Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Konoha fürdő

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Darker D. Kazu
Admin
Admin
Darker D. Kazu

Hozzászólások száma : 178

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeKedd Márc. 02, 2010 8:48 pm

Ez Konoha fürdője. Itt ellehet lazulni természetesen nem koedukált fürdő ezért nyugodtan lehet fürödni, de a kukkolóktól semmi se véd meg.
Vissza az elejére Go down
https://warofthenaruto.hungarianforum.com
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Hozzászólások száma : 275

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 6:30 pm

Útközben Haruka megkegyelmezett és elengedte Hanako csuklóját. Vidáman berohant a fürdőbe. Kifizette a belépőt és bement vetkőzni. Ledobálta a ruháit egy kosárba,majd egy törülközővel a kezében a női fürdőbe ment. Ledobta a törülközőt egy nyugágyra és beugrott a jó meleg vízbe.
-Áááá,ez isteni!-mondta,mikor felbukkant a víz alól.
Kicsit úszkált,majd a medence szélének dőlve kényelmesen elhelyezkedett,nyakig a vízben volt. Körülöttük csak páran voltak és mind furcsálkodva nézték Harukát a viselkedése miatt.
-Úgy érzem elszáll a fáradság.-jegyezte meg halkan.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Hozzászólások száma : 238

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 6:37 pm

*Ment Haruka után mikor elengedte. Lassan be ment a fürdőbe és miután ki fizette a belépőt be ment az öltözőbe. Miután le vette ruháit be tetet őket egy ki helyezett pénzel működő mosógépbe. Miután be állította a mosógépet egy törülközővel ki ment a medencékhez és le ülve egy kis zsámolyra hideg víz és szappan segítségével le mosakodott. Miután el készült lassan körbe nézet.
~Nem igazán tetszik a hely. De ezen a küldetésen nem szakadhatunk el így együtt kell lennünk. Így nem mehetek haza fürdeni, pedig ott legalább nincs rá esély, hogy meg lesnek.
*A törülközött maga elé tartva lassan be ment és le ült a meleg vízben.
-Azért próbálj meg nem úgy viselkedni mint egy gyerek.
*Jegyezte meg Harukának és kicsit beljebb ült, hogy nyakig érjen a víz neki.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 6:45 pm

Szemeit lehunyva lazított,majd résnyire kinyitotta,mikor Hanako bement. A megjegyzésére gonoszan elmosolyodott,majd lefröcskölte a lányt.
-Ne legyél már ilyen merev,lazíts!-mondta nevetve.
Felugrott,ki a vízből és megállt a tetején,egy szál semmiben,majd megint felugrott és egy seggessel mindenkit lefröcskölt. Néhányan magukban morogtak,néhányan meg csak mosolyogtak a dolgon.
-Ó,olyan jó a víz. Haza sem akarok menni!-mondta vidáman.
Ez után megint nyudotan üldögélt,időközben kezdtek fogyni a vendégek. Már csak páran voltak rajtuk kívül.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 6:50 pm

*Nem reagált a fröcskölésre csak nézte a lányt.
~Sejtettem, hogy ez lesz olyan gyerekes.
-Ahhoz csend kell.
*Ahogy ki mondta a lány nem csak őt de mindenki mást is le fröcskölt.
-Tudod ezzel mások pihenését rontod el.
*Kényelmesen el helyezkedett és be csukot szemmel próbált lazítani. Mikor elég meleg volt a víz ki ment a vízből. Vissza ment az öltözőbe és a mosógépből a szártóba rakta át a ruháit. Miután azok meg száradtak ki tette őket egy fogasra és vissza ment a vízbe.
~lassan vissza kell menni az erdőbe. Kár pedig jó a víz, de a küldetést is be kell fejezni.

A hozzászólást Hanako összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 03, 2010 8:47 pm-kor.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 6:56 pm

Ügyet sem vetett Hanako szavaira. Ő jól érezte magát,ha valaki túl merev,hogy egy kis mosolyt sem tud az arcára eröltetni,az az ő baja. Odaúszott Hanako mellé és pihent,ezúttal csendben.
~Hmm,szegény fiúk meg kint vannak most is abban a hátborzongató erdőben.
Kis idő múlva a többi ember is elment,már kezdett későre járni. Így végül csak ketten maradtak a fürdőben,odaát is csend volt már. Haruka lassan lebukott a víz alá. Körbe nézett,hátha van valami érdekes,de semmit nem talált. Ez után felfeküdt a vízre és lassan úszkálni kezdett. Már sötétedett.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 7:04 pm

*Csukot szemmel pihent a vízben miközben lassan kezdtek egyedül lenni.
~Jó ez a kis pihenés itt a vízben. Már nagyon rám fért ez a kis lazítás. Könnyebbnek érzem magam most mint a hegyekben.
*Mikor teljesen egyedül volt annyira elengedte magát amennyire tudta. Párszor le bukott a víz alá, hogy meg mossa az arcát is a vízben.
~Kár, hogy az erdőben megint koszosak leszünk. De sebaj legalább majd lesz miért megint fürdeni egy jó meleg vízben.
*Csukot szememmel tovább élvezte a vizet.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 7:15 pm

Haruka halkan úszkált,néha Hanakora nézett és megakadt rajta a szeme,mikor épp nem fedte el a víz. Halkan odaúszott hozzá és nézte egy ideig. Mivel a lánynak csukva voltak a szemei,nem tudhatta,legfeljebb azt,hogy valahol mellette van.
~Hmm,vajon kié nagyobb?
A víz alatt megfogta Hanako egyik mellét és pár fogásban megtapogatta.
-Egész nagyok,bár kicsit le vagy maradva tőlem. De azért nincs miért szégyenkezned.-mondta kedvesen.
Láthatóan neki teljesen természetes ez a viselkedés. Nameg az is,hogy ugrásra készen várja a reakciót.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 7:25 pm

*Meg érezve a kezet a víz alatt meg riadva ki nyitotta a szemeit.
-Hé mit művelsz?
*Azonnal oda kapott, hogy le vegye magáról Haruka kezét.
-Már megint gyerekes vagy. Mit gondolsz ki vagy te? Valami örök gyerek, nőj fel Haruka végre.
*Gyorsan arrébb úszott tőle.
~Na és ha kicsit kisebb, nem a méret a fontos. Különben is sokkal csinosabb vagyok mint ő.
*Körbe nézet.
~De legalább nincs itt senki.
*Kicsit le nézet magára.
~De nem értem minek fogdos ott van a sajátja. Bár ez furcsa eddig csak fiúk próbálkoztak hozzám érni.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 7:33 pm

Csak nevetett Hanako reakcióján. Távolabb úszott, had meneküljön.
-Mind így reagáltok. Bár van,aki ütni is szokott,vagy sikoltozni. Pedig csak összehasonlítottam a mérteket.-mondta kacagva.
~Azt hiszem most egy ideig nem enged a közelébe mennem,de sebaj. Habár...
-Jaj,nem kell megijedni. Nem akarok semmi rosszat...Gyere,megfoghatod az enyémet,ha szeretnéd te is összemérni őket.-mondta kedvesen.
Kedvesen mosolyog a lányra,semmi bűntudat,semmi zavar. Mint mindig.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 7:48 pm

*Vissza fordulva a lányra néz.
-Lény nyugodt általában kapni szokott egy jó nagy pofont az aki próbálkozik és utána még ágyékon rúgom. Aztán ki rántom a késem a torkának szegezem és....
*Kissé meg lepődött, hogy ezt így el mondta.
-és.... kissé túl reagálom.
*Kicsit el gondolkodott.
-Talán nem is kicsit, de ez érthető bár tetszem nekik, de akkor sem akarom, hogy fogdossanak. Inkább mondjuk azt, hogy meg védem magam.
*Meg lepődött azon amit Haruka mondott.
-Mi, hogy mit csináljak? Talán ki akarod erőszakolni, hogy el verjelek?
*Csak nézet rá furán közben el gondolkodott.
~Ez nem normális és vele kell egy csapatban lennem. Viszont ahhoz, hogy csapatként tudjunk küldetéseket teljesíteni meg kell bíznunk egymásban. Az pedig nem fog menni ha nem ismerjük egy mást. Ha nem tudunk meg bízni egy másban akkor nincs meg is halhatunk egy küldetésen.
*Lassan oda úszott Harukához.
-Most az egyszer meg teszem, de fogd vissza magad.
*Egyik kezével lassan bátortalanul előre nyúl Haruka melle felé. Végül lassan rá teszi és meg tapogatja, de láthatóan fülig vörös az arca.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 8:04 pm

Tovább mosolygott,nem zavartatta magát.Hallgatta a lány szavait és nevetett.
-Engem hiába rúgsz ágyékon,nem éred el a kívánt hatást.
Nem mozdult a helyéről,a lány szavait figyelte,majd válaszolt is.
-Így van,túlreagálod. Túl merev vagy. Hogy akarsz egyszer férhez menni,ha mindenkire csúnyán nézel,aki kedves veled?-kérdi kedvesen.
Meglepődik,hogy Hanako elszánja magát arra,amire kérte. Igazából azt várta,hogy dührohamot kap és otthagyja. Hagyja,hogy megtapogassa,közben mosolyog.
-Na? Nem is olyan rossz érzés,nem igaz?-kérdi nem törődve Hanako vörös arcával.
Mikor abbahagyja,szorosan átöleli a lányt,összeér a csupasz mellük.
-Na,mostmár jobban ismersz,mint a legtöbb ember. Milyen érzés?
Nem ereszti el,hagyja,hogy a lány lenyugodjon az ölelésében.
-Egyszer megengedtem egy fiúnak is,hogy megfogja,de annyira ideges volt,hogy elájult...Amúgy a barátnőm Izumi is megfogta már párszor,meg a fenekemet is szokta csapkodni viccből,meg néha...hát...-elharapta a mondat végét,mert nem akarta teljesen kiborítani Hanakot.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 8:17 pm

-Az lehet, de meg fejelni meg tudlak.
*Mondta és elengedte a lányt.
-Egyáltalán nem akarok még férjhez menni. Apám ezt akarja, hogy véget végre le győzze az ellenségeit. Szigorban éltem mindig is persze, hogy én is az vagyok. Szigorú másokhoz, mert mást többet várok tőlük.
*Meg lepi, hogy a lány írtelen átöleli.
-Kissé levegő hiányos és kissé bizarr is.
*Felelte majd csak csendben hallgatott.
-Ez azért lehetett mert teljesült a vágya. Túl sokat engedtél meg neki. A végén szív rohamot okozol nekik.
*Meg lepődve hallgatta.
-Fura barátnőd lehet.
*Lassan átölelte a lányt.
~Asszem túl sokat lehettem a vízben, hogy már az eszem is el ment. Biztosan elájultam és képzelődőm.
-Meg néha mi?
*Kérdezte nyugodtan mintha nem is ő lenne már.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 8:51 pm

Elnevette magát és közel hajolt Hanako füléhez,majd belesúgott.
-Hát...néha eliszogatunk és előfordul,hogy felforrósodik a hangulat...a többita fantáziádra bízom.-mondta nevetve.
Elereszti a lányt és eltávolodik tőle,majd kimászik a medencéből és elkezd törülközni.
-Na,szerintem ideje visszamenni a többiekhez.
Megtörülközik,majd a fejére teleri a törülközőt. Leül egy kicsit,vár,hogy száradjon a haja.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 8:57 pm

*Nem érti mire gondol Haruka.
-Aha biztos nem tudom miről beszélsz az iváson kívül.
*Mikor Haruka elengedi lassan süllyedni kezd.
-Asszem tényleg túl sokat voltam a vízben.
*Meg rázza a fejét, hogy össze szedje magát aztán ki mászik a vízből, de gyorsan le is ül, mert szinte teljesen el szédült.
-Azt hiszem pihenek kicsit.
*Hagyat feküdt és az eget nézte.
-Jól esne most egy pohár víz.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 9:04 pm

Mosolygott a lány szavain,majd válaszolt.
-Talán jobb is,hogy nem tudod,mire gondoltam.
Mikor azt mondja,hogy inna egy pohár vizet. Haruka elszalad és hoz neki,majd oda is adja.
-Tessék. Frissülj fel!
Míg Hanako magához tér,addig felöltözik és leül egy nyugágyra.
-Ne siess,ha nagyon késésben leszünk,a sensei biztos megkeres.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 9:11 pm

*El fogadja a pohár vizet a felét meg issza a felét a fejére önti amitől meg rázza magát és fel ül.
-Hol vagyok?
*Lassan körbe néz.
-Ó még a fürdőben.
*Arcát meg fogva érzi, hogy majd nem teljesen forró.
-Megint sokat időztem a vízben.
*Jegyezte meg magának majd Harukára nézett.
-Köszi, hogy fel keltettél. Még pár perc és főt rákként végzem.
*Lassan fel állt és elindul a zuhanyozó felé.
-Különös álmom volt szinte teljesen valóságos.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 9:19 pm

Leguggol a lány mellé és a homlokára teszi a kezét,elég forró,de csak a víztől.
-Semmi baj,csak a víztől van.
Kísérte a lányt,hátha megszédül,akkor elkapja. De szerencsére nem volt rá szükség.
-Ó,mesélj! Mit álmodtál?-mondta vidáman.
Nem ment be vele a zuhanyzóba,biztos megint csak zavarba jönne. Most meg már nem kellene húzni nagyon az időt.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 9:30 pm

*Langyos vízzel gyorsan le mosta magát utána meg törülközött.
-Valaki nagyon kedvesen átölelt. Nem láttam az arcát sajnos.
*El kezdet lassan öltözködni.
-Valami házasságról beszélt, meg lányokról.
*Egy kis szivacsot meg fogva meg nedvesítette és le törölte a homlokát.
-Biztosan valami perverz alak lehetett a közelemben mikor elájulhattam.
*Ellenőrizte kését majd a haját kezdte igazítani.
-Ami furcsa volt, hogy nagyon kedves volt. Mintha ő is csak aludna.
*Belenézet a tükörbe és látta, hogy a bőre még mindig piros.
-Elég fura nem?
*Kérdezte majd be fejezte a haja igazítását.
-Na mind egy csak egy álom volt.
*Elindult kifelé a fürdőből.
-De legalább ki pihentük magunkat és most menjünk a fiúk lehet aggódnak már értünk.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 9:45 pm

Végighallgatta Hanakot,úgy tűnik nem emlékszik arra,amit átélt. De talán ez így jobb is neki.
-Hát igen. Elég furcsa álom lehetett.-mondta vidáman.
Kimentek a fürdőből,ahol Chuuko már várta őket. Együtt indultak vissza az erdőbe a többiekhez.
-Hú,ez volt ám a pihenés,mintha a fél napot átaludtam volna.
Felzárkózott Chuuko mellé.
-Sensei,ha lesz még időnk alvás előtt,lehet szó arról,amit kértem?

/halál erdeje/
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 9:53 pm

*Érezte, hogy még fáj a feje.
-Igen elég furcsa volt.
*Ki felé menet csatlakoztak Chhukohoz.
-De ami érdekes, hogy jó érzés volt ahogy átölelt. Valami olyan érzéshez hasonlítanám mikor mások szeretettét érzed.
*Kicsit el szomorkodott.
-Anyám halála óta nem éreztem ilyet. Bár mindig szigorban tartottak, de olykor jól esett mikor átölelt. Lehetséges, hogy róla álmodtam, de akkor nem értem miért nem láttam az arcát.
*Fel nézet az égre.
-De az is lehet, hogy csak képzelődtem.

/Halál Erdeje/
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2010 9:09 pm

Út közben többször is leszakadt a többiektől,vagy előre ment. Nem tudta megállni,hogy ne fogócskázzon egy kicsit pár gyerkőccel. De végül megérkeztek a fürdőbe. Kifizette a belépőt,majd rohant is pancsolni. Ledobálta a ruháit egy szekrénybe,majd fogott egy törülközőt és már ment is a medencéhez. A törülközőt egy székre dobta,majd beugrott a vízbe.
-Húú! Csodás a víz!
Nem voltak túl sokan,így nem nagyon volt kit bosszantani. Mire Hanako beért,ő már élvezte a fürdőzést. Halkan dúdolgatott magában.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Hozzászólások száma : 196

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2010 9:40 pm

Csendben voltam amíg megérkeztünk a fürdőbe. Miután megérkeztünk már készítettem a pénzt és amikor én voltam soron egyszerűen ledobtam a pultra és mentem az öltözőbe gyorsan átvedlettem megragadtam egy törülközőt és kinyitottam az ajtót pont amikor Haruka beleugrott még a túloldalról is hallani lehetett a csobbanást.~Ez biztos ő volt~ Gondoltam ahogy megközelítettem a medencét a törülközőt letettem az egyik székre és beleléptem a meleg vízbe majd elúsztam a válasz falhoz és neki dőltem.
Fumetsu Kyuusaisha
Genin
Genin
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 49

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzer. Ápr. 28, 2010 11:59 am

Út közben Haruka eléggé érdekesn viselkedett ahoz képest hogy hány éves, de hát ha neki ez örömöt jelent hát csinálja. Miután megérkeztünk a fördőhöz kifizettem a belépőt és gyorsán átöltöztem, eddigre Haruka már a vízben ült.
- Húú! Csodás a víz!
- Hát akkor.. *mondtam és egy ugrással bele vetődtem a vízbe* Télleg jó. *mondtam miután elő bukkantam a víz alól.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitimeSzer. Ápr. 28, 2010 2:19 pm

*A fürdő felé próbált nem Haruka viselkedésére figyelni. De az annyira zavaró fel tűnés keltő volt, hogy már kezdte magát szégyellni.
~Pont nekem kellet a leggyerekesebb csapat társat ki fognom.
*Mivel Haruka már jó előre be rohant a fürdőbe szökést tervezgetett.
~Mi lenne ha most el hátrálnék és szépen haza mennék?
*Be lépet a fürdőbe és ki fizette a belépőjét.
~Kár, hogy nem olyan vagyok aki köszönés nélkül távozik.
*Az öltözőben lassan le vetet a ruháit és egy törülközővel át kötve magát lépet csak ki onnan. A törülközőt csak a hideg vizes tisztálkodásnál vette le magáról utána vissza kötötte magára és úgy lépet be a meleg vízbe. Pár lépés múlva le ült a medencében és hátát neki támasztotta a medence falának.
Ajánlott tartalom

Konoha fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha fürdő   Konoha fürdő Icon_minitime

Konoha fürdő
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Konoha kapuja
» Konoha végveszélyben
» Konoha Kórháza
» Konoha Utcái
» Konoha Arénája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Tűz országa :: Konohagakurei-
Ugrás: