Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Otogakure - Fürdő | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Darker D. Kazu Admin
Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Jan. 08.
| Tárgy: Otogakure - Fürdő Szomb. Márc. 27, 2010 8:07 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Egy kis nyugalom Szer. Május 19, 2010 9:02 pm | |
| Újabb éjszakázás. Nem tesz jót az agynak. De ezt a kísérletet mindenképp be akartam fejezni. Igazam lett. A fagyás gyorsabb volt, mint a túlnyomás bekövetkezése a kémcsőben. Ez még hasznos lehet. ~ Jöhet a jól megérdemelt pihenés! Csak ledobom a ruháimat az öltözőben és megfogok egy törölközőt. Még egyszer ellenőrzöm, hogy jó felébe jöttem be a fürdőnek. ~ Semmi kedvem küzdeni. Ahhoz meg, hogy elverjenek, még annyira se. Rögtön a derekamra kötöm a törölközőt, és bemegyek a medencéhez. Belesüllyedek nyakig, és a hátammal a szélének dőlök. Közben azon jár az agyam, milyen kisérletre lenne alkalmas ez a hely...
|
| | | Tsuru
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. May. 18. Age : 29 Tartózkodási hely : Rejtett Hang Falu
| Tárgy: Re: Otogakure - Fürdő Szer. Május 19, 2010 9:25 pm | |
| Miután már jó ideje ebben a faluban éltem, úgy gondoltam, igazán illene ellátogatni egy ilyen fürdőbe. Sokan dícsérik, állítólag jót tesz. Hát, engem túlságosan nem hozott lázba. A ruháimat bedobáltam az egyik kosárba, majd magam köré tekertem egy törölközőt, és dúdolászva elindultam a medencék felé. Jah, csak az nem tűnt fel, hogy a folyosó mindkét végén van egy-egy kijárat a vízhez, így nyugodt szívvel sétáltam be a férfi részlegre. Miután leesett, hogy rossz helyen járok, egy gyors hátraarc után a másik kijárat felé siettem, majd a női részlegen mártóztam meg a vízben. ~Nem rossz, de elég unalmas egy időtöltés. Na, ha már eljöttem, még maradok vagy 10 percet aztán megyek, csinálok valami értelmesebbet.
A hozzászólást Tsuru összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 9:56 pm-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Vissza a munkához! Szer. Május 19, 2010 9:34 pm | |
| Elég gyorsan kitaláltam, milyen kísérletet fogok itt végrehajtani. Az ihletet a meglepett lány távoli elcsukló hangja, és az ajtó csapódása hozta meg. ~ Forró fürdő. Ez jól esett. De ki kell még pár dolgot kevernem ma. Kimászok a medencéből, és kényelmes tempóban átsétálok az öltözőbe. Az öltözést se sietem el. A nagyobbik övemet leellenőrzöm felvétel előtt. Minden a helyén. ~ Muszáj. Kell a cserealap az izomagyaknak. Ezzel be is csatolom az övemet, és kisétálok a fürdőből. Előtte megállok, és kicsit kinyújtózok. |
| | | Tsuru
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2010. May. 18. Age : 29 Tartózkodási hely : Rejtett Hang Falu
| Tárgy: Re: Otogakure - Fürdő Szer. Május 19, 2010 10:07 pm | |
| A fürdő elég kihalt volt, rajtam kívül csak egy embert láttam. ~Jó unalmas egy hely, olyan nyugdíjasoknak való főzőlé. Az egyetlen bibi, hogy az átlag életkor túl alacsony ahhoz, hogy az emberek elérjék ezt a kort. Na, ennyi elég is volt. -igazítottam meg a törölközőmet, majd visszasétáltam az öltözőbe, jókora vizes lábnyomokat hagyva magam után. Mivel ez a törölköző tocsogott a víztől, kölcsönvettem még párat. Megtörölköztem, majd miután felöltöztem, egy újabb törölközővel a hajamat szárítgatva elindultam kifelé, abban reménykedve, hogy nem veszik észre. Nem is vették. Vagy csak nem mertek szólni érte, nem tudom. Különösebben nem is érdekel. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Az ajtó... Szer. Május 19, 2010 10:13 pm | |
| Megállok egy kicsit a fürdő ajtaja előtt. Szinte rögtön hátbavág...na az ajtó, ha nem ugranék előre reflexből. - Azért vigyázhatnál...-vetem oda neki, aztán észreveszem, ki az. A törölközőtől nem látom a fejpántját. Ezért nem is ideges már annyira a hangom. ~ Csak egy lány. Nem számít. - Mindegy, hagyjuk. Megfordulok, és zsebere tett kézzel elindulok a föld alatti kuckóm felé. Vár a tudomány...
-folytatás az utcákon-
A hozzászólást Sato összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 19, 2010 10:36 pm-kor. |
| | | Tsuru
| Tárgy: Re: Otogakure - Fürdő Szer. Május 19, 2010 10:31 pm | |
| Kifelé menet kirúgom az ajtót, mire egy idegen hang válaszol. -Hm? Miért, te nem tudsz magadra? -kérdeztem vállat vonva, majd nyakamban a törölközővel ott hagytam az idegent. ~Mint ha már láttam volna valahol... Valószínűleg valamelyik órán. Na de mindegy, lényegtelen... Ami viszont fontosabb, hogy ebéd időt jelez a gyomrom... Ideje lenne megkeresni Kajit. A kajalopásban ő a jobb.-morfondírozok magamban. Megigazítottam a fejpántomat, majd elindultam az egyik kisebb mellékutcán. Úgy emlékeztem, hogy ebből az irányból jöttem, azonban miután több percnyi gyaloglás után se volt ismerős a környék, inkább felmásztam az egyik kiszáradt fára, ami az út mellett volt, és onnan térképeztem fel a terepet.
-folytatás az utcákon- | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Otogakure - Fürdő | |
| |
| | | | Otogakure - Fürdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|