mikor komolyabb harcok lesznek. | |
| | | Uchiha Madara
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. May. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 21, 2010 4:16 pm | |
| //A Ninját elnevezése: Ninja1, Ninja2, és Ninja 3//
1-es csapat: Amikor elkezdét az átvizsgálást, akkor Takeshi tiltakozott, ami nagyon gyanús volt az Otogakurei Ninjaknak, majd az egyik reflexszerűen válaszolt Takeshi magyarázatára: - Nos ha úgy van ahogy mondod, akkor lehet nagy bérgyilkos is, és lehet, hogy Orochimarut akarod megölni, hogy legyen egy szép hangrejteki fejpántod, és különben is, akkor is megnézem, a táskád! Majd elveszi tőle, és belenéz, majd megint megszólal: - Nem tudom mit szégyellsz, a rajzolás nem bűn, de nem ártana megválogatnod a szavaidat, mert így könnyen meghalhatsz, te még gyenge, én a helyedben meghúznám magam, kis ficsúr!!Majd ott várja, hogy a társai végezzenek a motozással. Amikor meghallgatták Mei magyarázatát, akkor az egyik megint belekötött valamibe: - Igen!? És akkor mit keres annak a Ninjának a fején a Konohai fejpánt- majd Jasamira mutat- Talán Otogakureba akart menni vele? Ti nagyon gyanúsak vagytok nekem! A kis párbeszéd után Onkei mondta el a magyarázatát, és nagyon meglepődtek azon, amit mondott, és a felderítő csapat látszólagos vezetője megelégelte a magyarázatokat: - Milyen rossz magyarázatok-közben egy kuani-t vesz elő- Na persze te megöltél egy Chuunint, rajtad csak azt érzem, hogy több Chakrád van mint egy madárnak, na nevetess engem, szerintem készüljetek a halálra, mert nem lesz könyörület!! A Ninja1 egy már támadásba is lendül: - Fūton: Atsugai /Szél elem: Nyomás sérülés. Ezt a kivizsgált Ninjákon alkalmazza, és mindenkit elkap, ha ügyetlen, kivéve Tkeshi-t, mert ö távolabb van. Amikor a Ninja1 alkalmazta a támadást, akkor a Ninja2 megtámadta Takeshit, az amelyik közelebb állt hozzá: - Raikyouda (Villámcsapás) Takeshi ezt a támadást, ki tudja kerülni, de kevés rá az esély, ugyanis túl hirtelen történik az egész, ha sikerül, akkor Takeshi két csapást szenvedett el, majd egy rúgás a levegőbe repíti, és egy harmadik ütés a földre küldte, ez a támadás, nem vészes, ha nem sikerül, akkor nem történik semmi. Eközben a Ninja3 eltűnt, de ki tudja hová?
2-es csapat: Miután Iki megunta a marhaságokat, átvette az irányítást, és elmondta a tervét a többieknek, ami abból állt, hogy előre megy két Ninja, aki megfigyeli a többieket, és élve visszatérnek, hogy elmondhassák, hogy mi történt, a csapattagok ezt végig hallgatták, és ráadásul, még nem is akartak semmilyen megjegyzést tenni, ami elégé nagy csoda volt részükről!
A két felderítő (Iramin, és Hanako): Hanako, és Iramin sikeresen odaért, a másik táborhoz, úgy hogy ne vegyék észre, legalábbis úgy tűnt. A párbeszédet végighallgatták, és azt tapasztalták, hogy ebből nagy bunyó lesz, vagy verés. Már azt is látták, hogy a három Otogakurei Ninja készül támadásba lendülni, és ezért úgy gondolta Iramin, és Hanako, hogy nem ártana szólni a többieknek, mikor már épp indultatok volna, látátok az első csapásokat, de inkább elmentetek, nehogy ti is belekerüljetek.
//Nyugi túl fogjátok élni, csak legyetek ügyesek// | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 21, 2010 5:25 pm | |
| Onkei története sajnos nem volt elég, Takeshi tiltakozása sem volt célra vezető és végezetül az én fejpántom amit ha esélyem lett volna kimagyarázok, de sajnos ők gyors gondolkodásúak voltak. Amikor az 1. ninja elővette a kunaiát már kezdtem is a mutogatásba, de mire a végére értem már késő volt az ő jutsuja hamarabb kész lett és szabadjára is engedte.~B***... ez nagyon nem jó.~ -Fuuton:Kaze Shihai no jutsu -Ordítottam és elrugaszkodtam a talajtól majd a szelet magam alá hajtva lelassítottam a zuhanásom így talán nem kerülök a kupola útjába. Ha ez sikerült földet éréskor újra kézjelekbe kezdtem és újra elmondtam. -Fuuton:Kaze Shihai no jutsu!-Kiáltottam és egy rántással magamhoz rendeltem egy rakat shurikent az gyakorlatilag elkobzott táskákból amiket magam körül állítottam meg.~Ennek legyen shuriken pajzs a neve.~Gondoltam ahogy szétnéztem közben magam körül tartottam a shurikeneket.
E. CHP: 300 M. CHP: 280-260 (Attól függ, hogy lesz-e lehetőségem újra használni a jutsut.) | |
| | | Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 21, 2010 8:32 pm | |
| "A jó édes...." hunytam le a szemem egy pillanatra, majd miután felkaptam a táskámat, már fontam is össze az ujjaimat: -Shunshin no Jutsu! (Elrebbenő Test Technika)- morogtam magam elé és Ninja1 mögé kerültem. Ökleimet befeszítettem és Tekken/ Gouwan ( acélököl! ki hogy ismeri! Kimimaroval ezen vitatkozunk eonok óta ) edzésemet végigpörgetve megpróbálok a gerincébe vágni eggyet. Ha sikerrel járok egy Konoha Reppū (Levél Erőszakos Szél) val kibuktatom, miközben előkapok egy kunait és a torka felé döfök. Ha nem sikerül akkor egy ismételt Shunshin no Jutsu (Elrebbenő Test Technika) val távolabb kerülök egy fa mellé és előkapval a pillangókéseimet felkészülök a lehetséges támadásokra, miközben keresem a lehetőségeket a támadásra. Kezdő CHP 400 Felhasznált CHP 30+60 siker esetén, 30+30 kudarc esetén
A hozzászólást Onkei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 21, 2010 9:47 pm-kor. | |
| | | Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 21, 2010 9:41 pm | |
| A felderítő csapat már az elején is gyanakvó volt,ezt csak fokozta a sok magyarázkodás,és persze az,hogy Jasami nem vette le a fejpántját. Úgy tűnt,ebből mindenképp harc lesz. -Ajaj...ebből bunyó lesz...-mondta maga elé halkan. A bunyó nem váratott sokat magára,mert az egyik ninja máris támadást indított egy szél elemű jutsuval. Haruka Shunshin no Jutsuval kerülte ki,majd a táskájánál termett és felkapta,majd rögtön elő is kapott két shurikent,hogy az előbb támadó ninja felé hajítsa. Utána a helyére rakja a táskát,közben a másik kezével kardot ránt. Jasami és Onkei támadják az idegen ninját,amikor kitér,vagy hárít,akkor lendíti a kardját és Kamaitachi no Jutsuval támad az ellenfélre. Mindeközben a szeme sarkából igyekszik szemmel tartani a másik két ninját,az egyik Takeshivel foglalkozik,a másik meg eltűnt. ~Hol a harmadik? Körbe néz,de nem látja. Azonban nincs ideje keresgélni,most azzal kell elbánni,aki szem előtt van.
480/600 CHP | |
| | | Katsu Inozuke
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 21, 2010 10:05 pm | |
| Mivel Hanako és a sunogakurei ninjaelmentek megnézni mi a helyzet a másik csapatnál, én kettesben maradtam a két elveszett ninjaval. Nemigazán éreztem magam biztonságban, de nem mutattam ki látható jelet erről. Csak annyit lehetett észrevenni rajtam, hogy nagyon skubiztam őket. ~Remélem nem lesz semmi balhé, mert egyedül nem sok esélyem lenne ellenük. Igyekezhetnének vissza a felderítőink. Csak azt nem értem, ha ott van a másik csapatnál egy adóvevő, akkor tudnak szólni, hogyha bajban lennének, mert nálunk is van egy. Lehet, hogy csak el akarnak tenni láb alól, ezért küldték el a két ninjat.~ Felkészülök, hátha valami váratlan érne. A fának dőlök és várom mi fog történni. | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 8:45 am | |
| *Iki szavai amiket nekem szánt teljesen kiszámít hatóak voltak. Már az elején közölte mikor meg sértődött, hogy nem lesz engedelmes ha én vezetem a csapatott. Ezt kár is volt meg említeni-e. De a másik mondatából is csak a sértődött gyerek szólt. Azt hitte ő parancsolta azt, hogy válasszunk mást mikor csak meg sértődve fel mászott az első fára. Meg vető pillantása és dühös szavai számomra nem értek semmit sem. Ha azt hitte burkolt fenyegetésével elérhet valamit akkor tévedni fog. Inkább szórakoztatónak találtam a viselkedését mint sem félelmetesnek. Az úton is csak azért nem vágtam vissza szavakban neki, mert már túl sokat tudott a küldetésről. Így a következő vita akár az ellenségünké is tehette volna. Bár sejtettem, hogy tapasztaltsága ellenére azért tart tőlünk valamelyest. De még így sem biztos, hogy meg tudtuk volna akadályozni az árulását. De kissé meg lepet társa közeledése felém és célzott figyelmeztetései. -Köszönöm a tanácsot. *Mondtam neki, bár benne sem bíztam igazán, de úgy tűnt talán egy páran azért tudunk majd csapat ként dolgozni. Nem sokkal később meg érkeztünk a tábor helyre ahol aztán Iki megint egy fán vert fészket. ~Remélem valakinél van egy banán, hogy le csalogassuk onnan ha szükség van rá. *Mielőtt le pihenhettünk volna Iki el küldött a másik csapat felé meg nézni mi történik náluk. Ez nem lepet egyből meg gondoltam mit remélne attól akiben hisz. Mielőtt elindultam volna a Sunagakurei sráccal, az adót oda dobtam Mienai Koroshijanak. Szerintem okos gondolat volt, hogy el kérte tőlem. Ha véletlenül be gerjedt volna vagy bármi oknál fogva bele sípolt volna a fülembe könnyen le bukhattam volna. Kis keresgélés után meg találtuk az első csapatott, de mivel tudtuk, hogy baj van csendben lopakodtunk előre. Én be bújtam egy sűrű bokorba ahonnan végig hallgathattam a beszélgetést. Nem hangzott túl jól és minden perccel csak rosszabb lett a helyzet. Másod percekkel később már harccá fajult az ellenőrzést és nem állt túl jól az egyes csapat szénája. ~Jobb lesz menni és szólni a többieknek. *Lassan és óvatosan akartam ki osonni a bokorból, hogy ne vegyenek észre majd halkan kicsit messzebb lopózni. Ha nem vesznek észre és kicsit messzebb kerülők tőlük akkor shunshin no jutsuval a csapatomhoz sietek, hogy értesítsem őket a fejleményekről. Közben persze bízom abban a társam sem tesz más képen. | |
| | | Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 2:37 pm | |
| A dolog kezdett egyre gyanúsabbá válni. Csak rontott a helyzeten,hogy néhányan keménykedni próbáltak. ~Istenem...inkább nem mondok semmit. Végül az egyik ninja Jasami fejpántját szúrta ki,hogy elfelejtette-e levenni,vagy nem hallotta,hogy vegyük le,az nem számít. Mei a homlokára csapott. ~Ha ezt túl éljük,seggbe rúgom... Shunshin no Jutsuval kikerüli az őket célzó támadást és egy fa ágán bukkan fel újra. A három konohai remélhetőleg elbír az ellenfelével,így ő a harmadikat akarja kezelésbe venni,de nem látja,hova lett. ~A francba! Még erősítést hoz. Látja,hogy Takeshi bajban van,ugyan nem kedveli különösebben,de a küldetés sikeréhez szükségük lesz rá is. Kézjeleket mutat és Suiton: Mizurappaval támadja a Takeshit támadó Oto ninját. ~Talán szólnom kellene Ikinek. -Van egy kis gond,az őrjárat lefülelt minket hála néhány ökörnek...Két Oto ninja itt van,a harmadik eltűnt.-szól bele az adóvevőbe. Nem várja meg,míg az Oto ninja visszatámad,leugrik a fáról és előhúzza a wakazashiját,majd gyors vágásokkal támadja a ninját.Ezzel időt nyer Takeshinek,hogy ellentámadást intézzen,vagy magához térjen,ha betalált az előbbi támadás.
290/540 CHP | |
| | | Mienai Koroshija
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 3:05 pm | |
| Iki ismét meglepte a gyors jellemváltozásával. ~ Ez a férfi kiszámíthatatlan. Nem bízom benne. Elküldi a lányt és a homok falujából származó ninját felderítésre. Hanako indulása előtt odadobta az adóvevőt, amit egyből is a fülébe rakott. Egy kicsit később jött az információ a másik csapattól. - A másik csapat harcba szállt 3 Oto járőrrel. - mondta a többieknek. - Kettővel harcolnak, de a harmadik eltűnt. - El tudtok bánni velük, vagy küldjünk segítséget? - kérdezte a másik csapat vezetőjét, majd egyből értesíti az épp felderítésen lévő jounint. - Chuuko, az egyes csapat lebukott és az őrjáratból egy elszökött. Lehet, hogy erősítést akar hívni. Ekkor megérkezett a felderítésre küldött lány, aki ugyanúgy elmondta, hogy mi történt. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő | |
| |
| | | | Városon kívül: Erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|