| Lakóterületek | |
|
+3Onkei Hanako Kaguya Kimimaro 7 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Lakóterületek Vas. Márc. 14, 2010 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Lakóterületek Vas. Márc. 14, 2010 7:22 pm | |
| *Fel kelve az ágyból ki nézet az ablakon. ~Jó napnak ígérkezik a mai nap egy kis edzéshez. *Fel öltözött meg reggelizett majd be vetette az ágyát és magához vette fel szerelését. ~Remélem legalább is. *Ki sétált az épületből miután be csukta az ajtót és elindult a kiképző területek felé.
/Kiképzőterepek/ | |
|
| |
Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Lakóterületek Szer. Márc. 17, 2010 8:41 pm | |
| Onkei hulla fáradtan ért haza. Nevelőszülei kérdezgették egy kicsit hogy miként zajlott az első nap a sensei ével, de Onkei csak rövid tömör válaszokat adott. nevelőapjának átadta a felszerelését hogy átnézze, minden rendben van e. Rövid tusolás után felment a szobájába és belezuhant az ágyába. Fáradtabb volt mint gondolta és ezt a zuhany után felsokszorozva érezte. Mikor nevelőanyja ránézett hogy kér e még valamit akkor már az igazak álmát aludta, miközben számos variációban lejátszódott a fejében a másnapi vizit a Hokage irodájában. Többek között: Megjelent ruha nélkül, tele pattanással, útközben emberevő káposzták támadták meg és még számtalan szituáció melyek ott lapultak Onkei fantáziájának mélyén. De mindegyik álomban megjelent egy sárgamaszkos alak és két nő -egy fiatal és egy öreg-, akik mindig küzdeni kezdtek miközben a maszkos el akarta kapni. Ilyenkor általában hideg verejtékben ázva riadt fel, hogy pár perc múltán ismét elaludjon.
A hozzászólást Onkei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 18, 2010 9:42 am-kor. | |
|
| |
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Lakóterületek Csüt. Márc. 18, 2010 9:29 am | |
| *Amint haza ért vett egy forró fürdőt amíg ő fürdött addig a ruhái a szárítóban száradtak. ~Remélem Jasami meg hívja Harukát egy ebédre vagy valamire, hogy jól induljon a kapcsolatuk. *Miután végzet a fürdéssel meg törülközött majd egy köpenyben be ment a konyhába. ~Ahogy el néztem Haruka biztosan az a pletykás tippusú lány lehet így talán mindent el mond a randiról mielőtt meg kérdezném. *Melegített magának ebédet majd lassan meg ebédelt. ~Remélem jól alakul közöttük a kapcsolat ha már így első látásra egymásba bolondulhattak. *Miután el mosogatott minden fél-e kis aprósággal foglalta le magát esti mikor hálóingjét fel véve be bujt az ágyba majd kis forgolódás után elaludt. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Csüt. Márc. 18, 2010 7:03 pm | |
| *Reggel miután fel kelt és meg reggelizett készülődni kezdett a küldetésre. ~Végre ma lesz az első küldetésem. *Magához vett annyi fénybombát amennyit eddig el használt majd le ellenőrizve mindent elindult. ~Ha jól sejtem a Hogake épület valamerre erre lesz. *Gondolta magában, majd elindult.
/Hokage Palota/ | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Lakóterületek Pént. Márc. 19, 2010 4:18 pm | |
| Haruka amint megpillantotta a házukat,felugrott egy ház tetejére,majd a tetőkön futott tovább,míg végül elért a házhoz,amiben élt a családjával. Átugrott a ház oldalára és bemászott a szobája ablakán,amit direkt nyitva hagyott. ~Hú,végre itthon. Vajon a többiek itthon vannak már? Az órára pillantott,így láthatta,hogy még délután van,ilyenkor nincs itthon sem a nővére,sem az öccse. Bár az utóbbi nem kiszámítható ilyen téren. Lesétált a konyhába és elvett egy almát,majd leült és hozzáfogott. | |
|
| |
Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Lakóterületek Pént. Márc. 19, 2010 4:45 pm | |
| Éppen a fák között repült a csapatával, mikor valaki útját állta. Egy tizenhatfejű narancssárga maszkos szörnyeteg mely emberevő káposztákat köpködött a szájából és matekpéldákkal dobálózott és ha rádnézett minden ruhád eltünt. Hatalmas csata bontakozott ki Onkei és a szörny között. Mikor már sarokba szorította és kezével az utolsó élő fej torkát ragadta, a szörny nevelőanyja hangján szólalt meg: - Onki, ideje felkelni! - Mi?! -szemei úgy feszültek szét hogy majdnem kiestek a helyéről. A plafonon állt fejjel lefelé és éppen egy párnát akart megfojtani. Anyja az ajtóban állt és onnan szólt hozzá: - Mindjárt kezdődik a küldetésed! - HMMM?! -..... - ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - lezuhant a plafonról és fejjel beleállt az ágyába.- Miért csak most szólsz?! - Gondoltam már fölkeltél és meditálsz! - ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! - rekord idő alatt magára kapta a ruháit, összeszedte a felszerelését, betömött két három pirítóst, legyűrt egy liter tejet, elköszönt szüleitől, még egyszer ellenőrizte hogy mindene megvan és kirohant a házból, hatalmas porcsíkot húzva maga után. - EL FOGOK KÉSNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................! / Hokage palota / | |
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Pént. Márc. 19, 2010 4:46 pm | |
| Amikor előveszed az almát, valaki kopogtat. Ajtót nyitsz és egy ismerős áll veled szemben, aki nem más, mint Izumi. - Szia! -köszön kedvesen és azonnal a lényegre tér. - Hallottam, hogy lett egy csapattársad, de most nem ezért jöttem. Nincs kedved egy kicsit sétálni a falun kívül? Közben elmesélhetnéd, hogy telt az első nap a csapattársaddal és az új Jouninnal. Míg válaszodat várja, addig egy kunai-al játszadozik. | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Lakóterületek Pént. Márc. 19, 2010 4:52 pm | |
| Haza érkeztem és első dolgom volt, hogy át öltözzek valami szárazba. A második beszéljek a senseiről és az aznapi edzésről. A szüleim csak mosolyogtak. Apám jól ismerte a tanáromat egy küldetésen egymásnak is segítettek. Miután ezen túl voltam kimentem az udvarunkra és elkezdtem gyakorolni a képességem de már úgy hogy felhajítottam egy kunait a levegőbe és félre söpörtem az oldalamon lévő célpont irányába. Késő este bementem és megvacsoráztam és lefeküdtem majd el is aludtam. Reggel az ébresztőm berregése dobott ki az ágyból. Leestem a padlóra ijedtemben olyan mélyen aludtam. -Na jó együnk.-Mondtam és lementem ebédelni majd mikor végeztem elindultam a küldetésem irányába a Hokage palotába.
/Hokage palota/ | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Pént. Márc. 19, 2010 4:53 pm | |
| Jóízüen eszegeti az almáját,majd a kopogást hallva az ajtóhoz siet és kinyitja. -Szia! De örülök neked!-mondta vidáman és az egyik karjával megölelte a lányt. Végighallgatta,közben harapott egy újabb falatot az almából. -Persze,hogy van. Mehetünk is! Kilépett az ajtón és be is csukta maga után,majd elindultak. Engedte,hogy Izumi mutassa az utat,közben még mindig az almán nyámnyogott. | |
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Pént. Márc. 19, 2010 4:57 pm | |
| Izumi-t nem lepi meg, hogy már megint hiperaktív vagy. /XD/ Kicsit gyorsabb tempóra vált, és a városon kívüli erdő felé veszi az irányt. - Milyen az új társad? - kérdezi, miközben kiléptek a falu kapuján. - Úgy hallottam, hogy valami öregember lett a Jouninotok. Mókás lehet... Biztos valami vén perverz. -teszi hozzá széles mosollyal. Amikor eléritek az erdőt, körülnéz. - Látom megint nincs itt senki és semmi az állatokon kívül... Valamit csinálnunk kkéne, hogy ne unatkozzunk....
/Városon kívül: Erdő/ | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Pént. Márc. 19, 2010 9:45 pm | |
| Haza érve ezúttal az ajtón megy be és a szobájába megy,miután beköszönt a konyhába a nővérének. Gyorsan lezuhanyzik,majd felveszi a hálóingjét és lefekszik aludni. Egy jó fél órán keresztül a plafont nézi. ~Egész jó nap volt ez a mai. Hamarosan elalszik.Másnap korán ébred és vesz egy frissítő zuhanyt,majd felöltözik és leszalad reggelizni. Eszik egy szendvicset és már indul is.
/hokage palota/ | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Szomb. Márc. 20, 2010 10:44 am | |
| *Ahogy haza ért be nyúlt a szekrényébe a háti táskájáért. Majd ki téve azt az ágyára össze szedte a fontos dolgokat ami kellet neki az egy hetes kiránduláshoz. ~Biztosan lesz nálam olyan holmi amiről kiderül, hogy fölösleges, de annyi baj legyen. Jobb mindenre fel készülni. *Miközben pakolt bele a táskájába remélte, hogy Haruka azért hoz magával pár dolgot. ~Azt hiszem minden meg van akkor pedig jobb indulni. *Lakásból ki lépve elindult a kapu felé.
/Konoha kapuja/ | |
|
| |
Gouda Kisame Genin
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. Mar. 10.
| Tárgy: Re: Lakóterületek Vas. Márc. 28, 2010 10:53 pm | |
| /Shikamaru/
Elmondtam a sensei-emnek, hogy szerintem a chakra elemem a szél mivel a levélbe vágódás keletkezett. Ő csak helyeselt. A levél alapján én úgy tudtam, hogy csak engem fog tanítani ezért örültem, de mikor mondta, hogy lesz egy csapat társam boldog is meg szomorú is lettem. Örültem, hogy lesz egy jó kis barátom, de szomorú voltam mert a sensei így nem csak velem fog foglalkozni. Azt sem értettem, hogy az a gyerek honnan tudja, hogy én hol lakom, de mikor odaértünk tényleg ott állt egy kölyök aki üdvözölt minket. A sensei szorítása igazán nőies és gyengéd volt egy kicsit el is pirultam mert még egy lányhoz sem kerültem ilyen közel. Nem nagyon zavart, hisz korkülönbség sincs közöttünk és őszintén szólva egy különleges személyiségű ez a lány. | |
|
| |
Shikamaru Nara Admin
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2010. Mar. 15. Age : 34 Tartózkodási hely : A hátad mögött
| Tárgy: Re: Lakóterületek Szer. Márc. 31, 2010 11:03 am | |
| /Gouda Kisame és Fuuga Gou/
Amikor megérkeztünk a házához, Gou már ott várt minket. - Üdv Gou! Ráz kezet a sensei a fiúval. - Üdv Sensei, a nevét megkérdezhetem? Kérdezi Gou. - Persze, A nevem Shina Nara! Shikamaru Húga vagyok, aki nem tudná! Mondja a sensei. - Arigatou Shina sensei! Holnap mikor és hol találkozunk? Kérdezik egyszerre a fiúk. - Holnap a Nara erdőben fogunk edzeni, készüljetek fel, nem lesz egyszerű sétagalop! Mondja a sensei és eltűnik. Gou hazamegy és Kisame is, holnap nagy nap lesz. Vajon milyen edzés lesz?
Ui: Kövi post az erdőbe vagy ha akartok még valamit ide is írhatok, de utána az erdőbe írjatok! ui2: Akinek baja van a sensei nevével azt megölöm! | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 1:11 pm | |
| Pár perc múlva már otthon is voltam még nem volt annyira sötét de én miután elmeséltem a szüleimnek a történetet és elszabadultam védő szorításukból lefeküdtem és behunytam a szemem. Mivel korán feküdtem korán keltem. Nyújtóztam egyet majd ásítottam.~Na jó indulás vissza~Gondoltam rá se nézve az órára kinyitottam a terasz ajtót és egy hatalmas ugrással már a villanyoszlopon álltam és akkor vettem észre, hogy még alig van 6 óra. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 5:56 pm | |
| A faluba érve Haruka rögtön haza felé veszi az irányt. Hanako ötletére elgondolkodik,hol is lenne érdemes enni. -Hát,inkább otthon ennék,ha nem bánod. Esetleg vacsizhatnál nálunk. Mit szólsz?-kérdi kedves mosollyal. ~Bár szerintem nincs otthon senki,akkor nekem kell főzni,de egy ramennel csak megbírkózom. Várja a lány válaszát,addig nem megy tovább. -Vagy mehetünk hozzád is,ha neked az jobban tetszik. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 6:02 pm | |
| *Kicsit el gondolkodott Haruka kérdésén. ~Nem sok lehetőségem van ilyenkor nem biztos, hogy nyitva van még valami. -Köszönöm a meg hívást el fogadom. *Felelte kedvesen. -Hát ha kíváncsi vagy akkor persze nálam is ehetünk. ~Azt hiszem ezzel a döntéssel a vázákat ezzel törésre ítéltem . | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 6:17 pm | |
| Örül Hanako válaszának,de végülis nem döntötte el teljesen a kérdést. Először elfogadta a meghívást,aztán rábólintott a másik ötletre is. -Na jó,akkor nálad vagy nálam együnk? Azt nem mondtad. ~Ha nála,akkor ő főz. Csak kérdés,neki mennyire megy jól. Nekem nincs sok türelmem hozzá. Kicsit sétálgat,míg a lány eldönti,hogy mit akar. Reméli,hogy hamar dönt,mert kezd nagyon éhes lenni. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 6:20 pm | |
| *Hosszan el gondolkodik. -Menjünk elsőnek hozzád. Kíváncsi vagyok hogyan élsz. ~Bár van egy sejtésem. -Ha pedig szeretnéd cserébe alhatsz nálam. *Ajánlotta fel neki. -Így talán jobban össze szokunk mint csapat. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 6:29 pm | |
| Összecsapja a tenyereit,mikor Hanako végre elhatározza magát. -Rendben,akkor kövess! Felugrik a legközelebbi házra és rohanni kezd rajta,majd a következőre átugorva megáll és hátra néz. ~El is felejtettem,hogy ő nem nagyon szeret futni. Pedig milyen jó is az! -Na gyere már! Éhes vagyok!-mondta lelkesen. Továbbra is a tetőkön haladt,de lasabban,mint eddig,hogy Hanako tarthassa a lépést. Végül elértek a házhoz,amiben a Tsubame család él. Egyszerű kis kétszintes ház volt,mögötte egy kis kerttel,bár ez nem látszott szemből. Haruka kivételesen az ajtón kívánt közlekedni.Kinyitotta az ajtót,majd betessékelte a lányt. -Íme,itt lakom.-mondta. A házban csend volt,senki nem volt itthon. A nappaliban többnyire rend volt,kivéve a kanapé előtti asztalt,ahol volt pár könyv nyitva lefordítva,odébb pár almacsutkával. Úgy tűnik leginkább Haruka szokott itthon lenni. -Na,azt hiszem csinálok egy jó adag rament,meg utána valami húst,meg rizset.Jó lesz? Sajna nem vagyok szakács,be kell érned azzal,amit tudok. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 6:37 pm | |
| -Rendben. *Bólintott és máris követte a ház tetőre és futott utána. Átugrott a következő házra. ~Remélem nem fogom meg bánni a döntésem. -Nem kell aggódnod, lehet nem vagyok olyan gyors mint gondolod, de okozok meg lepetést még neked. *Elérve a házat csodálkozott, hogy a lány az ajtót választotta. -Kezdesz azt hinni még is ismered az ajtók fogalmát. *Jegyezte meg egy kis gonosz mosollyal majd be lépet a házba. -Jó estét! *Köszönt mikor észre vette, hogy nincs otthon senki. -Úgy látszik majd nem olyan vagy mint amire számítottam. *Követte Harukát a konyhába. -Igen jó lesz. Semmi baj miattam nem kell izgulnod. De ha akarod be segítek. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 7:40 pm | |
| Elkezdte előszedni az edényeket és egyéb eszközöket,meg a hozzávalókat is. Ez gyorsan megvolt,utána elkezdte előkészíteni az alapanyagokat a ramenhez. -Miért mondod?Milyen vagyok?-kérdi a lány megjegyzésére mosolyogva. Annak ellenére,hogy nem szokása magára főzni,azért elboldogult a konyhában. -Á,hagyd csak. Inkább ülj le a nappaliban,míg elkészül a vacsi...Vagy esetleg megterítheted az asztalt,ha nagyon be akarsz segíteni. ~Akkor egy kevés ilyen,meg valamennyi olyan...-gondolta,miközben dobálta befele a zöldségdarabokat a fazékba. | |
|
| |
Hanako Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 7:45 pm | |
| -Nem vagy olyan rendetlen mint számítottam. Ennél nagyobb rumlira számítottam. *Felelte és neki is látott meg teríteni az asztal mikor látta, hogy Haruka mit csinál. -Őőő először meg kellene mosnod a zöldségeket és meg kellene pucolnod őket. A nagyobbakat pedig fel kellene vágnod. *Jegyezte meg neki. -Biztosan ne segítsek? *Kérdezte kedvesen. -Én sem vagyok nagy szakács, de otthon elestem pár dolgot a szakácsunktól. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
| Tárgy: Re: Lakóterületek Kedd Ápr. 06, 2010 7:55 pm | |
| Jót nevetett a lány válaszán. Közben foglalkozott a főzéssel is,már kezdett ramen kinézete lenni az alkotásának. -Ó,ne ítélj elsőre,a szobámat még nem láttad.-mondta nevetve. Meglepve néz a lányra,úgy tűnik nem látta,amikor megmosta és megpucolta a zöldséget. -Ne aggódj,nem először csinálom! Még pár perc és kész lett a ramen,a nem túl csábító küllem ellenére az illata finom volt. Haruka elosztotta két adagra és leült az asztalhoz. -Na,remélem ízleni fog. Jó étvágyat!-mondta és hozzákezdett az evéshez,láthatóan neki ízlett. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lakóterületek | |
| |
|
| |
| Lakóterületek | |
|