Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Konohai folyópart

Go down 
+3
Tsubame Haruka
Jasami Orimune
Suigetsu
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Hozzászólások száma : 196

Konohai folyópart - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 5:03 pm

Néztem ahogy a chunin átadja a levelet a mester pedig eltűnik. Aztán Onkei valami hülyeséget mondott amire én válaszoltam is.
-Tsunade hatalmas gyógyító nem mindent látó.-Mondtam és már indultam is a palota felé.-Meg különben is a küldetésben nem volt oda írva, hogy tilos jutsut használni. Az volt oda írva szedjétek össze.

/Hokage palota./
Vissza az elejére Go down
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 1:14 am

Miután eltűnt a Sensei azután én elindultam a partra. Közben egy Kunai-al már meghámoztam a krumplit amit kaptam. Beleharaptam útközben egy párszor és leültem a partra szinte. Hátradőltem és elmélkedtem.
~ Hmm.... Gyönyörűek ezek a felhők... Ráadásul még krumplim is van... de vajon mi történhetett Yagamival? ~
Azzal egy újabbat haraptam a krumplimba. Felültem és elkezdtem nézni a folyó-t.
~ Vajon mikor jön már meg a Sensei? ~
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 1:23 am

Miután elfogyasztottad a krumplit, megjelenik Sohen és egy ugrással előtted terem a vízen.
- Ez kicsit bonyolultabb lesz, mint a fára mászás, de nem vészes. Annyiban más, hogy sokkal jobban kell ügyelned a chakra kibocsájtásra, A víz mozgásának megfelelően kell koncentrálnod. Ha ez nem sikerül, akkor beleesel. Igyekezz jól csinálni, mert tökig vizes leszel és nap végéig nincs ruhacsere meg lazsálás. Na ess neki a víznek, de ha lehet ne bele.
Ezalatt ő leül a vízre és úgy várja, hogy mit alkotsz.

/Újabb 15 soros minimum/
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 1:33 am

Éppen az utolsó falat krumpli ettem amikor hirtelen elém ugrott a Sensei. Én hirtelen hátrakaptam a fejem.
~ Nah basszus... Most majdnem becsináltam... ~
- Sohen-Sensei - Nézett a Mesterére - Legközelebb szóljon mielőtt megijeszt.
Azután végighallgatta amit mondott és megpróbálkozott a vízen járással.
~Először is chakrát irányítok a lábamba~
Így is lett, tömény chakra járta át a lábát és flegma hangom megszólal:
- Sohen-Sensei. Ez piskóta, azt hittem valami nehéz feladatot ad.
Azzal ráléptem a vízre az egyik lábammal és az nem süllyedt bele. Azután amint megemeltem a másik lábamat is, pofára estem a vízbe.
~ Ilyen nincs. Most megint tök megalázva érzem magam. Nembaj vegyük lazára a dolgot. ~
- Sohen-Sensei. Ezt direkt csináltam.
Majd a hideg víztől dideregve kijön a vízből és újra próbálkozik. De megint csak pofával a vízbe. Az ötödik- hatodik próbálkozásnál, már félig-meddig összejön a dolog, de hetedikre, szinte tökéletesen megáll a vízen. Kicsit inog, de attól még öntelt és büszke fejjel nézz a Sensei-ére.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 1:43 am

A sokadik próbálkozásod után Sohen, már fuldoklik a visszafojtott nevetéstől, azonban, amikor megállsz elégedetten bólint, majd feláll.
- Na végre ez is megy, de még gyakorold egy kicsit mind a kettőt, mert még egyik sem tökéletes. Most pedig mutatok neked valamit.
Kisétál a vízből és felvesz egy tenyérnyi méretű követ és a legközelebbi fának dobja. A kő a célba érkezéskor szétrobban és ezernyi apró szilánk repül minden felé és, amelyik eléri a fát, az bizony benne is marad.
- Ezt a jutsut Iwa Chikara: Iwa Haretsu /Kő Erő: Kő Robbanás/- nak hívják. Nem egy bonyolult technika. A chakrádat belevezeted a kőbe, amit eldobsz és célbaérkezéskor felrobbantod a bele vezetett chakrát, amitől szilánkok lesznek belőle és komoly sebeket is okozhatnak, annak, akit eltalál. Na lássuk, hogy megy. Rajta!

/A jutsu tanulása 120 CHP, de kapsz 30-at a fáramászásért és a vízen járásért és így meg tudod tanulni mert 120 lesz neked is. A tanulást min. 20 sorban kérem/
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

TémanyitásTárgy: Tanulás   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 10:24 am

Mikor látom, hogy a Sensei felállt mélyen a szemébe néztem majd megszólaltam:
- Na ugye, hogy nem is vagyok béna? - Mondta büszke fejjel
Most a Sensei arra kért, hogy kezdjem el megdobálni a fát, kővel. Hát gondoltam mért ne. Felkaptam egy követ, belekoncentráltam a chakrámat és nekihajítottam a fának. Nagyon érdekes volt, ugyanis az ég világon semmi sem történt a kővel csak szimplán lepattant. Utána elégedett fejjel ránéztem a Sensei-re és megszólaltam :
- Kész! - Mondta kicsit ironikus hangon-
Láttam, hogy a Sensei-emnek már vörösödik a feje.
~Lehet tényleg hagyni kéne vele szemben a gyenge viccelődéseket~
Azzal felkaptam még egy követ. Becsuktam a szemem és nagyon sok chakrát belevittem a kőbe. Vettem egy nagy levegőt, majd nekidobtam a fának. Sajnos ez sem sikerült de a fáról lepattanó kő, a Sensei feje mellett két hüvelyk nagysággal ment el.
~ Ajjaj, csak nem lesz baj ~
Azzal gyorsan felkaptam még egy követ, és megpróbáltam csurig tölteni chakrával.
~ Igen, most sikerülni fog. Érzem ~
Azzal eldobta és közben megszólalt :
- Iwa Chikara: Iwa Haretsu
Azzal a kő két darab faág között elrepült egyenesen egy mély lyukba, amit talán vakond csinálhatott. Robbanást nem halottam de még egyszer megpróbálom.
~ Szóval, először is chakrát töltök a kőbe. ~
Így is lett, teljesen feltöltöttem chakrával. Majd ismét elhajítottam és megint megszólaltam :
- Iwa Chikara: Iwa Haretsu
A kő nekirepült a fának és gy robbanás keretében apró darabokra tört.
A mesteres felé fordulva így szólalok meg :
- Látod, megint megmutattam, hogy én erős ninja leszek. Gyorsan tanulok mi?- Kérdezte eléggé flegma hangon.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 12:03 pm

A poénjaiddal valóban nem éred el a kívánt hatást. Úgy tűnik Sohen humorérzéke túl kifinomult a te poénjaidhoz. A próbálkozásaid egyre jobbak, végül sikerül és a kő szilánkjai alaposan megdolgozzák a fa törzsét. Mestered eéégedetten bólogat.
- Na ugye, hogy nem volt nehéz? -kérdezi mosolyogva. - Ha rendszeresen gyakorlrod, akkor hamarosan már mesterien fog ez menni neked.
A következő kijelentésedre, megvetően hümment.
- Erős akkor leszel, ha már le tudsz győzni engem, de ez még jó messze van. Node mára ennyi, a vendégem vagy egy ramenre, úgyhogy indulás Ichiraku-hoz.
Amikor elindul, egy újabb krumplit vesz elő és ismét oda dobja neked.
- Ezt meg motiváció képpen kapod. Gondolj arra, hogy minden sikeres tanulás vagy küldetés után adok egyet, ez talán segít, hogy a maximumot hozd ki magadból.

/Ichiraku Ramen/
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Hozzászólások száma : 238

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 8:19 am

*El mosolyodott, hogy Jasamin véletlenül nem figyelve saját magára el árulta, hogy mikor meg ismerkedtek el mentek a partra.
-Tudtam én, hogy jó ötlet titeket akkor egyedül hagyni. Csak egy másra kellet néznetek és tessék már randiztok is.
*Tudta, hogy ez most nem fog tetszeni a fiúnak hiszen Onkei is jól fel mérgesítette az előbb ugyan ezzel.
-Bár ez nem az én dolgom csak azt remélem jól ki jöttök majd.
*A partra érve meg állt egy pillanatra s körbe nézet.
-Úgy tűnik tiszta a hely. Nem is értem miért szemetelik össze ezt a gyönyörű helyett.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 12:33 pm

-Nem randi volt... csak véletlenül jöttünk... és megálltunk.-~Ah már megint túl sokat beszélek~Gondolkodtam el. Megérkeztünk és remélem holnapig úgy marad ahogy most.~Egyáltalán nincs kedvem szemetest játszani.~Gondoltam és lefutottam a leejtőn majd egy ugrással az egyik fának az ágára ugrottam és elgondolkodtam.~Ez kiváló alkalom lenne a chakra irányításra.~Gondoltam~De azért megvárom Hanakot, hogy leérjen mielőtt hozzá fognék~
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 1:51 pm

-Jó jó. Nem kell győzködnöd el hiszem neked.
*Felelte, mert Jasami ingerült lett tőle. Inkább hagyta, hogy le fusson és fára másszon.
~Lehet hagynom kellene le nyugodni és nem piszkálni nekem is ezzel. Úgy is olyan ingerlékeny szegény.
*Le ment a lejtőn, de nem ment teljesen oda a fához csak az árnyékba állt.
~Talán jobb ötlet lett volna gyakorolni menni ott ki adhatja magából az összes mérgét.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 4:00 pm

Mikor megérkezett leugrottam a földre és felmértem a fát majd a folyót szemléltem és magamban hümmögtem aztán egy mosollyal felkészültem és neki futottam a fának felmásztam az oldalán elrúgtam magam és egy fél hátra szaltóval a víz felszínére érkeztem a kezemen állva. Elég bonyolult volt a kezemben tartani a chakrát és be is szabályozni így rengeteg ment feleslegbe, de megcsináltam. Szépen ollózással talpra álltam és kisétáltam.
-Na ezt csinálja valaki utánam.-Mondtam büszkén csípőre tartott kézzel.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 4:52 pm

*Figyelmesen nézte amit Jasami csinált.
~Remélem most nem nekem akarja csapni a szelet ezzel.
-Lehet, hogy valaki meg tudja csinálni. Talán még azt is, hogy végig kézen állva sétál a vízen.
*Felelte a fiú bemutatójára.
-De én inkább valami komolyabb gyakorlaton gondolkodnék vagy új jutsu ki fejlesztésén. Kár, hogy ilyenekben nem vagyok túl jó és fantázia dús.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 8:19 pm

-Úgy tűnik neked még nem mondták, hogy mindennek kulcsa a chakra kontroll. Ha jó a chakra kontrollod akkor bármilyen jutsut könnyedén megtanulhatsz.-Okítottam ki arról amit valószínűleg már úgy is tud.-Ezért én nem bánom, hogy ilyen apró kihívásokat is nehezítek.-Mondtam és újra a vízre álltam a kezemmel majd szép lassan felemeltem a másik kezem. Sajnos ez egy elég hülye ötlet volt a chakrát megtudtam tartani az egyensúlyom nem így jó erősen dőlni kezdtem.~Nem baj jöhet a cigánykerék.~Gondoltam és egy másodperc alatt átirányítottam a chakrám a lábamba így olyan volt mintha nedves földre érkeztem volna.
-Látod? Épp most úsztam meg egy merülést.-Dicsekedtem nem is kis hangnemben(Hanem mint Naruto lol! )
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 8:59 pm

*Fejét csóválva nézte Jasami előadását és hallgatta öt.
-Akkor csináld meg minél többször és mikor el fáradsz akkor is próbáld még meg.
*Gyengén tapsolt a műsor számra.
-Igen látom, cirkuszban lenne a helyed. Vagy az utcán mutathatnál be kisebb produkciókat, hát ha többen állnak ninjának.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 9:22 pm

-Meh...-Álltam fel.~Úgy tűnik nem igazán nyűgöztem le. Na jó akkor mutatok mást is~Gondoltam magamban. A chakrámat a kezembe összpontosítottam és teljes erőből a vízbe ütöttem ami hatalmasat ugrott az ég felé mielőtt vissza zuhant volna hullámokat keltve.
-Kinek kell új jutsu? Egy sima gazfickót így is el lehet verni. Majd ráérünk ha már komolyabb feladatokat is adnak.-Mondtam bár már tudtam is, hogy Hanako mit fog mondani, de megelőztem.
-Szóval nem igazán érünk rá.-Vigyorodtam el.-De nem baj, ha a mester felgyógyul akkor már készen fogok állni bármire.-Mondtam újból. Aztán felé fordultam.
-Te csak állsz ott vagy mi?
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 10:26 pm

*Figyelte Jasami ütését amit vízre mért.
~Chakrával mért után nem rossz.
-Én mindig örülök ha újat tanulhatok.
*Jegyezte meg, de ez igazából mostanában nem volt igaz nem érezte úgy, hogy hasznos jutsukat tanult volna mostanában.
-Miért kellene csinálnom valamit?
*Kérdezte érdeklődve, nem tudta el képzelni mit kellene csinálnia.
-Talán üssek bele én is a vízbe?
*Oda ment a vízhez majd addig sétált beljebb míg legalább combig nem ért a víz neki. Akkor meg igazította kesztyűjét majd jobb kezét ökölbe szorította és el kezdte gyűjteni bele a chakrát.
~Ez nem víz ez most egy ninja a Hibana családból.
*Mikor fel készület öklét fentről lefelé bele ötöt a vízbe amilyen erősen tudott. A vízből az ütésre fel fröccsent egy kevés majd eső ként le hullott.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 10:45 pm

-Hát én azt hittem azért jöttünk ide, hogy csináljunk valamit.-Vallottam be viccelődve. Csendben figyeltem ahogy megmutatta mit tud. Nem is volt rossz. Én azért hátrébb álltam nem akartam vizes lenni.
-Nem rossz.-Mondtam mosolyogva.
-Egyébként te majd akarsz valamilyen speciális képzést kapni?-Kérdeztem, ha nem értette miről beszélek akkor el kezdtem kifejteni.-Mint például a gyógyítás chakrával. Én majd fogok érdeklődni ha eleget fejlődtem. Végül is nem lehet minden támadást kikerülni.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 09, 2010 11:13 pm

*Egy bolinttással köszönte az elismerést.
-Ó és mire gondoltál?
*Kérdezte érdeklődve.
-Talán van valami ötleted? Vagy csak turpisságokon töröd a fejed?
*Kezét még mindig ököl be tartotta.
-Gondolom tudod nálam esélyed sincs. Haruka viszont szerintem oda van érted és ahogy fel mérgesíted magad abból is látszik, hogy fülig bele estél.
*Elindult ki felé a vízből.
-De ez nem az én dolgom.
*Megállt mikor speciális képzésekről volt szó.
-Még nem tudom lehet, hogy csak arra fogok koncentrálni amiben jó leszek és azt fogom folyamatosan fejleszteni. A gyógyítás sok türelmet vehet igénybe és talán, nem árt részben erős gyomrúnak lenni. Nem minden sérülésről derül ki, hogy csak karcolás.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 10, 2010 3:57 pm

-Neem eszembe sem jutott.-Toltam fel a mellkasomhoz a kezeim. Aztán pedig elmondta, hogy nem rajong értem...~Nem is bánom, nem akarlak lenyűgözni, de legalább elismernél Mad~Gondoltam magamban inkább minthogy kimondjam. Majd pedig közölt velem valamit ami kicsit megfogta a figyelmem."Haruka viszont szerintem oda van érted".
-Hát szó mi szó őt nem olyan nehéz lenyűgözni mint téged.-Mondtam ő addigra már az előzőleg feltett kérdésemre válaszolt amit fölfogtam... Már vagy egy éve az akadémián.
-Értem.-Mondtam halkan.-De jobb minthogyha mind lesérülünk és vánszoroghatunk hazáig gyógyításért. Valakinek értenie kell ehhez is.-Fejeztem be, már mosolyogva.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 10, 2010 9:05 pm

-Ja, hogy az elismerésemet keresed.
*Jött á miután Jasami jelzéseire.
-Nos lenen egy ajánlatom ami szerintem tetszeni fog.
*Ravaszul el mosolyodott ami semmi jót nem ígérhetett.
-Ki vívhatod az elismerésemet ha össze szedsz egy kis bátorságot és randira hívod Harukát. De igazi randira hívd el és akkor tudni fogom, hogy elég bátor vagy és így ki vívhatod az elismerésemet.
*Mosolya hamar el tűnt, mert a másik válaszra gondolt.
-Nos igen egy gyógyító jön jöhet néha.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 10, 2010 10:06 pm

Neutral .-Mondták már neked, hogy nehéz veled össze jönni?-Kérdeztem ironikus hangnemben aztán kisétáltam a vízből.-Ha magas szintű gyógyító leszek akkor biztos könnyebben leszek ANBU úgy tudom náluk alap, hogy tudjon gyógyítani ezért is gondoltam, hogy beveszem az edzéseim tárgyába.-Mondtam, még mindig mosolyogva.-Na azt hiszem én megyek haza. Ma különleges vacsora lesz és addig jó amíg meleg szóval nem akarom lekésni. Majd még találkozunk kösz... Hogy adtál értelmet a napnak-Búcsúztam el majd fel mentem az utcákra és egy ugrással a háztetőkre érkeztem majd elindultam haza felé.

/Lakóterületek/
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 10, 2010 10:21 pm

*Furcsán a fiúra nézet.
-Össze jönni? Nem úgy érted, hogy ki jönni?
*Kérdőn nézet tovább a fiúra.
-Nem gondolod, hogy ha sokat emlegeted, hogy ANBU leszel akkor tudni fogják, hogy valamelyik maszk alatt te leszel?
*Még mindig nézte a fiút aki haza készülődött.
-Rendben akkor jó étvágyat a vacsorához.
*Kívánta neki ősszintén.
-Igazán nincs mit. Máskor is állok rendelkezésedre.
*Miután egyedül maradt le ült a fa tövébe ahol nem rég Jasami gyakorolt.
~Vajon lesz valaha elég bátorsága, hogy meg tegye ezt a kellően fontos lépést a kapcsolatához?
Hanako
Genin
Genin
Hanako

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 11, 2010 6:09 pm

*Kicsit üldögélt egy magában a fa alatt, de hamar meg unta.
~Na jó megyek edzek egy kicsit, hogy legalább múljon az idő.
*Hamar vissza ért a faluba és az utcákon végig haladva ment tovább a kiképző terep felé.
~Remélem Haruka jót bulizik a nővérével.

/Kiképzőterepek/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart - Page 2 Icon_minitime

Konohai folyópart
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Folyópart(ok)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Tűz országa :: Konohagakurei-
Ugrás: