Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Konohai folyópart

Go down 
+3
Tsubame Haruka
Jasami Orimune
Suigetsu
7 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Suigetsu
Admin
Admin
Suigetsu

Hozzászólások száma : 32

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 04, 2010 11:07 am

A városszélén egy füves rész, ahol a Konohán belül átfolyó folyónak nincs kiépítve a medre. Itt főképp a gyerekek szeretnek játszani, de edzésnek is kiváló hely.
Vissza az elejére Go down
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Hozzászólások száma : 196

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 9:30 pm

Még mindig a folyóban gyönyörködtem amikor hirtelen megszólított.~Tényleg Ő is itt van~
-Nos igen... Tegnap előtt vizsgáztam le.-Vallottam be miközben a tarkómra helyeztem a kezem.-Gondolom azért kérded mert neked nem az első. Eltaláltam?-Mondtam közben elkezdtem a folyó felé sétálni.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Hozzászólások száma : 275

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 10:03 pm

Haruka türelmesen várta,hogy a fiú válaszoljon,mivel úgy tűnt,elkalandozott.
-Értem. Nos,akkor így utólag gratulálok.-mondta vidáman.
Követte a fiút,amikor elindult a folyó felé.
-Én már két éve levizsgáztam,így túl vagyok pár küldetésen.
A folyó mellett megállt és a vizet nézte.
-Na és izgulsz az első küldetésed miatt?-kérdezte,miközben le sem vette a szemét a vízről.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 10:08 pm

-Két év. Én azt hittem te is kezdő vagy... Mármint a senseied miatt.-Javítottam gyorsan ki mert hát magában eléggé sértőn hangozhatott volna. A kérdésére csak meghúztam a vállam.
-Nem igazán nekem azt mondták, hogy az első küldetések gyerekesek lesznek. Az én apám első küldetése kertészkedés volt.-Sóhajtottam egyet aztán felnéztem rá.-Remélem nekünk nem ilyeneket fognak osztani.-Mondtam és belerúgtam egy kavicsot a vízbe.-Neked milyen küldetéseid voltak?
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 10:21 pm

Felkapott egy követ és beledobta a folyóba.
-Hát,eddig csak alkalmilag tanított valaki. Igazából jól megvoltam egyedül is. De nincs ellenemre,hogy csapatom is legyen.
~Majd meglátom,mi sül ki ebből.
-Igen,mindenki ilyesmikkel kezd. De én némelyiket szórakoztatónak találtam,ezért volt,hogy önként vállaltam el némelyiket.
Leguggolt és az egyik kezét a folyóba dugta,élvezte,hogy milyen kellemesen hűs.
-Sokféle volt. Kergettem macskát,kertészkedtem,futárkodtam,meg hasonlók. Volt pár komolyabb is,csempészeket elkapni,meg hasonlók.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 10:28 pm

-Értem.-Válaszoltam és leültem a partra majd belelógattam a lábamat a vízbe.
-És volt már sikertelen küldetésed?-Kérdeztem egykedvűen. És újra rá néztem és egy kicsit el is mélyedtem benne. Aztán gyorsan elfordultam ~Azért a bámulás még sem illendő.~
-Remélem nekem nem lesz azért ha ANBU akarok lenni nem igazán kéne bénázni.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 10:37 pm

Kicsit kavargatta a kezével a vizet,bár a folyó vízben ez nem volt túl látványos.
-Hát...sikertelen még nem,de veszteséges igen...De a komolyabb küldetéseknél volt a csapattal mindig legalább egy chuunin.
Egy percre bele merült a gondolataiba,majd a fiúra pillantott.
-Szóval ANBU akarsz lenni? Ezt nem nagyon hallottam még. Mindenki Hokage akar lenni általában.
A másik kezét is a vízbe dugta,majd megmosta egy kicsit az arcát,hogy felfrissüljön.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 10:45 pm

-Ugyan.-Mondtam halkan és mozgattam a lábam a vízben.-Én biztos nem leszek Hokage. Nekem elég az ANBU is. Azért is meg kell dolgozni.-Folytattam halkan és amikor a az arcát elkezdtem megint nézni. Aztán újra a vízre szegeztem a pillantásom.
-Kíváncsi vagyok vajon ki lesz az új Hokage...-Tűnődtem el miközben elgondolkodtam magamban.~Iruka sensei mindig Narutót emlegette. Lehet, hogy tényleg ő lesz? Na mindegy maradjunk a jelenben~Újra rápillantottam Harukára és halványan rá mosolyogtam
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 10:54 pm

Párszor vízbe mártotta a kezeit,hogy felfrissítse megát a vízzel,közben hallgatta Jasamit.
-Én sem akarok Hokage lenni. Bizonyára nagyszerű dolog,de én nem vagyok az az egy helyben ülő típus. Nem bírnám elviselni,ha minden napom egy irodában telne.-mondta egy kicsit unottan a gondolattól,majd elmosolyodott megint.
Kicsit csendben maradt és guggolva rugózott,majd válaszolt a kérdésre.
-Na,azért még ne temessük a mostanit.-mondta vidáman.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 11:00 pm

-Azt látom.-Mondtam miközben néztem ahogy rugózik. Kicsit csöndben maradtam majd kuncogtam.-Nem tervezem.-Válaszoltam. Hátra dőltem ültemben és lefeküdtem a fűbe.-Én jobban szeretem a nyugalmat... Habár nem vetem meg az izgalmat sem.-Mondtam miközben kémlelni kezdtem néhány felhőt.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 11:08 pm

Jasamire nézett,amikor kuncogni kezdett,nem szólt,csak vele kuncogott egy kicsit.
-Én futni szeretek. Meg néha bosszantani az embereket,megtréfálni őket. Igazán jó móka tud lenni,csak nem szabad túlzásba vinni,mert elfajulhat.
Leült és a lábait a vízbe lógatta,majd rúgdosni kezdte a vizet.
-Kellemes a víz.-jegyezte meg halkan.
Felemelte a tekintetét és figyelte kicsit ő is a felhőket. Próbált köztük ismerős formát találni.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 11:12 pm

Szépen feljegyzeteltem az adatokat, és tovább nézegettem a felhőket. A megjegyzésére csak bólintottam. Aztán elkezdtem fütyörészni csak úgy. Kihúztam a lábam a vízből és feltettem a partra száradni.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 11:18 pm

Hallgatta a fiú fütyörészését,majd felállt és rálépett a vízre,elkezdett rajta sétálgatni,majd szökkent párat egymás után.
~Hanako egész gyorsan megtanulta ezt. Tehetségesnek tűnik.
-Mit írtál fel az előbb?-kérdezte kiváncsian.
Most egy helyben állt a folyó vizén,majd lassan kisétált a partra.
~Lehet,hogy lassan mennem kellene. Biztos neki is van más dolga.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 11:25 pm

-Semmit.-Mondtam nyugodtan és gyorsan elrejtettem a papírt a nadrág zsebemben. Felálltam és úgy döntöttem én is megpróbálkozom a vízen járással. De elsőre nem lett annyira sikeres bokáig belesüllyedtem mielőtt megtartottam magam.~Fhu majdnem belestem.~Gondoltam és szépen felléptem a víz tetejére.
-Ez közel volt.-Mondtam és egy kicsit még egyensúlyoztam a vízen mielőtt megtudtam állni.
-Még jó hogy gyakoroltam az új jutsuval.-Mondtam halkan.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 11:32 pm

Figyelte a fiút,amint elteszi a papírt,de végül úgy döntött,hogy nem kiváncsiskodik tovább. Ha nem akarja,akkor nem árulja el. Talán nem is lenne érdekes számára.
-Kell egy kis gyakorlás,mire rendesen fog menni.
Leült törökülésbe és figyelte Jasamit,ahogy gyakorol. Nem mondott semmit,szavakkal úgysem nagyon tudott volna segíteni a gyakorlásban. Inkább csendben maradt,hogy könnyebben koncentrálhasson.
~Egész jól csinálja.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimePént. Márc. 19, 2010 2:24 pm

Folytattam a gyakorlást közben néztem ahogy ő török ülésbe megy. Egyre könnyebb volt megtartanom magam majd sikerült tökéletesen beállítanom a chakra szintem.~Na sikerült~Elkezdtem sétálgatni a víz felszínén majd át mentem futásba és még mindig fent maradtam igaz néha vészesen megrezdült a víz tükre.
-Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyű.-~Talán mert már gyakoroltam csak akkor a kezem chakra szintjét változtattam.~.Megpróbáltam én is leülni de ez már közel sem volt olyan könnyű. Amint leguggoltam mellkasig elsüllyedtem.-Ez meg?-Gyorsan szétettem a kezem és oda irányítottam, hogy legalább a fejem ne legyen vizes. Aztán felnyomtam magam térdelésbe. Aztán újra felálltam és megint megpróbáltam leülni most ügyelve a súly pontomra és sikerült de utána úgy éreztem mintha sokkal gyorsabban fogyna a chakrám hiszen már több helyre is kell koncentrálnom, de fent maradtam.-Na sikerült.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimePént. Márc. 19, 2010 3:55 pm

Haruka csendben figyelte,ahogy Jasami gyakorol,majd kuncogott,amikor elkezdett a vízbe süllyedni. Szólni nem szólt,csak figyelt. Végül felállt.
-Nos,még egyszer köszönöm az ebédet. Majd viszonzom valamikor. Most megyek.
~Így is sokat ültem egy helyben.
-Majd találkozunk valamikor. Szia!
Ahogy elköszönt,dobott neki egy puszit,majd futásnak eredt és otthagyta a fiút. Haza ment.

/lakóterületek/
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimePént. Márc. 19, 2010 4:45 pm

Amikor elköszönt csak intettem és halványan elmosolyodtam. Miután eltűnt én sem maradtam a vízben elindultam haza.

/lakó területek/
Onkei
Genin
Genin
Onkei

Hozzászólások száma : 125

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeSzomb. Márc. 20, 2010 12:54 pm

Próbált életvidámnak tűnni de egy részeg sensei oldalán nem igazán látszódott. " Ennyi az egész?" túrta az orrát a kisujjával. " Szemét szedés? Ezért néztem át azt a rahedli matektételt?De........" és itt megállt a kisujja " Talán még a káposzták meg a maszk feltűnhetnek. Jasami biztosan nem fog átváltozni, már rég megtette volna!" Ekkor Kobushi sensei az arcába böffentett.
- GAHHHHHHHHHHHHHH! silent - aszitte ott helyben összeesik. " Már csak a szagtól be lehetne állni! "
- Sensei! legalább, ilyenkor mérsékelhetné a napi szaké adagot!- zsörtölődött Rolling Eyes
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeSzomb. Márc. 20, 2010 5:35 pm

Mikor megérkeztünk felnéztem a senseire.
-És kapunk valami zsákot vagy mit tudom én mit? Azért kézben nehéz vinni a szemetet.-Mondtam és körbe néztem.~Hé ez tegnap nem ilyen volt.~Gondoltam ahogy végig néztem a hirtelen piszkos helyen.
-Nem fair.-Mondtam és lenéztem.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeSzomb. Márc. 20, 2010 6:07 pm

Kobushi-sensei elővesz néhány zsákot és a kezetekbe nyomja.
- Tessék. Ebbe szedjétek a szemetet. Ami nagyon gusztustalan azt nyugodtan hagyjátok ott. Elvégre ninják lesztek vagy mi?
Ezután leül egy kőre és elővesz egy üveget és hatalmasat húz belőle.
- Ha végeztetek, csak dobjátok a zsákot a konténerekbe és mehetünk az építkezésre.

/Írjatok egy-egy postot a szedegetésről min. 10 sorban és kaptok érte fejenként 10 CHP-t/
Onkei
Genin
Genin
Onkei

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeSzomb. Márc. 20, 2010 6:40 pm

- Hajh! Rolling Eyes
Elvettem a zsákot és nekikezdtem a szemétgyűjtésnek. Eleinte nem volt gond csak papír, eldobott italosüvegek - "SENSEEEEEEEIIII!Evil or Very Mad" - konzervdobozok, üres bevásárlószatyrok stb. Aztán előkerültek a nyálkásabbak: Félig megevett füstölthal, haltetemek, pudingos poharak..

Ahogy szedtem a szemetet egyre jobban beszivárgott az orromba egy jellegzetes bűz amit utoljára akkor éreztem mikor a szomszédék kint felejtették a húst a napon egy fél napra. Elkezdtem forgatni a fejem hogy merről jö a szag. Ahogy nyomoztam egyre jobban erősődött a szag és a legyek zümmögése is egyre erősödött. Végül egy szikla mögött találtam meg a szag forrását: Egy halott macska. A könnyem szinte kicsordult mert szeretem, tisztelem a macskákat. Szép macska lehetett amíg élt: hamuszürke rövidszőrű volt- már amit a maradékból meg tudtam állapítani - és egy valaha volt piros szalag díszelgett a nyakában. A légylárvák már többnyire elintézték, de valahogy furcsán ismerősnek tűnt. Egyszer láttam egy genin csoportot aki egy hasonló macskát üldöztek pár héttel ezelőtt.....
- NA NEEEEEEE! Shocked - mondtam magam elé mikor elért a megdöbbenés. Ez a macska szökött el mindig a gazdájától, állandó bevételt biztosítva a hokage irodának. Miután az émelygést legyőztem, jobban megvizsgáltam: Nem látszott rajta külsérelmi nyom és semmije semmi megmaradt része nem volt elszíneződve ami méregre utalt volna. Talán nagyobb bizonyíték hogy egy döglött lárva sem volt körülötte.
- Talán éhenhalt?- elmélkedtem.- Képes egyáltalán ilyesmire önszántából egy állat?
Visszarohantam Kobushi senseihez, mellőle elvettem egy külön zsákot és visszatérve abba húztam bele, majd odavittem a senseinek:
- Asszem az egyik "elveszett macska" kliens többet nem keresi fel a Hokage irodáját!- tzartottam a zsákot a sensei elé.
Megvártam a véleményét majd visszatértem a szemét gyűjtéshez. Össz vissz egy 10 zsák szemetet szedtem össze amiket bele is pakoltam a konténerbe. Majd megtörültem a homlokom és tuvábbi utasításig leülltem egy senseihez közeli kőre.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 12:27 am

~Na jó vágjunk bele~Elvettem a zsákokat és elkezdtem gyűjtögetni. kb öt percig vánszorogtam amikor belém csapott az inspiráció.~Miért is ne~Fogtam egy üres zsákot lettem középre szépen szét nyitva és elkezdtem dobálni a szemetet a Kaze Shihai no jutsu (Szél Kontroll)-val. Így mind a gusztusos mind a gusztustalan szemét a zsákba ment.~Na sokkal jobb.~ Folytattam ezt a technikát használva és meg töltöttem vagy 9 zsákot és gyorsan letudtam.(Most inkább kihagyom a +10 chp)
-Mehetünk.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 12:45 am

Megtöltitek a zsákokat és a konténerbe dobáljátok. Kobushi elégedetten bólint és megdicsér benneteket a gyors és hatékony munka miatt.
- Nos... akkor itt az ideje, hogy...
Hogy mi lett volna a mondat vége, azt már valószínűleg sosem tudjátok meg, ugyanis egy chuunin jelenik meg és egy levelet ad át a Jounin.nak, aki miután elolvassa, rátok néz.
- Van egy jó és egy semleges hírem nektek. A jó, hogy nem kell az építkezésre mennetek, A másik, hogy jelenésünk van a Hokage-nál. Egyelőre nem tudom, hogy mi, de majd meg tudjuk. Induljunk!
Azzal egy pukkanás kíséretében eltűnik, nektek meg marad a séta.

/Hokage irodája/
Onkei
Genin
Genin
Onkei

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitimeVas. Márc. 21, 2010 11:08 am

Már készültem lelkiekben az építkezésre mikor megjelent egy chuunin és egy levelet adott Kobushi- sensei nek. Miután közölte velünk a tényállast, elillant. " Szóval ma nem építkezünk? " Neutral
- Te Jasami! Szerintem a Hokage csalásnak minősítette a szemétgyűjtésed és meg akar fenyíteni! Neutral
Megvártam a reakcióját majd elindultunk a Hokage palota felé.

/Hokage palota/
Ajánlott tartalom

Konohai folyópart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konohai folyópart   Konohai folyópart Icon_minitime

Konohai folyópart
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Folyópart(ok)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Tűz országa :: Konohagakurei-
Ugrás: