A beavatás után:
A beavatásom után, teljesjogú Bushi lettem. Először nem tudtam, hogy mivel jár ez, ám kevesebb, mit egy hét után a Shucho kastélyba tévedtem edzésem előtt Hirotot keresve, mikor a klán vezérbe futottam. Ő mondta el nekem a Bushi lét lényegét: ...Bushi ként, nem csak edzeni kell... ... küldetésekre kell menned amit a tenács szab ki... Ezután elmondta mit kell csinálnom az első küldetésemen. Át kellett adnom egy tekercset Baranak, aki a Hét Harcos egyike, és a senseim Hiroto gyerekkori barátja. Bara az egyetlen női tagja a HHnak/Hét Harcos/. Jelenleg a MEdikus Központban tartozkodott, így oda siettem. Mikor odaértem, a nő kezébe adtam a tekercset. Meglepetésemre mesterem is ott volt. A nő kinyitotta a tekercset, elolvasta az elolvasni valót, ís közölte velem, hogy egy érdekes küldetésre kell mennem vele. Gyógynövényeket kell beszereznünk. Nem tűnt valami nehéznek, így örültem neki. Hiroto mondta, hogy jönne ő is, csak előtte egyeztet vele. Bara haza küldött összepakolni, és azt mondta, hogy ha készen vagyok menjek a kikötőbe. Mikor kiértem, láttam, hogy hogyan dolgoznak az emberek. Hamar megjelent Bara és elmondta, hogy ha nem tudjuk meg venni az árut nekünk kell beszerezni ami nehéz lesz. Most is a kikötőben vagyunk, és én várom a kaland folytatását... Izgalmasnak tűnik.