| Konoha fürdő | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 5:58 pm | |
| Nem sokat volt egy helyben. Elkezdett úszkálni a vízben. Elúszott a választó falig és felnézett a tetejéig,majd hallgatózott. ~Vajon odaát többen vannak? Bár lenne inkább itt egy strand. Jobb szeretek hideg vízben úszni. Lassan lemerült a víz alá és ott is maradt,míg bírta levegővel.Volt az öltöző ajtó felett egy óra,azt figyelte,mennyi ideig tud lent maradni a víz alatt. ~Hmm,utána hova kellene menni? Megpillantotta Hanakot a víz alatt és lassan odaúszott,majd megcsiklandozta a talpát,utána gyorsan elúszott és mikor feljött,nevetett. | |
|
| |
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 6:25 pm | |
| -Hé! *Ki álltót fel és rugott előre a lábával előre majd mikor Haruka fel jött a víz fel színéről mérgesen nézet rá. -Haha nagyon vicces, de te gyerek. *Kis vizet fröcskölt vele Haruka felé, de úgy, hogy másokat ne zavarjon. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 6:42 pm | |
| Eltakarta az arcát,mikor Hanako lefröcskölte,közben csak nevetett,majd vissza fröcskölt. Végül abbahagyta. -Te meg úgy duzzogsz,mint egy gyerek.-mondta nevetve. Hátrébb úszott,majd megint lemerült a víz alá.Néha feljött levegőért,de többnyire a víz alatt úszott. Párszor elúszott Hanako előtt is,de csak a haja ért hozzá. ~Meg kellene látogatnom valamikor Izumit,napok óta nem láttam. Abba hagyta az úszkálást és nekidőlt az elválasztó falnak. Pihent egy kicsit. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 8:18 pm | |
| Pihentem a vízben amikor Fumetsu beszállt csak felnéztem aztán vissza és becsuktam a szemem. Elmerültem a gondolataimban kíváncsi voltam vajon a lányok mit csinálhatnak bár egyszer mintha a víz fröccsenését hallottam volna, de ez alapján nem igazán lehetett következtetni. Nekidőltem a válasz falnak és elkezdtem ritmust verni rajta amit valószínűleg Haruka is hallhatott ha fülelt. -Vajon hova menjünk ez után-Gondolkoztam hangosan. | |
|
| |
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:01 pm | |
| *Be csukta a szemét Hauka fröcskölésére és a válaszra jobban vissza fröcskölt volna, de addigra a lány már le merült a víz alá. ~Áhh nem éri meg foglalkozni vele. *Hagyta, hogy a lány úszkáljon ő addig csendben ülve élvezte a vizet. ~Haruka szintjére nem fogok le süllyedni, de abban igaza van, hogy kedvesebbnek kellene lennem az emberekkel. De szerintem, hogy ki érdemli meg, hogy kedves legyek az illetővel azt én fogom meg határozni. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:05 pm | |
| Lehunyta a szemeit és pihent. Nem sokkal később Jasami hangját hallotta a túloldalról. Megfordult és a falat nézte. -Jasami,milyen a víz odaát?-érdeklődött kedvesen. ~Gondolom,mint itt. De kérdezni szabad. -Ugye nem azért vagy a falnál,hogy leskelődj?-kérdezte kuncogva. Persze nem feltételezett ilyesmit a fiúról,csak szórakozott vele. Kíváncsi volt a reakciójára. Hanakora pillantott és rákacsintott. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:13 pm | |
| Meghallottam Haruka hangját és hirtelen össze rezzentem... Aztán megnyugodtam, hogy csak a másik oldalról szól át és nem a fejem fölül. -Mit gondolsz egy vízben vagyunk.-Mondtam aztán egy kicsit elpirultam a másik kérdésén bár inkább csak a gondolataim miatt. Úgy döntöttem viccelődöm egy kicsit. -Hát nem is tudom... Talán igen. Csak az a baj, hogy a víz elfedi amit látni akarok.-Mondtam irónikus hangnemben és egy kis kuncogást elfojtva. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:20 pm | |
| *Hallotta mit beszél Haruka először nem sejtette kinek szól. ~Önmagában beszélne? Azért még nincs olyan sok ideje a víz alatt. *Közelebb ment és halva Jasamit kicsit közelebb ment Harukához. -Csak nem most akarod el játszani azt amit javasoltam reggel a henge jutsuval? *Kérdezte suttogva tőle. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:30 pm | |
| Kuncog a fiú szavain. Örül neki,hogy nem vette magára,hanem hajlandó kicsit viccelődni,még ha a közelben lévők nem is nézik jó szemmel. -Ó,még a végén megsajnállak.-mondta halkan nevetve. Hanako közeledtére sem ment el a faltól,elmosolyodott a lány kérdésén,majd megrázta a fejét és halkan válaszolt. -Nem,ő nem érdemel ilyesmit. Azt inkább egy perverz kukkolónak szánnám.-mondta egy újabb kacsintás kíséretében. Megvizsgálta a falat,de nem látott rajta lyukat,amin leskelődni lehetne. -Van ötleted,hogy ez után hova menjünk?-kérdezte megint Jasamit. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:37 pm | |
| Kicsit kuncogtam és még rájátszottam egy kicsit mielőtt abbahagytam.-Szegény én.-Viccelődtem aztán csak vártam míg a következő kérdés el nem hangzott. -Őszintén szólva nincs...-Folytattam a gondolkodást majd csak úgy eszembe jutott valami.-A folyópart esetleg?-Ajánlottam fel.~Végül is kettesben romantikus többségben játszóhely~-Szerintem ott el lehetünk egy ideig. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:47 pm | |
| *Csendben hallgatta Haruka válaszát végül meg vonta a vállát. -Nekem mindegy ahogy gondolod. *Neki dőlt a falnak és csak hallgatta a beszélgetést nem szólt bele. ~Víz után még több víz. Én inkább a faluban néznék körbe. *Csendben ült tovább a vízben. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 9:53 pm | |
| Haruka elgondolkodott Jasami ötletén. Nem volt ellenére a dolog. Hanakora nézett és huncutul vigyorgott,közben kérdezett vissza. -Hmm,dupla randi?-kérdezte,a hangjából kivehető volt,hogy majd elneveti magát. A válasz után lebukott a víz alá,aztán feljött. Élvezte a meleg vizet,meg a társaságot is. Ha nem fürdőben lettek volna,jó eséllyel szó nélkül átmászik a falon. ~Remélem Hanako nem vette zokon,hogy nem csináltam azt,amit javasolt. Háttal nekidőlt a falnak és pihent,közben várta,hogy Jasami mond-e valamit. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 10:03 pm | |
| Mivel már nem történt különösebb szóváltás leszámítva azt amit szerintem Hanakonak mondott újból neki dőltem a falnak és szememmel Fumetsut kerestem és ha megtaláltam a kicsit sem kicsi tömegben akkor felé intettem, hogy jöjjön ide. Ahogy nézelődtem észre vettem egy öreg fickót aki szintén a falnál időzött szemével a falat bámulva amiből kikövetkeztettem, hogy kukkol. -Úgy tűnik nem csak én kukkolok.-Viccelődtem de ugyanakkor dühösen néztem a felnőttre is. A víz alatt kéz jeleket mutogattam és a chakrámmal megváltoztattam a szél irányát, hogy csak felé fújjon hullámokat keltve amitől kénytelen volt rendesen megmaradni ami eléggé feltűnő volt ahhoz, hogy mások is észre vegyék.~Ezt neked perverz.~Mondtam amikor láttam, hogy néhányan kiröhögik néhányan pedig rosszallóan néznek felé. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 10:11 pm | |
| *Csak sóhajtott Haruka kérdésén. ~Mindegy mit mondok engem nem értenek meg. *Vissza sétált a medence széléhez és ki ült a szélére. Szerencsére a törülköző amivel át volt kötve nem eset le róla inkább jobban rá tapadt, de belőle semmit sem mutatott. ~Miért kellene nekem egy 14 évessel randiznom? Persze aranyos kedves, de 3 év van köztünk. Ha már fiúzni akarnék akkor egyidőssel próbálkoznék nem gyerekekkel. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 10:15 pm | |
| Odaátról röhögést hallott,és egy megjegyzést Jasamitól. Bizonyára valaki ténylegesen kukkol. Haruka távolabb ment a faltól és jobban megnézte,hol lehet rajta lyuk. ~Hmm,nem látom...Mindegy. Látta,hogy Hanako nagyon magába fordul már megint. Utána ment és hátulról átölelte a lányt és a fejét a hátára fektette. -Mi a baj? Szomorúnak tűnsz.-mondta kedvesen. A körülöttük lévőket nem zavarta,hogy egy szál semmiben ölelget egy másik lányt. Harukát sem zavarta,hogy esetleg valaki meglátja. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Ápr. 28, 2010 10:51 pm | |
| *Nem igazán zavarta, hogy Haruka átöleli. Tudta, hogy a lány mindig próbálja valamivel még jobban fel mérgesíteni ezért most inkább nem reagált rá. -Nincs semmi bajom. Sőt örülök, hogy ti hárman jól ki jöttök egy mással. De valljuk be én nem tartozóm közétek. Én más hogy nevelkedtem én nem engedhetek meg magamnak mindent. Még ha olyan korban is lennék mint ti akkor sem engedhetném meg magamnak. *Kicsit sóhajtott egyet. -Nem is ninja ként tartotok számon hanem. Inkább olyan lehetek nektek mint egy bébi csősz vagy mint egy nővér aki vigyáz rátok. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szomb. Május 01, 2010 9:07 pm | |
| Nem ereszti el Hanakot,hanem még szorosabban öleli át. -Dehogy nem tartozol közénk! Barátok vagyunk,nem? Elereszti a lányt,aztán megkerüli és elé áll,majd átkarolja a derekát és a szemébe néz. -Engem nem érdekel a neveltetésed,a barátom vagy. Nem bébicsősz és nem nővér,hanem barát.Érted? Lehunyja a szemét és a lány mellkasára hajtja a fejét,szorosabban öleli megint. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szomb. Május 01, 2010 11:33 pm | |
| *Nem szól semmit a szoros ölelés miatt. -De igen azt hiszem. *Mondta nem túl meg győzően mikor Haruka szemből ölelte állt és a mellére hajtotta a fejét. -Igen értem, de most inkább olyan érzés mintha anyuka lennék egy nagyra nőt gyermekkel. *Jegyezte meg egy kis mosollyal. -De nincs semmi baj, anyuci szereti a kis rosszcsontot. *Mosolygott kedvesen miközben átölelte a lányt. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szomb. Május 01, 2010 11:41 pm | |
| Haruka jót kuncog az anyukás megjegyzésen,de ott marad,ahol van. -Te is? Hát hány anyukám legyen még? Tsunade nagyi is olyan nekem,mint az anyukám,a nővérem is. Csak össze ne vesszetek rajtam.-mondta és jót nevetett. Végül eleresztette a lányt és a székre dobott törülközőt magára csavarta. Az elválasztó fal felől csalódott sóhajtásokat lehetett hallani. Haruka csak nevetett. -Bocsi,vége a műsornak. Leült egy nyugágyra és hátra dőlt rajta. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szomb. Május 01, 2010 11:47 pm | |
| -Nem fogunk össze veszni rajtad. Tsunade-sama biztosan meg találta már a módját, hogyan klónozzunk téged testestől lelkestől. *Elengedte a lányt , de nem ment utána csak törülközőjébe be csavarva ült ott tovább. -De ha nem sikerült akkor maradnak a sorszámok. Vagy a kő papír olló vagy más játék amivel el döntjük mikor kihez tartozol. *Csak mosolygott, de nem sokáig utána az eget nézte. ~Kár, hogy a saját anyukám már csak oda fentről tud engem nézni. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Vas. Május 02, 2010 12:02 am | |
| Kissé meglepődik a lány szavain,majd elneveti magát. Igazán fura gondolat volt. -Klónozni? Engem? Van,aki szerint egy is sok belőlem. Vicces lenne...-mondta nevetve. Hamar lehiggadt és csak nézett maga elé mosolyogva. Végül lehunyta a szemeit és csak csendben pihent. ~Hmm...Mit kellene egyek vacsorára? | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Vas. Május 02, 2010 9:14 am | |
| *Kicsit kuncogott Haruka meg jegyzésén. -Ebben igazuk is van. *Vissza ült a vízbe és csak az eget nézte egy kis ideig. ~Lehet, hogy meg kellene látogatni majd apát valamikor.
A hozzászólást Hanako összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 02, 2010 10:37 am-kor. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Vas. Május 02, 2010 10:22 am | |
| Hanako kuncogását hallva kinyitotta a szemeit és elmosolyodott. -Nahát-nahát. Hanako tud mosolyogni is. Mik vannak?-mondta kedvesen. Sóhajtott,majd felkelt a nyugágyról. A vízre ugrott,de megmaradt rajta. Odasétált az elválasztó falhoz. -Hahó,fiúk! Mi elmentünk! További jó fürdőzést!-kiáltott át a túloldalra. Ez után vissza sétált,be az öltözőbe és gyorsan magára kapkodta a ruháit. Ellenőrizte,hogy mindene megvan-e. Bár itt eddig sosem lopták meg,biztos,ami biztos. Megvárta Hanakot,aztán elindult haza fele.
/lakóterület/ | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Vas. Május 02, 2010 10:42 am | |
| *Nem igazán zavarta Haruka meg jegyzése a mosolygásról inkább ki ment a medencéből és meg szárítkozott. Ehhez persze be kellet menni-e az öltözőbe egy másik törülközőért mert ez előző vizes volt. Pár perc alatt szárazra törülte magát fel öltözött ellenőrizte fel szerelését és Harukával együtt elindult ki a fürdőből. ~Remélem az én nevemben is el búcsúzott. *Lassan sétált a lány mellet, de ha futásnak indul akkor lassan utána fut.
/Lakóterületek/ | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Konoha fürdő Szer. Május 05, 2010 1:26 pm | |
| ~Szuper akkor nem megyünk a folyóhoz... Nah~Gondoltam és felálltam. -Szia Fumetsu további jó pihenést én megyek.-Búcsúztam el mikor oda ért és kimentem magam köré csavartam egy törülközőt és bementem az öltözőbe. Megszárítkoztam és akkor jutott eszembe.~Heh a fejpántom nem vettem le.~Mondtam és annyi időre leszedtem, hogy kicsavarjam a gőzből kicsapódott vizet és vissza is tettem.~Talán le kéne vennem néha... Nem~Gondoltam és haza mentem. /Lakóterületek/ | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Konoha fürdő | |
| |
|
| |
| Konoha fürdő | |
|