Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Városon kívül: Erdő

Go down 
+17
Uchiha Madara
Jakoutso Iramin
Katsu Inozuke
Takeshi Muugen
Hiryuu Iki
Mienai Koroshija
Arata Mei
Yamada Yuki
Jasami Orimune
Onkei
Taiki Touya
Shikamaru Nara
Gouda Kisame
Momochi Zabuza
Hanako
Tsubame Haruka
Kaguya Kimimaro
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Hozzászólások száma : 238

Városon kívül: Erdő - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 12:42 pm

*Kissé össze zavartan figyeli az eseményeket. Annyi mindent történt egyszerre és annyian vannak egy helyen, hogy hirtelen nem is tudja mit tegyen.
~Ez őrület. Mégis mi folyik itt?
*Kérdezi magától mikor a Moriya eltűnik és a vadász ninják rájuk támadnak. Elő vesz egy kunait és Tei felé kezd szaladni, de mielőtt oda érne látja, hogy Sohen bele rúg egyet. Oda szalad Sohen mellé és egy pillanatra le pillant Teire.
~Miért?
-Sensei az idősebb férfi el tűnt és a Oinin most minket támadnak, de nekem úgy tűnik, hogy ők is a Hitojinék miatt vannak itt. Nem lenne így értelmesebb össze fogni a közös ellenség ellen? Mert ha most egy más ellen harcolunk akkor Hitoji és a társa ki fogja használni ezt és könnyen meg fognak szökni. Ezért szerintem így most az ő kezükre játszunk amit ők ki használhatnak, mert egy más ellen fordítanak minket.
*Sohenre pillant majd vissza néz Teire.
-Hitoji társa már az előbb ki is használta ezt az előnyt.
Vissza az elejére Go down
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 1:45 pm

Nem volt időm gondolkodni amint Haruka fújni kezdet elhajítottam vagy 4 shurikent és úgy irányítottam, hogy a szél amit keltett hirtelen felgyorsítva belé lője (Szél kontrollal). A másik kettő amit ő dobott pedig jó volt ráadásnak de nem tudom sikerült-e a támadásunk.~Azt meg kell hagyni jó próbálkozás volt~ Jegyeztem meg magamnak és körbe néztem. Ahogy elnéztem legalább három oldal volt.~A mi oldalunk szerencsére mi vagyunk a legtöbben így van egy kis fölényünk, Hitojinék ők csak ketten vannak de ez nem igazán állítja meg őket. És Tei csapta ami egyre csak fogy~Körülbelül ennyi időm volt végig gondolni és már repült is felém egy eltévedt shurikent amit még az utólsó pillanatban hárítottam a kunaiommal.~Közel volt. De most nem rájuk kell figyelnem~Gyorsan megfordultam és megnéztem mi történt Hitojinnal
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 2:07 pm

Egy eléggé érdekes módon tette a támadásom hatástalanná a köpenyes srác. Hátrafordultam és láttam, hogy Sohen sensei éppen felrúgott valakit.
~ Nem is rossz ~
Megpróbáltam a lehető leggyorsabb módon Sohen-hez rohanni ugyanis fogalmam sem volt, hogy ki van velünk és kivan ellenünk. Amint odaértem mellé egy kunai-t vettem elő és védekező pózt vettem fel.
- Sensei. Most kik az ellenségek? Mert nem értek semmit mostmár.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 3:31 pm

/Legyetek szívesek számolni a CHP-teket, mert kicsit sokan vagyunk és sajnos már nem tudok mindenre odafigyelni Smile/

Az egyik vadászninja egy katanával esik Onkei-nek, aki össze-vissza ugrál a támadások elől, de ellenfele érezhető fölényben van vele szemben. Egy óvatlan ellépés közben hanyatt esik, de mielőtt a vadász lecsaphatná, Kobushi-sensei egy jól irányzott Levél Forgószéllel megzavarja és míg a fickó arrébb ugrik, addig neki is van ideje felkelni a földről. Tei eközben összeszedi magát és kézjeleket formál.
- Kirigakure no Jutsu!/Ködben Rejtőző Technika/ - kiáltja, mire hatalmas köd ereszkedik le, ami megnehezíti a küzdelmet.
Ugyanabból az irányból Sohen hangját is hallatni.
- Doton: Doryuudan!/Föld elem: Földsárkánylövedék/
A hatása nem látszik az egyre sűrűsödő köd miatt. Kobushi közben válaszol Onkei-nek.
- Fogalmam sincs, hogy mi van itt, de egyelőre az az ellenség, aki ránk támad. De vajon hová tűnt a másik fickó?
Hanako útközben szem elől veszíti az árulót és valamivel maga előtt csak Sohen sziluettjét látja és a jutsujának az eredményét, mely egy hatalmas sárkányfej, ami ragadós iszapot köpköd előrefelé. Sohen hátrapillant a lányra.
- Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez túlmegy egy egyszerű gyilkosságsorozaton, de még mindig nem tudom mi a fenét keresnek itt Oinnek a Ködből?
Haruka és Jasami közös támadásra készülnek. A szél jutsu egy helyen kissé feloszlatja a ködöt és a fegyverek már repülnek is Hitojin felé, aki hihetetlen sebességgel kezdi el pörgetni a kardját.
- Getsutoku!/Holdpajzs/
A pörgetés mentén egy sárga gömb jön létre, amely felfogja a jutsut és a fegyvereket is. Eközben Chuuko és Keito is közösen támadnak. Chuuko egy hatalmas tűzlabdát fúj, míg Keito jutsuja nyomán egy vízsárkány indul útnak. Hitojin a magasba ugrik és a levegőben egy Moriyáhéhoz hasonló manőverrel lefelé indul.
- Takajin Ryu: Ousatsu/Sólyompenge Stílus: Lecsapó Halál/
Hihetetlen sebességgel éri el Keito-t, aki ennek eredménye képpen szegényebb lesz egy karral, de Chuuko kihasználja az alkalmaz és egy jól irányzott rúgással távolabb küldi Hitojint, aki nagy nehezen talpra tud érkezni. Ezután Jasamira és Harukára néz.
- Fogjátok Keito-t és amilyen gyorsan csak tudjátok juttassátok el a faluba, addig lefoglalom Hitojin-t! És hozzatok erősítést!
Taiki ezalatt Sohen felé fut, amikor egy kéz repül el mellette és kezdi szem elől veszíteni mesterét a ködben, de válaszát hallja.
- Én sem tudom, hogy mi van, de ha életben maradsz, annyi krumplit kapsz tőlem, amennyit csak akarsz!! - érdekes... mintha most kezdene megjönni a humorérzéke...
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Hozzászólások száma : 275

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 3:55 pm

Haruka nem lepődik meg azon,hogy a jutsuját és a fegyvereket Hitojin kivédte,bár remélte,hogy sikerül legalább segíteni a két öreg harcosnak. Végül Keito súlyosan megsérül.
-Keito-san!-kiált fel a sok vér láttán.
Még mielőtt Chuuko mondaná,már indul is Keitoért. Felsegíti és elindul vele,közben Jasami is biztos odaér.
-Hozd a karját is,hátha meg lehet menteni.-mondja Jasaminak.
Amilyen gyorsan csak lehet,elindulnak Keitot cipelve a falu felé. Haruka nem néz körül,mi van a többiekkel,most az a fő,hogy Keito a faluba jusson és sikerüljön erősítést hozni.
-Siessünk!

/konoha kapuja/
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 4:18 pm

*Lassan ködbe néz és látja, hogy a sűrűsödik a köd.
~Ez nem lesz így jó nem fogunk látni semmit sem.
*Sohen jutsuja fel kelltei a figyelmét.
~Ezt minden képen meg akarom tanulni.
*Mivel Teit nem látja még mindig védekezően tartja fent a kunaiját.
~Ha a helyében lennék én hátulról támadnék, de az túl nyilván való lehet, hogy szemből fog támadni.
*Kunaiját előre dobja amerre Tei volt majd ki rántja kését és figyel mi történik.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 4:28 pm

Hiába túl gyors volt és túl jól bánt a kardjával ahhoz, hogy legyőzzük. Több technikát mutatott be egymás után majd levágta Keitao karját.~B*****s ennek nyoma marad~ Gyorsan oda rohantam és míg Haruka felemeli őt eltettem a kezét a hátizsákomba.~Ha valaki Tsunade biztos vissza rakja~ Bíztam majd segítettem Harukának felemelni Keitaot és mikor megvoltunk elindultunk.
-Haruka maradjunk a földön akkor kevesebb vért fog veszíteni mintha ugrálnánk.-Mondtam majd elindultunk a lassabb de biztonságosabb úton ki az egyre sűrűsödő ködből be a fák közé.~Remélem nem késünk el.

/Konoha kapuja/
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 5:02 pm

\\ Sry Onkei, de lépek tanulni és este leszek, úgyhogy bepofátlankodok eléd egy poszttal, ne haragudj. \\

Már szinte mindent, ellepett a köd és nem láttam semmit.
~ Ajjaj, nem lesz ez így jó ~
Majd megfordultam és megpróbáltam kifutni a ködből, hogy onnan figyeljem az eseményeket. Ha valami ellenséges egyén jelenik meg akkor felé hajítok egy kunai-t.
~ Nah most mivan? Össze vagyok zavarodva. A Köd Ninják mért jöttek nekünk? Remélem ez a két ninja Bingo könyves. Meg kéne keresnem a Köd ninja vezetőit és beszélnem vele, hogy miért támadtak nekünk. Lehet csak a két fura ninjára vadásznak. ~
Ha esetleg kijön a ködből valamelyik köd ninja, akkor egy shusin no jutsuval odaugrok mellé és megpróbálok tőle békés szándékkal kérdéseket feltenni.
~ Ekkora veszélyt vállalnom kell, ha ki akarok valamit is deríteni. ~
Onkei
Genin
Genin
Onkei

Hozzászólások száma : 125

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 8:32 pm

/ Nem gond szerintem nincs előre meghatározott sorrend, most /

- Hogy az a szentséges....! - káromkodok miközben felbuktam, majd egy hálás vigyort küldök Kobushi sensei nek az életmentésért.
- Javítanom kell az egyensúlyomat!- csóválom a fejem miközben a köd egyre sűrűbb lesz.
- Na még ez is! Ezt nem hiszem el!- kapkodom a fejem jobbra balra, hogy honnan támadnak rám
- A francért nem szélelemű vagyok!
Elindulok arra amerre az ellenséget sejtem, késeimet magam előtt tartva, közben minden érzékemmel a környezetet figyelem. " Hogy a fenébe harcoljak ködben? A robbanó cetlik biztos nem adnak elég nagy léghullámot hogy elsöpörjék a ködöt! Azt kéne megtalálni aki megidézte a technikát. " Miközben gondolkodok a köd teljesen körülzárt. Az adrenalin csak úgy száguldozik az ereimben. " Nincs jobb ötletem! " nyelek egyet és egyhelyben megállok várva, hogy rámtámadjanak. Amennyiben megtámadnak védekezik amíg egy ígéretes alkalomat nem látok és akkor egy Konoha Reppu val próbálkozok, ha sikeres volt akkor egy rúgást mérnék a fejére, hogy elájuljon, ha nem akkor tovább védekezek, jó alkalmakkor visszatámadok.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 10:14 pm

/Nos, mivel Haruka és Jasami elmentek, így kimaradnak ebből a körből itt./

Hanako kunai-a hallhatóan fémnek csapódik, vagyis vagy szembe dobtak vele valamit, vagy egy másik fegyver hárította. A lány meglepetésére, azonban Tei helyett az egyik vadász ugrik elő és egy katanát lenget, amivel kishíján el is talál, de elfelejt figyelni Sohen-re, aki kirúgja a lábát, majd egy elementáris erejű ütéssel ártalmatlanná teszi... Ez még egy jó ideig nem fog magához térni. Eközben Chuuko hihetetlen lendülettel esik neki Hitojinnek, de a köd miatt nem sokat láttok belőle, csak a fémes csattanásokat halljátok.
Taiki ezalatt kifut a ködből és körülnéz, de sehol nem jön senki. Hirtelen egy pengét érzel a torkodnál és a hozzátartozó zöld kesztyűs kéz alapján, rájössz, hogy Moriya talált meg.
- Ha nem mozdulsz, akkor talán nem esik bajod. - mondja halkan. - Te vagy az egyetlen, aki jelenleg megakadályozhatja, hogy akaratunk ellenére megöljünk mindenkit. A vadászok értem jöttek, de mi csak Hitojin elveszett igazsága miatt vagyunk itt. De ha elveszitek a lehetőséget, hogy kiderüljön az igazság, akkor gondolkodás nélkül lemészárlunk mindenkit. Hiába ment a fiú és a lány erősítésért. Ha nem akarom, akkor el sem jutnak idáig. Gondolkozz el ezen, nemsokára visszaérnek, velük is el kell beszélgetnem.
Azzal el is tűnik, magadra hagyva az előbb hallottakkal.
Onkei, a mesterét látja maga előtt elrohanni, majd utána is megy és így ketten támadhatnak a vadászra. Kobushi hihetetlen sebességgel sprintel az ellenségre, aki válaszul hátra ugrik és kézjeleket mutogat.
- Suiton: Suigadan!
Ekkor közvetlenül Kobushi alatt egy vízoszlop jelenik meg, amitől hatalmasat esik és úgy tűnik eltörhette a lábát, mert nem áll fel, hanem csak kúszik. Az Oinin elégedetten megpörgeti a kardját és elindul, hogy bevégezze, amit elkezdett. Ha gyors vagy, még talán megmentheted...
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 10:24 pm

*Hallottam a fémes csattanást ezért már is készültem a támadásra.
~Jól sejtettem hátúlról túl nyilvánvaló lett volna jönni-e ezét előlről próbálkoznak.
*Mikor az egyik vadász meg jelenik védekezően fel emelem a késemet, de mire észbe kapok Sohen sensei le üti őt.
-Köszönöm sensei.
*A fémes csattanások felé nézek.
-Arra felé harc folyik. Ha gondolja sensei én figyelek erre avadászra itt így őn meg tudja nézni kik harcolnak ott. Talán még segíthet is a harcban. Már ha a mieink vannak bajban.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 10:45 pm

/Kimimaro kérte,hogy ebben a körben még ne érjünk vissza/

Most,hogy nem volt semmi terhük,már mehettek a fákon ugrálva,így gyorsabban haladtak. De még így is bele tellik egy kis időbe,mire oda érnek. Harukának ez remek alkalom lenne,hogy kipróbálja az új jutsuját futás közben,de akkor Jasami igen csak lemaradna. Így is vissza fogja magát,mert tudna valamivel gyorsabban menni.
-Hogy birod? Ne álljunk meg pár percre? Nem kellene teljesen kifulladnunk,mire vissza érünk. Úgy nem sok hasznunk lesz. Talán az erősítés is beér minket addig.
~Viszont ha megállunk,azzal értékes perceket veszíthetünk. Csak ha nagyon muszáj.
Nem áll meg,csak ha Jasami úgy érzi,hogy pihenőre van szüksége. Bár neki is jól esne egy perc szusszanás.
~Jó érzés ennyit futni. Nem is tudom mikor csináltam utoljára.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 2:53 pm

Csak ugráltam a fákon követve Harukát miközben haladtunk előre amikor megkérdezte, hogy szusszanjunk egyet csak megráztam a fejem és a zsebembe nyúltam majd elővettem egy kis zacskót amiből egy energia tablettát vettem ki amitől úgy éreztem mintha most kezdtem volna csak a harcot. Első alkalom volt, hogy ilyet használtam és nem is volt épp kellemes ez az energia bomba de nem állhatunk meg a többiek bajban lehetnek. A hirtelen energia növekedés lehetővé tette, hogy felzárkózzak Haruka mellé így neki nem kellet vissza fognia magát.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 4:04 pm

/Haruka, Jasami, ti most külön kaptok egy postot./

Tovább haladtok a fákon és nem álltok meg, de hirtelen mégis megtorpanni kényszerültök, amikor az idősebbik elveszett ninja megjelenik előttetek.
- Nocsak, már vissza is jöttetek? És hol marad az erősítés? Mivel érzem, hogy úton vannak, gyors leszek, Hitojin addig tud magára vigyázni. Küldjétek vissza az érkezőket és megspóroltok egy vérfürdőt és talán a saját életeteket is. Hitojin az igazságáért küzd, amit Keito veszejtett el, ti pedig véditek úgy, hogy nem tudtok semmit. Ebben a játszmában a fiú csak áldozat volt. Olyanok áldozata, akik féltek attól, hogy, ha megerősödik, a vesztükre törhet. Ez fűtötte a bosszúját és most, hogy Keito már nincs ott, a többiek nem állhatnak meg sokáig vele szemben. Vessetek véget a küzdelemnek és tudjátok meg, mi is történt valójában, akkor nem fog több vér folyni. Ha akartok harcolhattok is, de a vesztetekbe rohantok...
A válaszotokat nem várja meg, mert egy pukkanás és néhány vízcsepp kíséretében eltűnik.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 6:21 pm

Az elveszett ninját megpillantva megáll. Először fegyvert akar fogni,de mikor az beszélni kezd,mégsem teszi,hanem figyelmesen végighallgatja. Miután befejezte a beszédet és eltűnt,Haruka csak néz maga elé bizonytalanul. Majd Jasamihez fordul.
-Szerinted? Mit kellene tennünk?
Hátra néz,de még nem látja az erősítést. Megint Jasamire pillant,de nem tudja,mi lenne a helyes döntés.
-Talán meg kellene hallgatnunk,mi az ő igazságuk? Vagy menjünk oda harcolni és talán haljunk meg?-kérdezte halkan magától.
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 8:37 pm

Lesem a ködöt és egyszer csak a torkomnál egy fegyver jelenik meg.
~ Zöld kesztyű? Ez csak az a Moriya lehet. ~
Majd elmondja, hogy valójában rá vadásznak és én vagyok az egyetlen aki ezt leállíthatja.
~ Ilyen nincs, akkor ha nem akarunk nagy gázt, akkor jobb lesz ha beszélek Sohennel. ~
Aztán az emberünk eltűnt úgy, ahogy érkezett. Testemen 5 darab robbanójegyzetet helyeztem el. Leugrottam a fáról és a köd szélénél beüvöltöttem a ködbe :
~ Mivel nincs időm sürgősen ide kell hívni Sohen-t. ~
- Sohen- Sensei. Ezt látnia kell! Lehet, hogy én vagyok bolond, de az egyik lábam tőlem két méterre helyezkedik el! - Ordította be a ködbe azt remélve, hogy tényleg Sohen lép ki onnan és nem valaki más.Ha Sohen lép ki a ködből akkor elmesélem neki az előző szituációt, ha valamelyik veszélyesebb ninja ugrik elém fenyegetőzve, akkor meggyőződöm róla, hogy nem-e klón és ha nem klón mindenképp megpróbálok a közelébe jutni és Kamikaze mód belerobbanni a képébe.
~ Ha ez az egyetlen mód, hogy véget vessek a zűrzavarnak, akkor kénytelen vagyok vállalni. ~
Ha esetleg senki nem jön ki, akkor bemászok a ködbe és megkeresem Sohen-t, hogy elmeséljem neki mi is történt.
Onkei
Genin
Genin
Onkei

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 8:59 pm

" Végre látok valamit! "- fúlyom ki a levegőt ahogy Kobushi sensei után iramodok, bár kissé lemaradva. Majd megrökönyödve látom amint kibontakozik előttem a kúszó sensei és a ninja alakja:
- SENSEI!- ordítom miközben futás közben kirántom a zsákomból a Fuuma shurikeneket és a ninja felé dobom. Miközben kikerüli gyors kézjelek után suttogom:
- Sōshuriken no Jutsu (Irányított Shuriken Technika)!- majd egy rántással mindkettőt a ninja irányába fordítom és folyamatosan támadok velük miközben Kobushi elé állok majd egy nagy lendülettel kétoldalról irányítom felé a shurikeneket, de ezután rögtön megszakítom a kapcsolatot és egy kunait meg egy robbanócetlit veszek elő. A Robbanócetlit gyorsan rátekerem a markolatra és a ninja jelenlegi helyzete felé dobom.

CHP:150 ( még régebbről volt egy Shunshin! Xp )

Felhasznált Felszerelés:
2 Fuuma shuriken
1 kunai
1 robbanó cetli

A hozzászólást Onkei összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 12, 2010 9:57 pm-kor.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 9:49 pm

Mikor előtűnt a a fickó már rántottam elő a kunaiom. Csak akkor álltam meg amikor beszélni kezdett. Leeresztettem a kunaiom és végig hallgattam majd el is tűnt Harukára pillantottam majd a távolba. Vagy egy percig gondolkodtam kattogtak a kerekeim, majd mély levegőt vettem és ezt mondtam.
-Először is véget kell vetni a harcnak a folyónál aztán majd ráérünk folytatni a nyomozást. Te gyorsabb vagy menny az erősítéshez és mond el nekik, hogy álljanak meg én pedig a többiekhez megyek. Ha meg vagy akkor gyere te is.-Azzal én elindultam a csatatér helyszíne felé. Miután megérkeztem belenéztem a ködbe amitől semmit sem látni.~Na jó ez így nem fog menni hogy is van elvileg a szél irányítással nemcsak telekinézist lehet előidézni. Akkor esetleg ez működhet.~ Elmutogattam a kézjelem és hatalmas mennyiségű chakrát oldottam fel majd a levegőbe ütöttem tenyérrel mintha tolnám magam előtt a levegőt erőteljesen csináltam és sok chakrámat felemésztettem.~Remélem ez sikerül~

CHP: 230
Mostani: 140 (20 az előidézés és még 70 a plusz amit beleöltem)
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 10:08 pm

Haruka,mivel neki sem volt jobb ötlete és szerette volna megelőzni a felesleges vérrontást,belement Jasami tervébe.
-Rendben! Vigyázz magadra.-mondta és rámosolygott a fiúra.
~Persze úgysem fognak hallgatni rám. Az én szavam Tsunade nagyiéval szemben. Mégis csak Ő a Hokage. Talán arról meggyőzhetem őket,hogy adjanak egy kis időt.
Elindult vissza felé és össze-vissza cikázott a szeme szövetségest keresve. Remélte,hogy sikerül megállítani őket. Amint meglátja az erősítést,vadul hadonászni kezd.
-Álljatok meg!
Ha nem állnak meg,nincs mit tenni,utánuk megy és közben érvel,ha megállnak,akkor ott helyben.
-Elénk jött az egyik elveszett ninja és azt mondta,hogy még nem ismerjük az ügyről a teljes igazságot. Ezért azt mondta,küldjük vissza a segítséget és tudjuk meg tőlük a teljes igazságot...Mert így könnyen vérfürdőbe torkollhat a dolog.
Nem tudja,hogy ez mennyire hatja meg a többieket,de ennyit tudott tenni.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 10:44 am

/Haruka visszament, tehát ti nélküle vagytok a ködben./

Sohen már indulna is arrafelé, ahol Chuuko-t és Hitojin-t sejti, amikor meghallja Taiki ordítását, és inkább arrafelé rohan. Amikor kiér elmondja neki, hogy mi történt és a fiatal Jounin gondolkodóba esik.
- Tehát az öreg ninja szerint, fölöslegesen csépeljük itt egymást? -kérdi értetlenül. Eközben a ködben ismét megjelenik Tei, aki kegyetlen vigyort ereszt meg Hanako felé és kézjeleket formál.
- Suito: Taihoudan!/Víz elem: Nagy Vízlövedék/
Szájából hatalmas vízsugár indul a lány felé, ami komoly sérüléseket okozhat, ha célba ér.
Ezalatt Onkei kegyetlen küzdelmet vív Kobushi életéért és a Fuuma Shurikenekkel sikeresen arrébb kergeti az ellenfelet, majd repül is a robbanócetlis kunai. Ezt az Oinin még kikerüli, de az elengedett Fuuma shuriken megvágja a lábát, amitől ezúttal ő esik hanyatt. Jasami amikor megérkezik lassan, de biztosan oszlatja a ködöt, nem törődve semmivel. Néhány perc alatt egy újabb területen oszlik el a köd, hála a kis légmozgásoknak, amiket Jasami kavart és így már beláthatóvá válik a csatatér. Chuuko eddig jól bírja a Hitojin által diktált tempót, de azt is sejthetitek, hogy addig nem lesz itt rend, amíg Tei és a másik túlélő Oinin itt vannak, tehát őket a lehető leggyorsabban el kell intéznetek. Sohen eközben elindul, hogy véget vessen a párharcnak. Chakrát koncentrál mindkét kezébe és egyszerre csap velük a földre, amitől az elég komoly sérüléseket szenved és föld és kő darabkák repkednek mindenfelé. Az öreg Jounin és kardforgató ellenfele valóban megállnak.
- Elég legyen! Hallgassátok meg a fickót!
Eközben a másik is megjelenik és elégedetten bólogat Sohen háta mögött.
- Ez valóban egy bölcs gondolat. Én addig meginvitálom kirigakurei barátainkat egy végső összecsapásra.
Azzal már a levegőben is van és megcélozza a földön heverő sérült Oinin-t.
- Takajin Ryu: Tsuke! /Sólyompenge Stílus: Csőr/
Egybfogja a két tanto-t és egy jól irányzott csapással meglékeli a szerencsétlen koponyáját, majd Tei felé indul.
- Te következel gyermek. Téged is a mestered után küldelek!

/Haruka/

Amikor az erősítés meglát, megállnak, de nem igazán hisznek neked. Nem tudják mitévők legyenek, de egyfajta alternatívát ajánlanak fel, mely szerint a harctérre vezeted őket, de csak akkor avatkoznak közbe, ha elfajulnak a dolgok. Amennyiben beleegyezel, elindultok vissza és látjátok, hogy a küzdelem áll és csak Moriya végzi ki a betolakodó Oinineket és épp Tei-re készül végső csapást mérni.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 11:07 am

*Mivel Sohen magamra hagy a le ütőt vadász ninjával gondoltam ott várok míg vissza tér. Mivel halottam egy ordítást nem csodálkoztam, hogy a sensei másik irányba ment mint amerről a harc zaja jött.
~Úgy látszik valaki meg sérült közölünk.
*Vártam tovább és körbe pillantva Teit pillantottam meg.
~Hát elő bújt az árulónk is.
*A vízlöveget meg látva gyorsan fel ugrottam és kézpecséteket mutattam el.
-En'en no Shuriken /Lángoló Shuriken/!
*Levegőt gyűjtve chakrát koncentráltam a számba, majd ki fújtam az apró tűz lövedékeket felé. Persze sejtettem, hogy ki fogja védeni, de a tűz támadást csak el terelésnek szántam. Ezért amin le értem a földre hátra nyúltam a 2 Fūma Shurikenmért amiket együtt egy kézbe fogva szét nyitottam.
-Kage Shuriken no Jutsu (Árnyék Shuriken Technika)!
*Úgy dobtam el a 2 Fūma Shurikent, hogy az egyik a másik árnyékában legyen így ha az elsőt ki is kerüli Tei a második lehet, hogy el találja.

/95 CHP maradt/
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 2:01 pm

Miután láttam, hogy a harc már áll és csak az áruló Tei maradt megkönnyebbültem őneki már nincs sok hátra hacsak nem adja fel amit erősen kétlek. Még vártam egy kicsit aztán Chukoékhoz rohantam és Hitojin felé fordultam. Először nem tudtam mit mondhatnék aztán ha senki nem szólt semmit én kezdtem bele.
-A barátod mondta, hogy van védőbeszéded. Szóval mit tudsz felhozni?-Kérdeztem és csak vártam a választ miközben oda sandítottam a még folyó harchoz. Ha valami baj volt akkor oda mentem segíteni egy pár shurikennel és elővett kunaial. De ha nem volt ilyen. akkor csak Hitojint figyeltem kiélezett idegekkel nem volt túl könnyű főleg, hogy nem tudhatom mi fog történni.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 5:18 pm

Haruka kifújja magát,míg tanakodik a többiekkel. Nem igazán díjazza,hogy nem akarnak hinni neki. De az alternatíva,amit felajánlanak,még mindig jobb,mint a vérfürdő. Ha csak nem veszik a jelenlétüket fenyegetésnek.
-Ha nincs más lehetőség,akkor rendben. Kövessetek!
Elindul a harc helyszínére,mivel a mostani társai tapasztalt shinobik,nem kell vissza fogja magát a sebességben,sőt talán még a többiek kényszerülnek erre.
~Remélem ez is elfogadható. Nem akarom,hogy még több ember haljon meg.
Ezzel a tempóval hamar oda érnek és akkor látja,hogy Moriya épp elrendezi az Onineket,majd Tei sorsát készül megpecsételni. A többiek pedig állnak.
-Nos,abban egyeztünk meg,hogy csak akkor avatkoznak be,ha elfajulnak a dolgok,mindenképp jönni akartak.-mondta Moriyanak,mivel a csapatból csak őt ismerte az öreg ninja látásból.
Onkei
Genin
Genin
Onkei

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 9:33 pm

Kissé fellélegzek mikor látszólagos szünet áll be. Mikor megindulnék, hogy végezzek az ellenfelemmel, az öreg kalapos megteszi helyettem. Tei is előkerült de úgy tűnik a kalapos őt is kezelésbe készül venni, így inkább egy vállrándítás kíséretében odamegyek Kobushi sensei hez és felsegítem:
- Jól van sensei?- kérdezem miközben hagyom hogy rámnehezedjen. A válasza után meg hangnemet váltva, amennyire a sensei álltal terhellt testem engedi elékezdek mutogatni:
- Most már aztán végképp nem értek semmit! Kik ezek a fazonok?!- mutatok Hitojinra és Morita ra- És az ott miért van a ködninjákkal!?- mutatok Tei felé- És mi a fene van itt tulajdonképp!? Nagy vonalakban is jó lesz, de valaki végre mondja már el mi a fenéért öljük a másikat?!!
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 9:55 pm

Miközben a ködbe üvöltöztem a Sensei kiugrik onnét. Elmeséltem neki, hogy mi történt és utána visszament a ködbe. A ködöt is eltüntette valami, majd kirajzolódott minden.
~ Azta, akkor most egy az egy ellen játékot játszunk? ~
Leszedtem magamról a robbanójegyzeteket és odaléptem Onkei-hez, hogy megkérdezzem, hogy mi is volt a ködben. A srác éppen a mesteréhez ment és halottam amit kérdezett tőle.
~ Akkor most jött el az idő, hogy megegyek egy krumplit ~
Azzal leültem a földre, meghámoztam egy krumplit és vártam az eseményeket.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Városon kívül: Erdő   Városon kívül: Erdő - Page 7 Icon_minitime

Városon kívül: Erdő
Vissza az elejére 
7 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Városon kívül: Erdő
» Városon kívül: Sivatag
» Városon kívül: Hegység

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Tűz országa-
Ugrás: