Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Városon kívül: Erdő | |
|
+17Uchiha Madara Jakoutso Iramin Katsu Inozuke Takeshi Muugen Hiryuu Iki Mienai Koroshija Arata Mei Yamada Yuki Jasami Orimune Onkei Taiki Touya Shikamaru Nara Gouda Kisame Momochi Zabuza Hanako Tsubame Haruka Kaguya Kimimaro 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hiryuu Iki
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2010. Mar. 10. Tartózkodási hely : A Hó Országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 4:32 pm | |
| Türelmesen figyeli az eseményeket, bár magában tombol egy kicsit, hogy még nem onthat vért, igaz a csapatában is vannak zavaró tényezők, akikkel szívesen megtenné, de még nem... Várni kell. Mindennek eljön a maga ideje és akkor mindenért megfizet. Az infók a felderítők érkezése előtt eljutnak hozzá, majd az arcára gondterheltség ül ki néhány pillanatig, amit később elégedett mosoly vált. ~Szóval egy eltűnt... A lehetőségek szerint vagy megneszelte a szememet és meg akar vakítani, vagy erősítésért ment. Az utóbbit kizárhatjuk... Kétlem, hogy problémát jelentene hármuknak az a néhány genin és Takeshi. Tehát a felderítőkért kell aggódni.... Jó. Megvan!~ Gyorsan a többiek felé fordul és újabb utasításokat oszt. - Az egyik meglépett, igaz? Az egyik lehetőség, hogy erősítésért ment, amiben kételkedem, hiszen könnyedén elbánhatnak azzal a csapattal, ha már csak így magukban őrjáratoztak. Sokkal valószínűbb, hogy megneszelték Hanakot és Iramint és a harmadik utánuk indult. Ha megtalálja őket, akkor kétfelé kell harcolnunk és fenn áll a lehetőség, hogy a másik kettő elbánik az 1-es csapattal. Éppen ezért: Aki még itt van elindul a másik csapat segítségére, én a felderítők elé megyek. Ha úgy érzitek, hogy valami nem stimmel kiáltsatok és elindulunk felétek, ugyanis könnyen lehet, hogy Hanakoék helyett benneteket szemel ki az a rohadék. A lényeg, hogy lepjétek meg őket, ha odaértek. Olyan hirtelen csapjatok közéjük, amilyen hirtelen csak tudtok és nincs kegyelem. Ha bennünket támadna meg, akkor nagyobb eséllyel szállunk szembe vele és, amint eltettük láb alól, már indulunk is felétek. A chakrájával pedig mindenki igyekezzen takarékoskodni, ki tudja mit tartogatnak még... Na indulás! Azzal ő maga elindul, hogy útközben találkozzon Hanako-val és Iraminnal, míg a többiek segítenek Mei csapatának. | |
| | | Jakoutso Iramin
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. May. 06.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 5:02 pm | |
| Miután kibontakozott a harc Hanako elindult jelenteni a többieknek a történteket. Én ott maradtam, hogy ha bárki is veszélybe kerül akkor tudjak nekik segíteni amíg az én csapatom meg nem érkezik. Figyeltem a történteket továbbra is és láttam ahogy harcolnak. Láttam két ninját, de a harmadikat nem tudtam, hogy hova tűnhetett el. Ezért elővettem egy kunait hátha engem vett észre. Próbáltam megtalálni, de nem volt semmi eredménye a keresésnek. Reménykedtem közben abban is, hogy a másik kettő sem fog engem észrevenni. Ha megtámad akkor védekezek és ha Hanako felé megy akkor beugrok elé és felveszem vele a harcot amíg Hanako jelent a többieknek. | |
| | | Yamada Yuki Genin
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Mar. 21.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 6:42 pm | |
| - Momochi Zabuza írta:
- A katana-s férfi intet egyet a társainak, hogy álljanak le. Úgy tűnik mintha hinne neked, azonban hirtelen az arca vigyorra vált. Ez a foghíjas vigyor elég volt, hogy tudd, a harc elkerülhetetlen.
- Nos, pici lány. Ilyen az élet, sajnálom. Hamarosan megtudod, hogy miről lesz szó, csak előtte át küldünk egy jobb világra. Ekkor körözni kezdenek. Valószínűleg ezzel akarnak össze zavarni. Hirtelen a kunai-t szorongató férfi feléd szúr egyet, de még mielőtt a közeledbe érne, visszahúzódik. Csak játszadozik veled, amit nagyon élvez. Kétszer megcsinálja veled ezt az áltámadást, majd a katana-s rád ront. Az ellenfeled mozgásából látod, hogy alig ért valamit a fegyverforgatáshoz. A rohamozása túlságosan esetlen és még a fegyvert sem úgy fogja, ahogy tanítani szokták. Amikor a férfi elég közel ér hozzád, felugrik a levegőbe és a feje fölé emeli a katana-t. Nagyon kiszámíthatóan mozog. Úgy tűnik, ezt a fentről érkező csapást nagyon könnyű lesz elkerülnöd... /Zabuza/
Az elhangzott szavakra röviden sóhajtott - Hát jó - tűnt el a meghamisított ijedt arc és a helyébe egy nyugodt de óvatosan figyelmes kifejezés ült - tegyük a dolgunkat Körözni kezdtek körülötte mire ő igyekezett úgy be állítani a védekezését hogy a lehető legkevesebb mozgásra legyen szüksége ha ki kelljen kerülni egy támadást. Amikor a beszédesebb férfi felé szúrt alig mozdult de amikor másodszor is, Yuki egy kicsit elsietettebben reagált, harmadikra pedig nem sok híján az egyensúlyát vesztette. Onnantól igyekezett felmérni hogy miként viselkedett amikor megtévesztő támadásra készült, hogy esetleg meg érezhessen változást egy valószínűleg igazi támadás előtt - feltéve ha tud majd éppen akkor rá koncentrálni, hiszen nem volt egyedül. Azt is bele kellett számítani hogy Tira esetleg felbukkanhat és esetleg meglepetéssel járhatna, amit ő majd kihasználhatna. Nem volt sok ideje sokat gondolkozni mert a másik férfi a katanájával lendült támadásba, viszont eléggé hiányos felkészüléssel. Ha átverés ha nem, megpróbálta úgy kikerülni hogy közben a saját fegyverével megsebezhesse a karját, első sorban a csuklóját szerette volna ha hozzá férhető volt. Remélte hogy sikerül és a másik két támadó nem éppen akkor tesz valamit | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 8:15 pm | |
| ~Sejtehettem volna ki miatt bukunk le ne ki miatt.... mindegy...~ Mérgelődtem magamban, mikor láttam, hogy a NInja1 fuuton elemű jutsuval támadja a többieket. Segíteni nem volt időm, és igazából nem is akartam. Mire észbe kaptam egy Raiton jutsu száguldott felém. ~A fenébe.... - Kawarimi no jutsu!- mondta,. és helyett cseréltem a szél elemet használóval. Ekkor vettem észre, hogy a többiek támadásai elé tartanak. Ismét Kawarimi no jtsut használtam, és egy farönköt találtak el Egy bokorba gugoltam, és elmélkedni kezdtem... ~ Nézzük szépen lassan... Van egy szél elemű, és egy villám... a harmadik pedig valószínű, hogy föld, mivel csak úgy eltűnt.. vagy pedig genjutsu...~ Gondolkodtam, és mivel nem akartam sok chakrát pazarolni, és csak shurikenet vettem elő a jobb kezembe, a balban pedig kuniaval hárítom az esetleges támadásokat.
//-40 CHP Maradt:1160 | |
| | | Uchiha Madara
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. May. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Május 22, 2010 10:58 pm | |
| 1-es csapat: Jasami kitérési kísérlete, csak félig volt jó, ugyanis, az esést lelassította, de a lába belekerült a kupolába, nem lett nagy baj belőle, csak egy kicsit fáj neki, ez a kis fájdalom nem akadályozta meg, és sikerült a Shurikeneket maga elé hozni.
Oneki, már nem volt ilyen szerencsés, mert gyenge elméjű, és a táskája után nyúlt, ez nagy hiba volt, ugyanis ez le lassította, és nem tudott elmenekülni a Jutsu elöl, és könnyebb sérülést kapott a mellkasán, ha így folytatja, akkor nemsokára vége a kalandjának. Onkei nem tudta a tervét végrehajtani, mert a földre került, és előbb fel kellene kelnie, hogy tudjon valamit csinálni.
Haruka kikerülte a Jutsut, és a táskájából elővett két shurikent, majd elhajította, azzal a céllal, hogy ez majd ér is valamit, és ez így is volt, ugyanis a Ninja1 lassú volt, csak az egyiket tudta kikerülni, a második shuriken egy kicsit elkapta az oldalát, a sérülése elég kicsi, de ez egy kicsit meglepte.
Mikor Mei a Shunshin no Jutsu segítségével elmenekült a Támadás elöl, a Ninja3-at akarta lefoglalni, de ez nem sikerült, ugyanis eltűnt. Az, hogy Takeshinek akart segíteni, az egy jó ötlet volt, de elkéset, amíg ő elmenekült a támadás elöl, addig Takeshi már rég túl volt a Jutsun, ezért látta, hogy nem érdemes a Jutsuját használni.
Takeshi nem tudta kikerülni a Jutsut, (ami Taijutsu, de semmi gond) mert amikor a Ninja1 a szélelemű Jutsuját használja, akkor arra figyelt, hogy hova megy a támadás, és ezért a Taijutsu betalál, és két ütés után a levegőbe kerül, majd egy rúgás, ami a gyomrát találta el és a földre teremti, ami nem kellemes. Takeshi nem érzi jól magát, legszivesebben hányna egy jót, de nincs ideje rá, még tud harcolni, de ne számítson sok mindenre, ha még bekap egy-két ilyen találatot.
Iramin+1-es csapat: Miközben Iramin a többieket figyeli, és várja csapattársait várja, és a Ninja3 nevezetű egyént próbálja észre venni, elkezd hullani a toll az égből, majd elalszik, ezt a hatást a többiek is átélik,( 1-es csapat) ők is álomba merülnek, és nem tudják mi történt velük( Nehan Shōja no Jutsu (Nirvana Templom Technika hatása alá kerültek)
Kettes csapat: Iki elmondta a tervét, ami az volt, hogy ő előre megy Hanakoval találkozni, miközben Katsu, és Mienai segít a1 1-es csapatnak, egy ideig egy irányba haladnak, és találkoznak Hanakoval, amikor elindulnának az 1-es csapat segítségére, akkor valamilyen úton módon visszakerülnek a táborba, csak nem tudják, hogy hogyan történt ez a dolog
// A sérülések minimálisak, és mivel mindenki álomba merült, ezért visszakapta CHP-ját. A sérülést illetve Takeshi, és Onkei lassabban tud mozogni, mert mindkettőnek a mellkasa sérült, és így nem tud úgy levegőt venni, hogy ne fájjon// | |
| | | Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 12:50 am | |
| A tervem amit elképzeltem jónak tűnt, de a lassúságom már nem annyira volt belekalkulálva. Amíg a táskámmal vesződtem elért a jutsu és kaptam egyet a mellkasomra. -Hörrrrrrrrrrrrrr!- kaptam levegő után ahogy földetértem, ám nemsokra rá már kezdtem kábulni. - Mi a.......NANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!- ordított fel a tudatalattim ahogy felismertem a genjutsut " VELEM NEM FOGOD ELJÁTSZANI! " üvöltötte az elmém miközben egy tetemes méretű chakrát arra koncentráltam, hogy kikerüljek a jutsu alól. " Az akadémián kítűnő voltam! Nehogymár itt ne menjen! " gondoltam, miközben már a genjutsu álltal kerállt világban összecsaptam a tenyerem és reméltem a legjobbakat
/ A teljes CHP mból 200 CHP t fordítanék a genjutsuból való szabadulásom kísérletére / | |
| | | Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 1:29 am | |
| ~Aucs a lábam~ Futott végig az agyamon amikor földet értem mivel a többi jól ment volt időm körül nézni amikor észre vettem, hogy Haruka kis híján eltalálta az 1. ninját megindítottam felé egy egész csoportot a shurikenjeimből, hogy ártalmatlanná tegyem. Ha nem sikerült akkor elkezdtem felé irányítani, hogy követőek legyenek és amiket hárított azokat egy rántással vissza is küldtem felé szóval kénytelen volt folyamatosan kerülgetni amit elnézve nem mehetett annyira jól (plusz meg lepte Haruka támadása... csak úgy mellékesen). A támadásaimat(ha addig nem fejeződtek be) toll pihék hullása szakította félbe. -Ez... te jó ég ez egy.... gen...ju...*puff*-Sajnos én nem fogtam fel időben a veszélyt és már koncentrálni sem tudtam a kivédésére így a hatása alá kerültem, elájultam és összecsuklottam. | |
| | | Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 1:53 am | |
| Látva,hogy az ellenfél nem annyira gyors,jobbnak tűnnek az esélyeik,hogy elbánjanak vele. Úgy helyezkedik,hogy se Onkei,se Jasami ne legyen útban. Kézjeleket mutat és Daitoppaval akar támadni,ám ekkor felfigyel az égből hulló tollakra. ~Miféle tollak ezek? Hirtelen nagyon elálmosodik. Megfeledkezik az orra előtt folyó csatáról és térdre rogy. Miközben a hulló tollakat figyeli,egyre nehezebben tartja nyitva a szemeit,végül elterül a földön és elalszik. | |
| | | Katsu Inozuke
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2010. Apr. 03. Age : 31
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 10:01 am | |
| A terv nem volt rossz, ezért tettem, amit tennem kellett. Együtt elindultam az elveszett ninjaval az 1-es csapat segítségére, egyik fáról a másikra ugrálva. Igyekeztem tartani az elveszett ninja tempóját. Már kezdtem, úgy érezni, hogy közel járunk, amikor a táborba érkeztünk vissza. Rögtön kapcsoltam, hogy mi folyik itt. ~Valamelyik ninja képes manipulálni a teret? Itt nem lehetünk, ez képtelenség. Egy szóval ez egy genjutsu lenne? Viszont, akkor minden helyén valami másnak is kell lenni.~ - Egy genjutsuval manipulálja a teret valaki! Légy éber! -mondtam nyugodtan a társamnak. Én elővettem két kunait és vártam, hogy mi fog történni. Ha egy jódarabig nem történne semmi, akkor megnézem, hogy a tárgyak valóban azok-e, aminek látszanak. | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 11:33 am | |
| *Mentem a tábor felé mikor szembe találkoztam Ikivel és a csapattal. Gondoltam már türelmetlenek így elém jöhettek. El mondtam nekik mi történt elől legalább is akkor amikor még ott voltam. Fel tűnt, hogy a társam aki velem volt nem jött utánam. Csak reméltem, hogy nem fedezték fel és kicsit később meg jelenik. Ahogy tovább mentünk megint a táborba érkeztünk meg. Egy kunait gyorsan elő is vettem és gyorsan körbe néztem. -Ez egy genjutsu lesz. Tehát tudnak rólunk. Valószínűleg engem követett. *Jegyeztem meg tovább keresve azt aki a genjutsu ért felelős. ~Iki biztosan mondja majd a magáét amiért ide vezethettem azt a ninját. De legalább részben örülhet is ezzel az ő erejük is meg gyengült. | |
| | | Hiryuu Iki
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2010. Mar. 10. Tartózkodási hely : A Hó Országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 12:10 pm | |
| Amikor Hanakoval találkozik, meglepetten tapasztalja, hogy Iramin sehol sincs. ~Mi a fene? Hol van ez a barom? Nem megmondtam, hogy jöjjön vissza?~ Végighallgatja a lány beszámolóját a történtekről. ~Szóval balhé van. Nagyszerű. De hol a harmadik? Netán észrevette azt a sunagakurei bolondot? Akkor igyekeznünk kell. Elindul Hanakoval, de gondolkodóba esik, amikor ismét a táborban kötnek ki és Katsu és a másik kölyök is ott van. ~Ezek még nem indultak el? Hát ennyire nem lehetnek ostobák... Várjunk csak... Hogy a pokolba kerültünk vissza a táborba? Itt valami nem stimmel.~ Kicsit gyorsítva megpróbálkozik mégegyszer, de ismét csak a táborban találja magát. ~Aháá... szóval azt hiszed, hogy ez vicces?~ Intéz egy kérdést gondolatban a ki tudja hol rejtőző ellenfélnek. ~Akkor mindjárt megmutatom, hogy mit lehet ellene tenni. ~Fájdalommal fel lehet oldani, nemde? Na lássuk!~ Előkap egy kunait, majd a felkarjába döfi és finoman meghúzza. Ennek eredménye egy felületi, ám fájdalmas seb lesz, ami elviekben feloldja a genjutsut. Ezután Hanako-hoz lép, megérinti a lány vállát, hogy egy kis chakralökéssel megzavarja a chakraáramlását, így feloldja a rá ható genjutsut is, majd ugyanezt a procedúrát végigjássza a többiekkel is. Ha sikerült, akkor újabb instrukciókat oszt. - Nos... Úgy tűnik a harmadik fickó ránk vadászik. Legyetek résen! Ezután Hanakonak tesz fel egy kérdést: - A másik hol van? Elkapták? Vagy csak eltévedt? Egyáltalán tudsz róla valamit? Ezután új utasítások következnek. - Együtt megyünk akármilyen nehezetekre esik is. Először megkeressük azt a Sunagakurei barmot és, ha lehet, akkor levadásszuk a harmadik ninját, aki szemmel láthatóan genjutsu használó. Indulás és legyen nyitva a szemetek! Azzal elindul arrafelé, ahol Hanakoval találkozott nem rég, hátha talál valami nyomot Iraminra vonatkozóan. | |
| | | Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 12:12 pm | |
| Mivel végül nem volt szükség jutsut használnia,megspórolta a chakrát. Leugrott a fáról és előrántotta a wakazashiját. A Takeshit támadó ninjára támadt gyors vágásokkal,hogy elterelje a figyelmet az öregről. Néhány vágás után azonban valami furcsát vesz észre. Tollak hullanak az égből. Pár pillanatig ügyet sem vet rájuk és támad tovább,de egyre lasabban. Végül az ellenfelet már szinte nem is érzékeli,csak a tollakat látja. ~Mi ez? Miért lettem ilyen álmost? Mit csinálok egyáltalán? Kicsit még tántorog jobbra-ballra,míg küzd az álmosság ellen,megtámaszkodik egy fában.Leereszti a kardját,majd ki is esik a kezéből,bele állva a földbe,végül már nyitva tartani sem tudja a szemeit és hátra dől egy bokorra,majd elalszik. | |
| | | Mienai Koroshija
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 3:25 pm | |
| Ikitől megkapta a következő parancsot, majd elindultak a másik csapat felé. Az úton találkoztak Hanakoval, aki visszafele sietett a tábor felé. Egy kis idő múlva ismét a saját táborukban találták magukat. ~ Hogyan? Megint itt? Mienai társa meglehetősen nyugtalannak tűnt. - Ne törődj vele! Minket csak el akarnak szakítani a másik csapattól. Mit sem törődve a genjutsuval kapcsolatot próbált teremteni a másik csapattal és a jouninnal. Közben megérkezett Iki Hanakoval együtt. - Látom ti beleestetek a csapdába. - mondta miközben Iki egy vágást ejt a saját felkarján. ~ Az ilyen vakmerő húzások nem mindig sülnek el jól. Ha sikerül kitörni a genjutsuból akkor ismét megpróbálja felvenni a kapcsolatot a másik csapattal és Irami keresésére indulnak. | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 8:17 pm | |
| Az eltervezett stratégiám nem jött be, így nem sikerült meg szom sérülés nélkül a dolgot, igaz a ninjutsukat megúsztam, de az ellenfelem taijutsuja betaláltat. A földre érve. ~ Kellett nekem a geninekért aggódnom, most én vagyok sz@rban....~ Gondoltam és mikor ellentámadást szerettem volna indítani tollak kezdtek hullani. ~ Egy genjutsu!...~ Gondoltam, és bordáimat fogva gyorsan egy közeli fa lombjába ugrottam, ám mikor oda értem a jutsu teljesen magavál ragadt, így álomba szenderültem. ~ Szemetek.... | |
| | | Jakoutso Iramin
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2010. May. 06.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Május 23, 2010 8:56 pm | |
| Nem sikerült megtalálnom a harmadik shinobit és szépen lassan hullottak alá az égből madártollak. Kezdtem magam nagyon fáradtnak és álmosnak érezni magamat. A kunai ami a kezemben volt a fáradtságtól kiesett a kezemből. Nem mozdultam meg, továbbra is fekvő pozícióban maradtam mikor már a szememet is alig bírtam nyitva tartani. ~Ilyen nincs. Tehát a harmadik genjutsu használható lehet? Kezdtem el magamban gondolkodni erről az egészről Megragadtam az előbbi kunait ami kicsúszott a kezem közül és megvágtam a lábamat ami a legközelebb volt. Reménykedtem abban, hogy ettől sikerül feloldanom a genjutsut és nem fogok elaludni. | |
| | | Uchiha Madara
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 24, 2010 1:15 pm | |
| Amikor visszaért a Kettes csapat nagy része, akkor Katsu kezdett el gondolkodni, mi van akkor, ha ez egy Genjutsu? Majd elindult a tárgyak felé, és minden a helyén, ez nagyon meglepte, a tippje jó volt, csak ez egy másik Genjutsu volt. Ezután Hanako gyanakodott, és egy Kunai-t vett elő védelme céljából, de hiába kereste azt, aki a Jutsuért felelős, ugyanis nem találta, Hanako továbbra is védekező pozícióban állt. Ekkor Ikinek is feltűnik az, hogy itt valami nem stimmel, ezért megpróbál elmenni, de ugyanoda jut vissza ahonnan indult, majd rájött, hogy hogyan lehet ezt a Genjutsut megszakítani, és egy felület sebet ejt magán, ami nem volt kellemes érzés, ezt csak egy értelmileg sérült ember vállalja be. Miután számára megszakadt a Genjutsu, ő már látta az utat, amin odajuthatnak az Egyes csapathoz, de előtte a Chakrájával megszakította a többiek Chakraáramlását, és így ők is látták, hogy mi a helyzet, és indulhattak tovább. Miután Mienai is kiszabadul a Genjutsuból, hála Ikinek, megpróbálta felvenni a kapcsolatot a másik csapattal, de ez már nem sikerült neki, ezért arra kényszerültek, hogy elinduljanak, a többiek segítségére. Alig mentek és egy fuvola hangját halljátok, majd nem tudnak mozogni, min ha valami lekötözte volna őket, egy kis idő után azt látják, hogy elkezd lemállani a bőr, majd a hús, és közben iszonyú nagy fájdalmat éreztek, de a látvány még rosszabb egyszerűen sokkoló hatással mindenkire, ami most történik. Amikor már a fájdalomtól a térdre estek, abbamarad a fuvola hangja, a mozogás erőltetetten meg, de ekkor elő jön egy Ninja: - Kihon-teki na Chikyu no Kobushi [Kőököl] Ezután odamegy Hanakohoz, és egy nagyot üt, ami a mellkasát találja el, és nekirepül a legközelebbi fának, (kb.2 méter) majd a fájdalomtól, már alig tud mozogni, ekkor a többiekhez fordul, hogy velük is végezzen
// Az Egyes csapatnak+Iramin nem kell írnia, de én sem fogok, mert addig nem fogtok felébredni amíg ők nem végeztek, és ezért nincs értelme, hogy írjatok, csak a kettes csapat írjon.
Sérülések: Iki kis seb az alkarján, közben nagy fájdalmakat érez a Jutsu hatása miatt. Hanako: A mellkasánál nagy fájdalmakat érez, ami elég nagy hátrány, lehet, hogy eltört egy-két bordája. Mienai: A Jutsu fájdalmait érzi. Katsu: A Jutsu fájdalmait érzi
Nyugalom, nem fog senki meghalni// | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 24, 2010 2:04 pm | |
| *Kunaival a kézben védekezően álltam, bár sejtettem, hogy genjutsunál ez nem sokat ér. De aztán el tűnt a genjutsu Iki chakra lökésének hála. -Őő köszi. *Mondta zavartan, majd miután elindultak a csapattal Iki vonta kérdőre. -Nem tudom hol lehet. Lehet, hogy észre vették és el kapták, vagy talán meg ölték. *A fuvola szó hallatán furcsa módon meg dermedtem mint egy szobor. ~Már megint mi történ? *Kérdeztem magamban mikor aztán a bőr és a húst is el kezdet le hámlani rólam. ~Te jó ég mi ez? Mi történik itt? *Szörnyű fájdalmat érzetem amitől térdre rogytam, majd meg jelent az egyik ninja és egy jutsuval mellkason ütőt és el repültem pár métert. Egy fának érkeztem háttal aminek hatására egy kevést kért köptem ki a számból majd a földre rogytam. ~Ahhh ez nagyon nem volt jó érzés. Erre még igazán nem vagyunk fel készítve. *Gondoltam magamban miközben próbáltam a fejemet úgy mozdítani, hogy lássam mi történik. Láttam, hogy a többiek felé indult el a ninja. ~Tennem kell valamit a többiek még mindig fogjon és talán most én tehetek értük valamit. *Próbáltam fel ülni, de fájt a mozgás. ~Ahhh ez kegyetlenül fáj, de akkor sem hagyhatom a többieket így járni. De nem tudom mi fogja le őket. Talán megint egy genjutsu,de ez most más lehet. Hiszen éreztem a fájdalmat így ebben nem lehetek biztos. Ez annyira bosszantó Chuuko sensei még szinte semmit sem tanított. Tudhatná, hogy erre a küldetésre nem állunk készen. Talán magamra vonhatnám a figyelmet és akkor talán a többiek is kitudnának törni a jutsuból. *Kezemmel lassan meg próbáltam kézpecséteket formálni. -En'en no Shuriken/Lángoló Shuriken/ *Levegőt vettem már amennyire a törött bordáim engedték és meg próbáltam tűzet fújni a ninja felé. | |
| | | Katsu Inozuke
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 24, 2010 2:33 pm | |
| Megnéztem a tárgyakat, hogy minden az e aminek látszik. Valóban annak tűntek. ~Akkor ez valami komolyabb genjutsu lehet.~ Hanako hasonlóképpen tett, mint én. Ő is elővett egy kunait, de én nem egyet, hanem kettőt. Iki saját magát úgy szabadította ki a genjutsu alól, hogy megsebezte magát. Úgy éreztem, hogy biztos van más módja is, de ő ezt választotta. Ez után a chakrájával megszakította a mi chakránkat és előttünk is feltárult az út. Éppen indultunk volna, amikor azt hallottuk, hogy valaki fuvolán játszik. A zene hatására a lábunk teljesen mozgásképtelen lett. ~A rohadék!~ Valami furcsa érzés fogott el. Nem is akár miért. Azt láttam, hogy a testemről lemállik a bőr. ~Ez meg mi? Egy újabb genjutsu lenne? De hiába tudom, hogy ez egy genjutsu, attól még fáj.~ Keservesen kiáltottam a fájdalomtól, de hiába küzdöttem ellene, a fájdalom erősebb volt. ~Szégyent hozok a klánra. Talán még se én vagyok a megfelelő ember. Még a fájdalmat se tudom legyűrni, pedig ez egy alapkövetelmény. Kudarcot vallottam.~ Összerogytam és szenvedtem tovább, de ekkor már a fájdalmat némán tűrtem. Utánna a genjutsu abba maradt, majd a zene is és egy ninja állt meg előttünk. - Kihon-teki na Chikyu no Kobushi! -mondta. Egy hatalmas kőökle lett és Hanako felé ment. Egy hatalmasat belecsapott, amitől Hanako az egyik fának repült. ~Átkozott! Ezt én nem fogom hagyni! Talán nem vagyok méltó rá, hogy az Inozuke nevet viseljem, de azt meg fogom gátolni, hogy itt bárki is meghaljon.~ Az lelki erőmnek köszönhetően, úgy éreztem, hogy talpra tudok állni. ~Most bosszút állok mindenért.~ Amíg Hanakoval van elfoglalva, addig leejtem a földre az egyik kunait és megpróbálom támadni a Sukuriyu no Zou taijutsummal. Ha sikeres a támadás, akkor kombinálom ezt a technikát egy másikkal, a Maraiseru jutsummal. Ha megtudom ütni a Sukuriyu no Zou jutsuval, akkor pár métert hátrébb csúszik és a Maraiseru jutsuval pontot tehetek a végére. Mivel a Sukuriyu no Zou jutsuval hirtelen az ellenfél előtt termünk, ez biztos megfogja lepni a ninjat. A Maraiseruval pedig hirtelen az oldalába. Igyekszem a nagyapámtól tanultakat használhatóva tenni. A Maraiserunál megpróbálok rendesen beledölni a rúgásba, hogy annyira elrúgjam a vádliját, hogy a levegőbe repüljön. A levegőben levő ellenfél nem nagyon tud védekezni, szinte védtelenné válik. Ekkor a könyökömmel a levegőben levő célpontot a földre kellene zúzzam, de én ezt egy kunaial teszem. Ha véletlenül ki tudja védeni az első támadásom, akkor hátrébb ugrok és a kunaiom felé dobom. ~Talán, ha genjutsukat használ, akkor nem erőssége a közelharc.~
190-20-(30)=170;(140) | |
| | | Hiryuu Iki
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 24, 2010 3:02 pm | |
| Sikeresen feloldotta mind a rá ható, mind a többiekre ható genjutsut. Magában azért jegyzi az állást. ~Jöttök egyel és ezt kíméletlenül bevasalom rajtatok.~ Már indulnának is, hogy előkerítsék a másik csapatot és Iramint, amikor valaki fuvolázni kezd és finoman fogalmazva is érdekes hatásokat produkál a játék. Iki próbál ellenállni és próbálja nem hallani a zenét, de ez sehogy sem sikerül neki és ezt a jutsut fájdalommal már nem tudja megszakítani. ~Átkozott genjutsu használó! Hogy rohadna meg!~ Fájdalmát cifra káromkodásokba folytja(Mert bizony enyhíti a fájdalmat valamilyen szinten, illetve elviselhetőbbé teszi). Ezután lassan vége a zenés kis estnek és Hanako egy jutsu hatására meg sem áll a következő fáig. Hősünk lassan ocsúdik az imént érzett fájdalom alól és még kicsit zavaros a látása, de igyekszik összeszedni magát, amilyen gyorsan csak tudja. Hanako tűzjutsuja miatt nem lenne értelme rohamozni, így kivár. ~Valószínűleg könnyedén kikerüli. Annyira még ő sem dilettáns.~ Ezalatt egy robbanócetlit erősít egy kunaira. ~Na lássuk csak... Az eddigi stílusából ítélve nem nagy közelharcos és nem is egy észlény. Valószínűleg messzire menekül, hogy szórakozhasson a genjutsuival, elvégre, ha itt marad, akkor halott. Viszont a genjutsu fárasztó és próbára teszi az embert. Tehát fáradni fog. ~Megvárja Hanako és Katsu akciójának eredményét és ennek megfelelően cselekszik. Ha Hanako betalál, akkor azonnal útnak indítja a kunait és célbaérkezéskor robbantja fel. Ha a fickó kitér, akkor a kitérés irányába dobja és valamivel előbb robbantja fel, abban a reményben, hogy a robbanás elvakítja az ellenfelet, illetve jócskán juttat erdei szemetet annak szemébe és egyéb más szilánkokat, ezzel lehetővé téve az újabb támadás sorozatot. ~Itt az ideje, hogy hazavágjuk a rohadékot.~ | |
| | | Mienai Koroshija
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 24, 2010 3:07 pm | |
| Úgy érezte magát, mint ha egy nagyon hosszú álomból ébresztette volna fel Iki. Iramit keresve egy fuvola hangja ütötte meg a fülét. Abban a minutumban meg is dermedt. Nem tudta felemelni a lábát. Egy kicsivel később a bőre hámlani kezdett. ~ Mocsok! Ez nem történik meg! A fájdalmat az agyad irányítja. Nem engedem neki, hogy átvegye az irányítást! Erejét összeszedve a tenyerét a fülére nyomta úgy hogy ne halljon semmit sem. ~ Milyen idegesítő egy alak! Megjelent egy ninja, aki megütötte a csapatunk lány tagját. Ha sikerült elkerülnie a genjutsu hatását, akkor elengedi a fülét egy pillanatra meggyőződésképpen, hogy a zene elhallgatott. Miután meggyőződött róla kunait vesz elő és a férfi felé dobja. Ha nem sikerül elkerülni a genjutsut és a csapdájába esik, akkor nyugton marad és próbálja elkerülni az ellenfél támadásait. ~ Vajon egyedül van, vagy más idézi elő a genjutsut? | |
| | | Uchiha Madara
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 24, 2010 5:39 pm | |
| Miután elindult a többiek felé, egy tűz Jutsuval támadta meg Hanako, és közben Katsu is Akcióba kezdett, és a Ninja elé termet, de mire észbe kapott volna a Ninja3 eltűnt a szeme elől, és csak a tűz Jutsut látta, ami felé közeledett, majd megpróbált kitérni előle, de az már nem volt olyan könnyű, ugyanis a kitérés, csak félig volt sikeres, mert lassú volt a lábát három Senbon találta el, és az egyensúlyát ezzel befolyásolva nem lábra érkezett, hanem egy jó nagyot esett. Eközben Iki felkészül a támadásra, de mivel eltűnik, nem tud mit kezdeni, de hirtelen két kéz nyúl fel, és lehúzza a föld alá, majd felette áll a Ninja3 és rálépa fejére közben így szól, de közben felkészül arra, hogy netalán nem válaszolnak, hanem támadnak és védekező pozícióba áll - Mit akartok ti kis ficsúrok? Talán azt hiszitek, hogy legyőzhettek? De mindegy pusztuljatok! Ezután felugrik a levegőbe, és három Kunai-t dob, három különböző helyre, úgy, hogy egy háromszöget zárjon be, és mindenki beleessen ebe~Ha ezt meg csinálom, akkor nagyon elfáradok, és gyorsan végeznem kell velük~Gondolta magában, majd így kiáltott: - Raiton: Kaminari Shibari (Villám elem: Villám Megkötés) - így nyugodtan öllek meg benneteket ti kis férgek! Enneka Jutsunak a segítségével egy Villám ketrecet hoz létre, amiből nem tudtok kitörni. Ezután kézjeleket kezdett el formálni, de mire befejezte volna Chuuko megjelent, és a kardjával hátúrról leszúrta, aminek a következménye az volt, hogy a Villám Jutsu megszűnt, és szabadok voltatok. Mielőtt bármit is csináltatok volna felvette a három Kunai-t, amit a Ninja3 dobott el, és a fuvolát is elrakta, majd így szólt: - Háát gyermekeim ez a kis Ninja így elbánt veletek, hát mi történt? Habár mint látom ti megtettek minden, ami tőletek telt. Majd megvárta, hogy reagáljatok és közben kihúzta Iki-t a földből, majd meggyógyította Hanako-t, és a többieket is, majd ismét megszólalt: - Sajnos, nem tudok nektek többet segíteni, mert kezdek kifogyni a Chakrából, annyit tudok még tenni értetek, hogy amíg ti harcoltok a másik két Ninjával, addig figyelek, hogy ne meneküljön el senki közülük, vagy ne jöjjön utánpótlás. Én egy kicsit odébb leszek tőletek, de ne vesztegessük az időt, induljunk! És a kis csapat ismét útra kell, hogy megmentse a többiek életét.
// A sérülések eltűntek, és visszakaptatok 20 CHP-t. Az egyes csapat a következő postom után írjon// | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Hétf. Május 24, 2010 5:59 pm | |
| *Figyeltem az eseményeket és próbáltam a fájdalomtól nem el veszteni az eszméletemet. De hiába is igyekeztem nem láttam teljesen jól mi történt. Csak azt láttam, hogy a tűz jutsum a társam felé megy és, hogy Ikit le húzzák a föld alá. Utána már Chuukot láthattam aki meg gyógyított. ~Nem is tudtam, hogy tud gyógyítani. Igazán el mondhatta volna mikor be mutatkozott nekünk. *Miután el tűntek a sebeim és nem fájt semmim sem le poroltam a ruhám és el tettem a kunait ami nem rég a kezemben volt. -Ez így nem lesz jó, még egy ellen sem volt esélyünk és van még kettő és az országukban kitudja még, hogy hányan vannak. Kellene valami stratégia, hogy mi okozzunk nekik meg lepetést. Talán valaki közölünk kicsit hátrébb maradhatna erősítésnek. *Javasoltam, bár tudtam, hogy Chuuko az erősítésünk, de ő rá sem támaszkodhattunk. | |
| | | Hiryuu Iki
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szer. Május 26, 2010 10:36 am | |
| A dolgok nem egészen a terv szerint sültek el és talán a halál szele is meglegyintette a csapatot, de hirtelen előkerült a vén Jounin és megmentette őket. ~Hát ez nagyszerű...~ dünnyögi magában, miközben kimászik a gödörből. ~Most azt hiszi, hogy hálás lehetek neki. Hát azt felejtse el!~ Ezután ismét eltűnik és így újra Iki lesz a főnök. Belül tombol és legszívesebben a többieken verné le a csalódottságát, de ez még nem a legjobb idő, most a feladatra kell koncentrálni. - Nos... Megint felderítünk. Hanako: Egyedül talán többre mész. Csak nézz körül, akár egy pillanatig is és azonnal térj vissza és mondd el, hogy mit láttál. A többiek legyenek résen, nehogy megint kellemetlen meglepetésben legyen részünk. Miután Hanako visszatért elindulunk és meglepetésből, villámgyorsan lecsapunk rájuk, ezzel kihúzva a másik csapatot a bajból. Mindenki legyen óvatos, egyértelműen kiderült, hogy könnyen elveszíthetjük a fejünket, márpedig arra még szükségünk lesz. Kérdés? Ezalatt odasétál a halott ninjához, majd előveszi a kardját és egyetlen jól irányzott vágással elválasztja a fejet a testtől és felemeli. - Ez még jól jöhet. Biztos szeretnék látni a barátjukat. | |
| | | Mienai Koroshija
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szer. Május 26, 2010 2:16 pm | |
| Kicsit fellélegzett mikor a jounin megjelent és leszúrta az ellenfelüket, majd meggyógyította a sebeinket. A genjutsu hatását már nem érezte. Már csak a gondolata maradt meg és a fájdalom, amit még mindig nem tudott elfelejteni. ~ Majdnem rosszul sült el a dolog, ha most nem jön akkor meg is hallhattunk volna. Ha a másik csapat két ilyen erős ellenfelet kapott akkor nagyon megszívják. Végig hallgatja Iki új parancsait, de ismét nem értett vele egyet. - Még egy felderítés? Miért nem megyünk együtt? Előzőleg is elvesztettünk egy embert és most nem tudjuk, hogy mi történt vele. Szerintem ne hagyjuk el egymást és több esélyünk lehet ellenük. Ki tudja, hogy mi történt addig a második csapattal?
A hozzászólást Mienai Koroshija összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 26, 2010 11:28 pm-kor. | |
| | | Katsu Inozuke
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szer. Május 26, 2010 3:38 pm | |
| ~Hát ez lehetetlen. Bármit teszek semmi sem sikerül. Így már haza se merem tólni a képem. Ha nagyapám meglátja ezt a jelentést, akkor biztos, hogy kemény fenyítés vár rám. Ha ilyen ninja lesz az összes ellenfelünk, akkor semmi esélyünk a továbbiakban. A küldetésünk kudarcra lett ítélve.~ *Nem szóltam semmit csak némán bámultam. Nem tudtam elviselni azt, hogy tehetetlen voltam. Nem nagyon figyeltem arra, amit Iki mondott és csinált, csak a levágott fejet láttam már a kezében. Eléggé megdöbbentő látvány volt. Nem kötekedtem semmi miatt, hanem tettem amit mondott. Úgy éreztem, hogy már nem sokat számít, ha én meghalok.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő | |
| |
| | | | Városon kívül: Erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|