Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Hokage Palota

Go down 
+7
Taiki Touya
Fumetsu Kyuusaisha
Tsubame Haruka
Jasami Orimune
Onkei
Hanako
Kaguya Kimimaro
11 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Hokage Palota - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 29, 2010 9:39 pm

/Kezdetét veszi a Rejtélyes Gyilkosságok avagy az Elveszett Igazság c. Kaland/

Egyre többen lesztek, és már érezhetitek, hogy valami készül. Már elég sokan vagytok: Taiki és mestere Sohen, Hanako, Haruka és az öreg Chuuko, valamint a frissen érkezett Kobushi csapat. Ekkor nyílik az ajtó és Shizune betessékel benneteket az irodába. Tsunade-nagyi egy halom papír mögül bámul rátok.
- Örülök, hogy ideért mindenki. A következő küldetés során közös munkátokra lesz szükség. Mostanában több gyilkosság is történt. Az elmúlt hónapban hét gyilkosság történt a falun kívül és tegnap éjjel egy újabb. Egy küldetésről visszatérő Chuunin-t öltek meg. A gyilkosságokban annyi a közös, hogy mindenhol rengeteg fegyvert találtak. A feladatotok a nyomozás és lehetőség szerint a tettes elfogása lesz élve, vagy halva....
Ekkor nyílik az ajtó és egy fiatal Chuunin lép be rajta.
- Elnézést Godaime! Készen állok!
Tsunade felnéz a fiúra, majd rátok.
- Ő a legutóbbi eset egyetlen szemtanúja, Manako Tei. Ő segíteni fog benneteket a munkátokban. Ha nincs kérdés indulhattok!

/Ha nincs kérdés, akkor Halál Erdeje/
Vissza az elejére Go down
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Hozzászólások száma : 275

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 29, 2010 9:51 pm

Épp csak egy intésre futja köszönésképp az újonnan érkezetteknek,mivel Shizune máris betessékeli őket Tsunade elé.
-Szép napot,Tsunade-nagyi!-köszön vidáman a Hokagenak.Ahogy szokta.
Ezután csendben marad és végighallgatja,hogy miről is van szó. Örül,hogy kapnak egy komoly küldetést.
~Ez tényleg komoly lehet,ha ennyien megyünk.
A chuuninra néz,aki belép,végigméri,de nem szól semmit,csak Tsunadenak,mikor befejezi az eligazítást.
-Értettük,Tsunade-nagyi!-mondja lelkesen.
Meghajol és kiviharzik az irodából,de meg kell álljon végül,hogy bevárja a többieket is. A Halál Erdejébe inkább nem megy be egyedül.

/halál erdeje/
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Hozzászólások száma : 238

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 29, 2010 10:02 pm

*Mikor el fordul az ablaktól meg pillantja a többieket csak bólint feléjük üdvözlés képen majd a két ismeretlen fiúra néz.
~Ők vajon kik?
*Be megy Haruka után.
-Szép napot Tsunade-sama!
*Köszön udvariasan majd csendben hallgatja amit nekik mond.
~Hmm ez különös ennyi gyilkosság és inkább minket küldenek mint sem chuninokat vagy jouninokat. Nem lehetséges, hogy ez csak valami fél-e próba lesz? Elég komolynak hangzik ahhoz, hogy minket tapasztalatlanokat küldjenek.
-Nekem lenne egy kérdésem Tsunade- sama. Ha chunninokat öltek meg akkor miért minket tapasztalatlan genineket küldenek és miért nem mondjuk tapasztaltabbakat?
*Érdeklődve várja a választ.

/Halál Erdeje/

A hozzászólást Hanako összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 29, 2010 10:22 pm-kor.
Onkei
Genin
Genin
Onkei

Hozzászólások száma : 125

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeHétf. Márc. 29, 2010 10:05 pm

Mikor megérkeztünk a hokage irodája elé kissé megilletődtem a tömegen: Ott voltak a lányok Hanako és Haruka- itt sunyin Jasamira vigyorogtam, meg egy ismeretlen srác a Jouninjával. A jounin igazi harcos típusnak tűnt. Kissé lapos szemmel néztem Kobushi sensei re aki jószokásához híven húzott eggyet az üvegépől. Alig álltunk meg már mehettünk is be a Kage irodájába. Ott Tsunade- sama elmagyarázta a küldetést: Chounin gyilkosságok! " Geninek derítenek fel Chounin gyilkosokat? Könnyűnek hangzik! " gondoltam egy jó adag szarkazmussal megspékelve. Hanako hangot is emelt ez ügyben.
Mikor már a vége fele járt az eligazítás egy Chounin is betoppant, egy állítólagos szemtanu. Szűk szemmel végigmértem. " Szemtanu, mi? Lesz egykét kérdésem hozzá! " faragtam magamban a tervemet. Mikor vége lett az eligazításnak, már nyitottam az ajtó mikor Haruka elszáguldott mellettem. " Kilóméterhiány? Vagy esetleg hiperaktív? " - mindegy mi de elég gyorsnak tűnt. Eggyel kevesebb akire figyelni kell összetűzéskor. Közben kibattyogtam utána és vártam a csoportot, hogy elindulhunk "piknikezni" a Halál erdejébe.

/Halál erdeje/
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Hozzászólások száma : 196

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 30, 2010 8:49 am

~Oh hogy a francba nem vettem észre őket?~Gondoltam amikor az ajtó nyílást halva megfordultam és megláttam mindenkit.~Ez gáz~De bementem.
-Jó napot.-Köszöntem és vártam az utasításokat.~Hát ha nem lesz ütközet akkor B ha lesz akkor A küldetésnek tesznek ki... Nagyon fair mondhatom~Elmélkedik és Hanako már teszi is fel a kérdést mindenki helyett. Legalábbis azt hiszem.~Valószínűleg megint kevesen vagyunk.~Megfordultam és én is kibaktattam nem vártam meg a választ hisz úgyis tudom már.
-Szia Haruka milyen volt az erdőben?-Kérdeztem halkan miközben még hátra néztem az idegen fiúra.
-Onkei örülhetsz őt nem ismerem.

/Halál erdeje/
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 30, 2010 4:33 pm

Egyre többen jöttek és néztem az új arcokat. Befejeztem a krumplievést, és láttam, hogy nyílik az ajtó.
~ Végre. Már nagyon régóta várok.~
Felálltam és beigyekeztem a többi ember után. Tsunade elmondta a küldetésünket.
~ Nah a második küldetésem legalább komoly lesz. ~
Hallgattam a többiek beszélgetését, majd elindultam kifelé.

/ Halál erdeje/
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeKedd Márc. 30, 2010 5:22 pm

/Ez csak Hanako kérdésére lesz válasz, azután mindenki ír a Halál Erdejébe és az alapján dől el a sorrend./

Hanako kérdésére, Tsunade mélyet sohajt.
- A csapataink nagy része küldetésen van és akikkel most itt vagytok, azok a legjobbak, akik itt maradtak, ezért kell ezt az ügyet nektek megoldani. Ha esetleg a végeredmény túl megy az ország határain, akkor visszatérhettek és az A.N.B.U. átveszi, de addig nektek kell felgöngyölíteni a dolgokat. Most pedig menjetek és sok sikert!
A Jouninok bólintanak, majd kitessékelnek benneteket és elindul a túra a Halál Erdejébe.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 01, 2010 6:48 pm

Haruka még így fáradtan is elemében van,legszívesebben futkározna egyet séta helyett.
-Persze. Bár ugyanott van,mint eddig. De elmehetünk együtt.-mondta kedvesen.
Chuuko tempóját tartva nem haladnak túl gyorsan,bár ez talán jobb is így,mert Haruka bár futkározna,elég fáradt már.
~Jól fog esni az a fürdőzés.
Megérkeznek a Hokage palotába és felmennek az irodához. Haruka hagyja,hogy Chuuko menjen előre.
~Jól esne valami finom is vacsorára.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 01, 2010 6:54 pm

-Lehet, de régen jártam már a faluban.
*Jegyezte meg.
~Jó lenne majd később körül nézni a faluban.
*Mikor meg érkeztek a Hokage irodájához ki nézet az ablakon a halál erdeje felé.
~Mondjuk ez érdekesen jön ki. Míg ők nyomoznak mi pihenünk.
*Harukára nézet.
-Tényleg Haruka ki volt az a kis srác akivel beszélgettél? Jól láttam krumplit evett?
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 01, 2010 7:47 pm

/Hanako, Haruka/

Chuuko betessékel benneteket az irodába, majd elmondja Tsunadénak a visszatérésetek okát. A Hokage egy halom papírt tol elétek, amin az áldozatok közelmúltbéli küldetései találhatóak és a bingoo könyvet is. A küldetésekből nem lesztek sokkal okosabbak, de a bingoo könyv talán adhat pár tippet. Konoha ninjái közt keresgélve, négy név jöhet szóba. Egyikük Uchiha Itachi, a másik az öccse Sasuke, Kinou Kyou, és Jiisan Hitojin. Kirigakuréból is van pár lehetőség, név szerint: Hoshigaki Kisame, Hiryuu Iki, Kaoru Wada, Tsurugi Moriya és Arata Sesshou. Iwagakuréból egy Deidara nevű fickó jöhet szóba, de a leírás szerint ő robbantgatni szokott, vagyis ez nem jellemző rá. Sunában egy Sasori nevű bábmester a lehetőség. Egyelőre ezek közül kell kizárásos alapon megtalálni a lehetséges tetes(eke)t.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 01, 2010 8:05 pm

-Hogy ő? Taiki Touyaként mutatkozott be,de annyira imádja a krumplit,hogy én csak Imo-kunnak fogom hívni.-mondta mosolyogva.
Chuuko betessékelte őket az irodába és elmondta,miért jöttek. Miután megkapták a küldetések leírásait,alaposan átolvasták,de ez nem segített túl sokat. A Bingó könyv már tartogatott pár érdekességet.
-Hmm...Uchuha Itachi...-mondta halkan és Chuukora pillantott.
~Valahogy nem hinném...
-Szerintem a két Uchihát kizárhatjuk. Úgy tudom,hogy Itachi genjutsut használ leginkább,tehát ez a kardhasználat nem jellenző rá. Sasuke pedig...szerintem ő sem valószínű.
Tovább nézegette a Bingó könyvet és talált még pár lehetőséget.
-Ez a robbantgatós fickó sem a mi emberünk szerintem,a bábos meg...nem tudom,gondolom sokféle bábjuk van. De a szemtanú nem említett bábot. És nem hiszem,hogy egy báb tekercsből kardokkal tudna támadni...A többiekre nincs ötletem.
Tovább lapozott és Kisamen akadt meg a szeme.
-Ez a Hoshigaki Kisame viszont a Köd Hét kardforgatójának egyike...Ugyanakkor,ha jól tudom,ezeknek a kardforgatóknak különleges,egyedi kardjuk van. A tetthelyen lévők viszont közönséges katanák voltak.
Chuukora nézett,majd Tsunadera,aztán Hanakora.
-De persze tévedhetek is,csak elmondtam a véleményemet.-mondta vidáman.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 01, 2010 8:48 pm

-Ó rendben.
*Bólintott Haruka felé.
~Ő sem Hibana az az nem a családom ellensége.
*Miután Chuuko be tessékelte őket meg hajolt Tsunade felé. Nem örült a jelentéseknek főleg mivel sok volt belőlük.
~Na tessék kinyitom a szám és ez a vége bezzeg a fiúk kint szórakoznak.
*Egy sóhajjal be le kezdet az első jelentésbe majd lassan végig ment az összes többin. Egyikben sem semmi ami segíthetett volna. A bingo könyvet nézegetve hallgatta Harukát.
-Egyet kell értenem az Uchihák ki zárva nem valami nagy kardforgatók. A Kirigakuréból való ninjákat nem ismerem igazán. Lehetséges, hogy Kisame esetleg nem az aki keresünk , de a többi attól még lehet, hogy az. Viszont a robbantóssal és a báb mesterrel nem tudok egyet érteni. Mivel, hogy két el kővőtönk van és csak az egyik használt kardot a másikról nem tudunk semmit így bárki lehet az.
*Tovább nézegette a bingo könyvet.
-Esetleg van valami információ Kinou Kyou és Jiisan Hitojin-ről?
*Nézet fel a könyvből.
-Vagy esetleg Tei jelentésében nincs valami ami meg könnyítheti a kutatást?
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimePént. Ápr. 02, 2010 11:38 am

Chuuko és Tsunade figyelmesen hallgatják az okfejtéseteket, majd Chuuko elégedetten bólint. ~Jókis gondolatmeneteik vannak. Ügyesek.~
- Abban igazatok lehet, hogy a két Uchiha nem nagy fegyverforgató. A Köd Hét Kardforgatójának nijáiról kevés az információnk, viszont nem zárhatjuk ki azt, hogy nem elveszett ninják, hanem valamelyik másik országból való Nijánk, A.N.B.U.-k, esetleg Oininek.
Ezután Hanako kérdésére is megadja a választ.
- Nos, Kinou Kyou egy Chuunin, aki egy küldetésről visszafelé jövet, ismeretlen okokból megölte a társait, majd nyomtalanul eltűnt. Arról nincs információnk, hogy fegyver használó lenne. Jiisan Hitojin, pedig még genin korában hagyta el a falut. Kivételes tehetségű Taijutsu használó volt, azonban egy szóváltás során megölt egy civilt, majd az igazságszolgáltatás elől menekülve megölte a szemtanúkat és elhagyta a falut. Azóta senki nem látta és nem tudnak róla semmit. Mondjuk előrébb lennénk, ha több információnk lenne, de abból kell dolgoznunk, amink van....
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimePént. Ápr. 02, 2010 12:42 pm

Látja,hogy Chuuko elégedett,örül neki és egy mosollyal nyugtázza magában a dolgot.
-Tehát akkor van pár lehetséges gyanusított,de gondolom egyikről sem tudjuk,hol vannak. Vagyis bármelyikük lehetett,vagy egyikük sem,mert lehetett olyan is,airől semmit sem tudunk.
Végighallgatja a választ,amit Hanako a kérdésére kap.
-Hát,ők is lehetségesek,jobban ismerik a terepet,talán tudnak pár olyan helyet,ahol könnyebben be lehet jutni a faluba. Már ha van ilyen.
Mégegyszer átlapozza a Bingó könyvet,de újat már nem tud meg belőle.
-Talán a környező falvakban körbe lehetne nézni,hátha látta valaki az elkövetőket. Talán meg tudjuk,merre mentek.Vagy mi több,talán meg is találjuk őket,ha nem járnak túl messze.
Az ablakhoz sétál és kinéz rajta,majd megfordul és Tsunadet nézi,látja,hogy mennyire gondterhelt szegény. Oda lép mögé és gyengéden a vállaira teszi a kezeit.
-Szegény Tsunade-sama. Itt ez rengeteg gond a falu körül és most még ez is. Biztos örülne egy kis lazításnak.-mondta halkan,de hallhatóan,kedves mosollyal.
Elkezdte masszírozni a Hokaget,látszott az arcán,hogy mennyire megbecsüli,szereti őt.Szinte anyjaként. Reméli,hogy jólesik neki,amit csinál.

A hozzászólást Haruka összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 02, 2010 7:20 pm-kor.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimePént. Ápr. 02, 2010 3:53 pm

*Pozitívnak találta Chuuko bólintást. Nem mutatta ugyan ki, de örült neki. Ezt után csak csendben hallgatta őt majd figyelte ahogy Haruka Tsunadét masszírozza.
-Tehát ha jól értem Kinou Kyou és Jiisan Hitojin-t nem tudjuk ki zárni a gyanúsítottak közül, mert ha nincs információnk nem jelenti azt, hogy nem ők voltak a gyilkosok.
*Nem volt valami elégedett az információkkal ezért hosszan el töprengett.
-Nincs esetleg valami közös az áldozatokban? Valami ami érdekelheti a az elkövetőket? Vagy csupán azokra vadásznak akik vissza térnek a faluba? Mert akkor talán szemmel kellene tartanunk azt aki legközelebb jön vissza és ha meg támadják akkor meg védeni.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimePént. Ápr. 02, 2010 7:51 pm

Tsunade kissé meg könnyebbül Haruka masszírozásától, Chuuko meg kissé meglepetten nézi.
- Igazatok lehet, a két konohai elveszettet nem zárhatjuk ki, hiszen nagyon jól tudják, hogy mi merre van, de mint mondtam az sem biztos, hogy ezek elveszett ninják műve.
Hanako feltevésére az öreg Jounin szinte feltámad.
- Igazad lehet! Itt az ideje meg tudni pár dolgot az áldozatok életéről és családi hátteréről. Shizune, lennél olyan kedves és...
A mondatot nem fejezi, be, mert Shizune máris egy hatalmas papírhalmazt hoz, amit elétek tesz. Amikor elkezditek olvasni őket, végre megtalálhatjátok az egyetlen nyomot, ami talán vezethet valahová. Ez pedig a következő: Az áldozatoknak vagy azok valamilyen rokonának volt közük a hét évvel ezelőtt végbement eseményekhez, amikor is, Jiisan Hitojin elhagyta Konohát. Az áldozatok vagy közvetlenül érintettek az ügyben, vagy valamilyen rokonuk volt része annak a vizsgálóbizottságnak, akik az üggyel foglalkoztak, de ezek a rokonok ismeretlen okokból eltűntek.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimePént. Ápr. 02, 2010 8:09 pm

Haruka csak mosolyog azon,hogy Chuuko milyen meglepett arcot vág. Közben csinálja,amit eddig. Egészen addig,míg Shizune be nem hozza a nagy adag papírt.
-Hú,jó sok papír!-jegyzi meg.
Nem szívesen,de abbahagyja a masszázst és megy segíteni Hanakoéknak átnézni a papírokat és ez végül hoz olyan eredményt,amin tovább lehet végre menni.
-Úgy tűnik,hogy ez a bizonyos Jiisan Hitojin a legvalószínűbb tettes. De az sem kizárt,hogy maga helyett küldött valaki...Vagy véletlen egybeesés,de szerintem próbáljunk meg elindulni ezen a nyomon.
A plafonra néz,nem lát ott semmit,de nem is ez a fontos,csak gondolkodik.
-Viszont ha ezek az emberek mind eltűntek,velük se megyünk sokra. Viszont ha erről a vizsgálatról van jegyzőkönyvünk,az talán elárulhat valamit.
Tsunadera néz,majd Shizunera,várja,hogy valaki választ adjon.
~Bár ha az érintettek eltűntek,lehet,hogy jegyzőkönyv sincs,mert azt is eltűntették.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimePént. Ápr. 02, 2010 8:26 pm

*A papír halmot meg látva már tudja mit kell csinálnia.
~A könyvtárosok nem olvasnak annyit mi összesen a mai nap.
-Asszem már értem miért rossz Hokagénak lenni. Nem is értem miért akarnak annyian a helyébe lépni.
*Olvasni kezdi az iratokat.
~Remélem, hogy ha egyszer apám nyomdokaiba lépek nem kell ennyit írnom.
*Figyelmesen lassan, de biztosan halad az olvasással majd fel figyel az egyetlen dologra amit Haruka is lát.
-Szerintem az a jegyző könyv meg van valahol hacsak nem égettek le azt a helyet ahol ezeket az iratokat tárolták. Ha nekünk ennyit jelentést kell elolvasnunk, hogy ezt meg tudjuk akkor aki azt a könyvet keresi szintén sokat kell olvasson, hogy meg találja. vagy egyszerűen leégeti a helyet ahol tárolják a jelentéseket. De ha nincs is meg az eredeti jegyző könyv egy másolatnak kell lennie valahol.
*Jegyzi meg Harukának.
-Viszont ha tudnánk kik voltak azok akik az ügyben nyomoztak akkor. Akkor meg kereshetnénk a rokonaikat. Talán ha őket meg találjuk akkor meg előzhetjük a bűnősöket.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 12:19 pm

Chuuko arca Haruka szavaira gondterheltté válik.
- Annak idején az Hokage és az A.N.B.U. elég bizalmasan kezelték az ügyet és eltüntettek mindenkit, aki érintett volt az ügyben, természetesen a jegyzőkönyvvel együtt. Egy embert ismerek, aki még életben van, az egykori mestere Rougo Keito. Ő volt a csapattársam genin koromban és ő érte tetten Hitojin-t, amikor megölte a civilt. A szökése után az A.N.B.U eltüntetett mindent, ami az üggyel kapcsolatban állt. Talán, ha felkeressük Keito-t, akkor ő adhat válaszokat.... Na menjünk!
Elköszön Tsunadétól és Shizunétól, majd kitessékel benneteket is és elindul az utcákon.

/Utcák/
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 12:33 pm

Haruka igencsak megdöbben azon,amit Chuukotól hall az elöző Hokageról,mivel ilyet nem igen gondolt volna róla.
-Úgy érti sensei,hogy emiatt ártatlan emberek is meghaltak,csak hogy titok maradhasson? Ezt nem tudom elhinni...
Láthatóan szíven ütötte a dolog. Az nyílvánvaló,hogy nem minden olyan,mint amilyennek látszik,de ilyesmire nem számított.
-Akkor...menjünk,kérdezzük ki Keito-sant.
Nem kellett kitessékelni,mert kirohant az irodából és csak a Hokage palota külső falának a bejáratánál várta meg a többieket. Kellett neki egy kis friss levegő,hogy magához térjen. Ez után követte Chuukot,mert ő tudta,hol lakik a volt csapattársa.

/utcák/
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 03, 2010 12:45 pm

*Teljesen meg döbbent.
-Mi csoda? De hiszen eddig mindenki azt mondta, hogy az előző Hokage rendes vezető volt. Nem hiszem el egyszerűen nem tudom el hinni. De hiszen ez becstelenség olyanokat ölni meg akik hisznek bennünk.
*Tsunadéra nézett.
~Vajon Tsunade -sama is tett már ilyet vagy még nem? Hogy bízhatnánk meg a vezetőinkben ha képesek meg ölni ártatlanokat csak azért, hogy valamit el titkoljanak?
*Nem tudott mit mondani egyszerűen nem tudta mint mondhatna.
~Vajon nem mi leszünk a következők akiket meg ölnek egy ilyen dolog miatt?
*Chuukora nézet és rájött, hogy talán nem a legalkalmasabb pillanat most meg inogni mikor más emberek is veszélyben lehetnek.
-Sensei ez a Rougo Keito sensei akit meg említettél ha valóban ő érte tetten Hitojin-t. Akkor nem lehetséges, hogy rajta is meg próbál bosszút állni? Talán éppen ő lesz a következő áldozat.
*Mikor ki tessékelte őket Chuuko ment Haruka után, de lassabban mint ő.

/Utcák/
Katsu Inozuke

Katsu Inozuke

Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeHétf. Ápr. 05, 2010 1:15 pm

~Végre genin lettem és össze-vissza ugráltatnak. Kiderült, hogy az egyik csapatban hiány van és én kerülök hozzájuk. Küldetésre mentek és most beszélnem kell a Hokageval, hogy most mit tegyek. Szép, mondhatom.~
*Katsu kibattyogott az akadémiáról és elindult a Hokage palota felé. Sokan megnézték az utcán.*
~Ennyire furcsán nézek ki?~
*A nap sütött, az égen alig volt pár felhő. Nem sietett.*
~Szép nap ez a mai.~
*Elég hamar megérkezett a Hokagehoz, ahoz képest, hogy nem sietett. Illedelmesen bekopogott és belépett. Tsunade barátságosan köszöntötte.
- Jó napot! Katsu Inozuke vagyok! Egy csapathoz vagyok besorolva, aki éppen küldetésen van. Mit tegyek most? -mondta nyugodtan.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeHétf. Ápr. 05, 2010 1:32 pm

Tsunade felnéz rád, a papírhalom mögül, majd viszonozza a köszönésed.
- Katsu Inuzoke... lássuk... igen... Nos, a csapatod nemrég ment vissza a küldetés helyszínére. A küldetés helyszíne a Halál Erdeje. A csapattársain Hanako és Haruka, két lány, a mestered, pedig Chuuko Gouken lesz, aki egy igen tapasztalt Jounin. A küldetésen, gyilkosság ügyében nyomoztok. A küldetés nem veszélytelen, ezért több csapat is részt vesz benne. Most pedig indulj! Már várnak rád.
Kilépsz az irodából és végre elindulhatsz a csapatod után.

/Halál Erdeje/
Aimi Inozuke

Aimi Inozuke

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeSzer. Ápr. 07, 2010 4:42 pm

* Aimi a Hokage Palotához készülődött. Még reggel volt, így könnyű, felfrissült léptekkel haladt a palota felé. Azon gondolkodott, hogy vajon milyen csapatba fog bekerülni. *
~ Talán egyedül lennék? Nem azt nem hiszem! Elvégre csapatban mégis csak könnyebb, de, majd meglátszik. ~
* Gondolta Aimi, majd azt vette észre, hogy a Hokage Palota elött állt. Magabiztos léptekkel ment be a palotába, majd a folyósón keresztül egy irodába. Bekopogott és belépett. *
- Jóreggelt! A nevem Aimi Inozuke! Arról szeretnék érdeklődni, hogy milyen csapatba osztottak be engem?-
* Kérdezte Aimi, majd várt a válaszra.*
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitimeSzer. Ápr. 07, 2010 5:31 pm

/Aimi/

Belépsz és Tsunade egy nagy halom papír mögül néz vissza rád, majd a kezébe vesz egy lapot.
- Jó reggelt Aimi! A leendő csapattársad és sensei-ed jelenleg küldetésen van, de csatlakozhatsz. Holnap reggel a Halál Erdejénél kell lenned. Ott Sohen-sensei, majd elmondja a részleteket. Tehát a csapattársad Taiki Touya, a Jouninod Tachigui Sohen. Van kérdésed?
Ha nem kérdezel, akkor a napod hátralévő része szabad, kérdés esetén a válasz után vagy szabad.

/Bocs a rövid postért, ma nem vagyok formában/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hokage Palota   Hokage Palota - Page 3 Icon_minitime

Hokage Palota
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Tűz országa :: Konohagakurei-
Ugrás: