Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Határvidék | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Határvidék Vas. Márc. 28, 2010 11:22 am | |
| A Szél Országának határvidékei. | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Határvidék Vas. Május 09, 2010 11:38 am | |
| Éppen új darabot szereztem a gyüjteményembe... egy sunagakurei ninja fejpántját, és mellényét. ~Tökéletes... most egy Villám, egy föld, és egy Tűz fejpánt kell utána jöhet a többi.~ Gondoltam, és haladtam kifelé az országból. ~ Hogy lehet ennyire meleg? Nem értem az itteni embereket.... nincs itt egy csepp víz sem.~ Elmélkedtem... vagyis inkább mérgelődtem. Unalom üzés céljából elővettem egyik tekercsem, és rajzolni kezdtem. Gyorsabban telt így az idő, de még mindig nagyon meleg volt. | |
| | | Kaguya Kimimaro Admin
| Tárgy: Re: Határvidék Vas. Május 09, 2010 11:44 am | |
| Haladás közben hirtelen egy kéz nyúl ki a homok alól és a földbe ránt, míg ő maga kiugrik és még magad is meglepődsz, ugyanis egy igen öreg, görbehátú ember áll előtted, aki egy hosszú botra támaszkodva figyel téged. - Nocsak mit találtam... - kezdi vékony, vidám hangon. - Csak nem eltévedtél édes fiam? - nevet fel, miközben fenyegetően megpörgeti a botját. - Ha azt hiszed, hogy nem láttam semmit, abból, amit az előbb műveltél, akkor tévedsz, de mondd csak? Mire jó ez az egész? -kérdi őszinte felháborodással. - Azt javaslom, hogy őszinte légy, mert jelenleg az életed és a halálod ura is én vagyok. Amíg a kérdéseire válaszolsz, leül és a rajzodat nézegeti, érdeklődve. | |
| | | Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Határvidék Vas. Május 09, 2010 12:11 pm | |
| Egy kéz nyúlt ki és megfogta a lábam. - Mi a...- és már azon kaptam magam, hogy nyakig a földben vagyok. Egy öreg jelent meg, és azt állította, hogy látott mindent ami az előbb történt. Következő pillanatban már azt kérdezte, miért tettem amit tettem. - Nos, a kérdésére egyszerű a válasz... Ilyen vagyok. Így nőtem fel, és ez a lépés is segíti a tervem.- mondtam, és próbáltam kézjeleket formálni, de nem ment, mert túl messze voltak a kezeim egymástól. Láttam, hogy az öreg a rajzaim nézegeti. - Nem akar elengedni?- kérdeztem, és elkezdtem furakodni, hogy tágítsam a helyet, és kitudjak mászni. ~ Mit nézhet ennyire a rajzaimon?~ | |
| Tárgy: Re: Határvidék Vas. Május 09, 2010 12:20 pm | |
| A válaszodra felkapja a fejét, majd elgondolkozik. Az arcán látszik a vívódás, majd halványan elmosolyodik. - A kezemben az életed fiam. De lásd kivel van dolgod elengedlek. - mondja, majd kihúz a földből, miközben kiönti a tintát és egy klón hoz létre belőle. - Egyetlen feltételem van. Győzd le a klónomat! Ha sikerül, szabadon elmehetsz, ha nem, akkor halál fia vagy. Világos? - hangja ezalatt élesre vált és különös kegyetlenség sugárzik belőle. | |
| | | Takeshi Muugen
| Tárgy: Re: Határvidék Vas. Május 09, 2010 9:32 pm | |
| Miután elengedett a földre öntötte a tintám, és egy kézjel után klónt formált belőle. ~ Na ezt hogy?~ - Tetszik a jutsud öreg... Megtaníthatnád...- mondtam majf elővettem az egyik kunaim. ~ Nézzük mire képes ez a klón.~ Gondoltam, és támadni kezdtem. Megláltam a klón előtt majd így szólktam - Kirigakure no Jutsu!- mondtam és egy sűrű ködöt hoztam létre. Ezután a köd rejtekében egy kézjelet mutattam. Miután a köd eltűnt, támadni kezdtem. Eldobtam egy kunait, majd rögtön utána 5 shurikent. ~ Míg ezeket hárítja a katanámmal ketté vágom...
//// CHP:1200 most elhasználtam:100 Maradt:1100
A hozzászólást Takeshi Muugen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 10, 2010 6:52 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: Határvidék Hétf. Május 10, 2010 6:22 pm | |
| Létrehoztad a ködöt, majd egy igen vakmerő akcióba kezdtél és, mire elindítottad a vágást, már tudtad, hogy nem találtak a fegyvereid. Ugyanebben a pillanatban hihetetlen fájdalmat érzel a derekadnál és arccal előre repülsz néhány métert. Mire feltápászkodnál, már előtted is van a célpont, aki egy újabb rúgást indít a fejed felé. ami üggyel bajjal kikerülsz és sajgó derekaddal talpra vergődsz. A klón arca alattomos mosolyra húzódik. - Ne szórakozz édes fiam, hanem mutass is valami kevésbé dilettnásat! -kiált rád. | |
| | | Takeshi Muugen
| Tárgy: Re: Határvidék Hétf. Május 10, 2010 6:51 pm | |
| A technikám nem jött össze, és szereztem egy sérülést is. A klón alatomos mosollyal az arcán közölte, hogy valami komolyabbat csináljak. ~ Hát jó... - Komolyabb kell? Akkor komolyabb leszek...- mondtam, és kézjelekbe kezdtem. - Kage Bunshin no Jutsu- mondtam, és létre hoztam egy klónt. /-200 CHP/ Ezután ismét ködöt alkottam. /-100/ A ködben a klómmal kézjelekbe kezdtem, közben én támadásba lendültem. Rájöttem, hogy a klón és az eredeti, csak úgy mint a Kage bunshinnal kapcsolatban vannak, így az öreg kivülről láthatja a lépéseim. ~ Vajon mennyire vannak kapcsolatban? ~ Gondolkodtam, mikor közel értem a klónhoz indítottam egy vágást. ~ Ha kivédi akkor a klónom egy Shunshin no Jutsu segítségével hátulról támadja, ha meg engem támadna vissza akkor egy Kawarimi no Jutsuval hárítom.
////CHP: 1100 Most elhasználtam 300, Maradt: 800 Ha mind a két jutsut használnom kell akkor még -50//// | |
| Tárgy: Re: Határvidék Kedd Május 11, 2010 4:19 pm | |
| A klón a támadásod pillanatában a föld alá menekül és a vágásoddal épp hogy nem a klónodat találod el. Néhány pillanat múlva megjelenik a klón mögött és egy erőteljes ütéssel eltünteti azt, majd egy hatalmas ugrással eltűnik az általad létrehozott ködben. Figyelsz nem hallatszanak-e lépések, de semmi. Úgy tűnik kivár és azt várja, hogy te csinálj valamit. De vajon hová tűnhetett? | |
| | | Takeshi Muugen
| Tárgy: Re: Határvidék Szer. Május 12, 2010 10:28 am | |
| ~ Ez így nem jó.... nagyon nem jó.... fölöslegesen pazarlóm a chakrám... úgy játszik velem ahogy akar. Gondolkodtam mit tegyek ám nem jutottam semmire. Végül eszembe jutott. ~ A jelek szerint a Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu-t használja. De mi van akkor ha elárasztom a területet?~ Gondolkodtam, és megszüntettem a ködöt. - Sok chakrámba kerülsz öreg!- kiáltottam majd kézjelet formáltam. - Mizu kurie-shon!- mondtam és körülöttünk egy egés nagy területet elárasztottam, ám a homok beszívta így csak sár lett. ~ Na ebben már nem mozog olyan fürgén. Csak ne használjon Sárklónt, igaz azok gyengék, de még plusz azok is.... de mind egy... következő lépés. Gondoltam, és folytattam a kézjeleket. - Sui Souran no jutsu.- mondtam, és a kezembe irányítottam egy kisebb víz mennyigéget a földből. ~ Most nem támadok, csak kontrázni fogok. Mivel tintából van, elég, hogy víz érje. Amikor támad, egy erősebb hullámot vetek be ellene.
CHP:800 Elhsználtam: 4x80 /240/, 150 Maradt:410 | |
| Tárgy: Re: Határvidék Szer. Május 12, 2010 1:10 pm | |
| A fickó nem kerül elő. Azonban, amikor feloldod a ködöt, jócskán magad előtt látod és halvány mosoly ül az arcán. - Na ez már valami! -kiáltja vidáman, majd támadásba lendül. Egy ütés sorozattal próbálkozik, amin sikeresen kikerülsz és egy jól irányzott támadással el is találod a klónt, aki köddé is válik. Ezután megjelenik az igazi is. - Ügyes... Állom a szavam. Legyőzted a klónt, így elmehetsz. De ne mondhasd, hogy nem úriemberrel van dolgod... Elővesz egy újabb tintás üveget és egy újabb klónt hoz létre belőle, majd eltnüteti. - Maga a jutsu egyszerű. A chakrádat a tintába koncentrálod és abból hozod létre a klónt. Próbáld meg!- mondja és két üveg tintát ad neked. Megvárja míg befejezed, majd egy pukkanás kíséretében eltűnik.
/15 sor, és utána menj a kaland helyszínre, ha jelentkeztél!/ | |
| | | Takeshi Muugen
| Tárgy: Re: Határvidék Szer. Május 12, 2010 1:29 pm | |
| ~ Siker... azért csak összehoztam valahogy...~ Gondoltam majd megjelent az öreg és elmondta amit el akart mondani. Közölte a jutsujának a titkát, és megmutatta, hogyan használjam én is. Elvettem tőle az egyik tintát, és koncentrálni kezdtem. Igyekeztem a legjobb formámat hozni, hogy ne égessem le magam az öreg előtt. ~ Ez az gyerünk mindjárt meg lesz...~ Gondoltam és így szóltam: - Sumi Bunshin no Jutsu!- ezután a földre öntöttem a tintát, és vártam mi történik. Hirtelen elkezdett mozogni, alakulni, majd pár másodperc múlva egy kis Takeshi jelent meg. Látható hiba nem volt, de alig volt 1méteres a klón. - Közel volt...- mondtam, és megszüntettem a jutsut. ~ Na még egyszer... most menni fog...~ Ismét gondolataimba merültem, és egy mély levegő vétel után ismét megszólaltam: - Sumi Bunshin no Jutsu!- ismét a földre öntöttem a tintát, ami ismét nőt, nőt, alakult, formálódott, míg nem teljesen felvette az alakom. Kezdtem örülni milyen ügyes vagyok, ám a szél egy faágat fújt erre ami a klónomnak ütközött, s az eltűnt. - Hogy az a....- mérgelődtem, mert nem hittem el, hogy egy fa ág eltudja tüntetni a klónom. Ismét neki feszültem chakrát gyűjtöttem, koncentráltam, és neki láttam. - SUMI BUNSHIN NO JUTSU!- kiáltottam és koncentráltam ezerrel. A klónom meg csak alakult, formálodott, míg nem elkészült. Elővettem egy kuniat, és rá támadtam. - Védekezz!- kiáltottam rá, mire az is elővett egyet, és minden támadásom hárította. - Na öreg így már jó lesz?- kérdeztem, de láttam, hogy az öreg nincs sehol. Összepakoltam és konoha irányába indultam. - Kösz.... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Határvidék | |
| |
| | | | Határvidék | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|