Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Otogakure - utcák

Go down 
4 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Darker D. Kazu
Admin
Admin
Darker D. Kazu

Hozzászólások száma : 178

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 8:14 pm

Otogakure utcái.
Vissza az elejére Go down
https://warofthenaruto.hungarianforum.com
Kaji

Kaji

Hozzászólások száma : 23

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 6:16 pm

Genin vizsgám óta a napok viszonylag unalmasan teltek. Egy pár napra személyes kis vackomba zárkóztam, teljes alkotói magányt igényelve. Őszintén reméltem, hogy Tsuru nem zavar meg eme fontos időszakomban. Mondjuk megtanulhatta már, hogy nem jár jól, ha megzavar engem munka közben. Az új prototípus ugyanis még nem gyengén finomításra vár.
Az új verzió érdekében keltem is útra, hogy megfelelő alkatrészeket szemeljek ki. Elvégre az utcákon sok érdekes fazon megfordul. Talán még nem is fogok unatkozni.
Az utcákon nem tartózkodtak sokan. Ha voltak is, az már sokkal inkább meglepetést okozott, pláne ha az illető még élt és mozgott is. Ha végeztem, talán gondoskodom erről is. Egyelőre azonban az aktuális célra koncentráltam és fejemet ide-oda fordítottam különböző használati és tereptárgyakat vizslatva menet közben.

A hozzászólást Kaji összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 9:58 pm-kor.
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Hozzászólások száma : 21

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 6:27 pm

Az elmúlt 3 napom nyugodalmas volt, semmittevéssel teli. Azonban a szagok felgyülemlettek és ezzel egyenes arányban az étel fogyott. Ideje volt szellőztetni és bevásárolni.
~Mendokse( kellemetlen, fárasztó és egyéb szinonimáknak felel meg a japánban)... egyszerűbb lenne rendelni valamit...
Morogtam magamban, komótosan lépkedek az utcán tekintetemmel melyet lassan helyeztem egyik épületről a másik kutattam élelmiszer bolt után. Ami volt vagy bezárt, vagy szó szerint kihalt. A séta monotonitását a vállamra fektetett fejpántom lecsúszása törte meg, ami, miután véletlenül belerúgtam, messzire szállt és csörömpöléssel karöltve ért földet.
~Lehet jobb lenne felkötni... Nincs kedven hajolgatni érte...
Nem zavartattam magamat ugyan olyan tempóban, ha nem lassabban indultam meg a fémlemez felé.

A hozzászólást Yaruko Hiroshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 9:44 pm-kor.
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 6:38 pm

Igen mélyen belemerültem a nézelődésbe, ugyanis csak egy közelemben lévő furcsa csörömpölés zökkentett ki.
~Zaj? Hol? ~ fejemet jobbra-balra fordítottam, keresve a furcsa hang forrását. Pár pillanat múlva meg is pillantottam azt. Egy szépen csillogó fémdarab volt az, mely nemrég került az utcára.
Lépteimet sebesebbre fogtam. Nem akartam, hogy akárki is hamarabb igényt tartson az új alapanyagomra. Mikor odaértem és felvettem a földről, akkor vizsgáltam meg közelebbről.
-Jééé! Hisz ez egy fejpánt! -mondtam kissé nevetve.

A hozzászólást Kaji összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 9:58 pm-kor.
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 6:45 pm

Mindaddig nem zavart hogy egy ismeretlen alak a tulajdonom felé haladt míg kezébe nem kaparintotta.
~Ehh...
Megvontam vállaimat és tovább haladtam felé. Bal kezemet előhúztam zsebemből és egy laza ugyanakkor elegáns mozdulattal kikaptam a kezéből tulajdonomat.
-Kösz sherlok.
Ahogy ezen unott szavak elhagyták a számat úgy hagyta el kezét a fejpánt. Azzal a sétatempóval mentem is tovább, közben ismét vállamra csaptam és visszadugtam kezemet zsebembe.
~Sírjál, ríjál, ne balhézzál... kérlek...
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 6:57 pm

Nem sokkal ezután meg is jelent a fejpánt feltételezett gazdája. Számomra már csak egykori gazdája lehet max. Az élénk színű haja teljes ellentétben állt azzal a flegma hozzáállással, amit tanúsított, mikor kivette a kezemből a fémdarabot. Durcásabb arcot vágtam, mikor szó nélkül sarkon fordult és tovább indult.
~Nem elég, hogy nem köszön, de még elveszi az imént talált fejpántomat is?!
A jóindulatomról csöppet se voltam híres. És a tökéletes alapanyagot nem akartam veszni hagyni csak azért, mert egy kis hülyegyerek azt hiszi, hogy az övé. Rögvest utána indultam és levettem a válláról a fejpántot.
-Bocsi öcsi, azé, aki találja! Keress máshol! -hangom enyhén ingerült volt, de nem tűrtem ellentmondást. Én is sarkon fordultam és már épp azon gondolkoztam, hogy mi mindent csinálhatnék ebből az egykori fejpántból.

Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 7:08 pm

Érzem, hogy ismét csúszik a fejpánt. Utánakaptam hogy ne hogy leessen, a gyengéd fogás nem volt elegendő ahhoz, hogy kezeim közt maradjon. Megfordultam, hogy lássam ez miért történt.
-Az az enyém...
Szóltam a srác után, hátha így megérti miért tettem azt amit. Elindultam felé hogy ha megfordul akkor ismét kezembe vehessem azt amiért annyit dolgoztam.
~Remélem csak rossz napja van és nem valami félkegyelmű pszichopata...
Kezdtem úgy érezni hogy ez macerás lesz, de ölni fárasztóbb egy ilyen kis semmiségért amit el is kérhetek.
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 7:27 pm

Az ezüsthajú egyén még mindig makacsul ragaszkodott egykori fejpántjához. Igazából nem értettem miért. Ha nem vigyázott rá, az az ő baja.
-Csak volt.Most már nem a tiéd. Ennyi. Volt-nincs. Lőttek neki. Így jártál! -reagáltam neki, újra felé fordulva. Természetesen nem maradhatott el az a kárörvendés, amit már régóta terveztem valakinél elsütni egy alkalmas szituációban.
~Különben is...Miféle úri ficsúr ez, hogy még az alapvető utcai törvényeket sem ismeri?

A hozzászólást Kaji összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 9:50 pm-kor.
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 9:34 pm

~Ez nehezebb lesz mint vártam... Makacs kis dög... mendokse...
Grimaszolása nem nagyon érdekelt, ahogy felém fordult megpróbáltam egy gyors mozdulattal kikapni a kezéből.
-Nézd, nem különösebben akarod belebonyolódni, ha ilyen kell van neked is, vagy szerezz mástól, engem hagyj békén...
Amennyiben mozgásom gyorsabb volt és kezembe kaparintottam a fejpántom, köszönéskép intek neki és folytatom utamat.
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 9:47 pm

Szerencsére rám is ragadt néhány dolog a kiképzés alatti évekből a koszon kívül. Nem sokon múlott ugyan, de nem hagytam neki, hogy megszerezze a fejpántot.
-Nem sikerült, nem mondtad, hogy KÉREM SZÉPEEEN! -mondtam neki, az utóbbit hangosabban az átlagnál.
Egy kicsikét kezdtem sajnálni a srácot. Olyan mogorva volt. Úgy gondoltam kipróbálom, mennyire hajlik a kompromisszumokra.
-Oké...Talán visszakaphatod ha...Küldesz nekem egy sugárzó mosolyt! -álltam elő az ötlettel. Ügyeltem rá, hogy még véletlenül se tudja visszakapni fejvédőjét.
-De ha nem lesz elég szép, akkor sajnos nem látod viszont.
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:04 pm

~Ne már... Ez tud valamit...
Sóhajtok egy mélyet, fejemet leszegem és megfogom arcomat bekötött bal kezemmel. Őszintének tűnő mosolyt varázsolva arcomra.
-Kérem szépen ^.^
~Fogadd el, add vissza és hagyjál békén... fárasztó ez a pofa...
Morogtam magamban és a pulzusom kezdte elérni a normál emberi értéket.
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:13 pm

Egy darabig elmélyülten vizsgáltam a srácot. Kicsikét közelebb hajoltam, hogy megnézzem, tényleg nem színleli. Nem sokkal rá az arcomra mosoly húzódott, ami gyorsan nevetésbe ment át.
~Hát ez kész... ~gondoltam magamban, ugyanis megszólalni nem tudtam a röhögéstől. Mikor már sikerült, próbáltam valami beszédféleséget kicsikarni magamból.
-Természetesen nem kapod vissza. De ezért a pofáért már megérte! -folytattam a hergelését. Kíváncsi voltam, mikor akad ki végleg.
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:29 pm

Arcomról a mosoly abban a pillanatban lekókadt fejemmel együtt. Hajam arcomra lógott és teljesen eltakarta előle a fényt így csak egy-két vonás látszódott. Nagyot sóhajtok.
~Felpörögni... fárasztó lesz...
Egy sebes mozdulattal megragadom fején lévő fejpántot és lekapom róla.
-Minden jót törpe...
Hangzott unottan számból, a cserét követően tovább álltam.
~Mendokse... remélem nem kerülök megint össze vele...
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:39 pm

Még mindig nehezen tudtam abbahagyni a nevetést. Az idegen srác pofája minden pénzt megért, még ha az már el is tűnt arcáról.
~Mindjárt beszarok... ~gondoltam magamban. Nem is sejtettem, hogy a srác cselekedni készül. Amíg én el voltam foglalva a röhögéssel, addig ő egy röpke mozdulattal eltávolította homlokpántomat fejemről.
A röhögés azon nyomban elhalt, a srác pedig úgy döntött, odébb áll. Fogamat csikorgatni kezdtem mérgemben.
-Engem nem rabolhat ki senki! -sziszegtem halkan. Felsőmet felhúztam könyékig, ahol a még működési hibás shurikenvetőmet szoktam tenni. Beélesítettem és készültem rá, hogy tüzet nyissak, amíg nem figyel a célpontom.
Vendég
Vendég

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Újabb kellemes meglepetések...   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:46 pm

Nyugodtan sétálok az utcán. Közben fejben már kísérletezek. Egyszer csak valami kattogást, és mintha beszélne is valaki. Megtorpanok, és gyorsan oldalra kapom a fejemet. Jobbra nézve látom a hang tulajdonosát. Unott hangon megszólalok.
- Már megint én vagyok útban, mi?
A bal kezem már az övemen lévő üvegcséken van. Figyelem a furcsa szerkezeteket a fiú kezén.
- Neked mi bajod van velem? "Trükk" kéne neked is?
Várok, reménykedve abban, hogy csak üzletelni akar. Semmi kedvem ahhoz, hogy megint fölöslegesen feltartsanak.
Tsuru

Tsuru

Hozzászólások száma : 18

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:59 pm

Amikor fent vagyok a fán, északi irányból ismerős hangokat hoz felém a szél. Igen, ez Kaji lesz. Gyorsan lemászok, majd elindulok a hang irányába. Azonban mire odaértem, addigra drága kisöcsém már barátokat is szerzett magának. Vagy csak megint valami hülyeséget csinált. Azt hiszem, az utóbbi esélyesebb. Egy darabig csak nézem és hallgatom őket, majd én is a tettek mezejére lépek. Nehogy már én maradjak ki a buliból! Very Happy
-Hé, hé, hé, álljuk meg egy pillanatra. -indulok el Kaji felé, miközben a fürdő előtt látott srácot kicsit arrébb taszigálom -rossz helyen áll, nehogy már nekem kelljen kerülgetnem.
-Először is, milyen trükkről hadovál ez a félkegyelmű? -vetek vissza rá egy pillantást, majd mielőtt bárki is szóhoz jutna, a másik idegenre nézek:
-És ez a tutyimutyi mamlasz, akinek csak úgy süt az értelem a szeméből? Na jó, róla nem is érdemes beszélni... -végül az öccse felé fordul.
-Ez a vacak a karodon... Még mindig megvan? Inkább adnád el, ahelyett, hogy csak ölöd bele a pénzt... -mondom rosszalva.
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 11:07 pm

Hátrapislantok, ekkor látom jött egy új srác és az irhám nincs a legjobb helyzetben, sosem kedveltem amikor egy fegyverrel néztem farkas szemet. Azokat általában kerülgetni kell és azt nem szeretem.
~Ideje lelépni...
Lassan, feltűnés mentesen kihúztam magam, és elindultam kicsikét arrébb. Hátra-hátra pillantottam ha netán tüzelni akar, de úgy véltem az új barátjával ellesznek... Kezdtem magam biztonságban érezni amikor egy rikácsoló hölgyemény nevezett tutyimutyinak. Hátra pillantottam és eleresztettem egy zavart félmosolyt végül, komótosan tovább indultam.
~Jare-jare... ha ez is belém köt annak nem lesz jó vége...
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 11:27 pm

Figyelmemet a célpontra koncentráltam. Jóformán ügyet sem vetettem a kissé útban lévő srácra. Valami trükkökről beszélt, de túl rossz passzban voltam ahhoz, hogy értékeljem.
-Kuss legyen! -kiáltottam, majd a fegyverem az idegen felé fordult. Nem szeretem ugyanis, ha belepofáznak a dolgaimba. Lehet ugyan, hogy egy szimpla járókelő volt, de ahogy mondta: útban volt.
Már lőttem volna a szerkezettel, amikor egy ismerős hang ütötte meg fülemet. Bántóan ismerős volt...Nyeltem és szembenéztem a közeledő Tsuruval, aki nem igazán törődött a trükkös fazonnal, odébb lökte és szokásához híven megjegyzésekkel látta el őket.
-Először is...ha már oltogatni kezded itt a jónépet, legalább valami humort vigyél a mondataidba! Másodszor...ez nem egy vacak, hanem egy éppen készülőben lévő mestermű, Hugi! És egy vasamba sem került, mivel mindig abból raktam össze, amit az utcán találtam! Harmadszor...Ez a "tutyimutyi mamlasz" vissza akarja követelni tőlem a fejpántot, amit a földön találtam, pedig tudnia kéne, hogy ami a földre kerül, az már azé, aki találja! Utána meg fogta magát és lenyúlta az enyémet a kis rohadék! Tényleg...hová tűnt?
Néztem újfent körbe, majd mikor megláttam a távolodó alakot, utánakiáltottam.
-Hé, még nem végeztünk, te aljas fejpánttolvaj! Gyere vissza, hogy széttéphesselek! -azzal a lendülettel neki is iramodtam, remélve, hogy Tsuru nem próbál meg visszatartani.
Vendég
Vendég

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Sosincs már nyugta az embernek   Otogakure - utcák Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 11:42 pm

Rá se hederítek a lány megjegyzéseire. Látom, hogy a fegyver felém fordul. Azt is látom, hogy az új jövevény eltereli a támadóm figyelmét.
~ Újabb vizsga? Felőlem.
A zöldesbarna löttyel töltött üvegcse van a kezemben. Feldobom, és egy shurikennel széttöröm a levegőben a vitatkozó rokonok felett. Szanaszét fröcsög az olaj. A következő shuriken a karra rögzített fegyver fémjét célozza meg.
~ Nem érek rá sokáig. Nem baj, ha nem sebzi meg, a szikra a lényeg...
Zsebre dugott kézzel tovább sétálok. Közben még fennhangon hátraszólok.
- A ház mögött láttam egy itatót.
Tsuru

Tsuru

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 1:53 am

-Először is, amit kérdezek, arra válaszolj! Másodszor meg, te találtad a fejpántot, akkor a tiéd, odáig stimm. De hogy hagyhattad, hogy a sajátodat meg lenyúlja... Ez tiszta égő. Ilyen béna öcsém van. -temettem az arcom a tenyerembe, majd folytattam- Tudod mit? Ez a te sarad, oldd meg magad! Ideje felnőnöd, nem gondoskodhatok mindig rólad magad helyett.
Amíg Kajit próbáltam megnevelni, teljesen megfeledkeztem a másik két jómadárról. Mígnem valami nedveset éreztem a karomon. Ahogy jobban szemügyre vettem, láttam, hogy valami gusztustalan barna lötyi az. Na szuper. Végre rászánom magam egy alapos fürdésre, erre? 10 perc sem telik el és koszosabb vagyok mint voltam.
-Na majd adok én neked... -sziszegtem a fogaim között, majd a szőke srác felé veszem az irányt.
Szökni próbál a gyáva, nem elég, hogy megpróbál lelépni, még egy shurikent is felénk dobott. Elugrottam előle, majd a fiú nyomába indultam:
-Hé, Te! Igen, te ott! Hahó! Kémcsöves fiú, hozzád beszélek! -követtem, miközben lassan felzárkóztam mögé, és ha nem áll meg, akkor megpróbálom a kabátját megfogva megállásra késztetni.
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:27 pm

Kiabálásra megfordulok, ekkor látom hogy engem már el is felejtettek. Kezemben lógó fejpántra pillantok.
~Azért... még is csak a sajátom kéne...
Megfordultam és közelebb slattyogtam, egyik falhoz támasztott vizes hordónak támaszkodtam és figyeltem az eseményeket, hát ha lesz alkalmam visszaszerezni azt ami az enyém.
~Ez vicces lesz... Csak ne keverjenek bele...
Frissen szerzett fejpánt csuklómon lógott és az enyhe széllökések néha meghimbálták.
Kaji

Kaji

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:45 pm

Nem véletlen, hogy ideges voltam. Nem elég, hogy lenyúlták a saját fejpántomat, még Tsuru is itt cseszegetett engem. Arról nem is beszélve, hogy a kedves is trükkös hapek megöntözött minket valami trágyaszínű löttyel. Ez még alapjában véve nem is lett volna akkora baj. Így csupán a célpont változott meg. Legalább kivételesen egy célért küzdöttem nővérkémmel.
A trükkös löttyös azonban már újra támadásba is lendült. Mikor ráfogtam a fegyverem, egy shurikennel találtam szembe magamat. El is találta a karomon levő szerkezetet, ami enyhén szikrázott. Tekintetem aggodalmat tükrözött.
-Hacsak egy kis baja is esik...- szóltam, de már valami sokkal rosszabb dologgal kellett szembesülnöm. A trágyaszínű lötty valamiféle gyúlékony anyag lehetett, ugyanis hamar elkezdett terjedni a karomon a tűz.
-ÁÁÁÁÁ! ÉGEEEEK!
Kezdtem rázni a karomat a lángoktól,amik lassan átterjedtek mellkasomra is. Hirtelen támadt ötlettől vezérelte elvágódtam a földön és hemperegni kezdtem. Néhány áldozatomtól láttam ezt a mozdulatot, gondoltam hátha nekem is bejön.
Vendég
Vendég

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Elegáns megoldás   Otogakure - utcák Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 2:52 pm

Hallom a lépéseket magam mögött. Elrántom a köpenyem végét a lány elől, miközben megfordulok. Nézem, ahogy a földön a folyadékon kúszik végig a láng.
- Én inkább a nadrágom miatt aggódnék a helyedben, piroska!
Érdeklődve figyelem a reakcióját. Közben egyet hátrébb lépek. Az egyik kezemmel az államat dörzsölgetem, a másikat pedig a kémcsövek mellett az övemre teszem.
~ Javítanom kell az égési hőmérsékleten. Ez nem biztos, hogy halálos. De azért fájhat.
Közben észreveszem a lusta srácot, aki messzebbről figyel minket. Egyelőre nem foglalkozok vele.
Tsuru

Tsuru

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 3:08 pm

Mielőtt elkaphatnám a szöszi kabátját, az elrántja előlem...
~A nadrágom miatt? Mié...-nézek rá furcsállva, amikor megérzem, mire gondolt~ Ó, hogy az a...
Megpróbálom kézzel eloltani a lángokat, de levágott ujjú kesztyűben ez annyira nem kellemes. Nem fogok itt a földön fetrengeni, a mellényem meg amúgy is olyan hosszú, hogy magában ruhának is elmenne, plusz harisnya is volt rajtam, úgyhogy egy gyors mozdulattal lekaptam a nadrágom, és a szöszi után dobtam, titkon remélve, hogy ő is meggyullad.
-Most nézd meg, mit tettél a legjobb nadrágommal! -mondtam felháborodva, majd lekaptam a botot a hátamról, felé szegeztem, és már előre örültem, micsoda harcnak nézünk elébe Very Happy

Spoiler:
Yaruko Hiroshi

Yaruko Hiroshi

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 3:27 pm

Eleinte kimondottan tetszett hogy a srác lángba borult. Ám ekkor kapcsoltam én is...
~A fejpántom...
Belestem az esővízgyűjtő hordóba. Az elmúlt napokban nem esett túl sok csapadék. Megragadtam a hordó szélét, amiben lötykölődni kezdett a poshadt, büdös víz. Vélhetőleg 1-2 kisebb egértetem is található benne, ugyanis jó fekete... Lassan odaértem. Elengedtem a hordót és megdobtam fejpántjával. Továbbsétáltam az enyémhez, párszor megtapostam hogy elaludjon. Felvettem a földről és leporoltam. Kissé megégett, néhol szenes, néhol lukas de jól nézett ki, mintha valami nagy csatát élt volna meg. Felkötöttem a fejemre és körbelestem. A barna kislány félig pucéran esett neki a szőke srácnak, akinek köszönhetően sikerrel visszaszereztem tulajdonomat, minimális munkával. Tekintetem visszakalandozott rossz akarómra, vajon él e még.
Ajánlott tartalom

Otogakure - utcák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - utcák   Otogakure - utcák Icon_minitime

Otogakure - utcák
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Otogakure - Fürdő
» Otogakure - Étterem
» Otogakure - A híd alatt
» Otogakure - Kórház
» Otogakure - Kapu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Hang országa :: Otogakure-
Ugrás: