Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Otogakure - Fürdő

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Darker D. Kazu
Admin
Admin
Darker D. Kazu

Hozzászólások száma : 178

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Otogakure - Fürdő   Otogakure - Fürdő Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 8:07 pm

Otogakure fürdője.
Vissza az elejére Go down
https://warofthenaruto.hungarianforum.com
Vendég
Vendég

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Egy kis nyugalom   Otogakure - Fürdő Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 9:02 pm

Újabb éjszakázás. Nem tesz jót az agynak. De ezt a kísérletet mindenképp be akartam fejezni. Igazam lett. A fagyás gyorsabb volt, mint a túlnyomás bekövetkezése a kémcsőben. Ez még hasznos lehet.
~ Jöhet a jól megérdemelt pihenés!
Csak ledobom a ruháimat az öltözőben és megfogok egy törölközőt. Még egyszer ellenőrzöm, hogy jó felébe jöttem be a fürdőnek.
~ Semmi kedvem küzdeni. Ahhoz meg, hogy elverjenek, még annyira se.
Rögtön a derekamra kötöm a törölközőt, és bemegyek a medencéhez. Belesüllyedek nyakig, és a hátammal a szélének dőlök. Közben azon jár az agyam, milyen kisérletre lenne alkalmas ez a hely...
Tsuru

Tsuru

Hozzászólások száma : 18

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - Fürdő   Otogakure - Fürdő Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 9:25 pm

Miután már jó ideje ebben a faluban éltem, úgy gondoltam, igazán illene ellátogatni egy ilyen fürdőbe. Sokan dícsérik, állítólag jót tesz. Hát, engem túlságosan nem hozott lázba. A ruháimat bedobáltam az egyik kosárba, majd magam köré tekertem egy törölközőt, és dúdolászva elindultam a medencék felé. Jah, csak az nem tűnt fel, hogy a folyosó mindkét végén van egy-egy kijárat a vízhez, így nyugodt szívvel sétáltam be a férfi részlegre. Miután leesett, hogy rossz helyen járok, egy gyors hátraarc után a másik kijárat felé siettem, majd a női részlegen mártóztam meg a vízben.
~Nem rossz, de elég unalmas egy időtöltés. Na, ha már eljöttem, még maradok vagy 10 percet aztán megyek, csinálok valami értelmesebbet.

A hozzászólást Tsuru összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 9:56 pm-kor.
Vendég
Vendég

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Vissza a munkához!   Otogakure - Fürdő Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 9:34 pm

Elég gyorsan kitaláltam, milyen kísérletet fogok itt végrehajtani. Az ihletet a meglepett lány távoli elcsukló hangja, és az ajtó csapódása hozta meg.
~ Forró fürdő. Ez jól esett. De ki kell még pár dolgot kevernem ma.
Kimászok a medencéből, és kényelmes tempóban átsétálok az öltözőbe. Az öltözést se sietem el. A nagyobbik övemet leellenőrzöm felvétel előtt. Minden a helyén.
~ Muszáj. Kell a cserealap az izomagyaknak.
Ezzel be is csatolom az övemet, és kisétálok a fürdőből. Előtte megállok, és kicsit kinyújtózok.
Tsuru

Tsuru

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - Fürdő   Otogakure - Fürdő Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:07 pm

A fürdő elég kihalt volt, rajtam kívül csak egy embert láttam.
~Jó unalmas egy hely, olyan nyugdíjasoknak való főzőlé. Az egyetlen bibi, hogy az átlag életkor túl alacsony ahhoz, hogy az emberek elérjék ezt a kort. Na, ennyi elég is volt. -igazítottam meg a törölközőmet, majd visszasétáltam az öltözőbe, jókora vizes lábnyomokat hagyva magam után.
Mivel ez a törölköző tocsogott a víztől, kölcsönvettem még párat. Megtörölköztem, majd miután felöltöztem, egy újabb törölközővel a hajamat szárítgatva elindultam kifelé, abban reménykedve, hogy nem veszik észre. Nem is vették. Vagy csak nem mertek szólni érte, nem tudom. Különösebben nem is érdekel.
Vendég
Vendég

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Az ajtó...   Otogakure - Fürdő Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:13 pm

Megállok egy kicsit a fürdő ajtaja előtt. Szinte rögtön hátbavág...na az ajtó, ha nem ugranék előre reflexből.
- Azért vigyázhatnál...-vetem oda neki, aztán észreveszem, ki az.
A törölközőtől nem látom a fejpántját. Ezért nem is ideges már annyira a hangom.
~ Csak egy lány. Nem számít.
- Mindegy, hagyjuk.
Megfordulok, és zsebere tett kézzel elindulok a föld alatti kuckóm felé. Vár a tudomány...

-folytatás az utcákon-

A hozzászólást Sato összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 10:36 pm-kor.
Tsuru

Tsuru

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - Fürdő   Otogakure - Fürdő Icon_minitimeSzer. Május 19, 2010 10:31 pm

Kifelé menet kirúgom az ajtót, mire egy idegen hang válaszol.
-Hm? Miért, te nem tudsz magadra? -kérdeztem vállat vonva, majd nyakamban a törölközővel ott hagytam az idegent.
~Mint ha már láttam volna valahol... Valószínűleg valamelyik órán. Na de mindegy, lényegtelen... Ami viszont fontosabb, hogy ebéd időt jelez a gyomrom... Ideje lenne megkeresni Kajit. A kajalopásban ő a jobb.-morfondírozok magamban.
Megigazítottam a fejpántomat, majd elindultam az egyik kisebb mellékutcán. Úgy emlékeztem, hogy ebből az irányból jöttem, azonban miután több percnyi gyaloglás után se volt ismerős a környék, inkább felmásztam az egyik kiszáradt fára, ami az út mellett volt, és onnan térképeztem fel a terepet.

-folytatás az utcákon-
Ajánlott tartalom

Otogakure - Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Otogakure - Fürdő   Otogakure - Fürdő Icon_minitime

Otogakure - Fürdő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Otogakure - Kórház
» Otogakure - Kapu
» Otogakure - Étterem
» Otogakure - A híd alatt
» Otogakure - utcák

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Hang országa :: Otogakure-
Ugrás: