Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Városon kívül: Erdő | |
|
+17Uchiha Madara Jakoutso Iramin Katsu Inozuke Takeshi Muugen Hiryuu Iki Mienai Koroshija Arata Mei Yamada Yuki Jasami Orimune Onkei Taiki Touya Shikamaru Nara Gouda Kisame Momochi Zabuza Hanako Tsubame Haruka Kaguya Kimimaro 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Szomb. Márc. 20, 2010 11:49 pm | |
| *Míg ő a tűzzel bajlódott Haruka és Chuuko vissza tértek majd csak figyelte, hogy Chuuko tűzet csinál. ~Ez így csalás chakrával könnyű. Legközelebb ennyi erővel használóm az öngyújtott amit el hoztam. *Végig hallgatta Harukát közben pedig tett elég fát a tűzre. -Én miután külön váltunk találtam egy vad disznót, de az meg érezhetett és el szaladt. Ezután találtam a madarak egy tisztáson és shurekennel meg kunaival meg shunshinnel el fogtam hármat belőlük. Ezután gajjakat és leveleket kerestem a tűzhöz amit botokkal és kövek dörzsölésével próbáltam fel éleszteni. | |
| | | Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 12:01 am | |
| Chuuko végighallgat benneteket, majd elmondja a saját észrevételeit. - Nos Haruka, a halászat a türelemről szól és egy kihegyezett bottal meglehetősen nehézkes még egy ninjának is. A villámchakra segíthet egy kicsit, de az sem a legjobb megoldás. Hanako, az állatok szaglása jó és a szél ilyenkor az ellenséged a szél. Ez olyan, mint amikor a farkas a birkák közé megy. Igyekszik a széllel ellentétes irányból közelíteni, hogy azok ne érezzék meg, hogy a közelükben ólálkodik. Tehát, figyeljetek oda és a halászatot pedig hanyagoljátok, amíg nem vagytok halászok. - mondja nevetve. - Látom a többivel elboldogultok, aztán meg mehettek aludni... Holnap mozgalmas napunk lesz.
/A mai napért jár mindkettőtöknek 15 CHP/ | |
| | | Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 12:15 am | |
| Haruka csendben végighallgatja Chuuko senseit,közben zavartan mosolyog. Igazából sejtette,hogy halat fogni nehezebb,de egy próbát megért. -Ami azt illeti,még sosem próbáltam. Ahhoz képest nem is rossz eredmény a két hal,nemde? A két halat két botra tűzte és a botokat a tűz mellé szúrta,hogy a halak a tűz fölött legyenek. Miután megsültek,az egyiket Hanakonak adta,a másikat pedig ő ette meg. Ez után a tűztől két méterre lefeküdt aludni. | |
| | | Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 12:24 am | |
| *Végig hallgatta Chuukot. -Mindig tanul valami újat az ember. *Jegyezte meg magának majd kis mosolyt küldött Haruka felé. -Hát igen a halászat talán nem neked való. De legközelebb próbálkozz hálóval vagy horgász bottal. Persze akkor sem biztos, hogy jobban sikerül, de az esély meg van rá. *Mikor Haruka neki adta a másik haladt nem tudta Chuuko mit fog enni. -Sensei esetleg nyársra húzzam önnek az egyik madarat? *Kérdezte majd választól függően cselekedet. Ha Chuuko kéri a madarat le kopaszítja neki és nyársa húzva meg süti neki. Ha nem kéri akkor tanácstalan marad, mert nem tudja Chuuko mit fog enni. -Sensei mit gondol milyen esélyünk lehet arra, hogy jó ninják leszünk? *Kérdezte miután Haruka le feküdt aludni. Miközben várta Chuuko válaszát elő szedte a tartalék takarót és Harukára tett meg ne fázzon a hideg földön. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 12:38 am | |
| Chuuko csak elmosolyodik Haruka önértékelésén. - A két hal nem rossz eredmény egy kihegyezett bottal, de valljuk be meglehetősen szegényes. Holnap már biztosan sikeresebb leszel. Hanako válaszára elmosolyodik és a sátrához megy, ahonnan egy műanyag tálat és evőpálcikát hoz ki. - A próba nagyrészt rátok vonatkozik, én már teljesítettem egyszer. -mondja mosolyogva. - Ha végeztetek, akkor pihenjétek ki magatokat, holnap hosszú túránk lesz. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 1:04 am | |
| Haruka már mélyen aludt,mikor Hanako még csevegett a senseiel. Hogy takaró került rá,nem tűnt fel neki,de kellemesebben aludt,mintha nélküle tenni.Ezt a mosolya is bizonyította. A mosolyát csak a buja álmai fokozták. Másnap korán kelt és futott egyet a környéken,majd vissza ment és törülülésben leült. A takarót szépen összehajtogatta és Hanako sátra elé tette. ~Kedves tőle,hogy betakart. Mivel nagyon unta magát így egyedül,neki állt tornázni,hogy ne kelljen üldögélnie. Ugrált,hajolgatott,helyben futott. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 1:11 am | |
| *Chuuko nem igazán válaszolt kérdéseire ha válaszolt is azt a maga módján tette így Hanako nem értette. ~Ez furcsa, de emellett érdekes is. *Fel állt és elindult a sátrába. -Oyasumi sensei. *Mielőtt be ment a sátrába Harukára nézet. ~Bár csak mindig ilyen lenne. *Be ment a sátrába és be feküdt a hálózsákjába. Hamarosan elaludt és reggel Haruka mozgolódására kelt. ~Máris reggel lenne? *Ki kelt a hálózsákból és ki lépve a sátrából szemét takarva próbálta lassan meg szokni a világosságot. -Ohajó. *Miután szemem hozzá szokott a nap fényhez kulacsából kezére öntött egy kis vizet és meg mosta az arcát. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 2:23 pm | |
| Amikor felkeltek, akkor az első dolog, ami feltűnhet, hogy Chuuko nincs sehol. Rövid keresgélés után egy levelet találtok, ami egy fára van szegezve, egy kunai-al. A levélben a következő áll: "Amikor ezt a levelet olvassátok, az azt jelenti, hogy kezdődik a mai feladatotok. Ma fejleszthetitek a nyomkövetéseteket és a tájékozódásotokat. Elbújtam valahol az erdő mélyén és számtalan téves és valós nyomot hagytam hátra. A feladatotok egyszerű lesz: Találjatok meg, mielőtt a nap lemegy! Sok sikert! Chuuko" A kérdés, hogy miféle nyomokat keressetek és merre? Ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, de úgy néz ki, bízik a képességeitekben. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 2:32 pm | |
| -Szép jó reggelt!-köszönt vidáman,mikor megpillantotta Hanakot. Még egy darabig ugrándozott bemelegítés gyanánt,utána Chuukot senseit kezdte keresni. -Hol lehet a sensei? Körbe járta a tábort és megtalálta az üzenetet. Elolvasta,majd Hanako kezébe adta,hogy olvassa el ő is. -Ez érdekes nap lesz úgy érzem...Ó,mellesleg,köszönöm a takarót. Elkezdte megint körbe járni a tábort,valami lábnyom,vagy egyéb után keresve,hátha akad valami nyom,amin el lehet indulni. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 3:12 pm | |
| *Lassan körbe nézet. -Nem tudom lehet el ment fürdeni. *Felelte majd mikor Haruka a kezébe adta a levelet elolvasta. Nem örült a levél tartalmának. -Ezek szerint a reggeli el marad és helyette keresgélhetjük a senseit. Rá adásul ha téves nyomokra bukkanunk akkor nincs sok esélye, hogy meg találjuk. Föleg ha el bújt a föld alá akkor kereshetjük nap hosszat. *Bosszankodott kicsit, hogy le nyugodjon. -Na jó keressünk valami nyomot amin ki indulhatunk. Láb nyom vagy el tört gaj vagy bármi más. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 3:27 pm | |
| Nem messze a fától, ahol a levél volt, találtok szandálnyomokat, melyek a tó felé vezetnek. Ha elkezditek követni, akkor a nyomok a tónál ketté válnak. Az egyik bemegy a sűrűbe, a másik tovább a forrás irányába. Két lehetőség adott: Vagy közösen mentek minden nyomon, vagy elváltok és külön-külön mentek, persze lehetőleg jegyezzétek meg az utat, hiszen könnyen eltévedhettek a sűrűben. Vajon melyik nyom az igazi? | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 3:37 pm | |
| Kis keresgélés után talál némi nyomot,pont a tó felé. Hanakohoz fordul és rá mutat a nyomokra. -Nézd csak. Ezek a tó felé vezetnek. Ha nincs más,akkor próbáljuk meg ezeket a nyomokat követni. Elindul futva a tó felé,majd megáll és hátra pillant,meg kell várja Hanakor. A tóhoz érve tapasztalja,hogy a nyomok két irányba mennek tovább. -Úgy tűnik,kénytelenek leszünk külön válni,vagy megkockáztatjuk,hogy mindketten rossz irányba megyünk. Mit szólsz?-kérdi mosolyogva. Akármit dönt Hanako,ő el indul az egyik irányba. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 3:47 pm | |
| *Menj Haruka után majd látja, hogy a nyomok két felé válnak. -Ezt is valami jutsuval csinálhatta. *Kicsit el gondolkodik. -Én megyek a sűrűbe te menj a másik irányba. De légy óvatos sosem lehet tudni mi támad rád. *Elindul a sűrű felé. ~Vajon ha én megyek rossz felé, honnan tudom majd meg, hogy rossz felé megyek? | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 4:01 pm | |
| /Haruka/
A forrásig követed a nyomokat, majd eltűnnek, mintha elvágták volna őket. Ekkor a közeli bokorból mozgást hallasz és mintha valami nagyon gyorsan mozgott volna. Ha elindulsz abba az irányba, csak egy horpadást látsz, a fa törzsén és kis karmolásokat is.
/Hanako/
A te helyzeted sem egyszerűbb, ugyanis nálad ismét ketté válnak a nyomok. Az egyik vissza vezet a tábor felé, érintve a tisztást, ahol a madarakat fogtad, a másik pedig az erdő ismeretlen részébe. Ha elnézel a tábor felé vezető nyomokra, egy shuriken van az egyik fába dobva. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 4:16 pm | |
| Az ismerős forráshoz érve az első dolga,hogy kezet most,majd megmossa az arcát is,mivel erre nem került sor a reggel. A hang irányába fordul. Mivel nem tudja mi lehet,jobbnak látja megint a fáról körbe nézni. Átugrik egy másikra és megpillantja a horpadást és a karmolásokat a szomszéd fán. ~Ez vajon mi lehetett? Talán a sensei? Az kora ellenére biztos fürge is tud lenni,ha akar. Elmosolyodott a gondolattól,ahogy az öreg Chuuko szaladgál. Körbe néz,hátha látja azt a valamit,ami itt szaladgál.
A hozzászólást Haruka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 21, 2010 4:27 pm-kor. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 4:22 pm | |
| *Nem igazán örül annak, hogy megint két felé vezet a nyom. A shurikent nézve is hosszan el gondolkodik. ~Most vagy vissza megyek a táborba és kiderül, hogy többfelé vannak nyomok vagy ott lesz a sensei. De az is lehet, hogy a shuriken csak csali, hogy arra menjek és messzebb kerüljek tőle. *A sűrű erdő felé néz. ~Ha be megyek az erdőbe könnyen el tévedhetek, de ha vissza megyek a táborba és utána kénytelen leszek vissza fordulni akkor meg több ideig kell majd keresnünk őt. *A tábor felé néz. ~Ez komoly dilemma, de talán ő sem akarja, hogy el tévedjek így talán jobb lesz ha a tábor felé nézem meg biztos ami biztos. *Elindul a tábor felé vezető nyomokon. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 4:33 pm | |
| /Haruka/
Azt ugyan nem látod, hogy mi szaladgál az erdőben, de a nyomait látod. A tábor felé vezetnek a nyomok és a köztük lévő távolságból ítélve, az a valami igen nagy sebességgel mozgott. Vajon Chuuko mozog ezzel a sebességgel? Vajon képes rá egyáltalán? Nem túl öreg egy kicsit ehhez? Ilyen és hasonló gondolatok foglalkoztatnak, miközben kitalálod, hogy mit fogsz tenni.
/Hanako/
Visszaérsz a táborba, de sehol senki, főleg nem Chuuko. Amikor körülnézel, még jelét sem találod annak, hogy valaki járt volna itt. Ebben a pillanatban, te is mozgást hallasz és egy árnyék suhan át a tábor másik felén, de a növényzet miatt kivehetetlen, hogy ki, vagy mi volt. Mondjuk a sebessége elég nagy, vagyis lehet, hogy Chuuko rohangál ott, lehet, hogy nem... Ezt csak egy módon tudhatod meg... | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 4:49 pm | |
| Csendben figyel,de nem lesz okosabb a várakozással,csak nyomokat lát,mást nem. ~Hmm,talán követnem kellene. De az is lehet,hogy félre akar vezetni. Nagyjából arra van a tábor is. Mit tegyek? Elmosolyodik és leugrik a fáról,majd követni kezdi azt a valamit,ami a nyomokat hagyta. ~Elég gyors vagyok ahhoz,hogy ne veszítsek ezzel a kis kitérővel túl sok időt. Lehet,hogy a sensei kutyája,vagy ő maga. Mindjárt kiderül,remélem. Fut,ahogy csak tud,remélve,hogy választ kap a kérdésére. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 4:54 pm | |
| *Sejtette, hogy a tábor üres lesz. ~Még is csak az erdőbe kellet volna mennem. *Fel figyelve a mozgásra csendben hallgatózik. ~Mi lehetett ez? *Meg pillantva az árnyékot utána rohan. ~Lehet, hogy a sensei az. Vagy pedig Haruka, d ő szólt volna szerintem ha ő lenne az. *Shunshin no jutsu pecsétjeit el mutatva próbálja meg előzni az árnyékot vagy be érni valamennyire. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 5:16 pm | |
| /Haruka/
Futsz, ahogy csak tudsz, de a nyomokon kívül semmit sem találsz és vissza is érsz a táborhoz, ahol mintha Hanako futna ellenkező irányba. Talán ugyanazt kergeti, mint te? Vagy valami más? Ki tudja? Egy biztos, amit kergetsz, hihetetlenül gyors és olyan, mintha direkt csinálná, csak hogy benneteket zavarjon.
/Hanako/
Elindulsz az árny után és használod a shunshin no jutsut, amivel reményeid szerint elébe kerülhetsz, vagy közelebb hozzá, de mire a kívánt helyre érsz, addigra sehol semmi, csak Haruka fut feléd. amikor odaér hozzád és kicsit kifújnátok magatokat, egy kunai csapódik a mellettetek lévő fába. Ami érdekessé teszi a helyzetet, az nem más, mint hogy ez onnan jött, ahonnan Haruka érkezett. Lehetséges, hogy valahol irányt változtatott? | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 5:34 pm | |
| Különösnek találja,hogy csak nyomokat talál,de a nyomok gazdáját nem. Tényleg hihetetlenül gyors lehet az a valami. Megipllantja a tábort és átrohan rajta,követve Hanakot. Mikor a lány megáll,ő is így tesz. -Te is valami gyorsat kergettél?-kérdi nevetve. Annak ellenére,mennyit futott,nem látszik rajta,hogy kifulladt volna. Körbe néz,de semmit nem lát,csak a kunait,ami hirtelen bele áll a fába. -Hmm,egy biztos,nem állat. Azok nem dobálóznak kunaial.-mondta vidáman. Arra néz,amerről a kunai érkezett. -Szerintem a sensei fogócskázik velünk. Kiszedi a kunait a fából,hátha van rajta valami érdekes. Ha nincs,akkor elteszi és Hanakohoz fordul. -Te mire jutottál? Én csak a tegnap talált forráshoz jutottam a nyomokkal,utána meg ezt a gyors valamit kergettem idáig. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 5:39 pm | |
| *Mikor meg pillanja a lányt meg áll. -Igen én azt követem. *A kunaira pillant. -Akkor el kellene döntenie mit játszunk most bújócskát vagy fogócskát. *Elindul arra emerről jött a kunai. -Gyere lehet, hogy gyors, de talán sikerül valahová be szorítanunk. *Mondta figyelve Haruka szavaira. -A nyom amit követtem két részre szakadt egy az erdő sűrűjébe egy a tábor felé majd ez a gyors árnyék. | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 5:59 pm | |
| Tanakodásotok alatt semmi sem történik és mintha a gyors valami is eltűnt volna. Vajon most mi van? Hová lett a láthatatlan lény? És hol van Chuuko? Nyomok sehol, csak ahonnan jöttetek. Egy közeli fáról mozgást hallotok, mintha valaki ugrálna az ágakon. Nem látjátok pontosan, de a levegőben szálló kéregdarabkák tanúsítják, hogy erőteljesen mozog. Talán nehéz? Vagy csak ennyire gyors? És egyáltalán mi a fene lehet ez? | |
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 6:06 pm | |
| -Hmm,ha ez nem vezetett sehova,akkor talán az erdő sűrűjébe kellene bemenni. Mit szólsz?-kérdi vidám mosollyal az arcán. Vissza indul a tábor felé,hogy onnan nézzen körül megint. Észre veszi,hogy az egyik fán mozgás van. Felugrik a fára és megpróbálja követni ezt a rejtélyes valamit. ~Nem semmi tempót diktál,még én se nagyon tudok lépést tartani vele. Bele ad mindent,hogy utolérhesse,közben igyekszik látható maradni Hanako számára. Talán most nem kéne nagyon külön válni. | |
| | | Hanako Genin
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő Vas. Márc. 21, 2010 6:14 pm | |
| -Nem tartom jó ötletnek a sensei nem tanított meg mindent még szinte semmire amit tudnánk alkalmazni arra az esetre ha el tévednénk az erdőben. *Felelte a lánynak majd ő is fel figyelve a mozgásra utána szaladt, de míg Haruka az ágon addig ő a földön futott. ~Talán most elébe vághatok az árnyéknak. *Megint el mutatta a shunshin no jutsut kéz jeleit, hogy az árnyék elébe vágjon majd fel ugorva ő is az egyik ágra, hogy utána elinduljon az árnyék felé, hogy ezúttal el kapják. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Városon kívül: Erdő | |
| |
| | | | Városon kívül: Erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|