Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Városon kívül: Erdő | |
|
+17Uchiha Madara Jakoutso Iramin Katsu Inozuke Takeshi Muugen Hiryuu Iki Mienai Koroshija Arata Mei Yamada Yuki Jasami Orimune Onkei Taiki Touya Shikamaru Nara Gouda Kisame Momochi Zabuza Hanako Tsubame Haruka Kaguya Kimimaro 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Mienai Koroshija
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Csüt. Május 13, 2010 10:00 pm | |
| Látja, hogy a válaszára nem fog kérdést kapni. - Ezek szerint nem ti vagytok azokat akiket keresek... Akkor én nem zavarlak tovább titeket. Egy utolsó pillantást vet a lányra. - Te is tudod, hogy nem köztük van a helyed. Neked nincs elborulva az agyad. Megfordul, elrakja a kunait, majd tovább indul. - Viszlát! ~ Valószínűleg helyben vagyok, de nem akarom megöletni magam. Egy kicsit még a közelben maradok. | |
| | | Hiryuu Iki
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2010. Mar. 10. Tartózkodási hely : A Hó Országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Csüt. Május 13, 2010 10:31 pm | |
| A kölyök elindul és elköszön a tőlük. Iki nem veszteget rá több időt. Mei kérdése meglepi. - Nocsak... azt sem tudod merre jár Sesshou? Az igazat megvallva én sem. Amikor utoljára találkoztam vele, akkor a Hó Országában voltunk, ahol a szállásom van. Azóta nem hallottam felőle, de bizonyára nincs nagy baja, hiszen tud magára vigyázni, ha tévedek, akkor már valamelyik út melletti árokban hever, ami szomorú lenne. Eközben a távolban már látszanak a konohai ninják is, ami jó jel, hiszen megjött a fogadóbizottság. - Hmm... Itt a csapat. Eszerint hamarosan indulhatunk. Csak nem értem, hogy miért egy csapat kölyköt küldenek egy ilyen melóra. Csak hátráltatni fognak bennünket. | |
| | | Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Csüt. Május 13, 2010 10:49 pm | |
| Mienai szavait hallva a másik kettőre pillant. Érti mire gondol,de nem ért egyet vele. Ha Takeshivel nem is,de Ikivel meg akar ismerkedni,elvégre rokonok. -Nos,ami azt illeti,még életemben nem láttam. Kiriben nevelőszülőknél éltem a szökésemig. Akkoriban más néven,igaz a családnevem akkor is az volt,mint apám álneve. Azért változtattam,hogy ne sodorjam veszélybe az álcáját...Nem hinném,hogy baja lenne,pár hete kaptam információt,hogy a Szél országába ment,de ez a nyom már akkor kihült,mikor tudomást szereztem róla. A távolban megpillantanak pár Konohai shinobit,de közelebb érve látszik,hogy van köztük egy Sunagakureből való is. -Hát,reméljük,hogy több van bennük,mint ami elsőre látszik rajtuk. | |
| | | Uchiha Madara
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. May. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 14, 2010 4:23 pm | |
| Amikor a Kis Geninek kilépnek az irodából elindulnak az erdő felé, eközben Chuuko egy megérkezik az erdőbe, de nem tudja, hogy hol vannak az elveszett Ninják, és keresni kezdi őket, addig, egy kis idő után hangokat hall , és úgy megközelíti őket, hogy ne vegyék észre őt, és kihallgatott mindent, amit eddig beszélgettek, majd látta, hogy ide talált Mienai, és elég fura módon közelítette meg a többieket. Egy kis beszélgetés után elindult másfelé, de ezt Chuuko nem hagyta és a Shunshin no Jutsu segítségével eékerült, majd rákiáltott mindenkire, közben integetett: - Üdvözlök mindenkit! Látom összegyűlt a kis csapat. Örülök, hogy eljöttetek, és segítetek a küldetésünkbe, ne aggódjatok, busás jutalmat fogtok kapni, az előleget, most kapjátok meg, és amikor visszaérünk, kaptok még egyszer ugyanennyit, majd mindenkihez odadob egy kis szütyőt. - A feladat a következő: Volt egyszer egy Konohai kémünk Kirigakureban, és egy helyen találkozott két társával, de egy ottani Jounin a cserét akarta megakadályozni, a két Chuunin meghalt, az egyiket a Jounin ölte meg, a másikat, valami elveszett Ninja, azt hiszem… valami Iki volt a neve, de már nem tudom, a harmadik pedig elmenekült. Jounint megakarta ölni egy Anbu, mert a küldetést elbukta, ugyanis, az információ kicsúszott a kezükből, ami könnyen a vesztüket is okozhatja, ám, útközben, ez a tekercs eltűnt, csak a Konohai Ninja holtteste maradt meg. Az információink szerint, az Otogakureiek vitték el a tekercset, nos az lenne a feladatunk, hogy megszerezzük a tekercset, és mielőtt megkérdezné valaki, hogy ehhez miért kelletek ti… erre csak azt tudom mondani, hogy mindjárt meglátjátok, amint ideérnek, de szerintem, már a távolból már láttátok őket, ja és még valami, erre a tekercsre a számításunk szerint, nem csak mi pályázunk. Majd a Jounin körülnéz, és ismét megszólal: - Amikor ideérnek, akkor két csapatott csinálunk, és elindulunk, nem biztonságos, ha egyszerre mozgunk, sőt még lassabban is haladunk a kelleténél, és mielőtt azt mondanátok, hogy az elveszett Ninják külön mennek, az biztos nem lesz, mindegyik csapatba lesz Konohai, és Missing is. Chuuko leül, és várja a kis Genineket, és addig az gondolkozik, hogy legyen a két csapat elosztva~Talán .. ááá már megvan. Az egyes csapat: Onkei Jasami, és Haruka, meg Mei, és talán Muugen, igen ez így jó, akkor a ketes csapat: Katsu, Jakoutso,, Hanako, Iki,, és Mienai, na meg persze én, ez egy jó elosztás, csak nehogy balhézzanak a többiek, mert akkor kiakadok~ Amikor ezt eldöntötte, akkor Így szól a többi Shinobihoz: - Jaja, ezek nem érnek ide, menjünk egy kicsit közelebb hozzájuk, hogy ne várjunk ennyit, és amikor rájuk találtak, akkor közli is mindenkivel a felállást: - Nos két csapatra osztottam a társaságot: Az egyes csapat: Onkei Jasami, és Haruka, meg Mei, és Muugen, a ketes csapat: : Katsu, Jakoutso,, Hanako, Iki,, és Mienai, és én is ebben a csapatban vagyok, remélem így jó mindenkinek, de mindegy, mert változtatni nem fogok, mert nincs sok időnk, szóval ha valaki akar gyorsan, valami kérdést feltenni, akkor most tegye, És türelmesen várja a többiek reakcióját, de ha nem kérdeznek semmit, akkor elindul a két csapat.
// Bocsi, hogy ennyire előre szaladtam, a Konohaiak részéről, csak nem akartam húzni az időt, azzal, hogy megvárunk titeket, előre is köszönöm a megértést, és a Missing Ninek írhatnak 2500 Ryu-t az adatlapba// | |
| | | Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 14, 2010 5:28 pm | |
| Ahogy megérkeztünk a missing ninekhez egy dolog rögtön szemet szúrt: MAjdnem mindegyik arcán felfedeztem azt a felsőbbrendű grimaszt. " Asszem éberen fogok aludni az elkövetkező napokban! " jegyeztem meg magamnak. Chuuko bejelentette, hogy két csapatra oszlunk: Én Jasami, Haruka és két missing nin. " Nagyszerű! " néztem fel az égre alig észrevehetően. " Kíváncsi vagyok ki fog először az erejével kérkedni, vagy valami hasonlót tenni. Ahogy az öreg végzett a besorolással összefontam a karom magam előtt majd ránéztem Jasamira és Harukára, végül a két mellénk osztott missingre. A Lány nem volt valami veszélyesnek tűnő szociopata, de az öregebbtől már kissé rázott a hideg. " Lesznek itt még dolgok, asziszem!"- sógajtottam és lelkiekben folytattam a felkészülést szinte mindenre. Csak egy apró dolog motoszkállt bennem amit jobbnak láttam ha szóvá teszek: - Chuuko- taichou!És mi lesz a feladata a csapatoknak? - Nem igazán tetszett az arány, úgy, hogy nálunk csak geninek voltak a missingekkel, a másik csapatnál meg ott volt egy chounin meg Chuuko.
A hozzászólást Onkei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 14, 2010 9:10 pm-kor. | |
| | | Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 14, 2010 8:26 pm | |
| Mélyebbre haladtunk az erdőben és a végére megérkeztünk a találkahelyre... gondolom. Ahogy végig néztem a mising nineken első gondolatom az volt, hogy a korunkban mérték az erőnk. Legalábbis az arc kifejezésükből eszt olvastam ki~Na majd meglátjátok~Gondoltam és megvártam, hogy mit mond Chuko. Nem tetszett, hogy mind Chuko mind a Szél chunin egy csapatban van.~Remélem a "csapattársaink" vannak olyan erősek mint egy chunin.~Reménykedtem. -És hol fogunk találkozni... Vagy valami hasonló? Mert azért örülnék ha nem kéne keresgélni egymást ha információt akarunk megosztani. | |
| | | Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Pént. Május 14, 2010 8:58 pm | |
| Mivel nem volt megbeszélve semmilyen találkahely,csak mentek befele az erdőbe,majd csak előkerül Chuuko. Így is lett,jött a sensei és négy elveszett ninja is velük. -Üdv mindenkinek!-köszönt kedvesen az ismeretleneknek és intett a kezével. Meghallgatta a csapatbeosztást,örült,hogy Jasamival került egy csapatba,viszont örül volna,ha Hanakoval is együtt mehet. Látszott a többieken,hogy egyiküknek sem tetszik,hogy elveszett ninjákkal kell együtt dolgozni.De láthatóan az idegenek sem voltak elragadtatva ő tőlük. Haruka azonban csak adta saját magát. Őt inkább az aggasztotta,hogy Otoba kell behatolni a tekercs miatt,de nem látszott rajta az aggodalom. -Na és ki vezeti ezt a csapatot? A másikat nyílvánvalóan a sensei,na de ezt ki?-érdeklődött. ~Ez kényes kérdés,nem hiszem,hogy a fiúk követnének egy elveszett ninját,ők minket talán,elvégre megfizetik a szolgálatukat...A lány nyugodtan tűnik,de a másinak úgy látom viszket a tenyere...-gondolkodott,míg a választ várta. | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 10:22 am | |
| ~ Na itt vannak.... végre.~ Megjöttek a konohaiak, és jött velük egy Sunagakurei Chuunin is. A kaland vezetője elmondta mi a feladatunk, és 2 csapatra osztott minket. Valami Onkeivel, Jasamivel Harukaval, és Meivel voltam. ~ Óvóbácsi lettem... nagyon jó..~ Megnéztem kivel kerültem össze. Láttam mindegyik arcán, hogy tartanak tőlem... ez tetszett. A vezető egy tarisznyát dobott oda hozzánk, amiben 2500 Ryou volt. ~ Egyenlőre ennyi elég....~ Gondoltam, mert az agyamban másfelé kalandoztam. Leugrottam a fáról, és odamentem azokhoz a geninekhez akikhez beosztottak. - Yo!- mondtam, majd egy fa tövébe ültem, és vártam, hogy mikor indulhatunk. ~ Ki lehet itt a legerősebb... Talán az a Jounin vezető.... Nem tudom...~
A hozzászólást Takeshi Muugen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 15, 2010 10:30 am-kor. | |
| | | Jakoutso Iramin
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. May. 06.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 10:28 am | |
| Csak haladtunk az erdőben amikor láttam, hogy a jounin aki velünk jön előre megy megkeresni a missing-nineket. Egy kis idő múlva azt lehetett látni, hogy jönnek velünk szemben. Végül találkoztunk és a vezető elmondta a csapatfelosztást. A csapat elosztással nem volt semmi bajom csak az, hogy ha a képességeket nézzük akkor a másik csapat vezetője valamelyik missing lesz mert biztos erősebbek a genineknél. Egy kis idő után miután a geninek megszólaltak a következőket mondtam én is. - Chuuko a geninek kérdései jogosak. Az adatok hiányosak. Lehet, hogy elmondtad volna ha nem vágnak közbe viszont tényleg jó lenne tudni. Ha csak nem azt tervezed amire én gondolok, de ez nem biztos. Miután megszólaltam elkezdtem magamban gondolkodni ~ Ha jól sejtem akkor vagy azt tervezi, hogy az egyik csapat letelepszik majd Otogakure közelében amíg a másik felderít vagy pedig azt, hogy két irányból kezdjük el a kutatást. Ha pedig harcról lenne szó akkor vagy utánpótlás lesz az egyik csapat vagy megosztjuk az ellenfél erejét. Miután a gondolat menet befejeződött odamentem a csapattársaimhoz és leültem. Kíváncsian vártam mik lesznek a fejlemények a továbbiakban és, hogy ezeknek a genineknek mekkora erejük van.
A hozzászólást Jakoutso Iramin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 15, 2010 10:33 am-kor. | |
| | | Mienai Koroshija
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 10:32 am | |
| Távozását egy újabb ninja akadályozta meg. Hátra néz, majd végighallgatja, amit mond. ~ Vajon honnan tudja a nevem? Felveszi a saját kis tasakját és megnézi mi van benne. Nem számolta meg, de látásra több mint 1000 Ryu-t saccolt. ~ Ha már ilyen jól megfizetnek, akkor nem bujkálok tovább. Végig gondolta a küldetést. ~ Mi lehet olyan fontos abban a tekercsben? Követi a férfit, ahol a Konohai ninjákkal találkoznak és ismét végighallgatja a csapatfelállást. | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 10:50 am | |
| *Ment tovább a többiekkel az erdőben míg össze nem találkoztak Chuukoval és a missing ninekkel. Egyenként végig nézet rajtuk. ~Nem tűnnek túl erősnek sem pedig meg bízhatónak. *Végig hallgatta a csapat be osztást ami nem tetszett neki, de mivel Chuuko úgy sem akarta meg változtatni meg próbált nem hangot adni neki. ~Nagyszerű a sensejen kívül csupa idegen vesz körül. Ennél rosszabbul nem is mehetnének a dolgok. Ez a küldetés már most kudarcra van ítélve. Egyikünk sem ismeri a másikat nem tudjuk mikre képesek, csak annyit tudunk, hogy nem lehet meg bízni bennük. Így az ő segítségükre nem számíthatunk a harcban. Ha meg is lesz a tekercs az ő kezükbe nem juthat. -Sensei, hogy találjunk meg egy tekercset mikor az már bár hol lehet? Még ha be is épülünk és meg keressük a tekercset nem biztos, hogy nem őrzi majd egy sereg. Vagy, hogy még nincs a vezetőik kezében. | |
| | | Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 11:09 am | |
| Nem sok kellett már és előkerült egy idős jounin Konohából. Ismertette a körülményeket és a feladatot,majd a bér felét ki is fizette. Mei felkapta a tarisznyát és bele nézett,majd bele is túrt egy kicsit. ~2000 vagy egy kicsivel több...És ha ez csak a fele,akkor egész jól megfizetnek ezért a feladatért...Viszont kicsit gondban leszek... Hamarosan megismerhették a Konohai különítményt. Két fiú,két lány és egy másik fiú Sunagekureból,aki chuunin. Láthatóan mind feszültek voltak,kivéve azt a Haruka nevü lányt. Ő rajta nem látott ilyesmit. Végül megtudták a csapatok beosztását. ~Érdekes küldetésnek ígérkezik. A geninek kérdésekkel bombázták az öreg jounint. Értelmes kérdések voltak,ez megnyugtató,mert így tudta,hogy nem egy csapat gyerekkel megy. ~Az tényleg érdekelne,hogy ki lesz a csapat vezetője...A két fiú egyike talán? Kicsit túlbuzgónak tűnnek,a lány meg elég gyerekes,de van bennük valami...Engem nem hiszem,hogy követnének,az öreg meg túl vérengzős...Nehéz kérdés... | |
| | | Hiryuu Iki
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2010. Mar. 10. Tartózkodási hely : A Hó Országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 2:28 pm | |
| Iki a továbbiakban csak figyeli az eseményeket, amelyek kissé felpörögnek, most hogy megjött a konohai különítmény. Hamarosan azt is meg tudja, hogy két csapatra oszlanak ám a csapattársaktól nem igazán van elragadtatva. A pénz jól jön neki, bár egyelőre fogalma sincs mihez kezd vele. Egyszer még jó lesz valamire... Amikor az öreg elmondja a feladatot, hősünk kissé elképed. ~Oto-ba? Ennyien? Mi szökött ninják még csak-csak.... de ez a sok tökös konohai? Mi lesz velük? Az ottaniak reggelire megeszik őket...~ Nemtetszésének hangot is ad. - Kérem... Javaslom, hogy Otogakuréba csak kettő, esetleg három ember menjen be. Figyelembe véve a tényt, hogy sokan vagyunk és, hogy rengeteg konohai ninja van itt, nem tartom ésszerű húzásnak, hogy nagyobb csapatokba tömörülve menjünk oda, hacsak nem akarunk nyílt támadást intézni ellenük, amiben kételkedem. Ezért fel is merült a kérdés, hogy kik menjenek a faluba. Ezt szerintem a legegyszerűbb önkéntes alapon megoldani. Én önként bemegyek információért a faluba, de szükségem van még minimum egy, maximum két emberre. Még valaki? | |
| | | Katsu Inozuke
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2010. Apr. 03. Age : 31
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 6:49 pm | |
| Követve a többieket eljutottam az elveszett ninjakhoz és Chuukohoz. ~Nem szimpatikusak számomra és ez a lenézés. Egy valami viszont nagyon zavar. A csapatelosztás. Nem hinném, hogy célszerű lenne ezt így elosztani. Inkább az egyik csapatba sok genin, a másikba meg a chunin és a jounin. Vagy minimum az egyik csapatba kell egy chunin. Mondjuk a vezetői poszt kérdéses, akárhogy nézzük.~ Játszottam a szokásos szerepemet. Meghúztam magam a háttérben és nem szóltam semmit. Nem igazán tartok az elveszett ninjaktól, mert valahogy egy olyan érzés fogott el, hogy a nagyapám remekül kiképzett harcok terén. ~Szóval a mi csapatunkba lesz Chuuko sensei, Jakoutso, Hanako, Iki és Mienai.~ Ha a Chuuko nem változtat a dolgokon, akkor elfogadom döntését, még ha helytelennek is tartom. Az Iki nevű alak nem hozott fel rossz felvetést. Így ténykleg sokan lennénk, de ha felvennénk egyszerű falusiak alakját, akkor mind bemehetnénk információt szerezni. De csak a néhány ember lenne az igazi. Nem jó, ha túl sokan megyünk Otogakurebe.~ | |
| | | Uchiha Madara
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. May. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 8:46 pm | |
| Mikor már a Jounin jól kitalálta az egészet, akkor Onkei szólalt meg először, és hevesen tiltakozott, majd elkezdtek a többiek is érveket mondani, hogy miért így van a csapat felállás, ekkor Chuuko megelégelte az egészet, és rákiáltott mindenkire: - Csendet, akkor jó, elmagyarázom, hogy miért így van a csapat felállás, jó? Onkei, nehogy azt hidd, hogy csak kis Geninek vannak a csapatban, mert az egyik elveszett Ninjanak nagy Chakraja van érzem, habár az nem minden, de most meg kell bíznod benne, és a többi Missing Ninjaban is! Majd Jasamihoz fordul, és most neki kezd el beszélni: - Jasami! Ez egy jó kérdés, a Tűz ország szélénél fogunk találkozni, és egy adóvevővel fogjuk tartani egymással a kapcsolatot, hogy tudjuk, hogy mi történik. Haruka kérdése meglepte: - Ez is egy jó kérdés, az egyes csapat vezetője…. Mei! A kettes csapaton, egy kis változás történik, nem én leszek a vezető, mert én mindig előtettek leszek egy kicsit, és tájékoztatlak benneteket a körülményekről, ezért a kettes csapat vezetője Iki lesz! És nekem senki se akarjon átmenni a másik csapatba, küldetésre megyünk, nem barátokkal kell lenetek, a lényeg az, hogy sikeresen visszatérjünk, majd odamegy Iraminhoz, és súg neki valamit, úgy, hogy ne hallja senki: - Figyel a többiekre, rád is bízok egy, az adóvevőt, majd kezet fog vele, és Iramin kezébe marad egy kis mikrofon, lehetőleg úgy csinálta, hogy ne lássa senki. Ezután Hanakohoz fordul: - Figyel útközben nem tilos terveket szőni, és te is hallottad Tsunadet, vagy nem? Azt mondta, ha tudunk épüljünk be, és szerezzünk információt, ha vezetőségnél lesz a tekercs, akkor a bizalmukba kell férkőzni. A mondata után, Iki javaslatát hallgatta végig, majd így szólt: - Ez nem rossz, mindenki vegye le a fejpántját, (akin van) szerintem, úgy menjünk be, mint két Missing Ninja csapat, aki csatlakozni akar Otohoz, de ezt, majd útközben megbeszéljük, az adóvevőn, és mielőtt elmenne, add mind a két csapat vezetőjének egy, egy Adóvevőt, amivel a kapcsolatot fogják tartani, majd felugrik a fára, és többiekhez szól: - 15 perc múlva induljatok el, lehetőleg két irányba, én mindenkit értesítek majd, és el is indult. | |
| | | Arata Mei
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 9:58 pm | |
| Chuuko döntése őt sem lepte meg kevésbé,mint a többieket,akiket vezetnie kell. De nem volt oka ellenkezni. Talán így lesz a legjobb. Elvette a nekiszánt adóvevőt és ki is próbálta egy hangos füttyel,amint Iki is bekapcsolta a sajátját. -Hmm,mint egy csapat elveszett ninja? Ez nem rossz,Otoban minden jött-mentet szívesen látnak.-felelte a tervre. ~Nem ártana kicsit összeismerkednem a társaimmal,hogy tudjam,mire számíthatok tőlük. Miután Chuuko távozott,közelebb inti a többieket. -Míg van lehetőség nyugodtan beszélni,kicsit ismerjük meg egymást. Arra vagyok kíváncsi,ki miben jó igazán,hogyan harcol a legjobban,meg bármi,amit fontosnak tartotok. Kezdem én,a nevem Mei,közelharchoz a wakazashimat használom,emellett víz elemű jutsukat,továbbá értek valamennyire a gyógyfüvek használatához. Felváltva a társaira néz,nem akarja rájuk erőltetni a sorrendet,valamelyik majd csak válaszol,de ketyeg az óra. | |
| | | Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 10:30 pm | |
| ~Hát igen egy ilyen csapatban én is őt választottam volna vezetőnek.~Gondoltam magamban és amikor közelebb intett oda mentem és kicsit elgondolkodtam azon amit mondott.~Legalább ért a növényekhez akkor van egy kis esélyünk, hogy nem holtan jövünk ki a dologból~Majd miután jól átgondoltam a válaszom belekezdtem. -Rendben akkor én folytatom. Tehát Jasami vagyok. A harc stílusom, a ninja fegyver használatban rejlik amire a szélkontrollal segítek rá ha szükséges. Emellett chakra kontrollal növelem az erőm ha közelharcra kerülne sor.-Mondtam el amit úgy éreztem tudniuk kell. A Test idéző jutsut szándékosan nem említettem meg. Jobb szeretném ütőlapként felhasználni ha netán meggondolnák magukat, vagy vészes helyzetbe kerülünk. | |
| | | Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 11:08 pm | |
| Haruka leveszi a fejpántját és elteszi a zsebébe. Utána elővesz pár hajgumit és összefogja a haját három helyen egy hosszú lófarokba,így talán egy kicsit komolyabb a megjelenése. Közben Mei egy kis bemutatkozást kér a csapattól,mond is pár szót magáról,ez után Jasami folytatja. -Akkor most én! A nevem Haruka. Imádok futni,szeretem a rament és a fagyit,meg a cicákat...Ja igen,harcban a gyorsaság a fegyverem és a szél elemű jutsuk,meg a katanám.-hadarta vidáman. Megvárja,míg a többiek is bemutatkoznak,ezután oda megy Hanakohoz és a kezébe nyom egy kis medált,amin egy fecske van. -Ez a kabalám,szerencsét hoz. Majd a küldetés után visszakérem,úgyhogy vigyázz rá.-mondta a lánynak. Ez után vissza ment a csapatához és várta,hogy mikor indulnak. | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 15, 2010 11:19 pm | |
| A vezetőn Mei lett, aminek örültem,mivel nem egy konohai irányít engem. Igaz Meinek sincs sok esélye, hogy azt tegyem amit mond, de addig míg rá vagyok kényszerülve addig úgy cselekszem ahogy mondják. ~ A tökéletes pillanat még messze, van, de eljön az ideje.~ Gondoltam, majd úgy éreztem rajtam a bemutatkozás ideje. - Nos, a nevem Takeshi... A harcstílusom... nos igen konkrétan ilyenem nincs, de a víz elemű jutsuimra támaszkodom. - mondtam. ~ Most komolyan azt hitték elmondom milyen a harcstílusom... -.- ~ Gondoltam, majd ismét megszólaltam. - Nos, ha ti missing ninekként akartok Otoba menni, a legjobb az lenne, ha vinnénk valami ajándékot. Értek ez alatt egy foglyot.- mondtam és elővettem egy sunagakurei fejpántot, és mellényt. - Ha kell én elvállalom a fogoly szerepét. Így ti is bekerültök, és beilleszkedtek, engem meg ha börtönbe zárnak akkor belső infókat szerzek, ha meg megakarnak ölni,.... megtudom védeni magam.- mondtam. Ltszott rajtam, hogy nem akarom, hogy a gyerekek a veszély közelében legyenek. ~ Mi történt velem... a végén még csöpögős, érzelgős bájgúnár leszek :S~ | |
| | | Katsu Inozuke
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2010. Apr. 03. Age : 31
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 16, 2010 9:17 am | |
| ~Végre értelmesen is el lett mondva a küldetést. Személy szerint én örülök, hogy Iki lett a csapat vezetője, mert látszik rajta, hogy már sokat tapasztalt. Viszont az zavar benne, ha ellenünk fordul, akkor nagy pácban leszünk. Minél öregebb egy ninja, annál veszedelmesebb.~ Levettem a fejpántomat és eltettem a zsebembe. ~A másik csapatnál hallottam, hogy Mei bemutatkozott és végig szerette volna hallgatni, hogy ki miben erős. Remélem nálunk ezt Iki nem akarja végig kérdezni. Elkellene gondolkodni azon is, hogy felhasználhatjuk ezt egymás ellen is. Meg az is kérdéses, hogy ki mond igazat éppen. Takeshi hozott egy érdekes felvetést. Egy fogoly szerep. Jó ötlet. Nekem nem lesz nehéz beilleszkedni, mert a külsőm is elég félelmetes egy 12 éves geninhez képest. Egész jól megy a színészkedés is, nem fog ez számomra gondot okozni.~ Egy fának támaszkodtam és vártam, hogy Iki mit fog mondani. | |
| | | Hiryuu Iki
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 16, 2010 11:45 am | |
| Átveszi az adóvevőt, majd lassan feláll és végigsétál a csapata előtt és jól megnézi őket. Először Katsu-t méri végig. ~Remélem legalább olyan jó, mint amilyennek kinéz...~ Ezután a sunagakurei srác következik. ~Az eddigi megnyilvánulásaiból ítélve, nem egy észkombájn. Ha nem figyelek rá oda, könnyen a vesztünket okozhatja.~ Ezután Hanako következik. ~Elszántnak tűnik. Remélem ez az elszántság végig meg is marad.~ Végül pedig Mienait nézi meg közelebbről. ~ Elveszett ninja létére túlságosan fiatal és félénk. Aggódom miatta.~ Ezután végre meg is szólal. - Nos, hölgyem és uraim... Amint tudjátok, ez nem piknikezés lesz. A nevemet már tudjátok, ennyi elég. Komoly erősségem nincs, sokkal inkább taktikai vezető vagyok. Így én vagyok a lehetőség, hogy a dolgok ne üssenek ki balul. Ezért elvárom az engedelmességet és semmilyen ellentétet nem akarok köztetek. Döntéseket közösen hozunk, ha módunkban áll. Ha a körülmények ezt nem teszik lehetővé, akkor én hozom és vállalom a felelősséget érte. Mint említettem, Oto-ban észnél kell lennünk, ezért a javaslatom a következő: Mivel Takeshi már beöltözött Sunagakure ninjának, így Mei csapata szivárog be Otoba, mi pedig ellenőrzés alá vonjuk az ország határvidékét, ezzel megakadályozva, hogy bármilyen információ jusson be rólunk és a valós céljainkról. A megakadályozást szószerint értettem, mielőtt valaki megkérdezné, vagyis, ha kell harccal. Az első feladatunk az lesz, hogy megfigyeljük a mozgásokat arrafelé. Ez szükséges arra az esetre, ha vannak őrjáratok a határvidéken. Ha az őrjárat gyenge: lecsapunk rá. Ha erős: elkerüljük. Minél később derül ki, hogy ott vagyunk annál jobb. Mei-vel ellentétben én nem vagyok kíváncsi arra, hogy ki, miben jó. Ez úgyis kiderül, ha eljön az ideje. Kérdés? Amíg az esetleges kérdéseket várja, nem ül le, hiszen hamarosan indulnak. | |
| | | Mienai Koroshija
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 16, 2010 12:06 pm | |
| Végighallgatja a rögtönzött megbeszélést. - Taktikai vezető, mi? És mi lesz, ha véletlenül nem mi állítunk csapdát, hanem valaki más támad meg minket? Ne siessük el ezt a dolgot. Ha nem tudjuk egymás képességeit, akkor nem tudunk rajtaütés szerűen támadni. Kivéve, ha valaki egyedül akarja felvenni a harcot egy egész osztaggal. Bár inkább nem szólok bele ebbe. Végignéz a másik csapaton, akik szemmelláthatóan sokkal jobb vezetőt kaptak, majd halkan megjegyzi. - A mázlisták! | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 16, 2010 1:10 pm | |
| *Kissé meg lepődött mikor Chuuko ki jelentette, hogy nem ő hanem az egyik missing ninja lesz a csapatuk irányítója. Nem tetszett neki, de sejtette, hogy senseje nem fog ezen változtatni. ~Nagyszerű ez a nap percről percre jobb lesz. *Harukához fordult mikor meg szólította és átadta neki a szerencse kabaláját, és ezután vissza ment a csapatához. ~Ezt most miért adta ide? Neki nagyobb szüksége van rá mint nekem. *Követte Harukát majd mikor be érte meg pöckölte a vállát, hogy meg forduljon. -Szerintem neked most nagyobb szükséged lesz rá mint nekem. Hiszen ti fogtok be épülni így neked lesz rá jobban szükséged. *Sóhajtott egyet miközben vissza nyújtotta a kabalát. -Bár ősszintén szólva nem tartom jó ötletnek ezt az egészet. Az Otogakure ninják kedvtelésből le ölik az ártatlanokat. Így ha be akartok épülni lehet, hogy rátok parancsolnak ilyeneket, és nem hiszem, hogy ennek örülnél vagy Onkeiék el fogadnák. Ezt jobban át kellene gondolnotok mielőtt bele vágtok. *Meg várta Haruka válaszát és, hogy vissza veszi-e a kabaláját akkor ment csak vissza a csapatához, és akkor hallgatta végig Ikit. -Ez jó vicc, pont olyan vár tőlünk el engedelmességet aki a saját Kage-jének sem hajlandó engedelmeskedni. De az már egy pont a javadra, hogy úgy véled jobban járunk ha közösen döntjük el a dolgokat. De mivel a határon leszünk ahol szerintem nem gyenge őrség lesz, inkább a rejtőzködést tudnám javasolni. Ehhez a Henge no jutsu és Kakuremino no Jutsu (Láthatatlanság Köpenye Technika) talán meg felelőek lesznek. Így talán könnyebben tudunk fel tűnés mentesek lenni és akkor támadni amikor nincs más megoldás. Persze ez csak egy javaslat, amit talán meg lehetne fontolni. | |
| | | Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 16, 2010 10:48 pm | |
| Chuuko szokatlanul mogorván válaszolt vissza. Felvont szemöldökkel hallgattam végig az öreg mondókáját. Mikor ahhoz a ponthoz ért amikor megemlítette az egyik ninja chakráját sötét tekintettel gondoltam: " Pont erre céloztam! " Mivel fölöslegesen nem akartam vitával húzni az időt így inkább csöndben maradtam. Valamiért a többiek kérdését jobbnak találta. " Talán beütötte a múltkor a fejét ?!" Nem adtam ismét hangot gondolataimnak, csupán egy sóhajjal jeleztem, hogy beletörődtem és megértettem. Ismét nagy sóhaj következett és levettem a fejpántom, majd beleraktam a táskámba. Ezután kijelölte a Mei nevezetűt csapatvezetőnek, aki nemsokkal ezután megkérdezte, hogy ki miben jó. " Na tessék! " Bámultam ki a fejemből üres tekintettel. Haruka és Jasami készségesen válaszoltak neki, bár Jasami felől nem hallottam az Idézést megemlíteni de a fő harcprofilját elárulta. " Nagyszerű! Én jövök!" vakartam a fejem miközben belekezdtem: - A Nevem Onkei! Tudok egy két Jutsu t és a közelharcot részesítem előnyben! A többi majd az idő folyamán kiderül ha szükséges!. Az öregebb aki előttem szólt sem volt túl bőbeszédű. Viszont előrukkolt egy tervvel, hogy miként juthatnánk be a faluba. Inkább hagytam kibontakozni a többieket, ha kérdeztek csak akkor feleltem. " Semmi kedvem árulókkal bratyizni! Egyelőre! " fontam össze a karom magam előtt és hallgattam a többiek mondandóját. | |
| | | Hiryuu Iki
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 17, 2010 8:55 pm | |
| /Madara engedelmével/
~Csodás... Miért is vártam hogy hallgatni fognak rám? Azt csodálom, hogy a mesterükre hallgatnak egyáltalán, ha teszik...~ Iki arca a reakciókra villámgyorsan váltakozik. Először gyilkos tekintettel mered többiekre, majd elkomorodik, végül egy kéjes mosoly kíséretében elneveti magát. Utána Hanakohoz fordul. - Kívánom neked, hogy olyan helyzetben légy, mint én. Ha a falud vezetője meggyilkoltatja a családodat, akkor szerintem te is nehezen hajlanál arra, hogy engedelmeskedj nekik. Nem igaz? Vagy annyira megingathatatlannak hiszed a falud vezetőjébe vetett hited? Ő sem makulátlan, hidd el, ahogy egyik vezető sem az. A következő gondolatsor már Mienai-nak szól. - Egyszerűen nincs szükség a képességek ismeretére. Egy jó vezető anélkül is boldogul és nekem csak egy szemre és egy karra van szükségem. Rövid szünet után folytatja. - De legyen, ahogy gondoljátok... Ha jobban csináljátok, akkor hajrá! Odadobja Hanakonak az adóvevőt, majd felugrik egy fára és leül az egyik ágra. - Sok sikert! Én is legalább ilyen engedékeny leszek, mint ti voltatok. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő | |
| |
| | | | Városon kívül: Erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|