Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Konoha Kórháza

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

Konoha Kórháza Empty
TémanyitásTárgy: Konoha Kórháza   Konoha Kórháza Icon_minitimePént. Feb. 26, 2010 11:10 pm

Konoha kórház. Itt látják el a sérülteket, de ha valaki medikus kiképzésre vágyik az itt megkaphatja az alapokat.
Vissza az elejére Go down
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Hozzászólások száma : 196

Konoha Kórháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Kórháza   Konoha Kórháza Icon_minitimePént. Ápr. 30, 2010 9:17 pm

//Admini engedéllyel utazom időt Razz //

Csendben sétáltam be a kórház területére.~Ha meg akarom tanulni a jutsut az első, hogy megtanulom a kézjeleket.~Gondoltam ahogy oda sétáltam a pulthoz.
-Jó napot Kobushi senseit keresem.-Mondtam amikor a nővér megfordult felismertem. Ő volt aki elájult. Lenéztem a még véres ruhámra aztán vissza.
-Persze... 108-as szoba.-Mondta kicsit egykedvűen. Bólintottam és felmentem, kopogtam, benyitottam.
-Jó napot, hogy van a lába?-Kérdeztem Miközben leültem az ágy szélére.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Konoha Kórháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Kórháza   Konoha Kórháza Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 12:01 pm

/Az Úr engedelmével időugrás. Jasami/

Amikor benyitsz Kobushi egy üveg társaságában ül az ágyon. Egyik lába bekötve és meglepetten néz rád.
- Nocsak Jasami. Köszönöm, már egész jól vagyok. Néhány héten belül már jobb lesz a lábam, mint újkorában. Minek köszönhetem ezt a váratlan látogatást?
Míg a válaszodat várja, hatalmasat húz az üvegből, majd megkönnyebbülten sóhajt egyet, mint aki hatalmas tehertől szabadult,
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konoha Kórháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Kórháza   Konoha Kórháza Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 12:23 pm

~Remélem nem kell pirulákat szednie. A pia és a pirula nem jó együtt.~Gondoltam magamban és belekezdtem.
-Gondoltam beugrok és... Ne vegye tiszteletlenségnek, de szeretnék több információt a testidéző jutsuról.-Mondtam és megvártam, hogy mit válaszol. Remélem nem fog lehordani, hogy ilyen állapotban zaklatom.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Konoha Kórháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Kórháza   Konoha Kórháza Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 1:14 pm

Kobushi szeme felcsillan, majd kényelmesebb pozícióba tornázza magát.
- Testidéző Jutsu... A fontosabb dolgokat elmondtam az erdőben. Remélem emlékszel még rá. És mindig szükséges a véredből egy kevés. És most figyelj!
Elmutatja a szükséges kézjeleket is, majd folytatja.
- A továbbiakban viszont magad vagy. A folyamat további részét magadtól kell végigcsinálnod, hiszen nem te választod a lényt, hanem ő téged. Légy óvatos és jó gyakorlást!
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konoha Kórháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Kórháza   Konoha Kórháza Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 1:20 pm

-Igen emlékszem.-Mondtam és figyeltem a kézjeleket közben magamban bólogattam aztán én is elmutogattam majd ismét bólintottam.
-Köszönöm sensei. Majd szólok ha eredményre jutok.-Mondtam és boldogan indultam kifelé. Az ajtóban még megálltam.-Gyógyuljon meg gyorsan majd meg akarom mutatni.-Mondtam mosolyogva és kiléptem a teremből majd a szemközti ablakon kiugorva távoztam.
//Innentől pedig a pályázat :p//
Ajánlott tartalom

Konoha Kórháza Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Kórháza   Konoha Kórháza Icon_minitime

Konoha Kórháza
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Konoha Arénája
» Konoha fürdő
» Konoha kapuja
» Konoha végveszélyben
» Konoha Utcái

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Tűz országa :: Konohagakurei-
Ugrás: