Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Városon kívül: Erdő | |
|
+17Uchiha Madara Jakoutso Iramin Katsu Inozuke Takeshi Muugen Hiryuu Iki Mienai Koroshija Arata Mei Yamada Yuki Jasami Orimune Onkei Taiki Touya Shikamaru Nara Gouda Kisame Momochi Zabuza Hanako Tsubame Haruka Kaguya Kimimaro 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 8:06 pm | |
| Tátva marad a szája a látványtól. Annyira belemerül,hogy többször csak késve figyel fel az erdő zajaira. Majd azt veszi észre,hogy Chuuko és Hanako visszaértek a táborba. Leugrik a fáról,majd leül. -Hú Hanako,ha akarsz valami szépet látni,mássz fel a fa tetejére,gyönyörű az égbolt.-mondja mosolyogva. Megint felnéz,de mostmár nem sokat lát belőle a fák miatt. -Amúgy merre jártál? Sikerült ennivalót találnod? Chuukora néz,amikor felteszi a kérdést. -Hát,érdekes nap volt. Még sosem sétáltam bele genjutsuba úgy,hogy rá is jöttem,hogy az. Meg jó móka volt a kutyussal verekedni.-mondta vidáman. | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 8:16 pm | |
| *Követet Chuukot és a kutyáját. ~Kutya szimattal ténylegesen könnyebb. *Chuuko jelzésére le teszi a malacot, majd hagyja, hogy el menjen. -Szia kicsi aztán vigyáz a mamádra. *Inteni búcsúképpen majd ő is vissza megy a táborba. -Nem semmi fogyaszt hatott nem találtam Haruka. *Le ül a tűz mögé, láthatóan kissé szomorú volt még is meg volt könnyebbülve. -Fárasztó nap volt a mai. Először téves nyomon jártam aztán meg a kutyával való harc. Mindenek tetejébe az a szörnyű vicc a genjutsuval. *Sóhajtott egyet. -Viszont van amit nem értek. Harc közben sikerült meg vakítani a kutyát, de Haruka mozgását a fülével meg halhatta volna vagy meg érezhette volna a szaglásával mikor a közelébe ment. Ez furcsa hiszen ha jól képzett akkor simán el kerülhette volna Haruka csapását. | |
| | | Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 8:35 pm | |
| Chuuko is leül és keresztbe teszi maga előtt a botját. - Nos, mivel vak volt, így nem látta, hogy mire készül Haruka, és a hallásával nem látja a kézjeleket. Azért küldtem, hogy eltereljen benneteket, de aztán kicsit elszaladt az idő, ezért gondoltam, hogy valami meglepetést okozok nektek a genjtusuval. A lényeg, hogy, ha sok a nyom, akkor meg kell nézni őket közelről... sosem teljesen egyformák, némelyik magán hord bizonyos jegyeket, melyek felismerhetővé teszik. Ettől függetlenül ügyesen csináltátok! Szép munka volt. Most pedig egyetek, ha kartok és menjetek lefeküdni, holnap edzeni fogunk. Jó éjt! Azzal bebújik a sátrába és már csak ketten vagytok.
/Kaptok +30 CHP-t mindketten és nézzetek 1-1 jutsut, amit meg akartok tanulni és jöhet a köv. reggelre szóló post./ | |
| | | Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 8:44 pm | |
| Amikor meghallja,hogy Hanako nem talált ennivalót,a madarát,amit el akart rakni holnapra,oda adja a lánynak. -Ezt reggelire tartogattam,de inkább edd meg te. Majd holnap keresek valami más ételt. Végighallgatja a senseit,már nagyon várta,hogy alhasson. -Jó éjt,sensei.-mondta. Nem várja meg Hanakot,mivel már majd leragad a szeme. -Én is elteszem magam holnapra. Jó éjt.-mondta a lánynak. Elnyúlt a földön,majd magzatpózba húzta össze magát és hamar el is aludt. Másnap mikor felkelt,neki állt tornázni,ahogy tegnap reggel is tette. | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 8:52 pm | |
| *Némán hallgatta Chuukot el gondolkodva. Haruka zökkentette ki kicsit. -Köszi, de nem kérek nem vagyok éhes. *Bár gyomra korgása másról árulkodott nem érezte magát éhesnek. ~Örülök, hogy meg lett a csöppség mamája, bár kicsit hiányzik. *Az alvó Harukára nézet. ~De azért van még ki re vigyáznom. *Harukát ismét be takarta majd aludni tért a sátrába. Reggel mikor fel kelt a korábban fogott madarak közül egyiket sütötte meg reggeli gyanánt. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 9:10 pm | |
| Reggel Chuuko valamivel később kell, mint ti, majd némi hajolgatás után meg is kezd ia reggeli észosztást. - Ha befejeztétek a reggelit, akkor el is kezdenénk az edzést. Megvárja, amíg végeztek a reggelivel, majd maga elé hív benneteket. - Nos, ma egy kis bemelegítés gyanánt tanulunk valami újat. Elővesz egy tekercset és egy kardot vesz elő belőle, majd egy fa félé fordul és meglendíti a kardot. - Fuuton: Kamaitachi no Jutsu! Ezután szélpengék indulnak a fegyverből és alaposan megszabdalják a fa ágait és törzsét. - Ehhez a jutsuhoz, szükség van egy chakraérzékeny fegyverre. Bele kell koncentrálnod a chakrád és a fegyver segítségével tudod működésbe léptetni a technikát. Ezután odaadja neked a fegyvert. - Megtarthatod és gyakorolj! Ezután ismét a fa felé fordul és kézjelekbe kezd. - Katon: En'en no Shuriken! Apró lángoló shuriken formájú tűzcsóvák indulnak a fa felé, ami kissé megég. - Ez úgy működik, mint a legtöbb tűz jutsu. A kézjelek után a szádhoz koncentrálod a chakrád és kifújod, sokszor és aprókat. Lássam, hogy sikerül!
/Minimum 15 sort kérek a tanulásról, Hanako, ha lehet kevesebbet félsorozzon./ | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 9:43 pm | |
| Mivel Hanako nem fogadta el a madarat tegnap,így megmaradt Harukanak,ezért a reggeli szerzés nem okozott külön gondot. Ez után meghallgatta a mai napra tervezett programot. -Szuper! Alig várom,hogy valami újat tanulhassak!-mondta lelkesen. Megcsodálja a kardot Chuuko kezében,majd figyeli a jutsu bemutatót,majd mikor a kezébe kapja,megint alaposan megnézi. -Köszönöm,sensei. Máris neki állok a gyakorlásnak! Kicsit félre vonul egy távolabbi fához,hogy ne zavarja Hanakot. Maga elé emeli a kardot és mindkét kezével megfogja a markolatot,majd koncentrálni kezdi a chakráját a fegyverbe,legalábbis próbálja. Mikor úgy érzi,hogy sikerül,akkor oldalra tartja,felkészülve a vágásra. -Fuuton: Kamaitachi no Jutsu!-kiáltja és vág egyet a levegőbe a karddal. Látható eredményt nem ér el a próbálkozással,de talán egy gyenge széllöket sikerült,ő maga sem tudja.Úgy véli,első próbálkozásnak elmegy. Újra chakrát próbál kocentrálni a kardba,majd ugyanúgy,mint előbb,csap egyet a fa felé. Most erősebb szelet kavart vele,mint az előbb. Vesz egy nagy levegőt és lehunyja a szemeit,koncentrál,majd megint vág egyet a levegőbe. Ezúttal eredményesebb volt a próbálkozása,sikerült pár apró vágást ejteni a fa törzsén. ~Kezdek ráérezni. Na,gyerünk újra! Újra vágásra emeli a kardot és koncentrálja bele a chakráját,majd vág a fa felé a levegőbe.A próbálkozás jobban sikerül,mint az előbb,mélyebb vágások kerülnek a fára.Nem vár semennyit,rögtön megpróbálja újra és még jobban sikerül a jutsu. Már kezd fáradni a sok chakrahasználattól,de nem akar pihenni,míg nem sikerül rendesen. Újra és újra megpróbálja,míg végül sikerül egész jól végrehajtani a jutsut,de tovább már nem bírja folytatni,túl sok chakrát használt el. Kell egy kis piheni. Leül a földre és a kardot az ölébe teszi. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 10:01 pm | |
| *Miután meg reggelizett figyelini kezdte Chukkot, hogy Harukának mit tanít meg. ~Érdekes egy technika, de a kard nem lesz meg felelő Haruka kezében ha nem tanul meg vele vívni hamar le fegyverzik. *Megint figyelni kezdi Chuukot ahogy azt is amit neki szán, de cseppet sincs le nyűgözve. -Ez mind? Tudom, hogy az alapok fontosak, de ez alig érhet valamit a harcban. ~Ennél azért többre számítottam, de jobban jártam mintha azt mondja teljesen feleslegesen vagyok itt és menjek haza. *Elkezdi lassan be gyakorolni a kéz jeleket. ~Lehet nem én vagyok vagy leszek a kedvenc tanítványa, de lehet, hogy egyszer még meg lepődik. Akkor talán magának is elismeri, hogy nem volt értelmetlen idő pocsékolás velem fáradoznia. *Egyre gyorsabban mutatta el a kézjeleket, majd el kezdet chakrát gyűjteni a szájába és ki fújva elsőre semmi se jött k ia száján némi meleg levegőn kívül. ~Persze lehet szándékosan akar feszültséget kelteni köztünk. De ezt kétlem az a csapat munkánkat akadályozná. *Levegőt vett, koncentrálni kezdte a chakrát a szájba, majd kéz jeleket el mutatva ki fújt egy apró szikrát a száján. ~Jó lesz ha óvatos leszek nem akarom meg égetni a nyelvem. *Megint levegőt vett majd koncentrálni kezdett majd a kéz jeleket el mutatva két alig látható tűz jelenséget sikerült csak csinálnia. Nem is volt elégedett az eredménnyel hamar megint levegőt vett majd koncentrálni kezdett és el mutatva a pecséteket ki fújta a száján a kis tűz shuriken féleséget ami alig tett meg pár centit előre és máris el hamvadt. Érezte, hogy a justu használata kezdi ki fejteni rá a hatását. ~Nem vagyok formában, mondjuk nem csoda nem rég tértem csak vissza és a tegnapi kis harcot kivéve nem igazán edzettünk se a senseijel sem nélküle. De nem gond ezt a kis fáradtságot hamar le gyűrőm. *Mély levegőt véve össze szedte magát és koncentrálva chakráját kéz jeleket el mutatva ki fújt egy tűz shurikent ami meg tetet a fele távot. Kicsit fel bátorodva az eredményen megint levegőt vett és koncentrálva kézpecséteket el mutatva kifújta a tűzet egészen a fáig. Most, hogy már volt érezhető eredménye nagyobb chakrát kezdett koncentrálni a szájában, hogy minél jobb legyen az eredmény és minél több shurikent tudjon tűzből meg alkotni. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 10:15 pm | |
| Chuuko figyeli, amint dolgoztok a jutsukkal és végre mindkettőtöknek sikerül. Hanako-nak egy kicsit gyorsabban, hiszen valamivel könnyebb technikát tanult, mint Haruka, majd mikor sikeresen megcsináljátok a jutsukat, elégedetten bólint. - Szép munka volt! Meglehetősen könnyen tanultok. Ez jó, mert így a nehezebb technikákat sem lesz majd túl nehéz megtanulni! Ekkor egy shinobi madár érkezik és Chuuko elé száll, aki egy levelet vesz le róla, amit elolvas és aggodalmas arccal néz szét, majd elteszi a levelet. - Nos, van egy jó és egy rossz hírem. A rossz hír, hogy az edzőtábornak idő előtt vége. A jó, hogy Tsunade-chan látni kíván bennünket. Mozgalmas dolgok történtek mostanában. Bontsatok tábort és indulunk!
/Ide egy-egy post táborbontásról meg stb és utána Kage iroda/ | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 10:25 pm | |
| Amikor Chuuko megszólal,akkor veszi csak észre,hogy Hanako már jóval előtte befejezte a tanulást. Észre veszi a madarat,ami a levelet hozza. Csendben vár,míg a sensei elmondja,hogy mi a helyzet. -Értettük,sensei! A kardot visszacsúsztatja a tokjába és a hátára köti a rajta lévő madzag segítségével. ~Szép ez a kard...Azért nem ártana majd vennem pár leckét kardforgatásból. De ez most ráér. Mivel neki nincs külön holmija,segít Hanakonak összecsomagolni a cuccait,hogy minél előbb indulhassanak. Mikor megvan minden,akkor elindulnak vissza a faluba.A Hokage palotáig meg sem állnak.
/hokage palota/ | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 27, 2010 10:31 pm | |
| *Csak bólintott Chuuko meg jegyzéséra közben szemével a fát nézte ami kissé meg éget. Némán figyelte a madarat ami Chuuko elé szált majd hallva tényeket kicsit el mosolyodott. -Melyik melyik? *Kérdezte tréfa ként de már pakolt is. Mikor össze szedet mindent a gyakorlás miatt kétszer nehezebbnek tűnt a táska mint előtte. ~Nem emlékszem, hogy a túra alatt kő gyűjtésbe kezdtem volna. *Az erdőben haladva egyszer vissza nézet. ~Szia kicsi malacka és legyél jó. *Gyorsan követet társait a Hokage palota felé.
/Hokage Palota/
->Hokage Palota/ Ajánlom figyelmedbe ezt a jelölési formát. by Shikamaru/ | |
| | | Gouda Kisame Genin
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. Mar. 10.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 28, 2010 10:27 pm | |
| /Shikamaru/
Nagyon meglepődtem mikor láttam, hogy velem egykorú a sensei-em, de a viselkedésén még inkább meglepődtem. ~Csak úgy itt hagy az erdő közepén elvárva azt, hogy magamtól jöjjek rá arra, hogy milyen chakrám van. -Kezdtem el magamban zsörtölődni majd eszembe jutott, hogy régebben még egy tekercsben olvastam arról, hogy hogyan lehet megtudni milyen elemű chakrája van az embernek. Nagy nehezen de sikerült megtalálnom azt az emlékképet amiben leírták, hogy fognom kell valami falevelet vagy papírt és koncentrálni a chakrámat. Felvettem a földről egy falevelet és elkezdtem chakrát áramoltatni hátha történik valami. Nem történt semmi, de nem adtam fel. Azért is megmutatom a sensei-nek, hogy képes vagyok rá és, hogy ne legyen annyira beképzelt. Tovább próbálkoztam és egy ideig nem is sikerült de a 1-2 óra után a falevélben lett egy vágás. Nem tudtam, hogy ez most mit jelent de elkiáltottam magamat. - Sikerült!!! -Ezután leültem az egyik fa tövébe és vártam amíg a sensei vissza nem jön. | |
| | | Shikamaru Nara Admin
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Mar. 15. Age : 34 Tartózkodási hely : A hátad mögött
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 28, 2010 10:44 pm | |
| //Kisame//
Eltelt két óra, úgy döntöttem, hogy megnézzem mivan Kisamével. láttam, hogy egy fa tövében vár engemet. - Kisame! Megvan már a hogy milyen a chakrád? Kérdezem fagyosan. - Igen Sense megvan, tudni is akarja? - Ja tudni akarom. - A chakrám...(ide te írd be a választ!) A sensei megfogta a kezemet miután elmondtam neki a chakráját. - Hamarosan lesz egy csapat társad, a neve Fuuga Gou, az én nevem meg....Shina Nara! Mondom Kisamének. - Most éppen a szállásodra megyünk o vár minket Gou. Azzal elindultunk a szállása felé. | |
| | | Taiki Touya Genin
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Mar. 26. Age : 32 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 11:29 am | |
| A háznál még hirtelen megjelent Sohen is és hozzám vágott kér krumplit. Majd közölték, hogy az emberek egyik felének irány az erdő. Így is tettünk, mindenki elindult és körbenéztünk. ~ Kaptam krumplit, kaptam krumplit. ~ Örült a fejem a krumplinak majd az erdő szélénél megálltunk és megkérdeztem : - Na most merre? - Közben elővettem a félig megdézsmált krumplit és tovább majszoltam a válaszra várva. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 1:16 pm | |
| -Azt nem hagyjuk,akkor inkább megesszük.-mondta vidáman Hanako szavaira még a kapuban. Kiértek az erdőbe,egyenlőre semm gyanúsat nem láttak. Utolérték Taikit is. -Imo-kun,még be sem mutattam a csapattársamat,Hanakot. Hanako,ő Imo-kun. Eredeti nevén Taiki Touya,de az Imo-kun szerintem jobban illik hozzá.-mondta nevetve. Megálltak,mert nem tudták merre tovább,inkább Chuukora hagyták a vezetést. Haruka elég sokszor felugrott egy-egy fára,majd előre futott kicsit. Kissé mozgáshiánya volt már a napokban. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 1:24 pm | |
| -Benne vagyok. *Felelte mosolyogva mikor a kapuhoz értek. Mikor be értek az erdőbe ősszintén szólva máshol jobban érezte volna magát. Mostanában annyiszor volt az erdő közelében, hogy kezdte úgy érezni, hogy ő is le gyökerezik ott. ~Kérdés most merre? *Megállt mikor Haruka be mutatta neki Taikit. -Nagyon örvendek Taiki! *Kicsit meg hajolt felé majd pár pillanat múlva Chuukohoz sietett. -Sensei nincs esetleg olyan jutsu a birtokában amivel gyorsabban fel lehetne deríteni az erdőt? *Kérdezte tőle. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 1:55 pm | |
| /Haruka, Hanko, Taiki/ Chuuko válaszképpen elindul és meglehetősen sietős tempót diktál és a már jól ismert tó melletti kis tisztás közelébe vezet benneteket. Itt elképedtek a látványtól, ugyanis az egyik félholdas, fekete köpenyes alak épp Keito-val néz farkas szemet. A köpenyes figura, hirtelen leoldja a köpenyét és lassan kivonja a kardját. Ekkor látjátok Jisan Hitojint, teljes valójában. Felkészülnek, hogy egymásnak essenek és, amikor Chuuko elindulna, hogy megállítsa az összecsapást, egy újabb ember emelkedik a földből. A férfi, rekedtes, suttogó hangon szólít meg benneteket. - Ebből maradjatok ki. Itt vagyok nektek én! - mondja kimérten, és ő is előhúz két tanto-t. Már az összecsapásra készültök, amikor Tei hangját halljátok. - Lassan a testtel! Moriya a miénk! Amikor a hang irányába fordultok, Tei-t látjátok, három kirigakurei Oinin társaságában. - Végre megbosszulhatom a mesterem halálát Moriya! A kalapos ninja feléjük fordul. - Ha csak ezt szeretnéd, akkor rajta, de elbántam már nálatok keményebb ellenfelekkel is. Felemeli a két tantot és csak ennyit mond: - Tōrōjin Ryu: Nagare/Sáskapenge Stílus: Forrás/ Ekkor az egyikből egy hatalmas chakrahullám indul Tei felé, aki épphogy el tudja kerülni. - Nem rossz Moriya mester, de eljárt feletted az idő! | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 2:13 pm | |
| Az ismerős tó láttán Harukának eszébe jut,milyen jó móka volt egy kihegyezett bottal halat fogni. De tovább mennek és végül megtalálják,amit kerestek. Elő vesz két kunait és már rohanna is Keito segítségére,de a másik ellenfél eléjük áll. -Hát...oké! Megpörgeti a fegyvereket a kezében,de nincs alkalma támadni,mert közben előkerül Tei is három másik ninjával. -Na várjunk csak,ezek szerint te egy kém vagy? Meg amúgy is,ez a mi országunk,a mi dolgunk megvédeni. Ráadásul ezek megölték a bajtársainkat is. -kérdi érdeklődve. Nem úgy tűnik,hogy bárkit is érdekelne,hogy mit mond,mert Moriya Teiékre támad. Haruka nem tudja,hogy mit tegyen,de végül úgy dönt,hogy Keitonak segít,a köd ninják meg lefoglalják a másik ellenfelet. Közelebb rohan a Keito-Hitojin pároshoz és várja a megfelelő alkalmat,hogy besegíthessen az öregnek. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 2:24 pm | |
| *Kicsit meg lepődik, hogy megint ott vannak ahol gyakoroltak. Gyorsan köbe is nézet. ~Remélem az a kis vaddisznó nincs most itt a környéken. *Tei és csapata láttán elakad a lélegzete is egy pillanatra. ~Tei vadász ninjákkal? Még is mi folyik itt? *Látja, hogy Moriya Teiéket támadja és úgy dönt ez ki váló lehetőség egy támadásra amíg nem rá figyel. Levegt vesz és el mutatja kéz pecsétjeit. -En'en no Shuriken/Lángoló Shuriken/ *Apró lángoló lövedékeket köpköd felé, hogy sérülést tudjon okozni neki. | |
| | | Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 3:15 pm | |
| Mikor megérkezünk a tisztásra elég nagy kavarodás tárul a szemem elé, főleg, hogy egy mukkot sem értek abból, hogy ki kicsoda. Két kézzel is elkezdem vakarni a fejem mikor meglátom a chounint, elit ködninják társaságában, meg Haruka t aki nem tudom kiknek akar nekimenni, meg Hanako t aki egy tanto s, kalapost készül támadni. Jasami nem sokkal van lemaradva mögöttünk: - Jasami segíts Haruka nak! Én megyek Hanako hoz!- szólok hátra a vállam fölött, miközben előkapom apillangókéseim és egy Shunshin nal Hanako közelébe megyek, úgy időzítve hogy a támadása után közvetlen érek közé és a kalapos közé, védve az esetleges ellentámadásokat. | |
| | | Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 3:54 pm | |
| ~Hát igen úgy tűnik még az elejébe sikerült bekapcsolódnunk.~ Gondoltam látván, hogy senkin sincs még kosz se nemhogy seb ~Akkor nem késtünk el.~ Egy ugrással Haruka mellé érkeztem és követni kezdtem. Felmértem a terepet ~Tehát most a kalapos fickót lefoglalja Onkei, Hanako és a köd ninják. Mi pedig segítünk hogy is hívják... szóval az öregnek Remélem Kobushi is ide jön mert mi kevesek leszünk ellene.~ Ha jó alkalmat láttam elhajítottam az egyik kunait Jisan felé és megvártam Haruka lépését majd megpróbáltam az ő támadásához igazítani a sajátom. | |
| | | Taiki Touya Genin
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Mar. 26. Age : 32 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Ápr. 10, 2010 4:04 pm | |
| Hanako bemutaja nekem a leányzót és énb is üdvözlöm őt: -Helló. Majd elindultunk és egy kisebb tisztásra ahol egy kisebb csoport gyűlt össze. ~ Remek, csoport terápia? ~ Majd felismertem a köpenyes embert, hiszen őt láttam az erdőben is. Kisebb konfliktus után megjelenik hirtelen előttünk is egy ember, aki két tőrszerű dolgot húz el a köpenye alól. Hanako megtámadta valami tűz jutsuval. Majd megjelenik Onkei és Jasami is. Gondoltam ebből a mókából nem maradok ki. Pár kézpecsét után kimondtam : - Doton: Iwagakure no Jutsu. Mondtam majd eltűntem a föld alá. Megpróbálok a félholdas ember alatt egy erősebb pofon kíséretében kiugrani. Ha sikerül betalálnom a pofonnal akkor a másik kezemmel a testére dobnék az ugrás közben egy robbanócetlit észrevétlenül. Ha nem sikerül védekező pozíciót veszek fel. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Ápr. 11, 2010 12:06 pm | |
| Mire mindenki odaér, teljes lesz a káosz. Össze-vissza rohangálás kezdődik. Haruka és Jasami, Keito felé mennek, mire Hitojin arcán kegyetlen mosoly terül szét. - Keito-sensei... Nem elég, hogy bemocskoltad a nevem, még segítséged is van? Elhagytam miattad a falut, hogy egy napon bosszút állhassak, de úgy tűnik, hogy nem te leszel az egyetlen, aki itt marad. Meglendíti a kardját. - Gobutsuki Ken Ryu: Gai!/Félholdpenge Stílus: Sarló!/ Egy szempillantás alatt a levegőben terem Keito felett, aki az utolsó pillanatban hárítja a fentről érkező csapást, de keze így is megsérül, majd hátrébb ugrik. Ezalatt Jasami kunai-a messze száll és így közösen rohannak a férfi felé. Ezalatt Chuuko sem tétlenkedik és a levegőbe szökken. - Katon: Housenka no Jutsu! Az apró lángcsóvák Hitojinnek szólnak, aki egy könnyed vetődéssel kikerüli őket. - Nocsak... Megjött a másik öreg is. Ez nem jó. - mondja maga elé. Ezalatt a többiek már neki is esnek a Moriya nevű, láthatóan idősebb ninjának. Az Oinnek kunai záport zúdítanak rá, melyeket felugrással kikerül, így néhány kunai maradt nektek és a senseieitek-nek is. Miután kikerültétek, Hanako apró lángcsóvákkal szórja Moriyát, aki a következő pillanatban, mintha följebb kerülne a levegőben, majd megperdül a magasban. - Tōrōjin Ryu: Kamakiri/Sáskapenge Stílus: Sáska!/ A levegőben, mintha szárnyai nőttek volna, hatalmasat szökken és zuhanó repülésben közelít a ködninják felé. - Tōrōjin Ryu: Shuuren!/Sáskapenge Stílus: Fúró!/ Maga elé tartja a két tanto-t és hihetetlen sebességgel pörögni kezd, miközben előre halad és a chakra megjelenik az egész teste körül. Az egyik Oinin kézjeleket formál és egy nagy vízlövedéket küld felé, de egyszerűen lepattan róla, majd Moriya támadása célba ér és felnyársalja a szerencsétlent. Taiki ezalatt a föld alá bújt és elérkezettnek látta az időt a rohamra. Kiugrasz Moriya alatt, aki kikerüli az ütésedet, de a robbanócetlit észre sem veszi, majd azonnal aktiválod is, amitől egy újabb Oinin esik el, Moriya pedig egy pukkanás kíséretében eltűnik. Úgy tűnik ez csak valami trükk volt és az igazi egyelőre sehol, de az Oininek ezúttal rátok támadnak. Sohen egy ügyes szaltóval kikerül pár shurikent, Kobushi pedig egy alattomos akció keretében, egy hatalmas rúgással penderíti arrébb az áruló Tei-t. | |
| | | Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Ápr. 11, 2010 12:20 pm | |
| - Az eszem megáll! - grimaszolok fájdalmas vigyorral miközben az események csak úgy pörögnek. - Azt sem tudom ki kivel van!- kerülöm ki a támadásokat. Mikor látom a kalapos technikáit, kissé el is ámulok, majd elismerően nézem végig a krumplis manőverét de már meg is bánom mert a kalapos eltűnik az Oininek meg ránktámadnak. Jobb ötlet híjján, védekezni kezdek és csak védekezek. Közben csak úgy beleordítok a vakvilágba: - SENSEI! MOST AKKOR MINDENKI ELLENSÉG?- kiálltom miközben védem a támadásokat a legjobb tudásom szerint | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Ápr. 11, 2010 12:22 pm | |
| Haruka Jasamire pillant,mikor mellé ér és hagyja is támadni. De ő maga egyenlőre nem támad. Tudja,hogy Hitojin ellen szemtől szemben nem sok esélye lenne. Ezért ki kell várnia a megfelelő pillanatot. ~Nem szabad elhamarkodnom a támadásomat,mert csak a többieket hátráltatom,vagy megsérül valamelyikük miattam. Elteszi a kunaiokat és megindul Hitojin felé,mikor elérkezettnek látja az időt. Közben pecséteket mutat. Mikor az ellenfél pont kitér Chuuko támadása elől egy vetődéssel,akkor próbálja meg oldalba kapni a jutsujával. A túloldalon épp nincsen senki. ~Daitoppa! Nagy levegőt vesz és akkorát fúj,amekkorát csak tud,majd két shurikent vesz elő és elhajítja őket Hitojin felé. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő | |
| |
| | | | Városon kívül: Erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|