Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Lakóterületek

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 4:51 pm

Sunagakure lakóterületei.
Vissza az elejére Go down
Nanami

Nanami

Hozzászólások száma : 52

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 5:14 pm

*Sokáig aludtam és csak késő délután kelltem fel. A maradék itőd míg el jött az este olvasgatással és készülödéssel folytattam. Mikor végre lement a nap kiléptem otthonom ajtaján.
~Végre este van. ilyenkor sokkal könyebb ki mozdulni otthonról.
*Köpenyem takarásában csendben sétáltam előre. Az a kevés fény ami ki szörődőt mások házaiból azokat mind kerültem. Csak az árnyékban mozogtam miközben haladtam a kiképzőterepek felé.

/Kiképzőterepek/
Saruwatari Shin

Saruwatari Shin

Hozzászólások száma : 44

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 8:03 pm

Egy délután lakóterületek környékén sétálgattam ,szinte senkit se lehetett látni csak néhánykiskölyköt ahogy labdáznak. Leültem egy percre megpihenni ,de valami nem hagyott nyugodni,úgy éreztem hogy valami fontosat elfelejtettem volna.Próbáltam mindent kiverni a fejemből. Nagy volt a forróság, én pedig csak a pár kisgyerekeket néztem és közben elnyomott az álom.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 9:00 pm

/Shin/

Arra ébredsz, hogy egy testesebb nő rángat és közben mond valamit neked. Fokozatosan térsz magadhoz, így lassan képes vagy felfogni mi történik körülötted.
- Bocsáss meg, de szeretném a segítségedet kérni! Nagyon fontos lenne hogy segíts. A kisfiam kint ragadt a sivatagban, de csak téged találtalak a közelben. A többi ninja valamilyen más feladatot kapott ezért nem érnek rá. Kérlek, segíts! Nem akarom hogy kint maradjon az én egyetlenem a homokviharban.
Ezután az egyik közeli falhoz kísér, amin egy hatalmas lyuk díszeleg. Mutatja, hogy itt ment ki és azt szeretné hogy utána menj. Mivel a Kazekage nem bízott meg semmilyen feladattal, így csak rajtad áll, hogy vállalsz-e egy kis mellékest. A nő már zokog és közben könyörög neked.

//Annyi kifogásom lenne az előző postoddal kacsolatban, hogy kicsit hosszabb hozzászólásokat írj//
Saruwatari Shin

Saruwatari Shin

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeVas. Ápr. 11, 2010 10:34 pm

Megvoltam lepődve hogy egy ninja se segített neki,de inkább azzal törődtem hogy a gyerek előkerüljön. Átmentem a résen és maga a forró, nyílt ,kopár,végeláthatatlan sivatag köszöntött.Féltem hogy a gyermek már nem él.Elkezdtem gyalogolni,több órányi keresés után se találtam senkit.Tovább mentem és egy nagy lyukra lettem figyelmes és benne volt a kölyök. Nem tudtam felfogni hogy egy kisgyereket miért küldhetnek a sivatagba,de nem az volt a feladatom hogy ezen gondolkodjak. A lyuk nem volt mélyebb mint másfél méter ,de a gyerek látszólag még az 1 métert se érte el.Odamentem az árok széléhez és és megpróbáltam kihúzni a kiskölyköt.Könnyedén kihúztam az árokból,már csak az volt a gond hogy miként jutunk vissza.Több órán át bolyongtunk a sivatagban míg visszatértünk a lakóterületekhez. Már nagyon elfáradtam az én "kis sétámban" ezért a legközelebbi ház falának nekidőltem és kifújtam magam.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 12:47 pm

/Shin/

Miután sikeresen megmentetted a fiút, az aggódó anya könnyekkel küszködve köszönte meg neked a segítségedet. Ezután újra magadra maradsz, de csak pár percig. Éppen el akarod hagyni a környéket, amikor egy pukkanást hallasz a hátad mögül. Amikor oda fordulsz látod hogy egy fiatal shinobi az.
- Végre hogy megtaláltalak, Shin! - szólít meg a fiú.
- Egy fontos üzenetet hozok a számodra. A Kazekage úgy döntött, kapsz egy társat és egy Sensei-t. Holnap jelenj meg az alábbi címen! - ekkor egy kis cédulát ad át neked.
- A Kazekage azt mondta hogy ne késs el, mert akkor büntetésben lesz részed!
Alig fejezi be a mondandóját, már el is tűnik egy újabb pukkanás kíséretében.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 1:20 pm

/Nanami/

Pár perc alatt eléritek Asuka házát. Az épület kivülről úgy néz ki mint a többi. Azonban amikor belépsz, mintha egy másik világba csöppentél volna. Az egész ház belülről rózsaszín, a bútorzata egyszerű, de a kialakításuk gyönyörű. Teljesen lenyűgöz a látvány. A nappaliban leültet, majd eltűnik egy pillanatra és hoz neked egy csésze teát.
- Elég érdekes a jounin-ná válásom története. A genin vizsga után egy évvel részt vehettem a chuuni vizsgán, amint sikeresen átmentem. Most inkább nem akarok részletekbe bocsátkozni. A vizsga után rengeteg nehéz küldetésben vettem részt. Sokszor kerültem életveszélyes helyzetbe, de szerencsére mindig megúsztam valahogy. Végül tavaly a vezetőség úgy döntött, megérdemlem, hogy egy szinttel feljebb jussak. Így most egy év után abban a megtiszteltetésben lehet részem, hogy genineket tanítsak. Elvileg holnap megérkezik a társad is. Szóltam az egyik chuunin-nak hogy rendelje ide holnapra. Gaara szerint nem jó, hogy 17 évesen már tanítok, de szeretném bebizonyítani neki, hogy nem döntött rosszul. Éppen ezért, elvárom tőled, hogy te is mindent megtegyél! Most pedig mesélnél magadról valamit?
Nanami

Nanami

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 1:37 pm

*Csendben vártam Asuka válaszát és többször is körbe néztem az utcán nem-e követ-e valaki.
~Nem engedhetem meg magamnak, hogy megint meg lepjenek.
*Miután be léptünk a házba kicsit meg nyugodtam majd elakadt a lélegzetem.
-Ez gyönyörű!
*Mondtam és jobban körbe néztem miközben le ültem a nappaliban. Mielőtt el vettem a csésze teát kapucnimat hátra hajtottam így láthatta az arcomat.
-Nagyon szép az otthonod. Magad dekoráltad?
*Kérdeztem tőle utána pedig végig hallgattam, hogyan lett jounin.
-Akkor nagy szerencséd volt. Ha én ilyen fiatalon lennék jounin nem kellene bujkálnom a sötétben.
*Kicsit el gondolkodtam.
-Hát nem igazán van mit mesélnem magamról. Az akadémiai évek jól el teltek és sok jó jegyet szereztem. Sok barátot sikerült magam köré gyűjtenem meg fiúkat szépség verseny nyerésekkel. Mondjuk nem az én ötletem volt én nem igazán akartam ilyeneken részt venni. Lehet, hogy a szüleim nem is akarták, hogy ninja legyek, lehet, hogy hozzá akartak adni valakihez. De ezt nem tudom, sosem tudtam meg kérdezni, mindig küldetésen voltak. Aztán meg ügye történt az a lázadás amiről nem tudok semmit még is gyűlölnek érte.
*Ittam kicsit a teából.
-Mostanában nem sok jó dolog történt az otthonomat fel gyújtották és az utcára kényszerültem. De akkor is csak éjjel sétálhattam mert mindig meg dobáltak és meg kergettek. De Temarinak köszönhetően van megint egy kis otthonom. Nem túl nagy, nem túl tiszta és nincs jó állapotban, de legalább otthonnak nevezhetem. Neki köszönhetően meg tanultam a chakra koncentrációt. így tudok fán és vízen sétálni meg ügye akadémián tanultam az alap jutsukat.
*Ittam még egy kicsit a teából.
-Azt hiszem ennyit tudok mondani van kérdésed?
Saruwatari Shin

Saruwatari Shin

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeHétf. Ápr. 12, 2010 4:28 pm

*Na ne már..épp hogy genin vagyok máris új sensei és csapattárs?!Ez kellemetlen,de ha kazekage-sama így óhajtja akkor teljesítenem kell*.Elmélkedtem magamban miközben hatalmas szél kerekedett.* Ez nem jó előjel ,feltehetőleg homokvihar lesz.*.Estefele járt az idő és már elég nehéz lett volna hazaérnem ,nem beszélve arról hogy a kazekage irodája innen közelebb van.Szerencsére egy közeli rokonom épp arrafelé lakott és volt holt eltöltenem az éjszakát.Másnap reggel kipihenten ébredtem , de ránéztem az órára és azt vettem észre hogy sietnem kell ha nem akarom hogy büntetést kapjak,főleg kazekage-samától nem.Épp hogy átöltöztem már szaladtam is ahhoz a házhoz aminek a címe a cédulára volt írva,majd összeszedtem magam és bekopogtam.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 3:14 pm

/Nanami és Shin/

Nanami:

Egészen hajnalig beszélsz Asukával, aki nagyon kedvesen viselkedett végig veled. Többször is újra töltötte a csészédet a beszélgetés közben, azonban éjfél utánra már kifogyott a teából. Ezután már csak pár percig társalogtok, mert elnyom titeket az álom.
Másnap kopogásra ébredsz. Amikor felülsz az ágyadon, látod amint Asuka épp átöltözik. Mivel a kopogás megismétlődött, a jounin az egyik asztalhoz sietett és elvett egy kulcsot.
- Megyek már!
Ekkor befejeződött a kopogás. Amikor az ajtóhoz érte, egy laza mozdulattal elfordította a kulcsot és kinyitotta az ajtót.
- Szia, épp időben érkeztél!

Shin:

Miután bekopogtál, eltelik néhány perc és nem kapsz semmilyen választ. Amikor megismételed, akkor már valamilyen motoszkálást hallasz oda bentről. Újra kopogsz, de ezúttal már választ is kapsz. Pár pillanat múlva meghallod a zár kattanását és egy fiatal, szőke lány nyit ajtót. Pár évvel lehet csak idősebb nálad.
- Szia, épp időben érkeztél! - szólít meg. - Gyere be és megbeszélünk egy-két dolgot.
Amikor belépsz a házba, egy rózsaszínű szobába vezet téged a lány, ahol egy másik genin pihen éppen. Valószínűleg a kopogásodra ébredt fel.
- Üljél le! Mindjárt jövök, hozok nektek teát.
Ekkor eltűnik, viszont pár perc múlva vissza tér egy tálcával, amin 3 csésze van. Az egyik csészét az ágyban fekvő lánynak adja, a másikat pedig neked. Ezután leül és megkóstolja a teáját.
- A nevem Asuka, én foglak tanítani téged! Nem tudom őt mennyire ismered, de neki nincs valami jó híre itt a faluban. Az ő neve Nanami. Nanami lesz a csapattársad. Szeretnék kérni tőled egy bemutatkozást, utána pedig elkezdjük az első közös napunkat.
Ezután a lány elhallgat és bele kortyol a teájába. Érdeklődve várja a mondandódat.

//Nanami, Shin, végül pedig én. Ebben a sorrendben írjatok//

Asuka:
Lakóterületek 2297-1082513594
Nanami

Nanami

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeKedd Ápr. 13, 2010 11:44 pm

*Jól éreztem magam Asukával az éjjel sokat beszélgettünk és sok finom teát kaptam tőle. Csak egy baj volt, hogy éjjel nem sokat tudtam aludni túl sok teát ittam és a koffein ébren tartott jó sokáig. Nehezen aludtam el, majd kopogásra riadtam.
~Mi történt mennyi az idő? Máris reggel van?
*Én az ágyban maradtam míg Asuka ajtót nyitott majd a fiút figyeltem akit be invitált.
~Ő lesz a csapat társam?
*Kérdeztem magamtól amit Asuka meg is erősített. Bólintottam felé bár nem örültem, hogy Asuka be mutatott neki. De nem tettem szóvá csak el vettem a teát és csendben kortyolgattam belőle.
~Most miért kellett be mutatni? Nem maradhattam volna névtelen? Nem gyűlölnek már így is elegen?
Saruwatari Shin

Saruwatari Shin

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeCsüt. Ápr. 15, 2010 8:22 am

Elvettem a csészét és épp hogy bele kortyoltam a teába ,már a sensei a kérésével eszembe juttatta hogy először be kellet volna mutatkoznom.Ezután letettem a teás csészét és felálltam az ülőhelyemből majd meghajoltam.
-A nevem Saruwatari Shin, a saruwatari klánból. Örvendek hogy itt lehetek.-
Majd visszaültem és vártam a sensei további tájékoztatását de csak a teáját kortyolgatta.
-Asuka-cha...-Itt egy másodpercre megzavart hogy a leendő mester kinézete,hisz úgy látszott hogy csak pár évvel idősebb tőlem és egy picit zavarba jöttem de próbáltam fenntartani a formalitásokat.-izé....sensei. Azt szeretném kérdezni hogy a leendő csapattársamról és magáról egy kis információt kaphatnék?-.Kérdeztem mert felkeltette az érdeklődésem hogy az ágyon fekvő geninnek nincs valami jó híre a faluban.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitimeCsüt. Ápr. 15, 2010 10:53 pm

/Nanami és Shin/

Amikor elhallgatsz a kérdésed után, Asuka leteszi a csészéjét.
- Nos, jobban szerettem volna, ha kicsit több dolgot mondasz el magadról. Nanami-ról elég annyit tudnod, hogy volt egy kisebb incidens a múltjában, ami miatt most rengetegen utálják. Azonban, ha a csapatom tagja akarsz lenni, el kell felejtened mindent, amit hallottál. Oda kint, a valódi shinobi világban minden más, mint amit az Akadémián megszoktál. El kell fogadnod mindent, ami megtörtént, de ha te is utálni fogod szegény lányt, akkor elintézem hogy vissza kerülj az Akadémiára. A shinobi világban nem számíthatsz senkire, csak a társaidra. Oda kint nem lesz se anyuci, se apuci aki megkönnyítené a dolgodat! Rólam pedig elég annyit tudnod, hogy a nevem Asuka. Később majd úgy is egyre több dolog kiderül a másikról.
Ekkor elhallgat a jounin és újra megissza a maradék teáját. Ezután feláll és Nanami-ra néz.
- Kelj ki az ágyból, lustaság! - mosolyog a lányra. - Ha gondolod haza mehetsz átöltözni és a kiképzőterepen megvárunk. Most letesztelem a tudásotokat, később pedig eldől milyen feladatot kaptok majd.

//Következő hsz a kiképzőterepre menjen. Nanami, ha haza mész, akkor azt is írd bele. Shin, te pedig írj egy kicsit az érzéseidről, illetve arról hogy mit gondolsz Asukáról(te is a kiképző terepre írj)//
Ajánlott tartalom

Lakóterületek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lakóterületek   Lakóterületek Icon_minitime

Lakóterületek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lakóterületek

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Szél országa :: Sunagakure-
Ugrás: