Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A klán szállásának kapuja

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

A klán szállásának kapuja Empty
TémanyitásTárgy: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimeHétf. Május 17, 2010 9:34 pm

Bejárat a klán területére. Éjjel-nappal ninják őrzik, akik szigorú ellenőrzésnek vetnek alá minden látogatót.
Vissza az elejére Go down
Ishimaru Namida

Ishimaru Namida

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimeHétf. Május 17, 2010 10:07 pm

Újabb hosszú, vándorlással teli időszakot hagyott maga mögött. Lassú, magabiztos léptekkel közeledik a klán szállásának bejáratához. Az őrségben lévők örömmel fogadják, hiszen, régen látták, de a szabály az szabály: A szigorú ellenőrzésen neki is át kell esnie. Miután ez megtörtént belép és hatalmasat szippant az itthoni levegőből. ~Hah... De jó újra itthon. Mintha ezer éve nem jártam volna itt, pedig alig egy éve indultam el innen.~ Körülnéz, hogy lát-e valakit. Ha nem akkor kicsit leül a kapu tövébe és pihen. Ha lát valakit, akkor elindul felé, de nem adja tudtára, hogy közeledik, hanem inkább kivárja, míg észreveszik, amire azért nagy az esély, hiszen régen járt itt és feltűnő hogy előkerült. /Smile/
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimeHétf. Május 17, 2010 10:23 pm

Amint leülsz és pihensz a kapu tövében, látod hogy néhány gyerek játszik tőled nem messze. Éppen labdáznak és a labda véletlenül oda gurul hozzád. Egy kisfiú szalad oda hozzád, majd a játékszerrel a kezében szalad vissza a többiekhez.
Lényegében fel sem ismert téged. Úgy elment a közeledből, mintha egy idegen lennél. Azonban pillanatok múlva újra letért a pályáról a labda. Ezúttal egyenesen az arcodnak csapódott.
- Hihihi. Ezt azért amiért nem jöttél korábban! -vigyorgott rád a kis csapat, majd szaladni kezdtek előled.
- Namida visszajött, Namida visszajött! - kiabálták az utcán rohanva.
A terved, hogy észrevétlen maradsz, sajnos kudarcba fulladt. Csak hamar többen is megjelennek a klánodból. Teljesen körül rajongnak téged. Mindenki nagyon boldognak tűnik, azonban hirtelen mindenki elhallgat. Mire feleszmélsz a történésekből egy férfi ölel át.
- Végre már hogy vissza tértél! Na, mi a helyzet a külvilágban?
A vezér enyhén elmosolyodik a kérdése után és már alig várja hogy válaszolj neki.
Ishimaru Namida

Ishimaru Namida

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimeHétf. Május 17, 2010 10:37 pm

Meglepődik, amikor a fiú elmegy előtte, de nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget. ~Biztos nem ismernek már meg. Ilyen sokat változtam volna?~ Gondolataiból az arcába csapódó labda hozza vissza, majd mosolyogva kergeti szét a gyerekeket. Hamarosan Soeki is előkerül és érdeklődik a külvilágról. Namida, csak a levegőbe legyint és elmosolyodik, majd Soeki vállára teszi a kezét.
- Az, ami itt! Készülődnek. A nagyobb nemzetek erősítenek, a kisebbek szövetségeseket keresnek. Ki tudja meddig tart még a készülődés? De ha engem kérdezel, akkor nem adok egy évet és valami apróság miatt ismét egymás torkának fognak esni. Akkor bizony nem lesz kímélet. Talán jó lenne kimaradni belőle....
Gondolatát nem fejezi be, ehelyett Soeki szemébe fúrja a saját tekintetét.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimeKedd Május 18, 2010 10:18 am

- Már megint a háború ellen vagy... - válaszol Soeki.
- A készülődésen kívül mást nem láttál? Jó nőket, agy valamilyen érdekes dolgot! Nem hiszem el hogy az utad alatt csak ennyit láttál.
Ekkor egy fiatal fiú fut oda a klán vezetőjéhez és valamit a fülébe suttog. Soeki ekkor meglepett arcot vág. Nem tudhatod hogy miről lehet szó, de úgy tűnik az egykori csapattársad most nem fogja elárulni.
- Elnézésedet kérem, de most dolgom van. Sajnálom, ez hirtelen jött. Menj és pihend ki magad. Utána meg gyere hozzám és megbízlak valamivel!
Ezután Soeki elszalad. Az emberek akik körülötted vannak, újra nyüzsögni kezdenek. Mindenki egyszerre próbálja feltenni a kérdéseit, ezért az egészből alig értsz valamit.

//Kapsz majd magad mellé egy Iwa genint a küldetésre.//
Ishimaru Namida

Ishimaru Namida

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimeKedd Május 18, 2010 12:30 pm

Soeki szavai hallatán elmosolyodik, majd megveregeti a klánvezér vállát.
- Főleg a készülődésre voltam kíváncsi, de persze sokminden mást is láttam és természetesen magamévá tettem néhány tündért.
Ezután egy genin érkezik, majd Soeki elrohan. ~Nocsak... Mi történt?~ A kérdésekből semmit nem ért, de igyekszik válaszolni, vagy csak bólint és a háza felé veszi az irányt. Reméli, hogy a nyüzsgő tömeg lassan visszatér a teendőihez, ő pedig lepihenhet egy kicsit.

/Namida Juusho/
Shigetaka Koyama

Shigetaka Koyama

Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimeCsüt. Május 20, 2010 7:37 pm

Éppen útban volt egy klánterület kapujához a Tsuchikage, Onoki küldte oda, hogy a társával együtt teljesítsenek egy feladatot. Szigorú ellenörzésnek vetették alá őket, de bejutottak. Azonban útközben észrevett egy olyan fehéres, szürkés fickó-t. Elkezdték követni mert furcsának találták. ~ Nem tudom miért de követnem kell, nekem már a kapu őre is furcsa volt. Biztos ismerték a helyiek mert köszön neki szinte mindenki aki mellett elhalad. Elég sok chakrája van. ~ A társa magára hagyta azzal az okkal, hogy a küldetést megcsinálták.(Az volt a küldetés, hogy derítsék ki hányan örzik a kaput milyen szabályokkal.) Követte tovább, egy fa tövébe lefeküdt pihenni, látta rajta, hogy zaklatott volt.
Ishimaru Namida

Ishimaru Namida

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitimePént. Május 21, 2010 11:38 pm

Visszafordul Iwa kapujától, mert sehol senki. ~Talán rossz helyen jártam.~ Amikor a kapuhoz ér, azonnal szemet szúr neki valami: Itt van egy genin, aki szemmel láthatóan nem a klán tagja. ~Nocsak... Mit kereshet itt?~ Azonnal a fiú mögött terem, majd legugol hozzá.
- Csak nem eltévedtél? -kérdezi mosolyogva. - Vagy csak keresel valakit? Mert, ami azt illeti én igen. Nos?
Míg a fiú válaszát várja, addig le sem lehet törölni az arcáról a mosolyt.

//Még egy kör menjen le beszélgetéssel/ismerkedéssel, utána pedig írjatok az Egyéb falvak, kisebb települések helyre. Zabuza//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A klán szállásának kapuja   A klán szállásának kapuja Icon_minitime

A klán szállásának kapuja
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Konoha kapuja
» Klán - pályázat

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Föld országa :: Ishimaru Shoyuuken-
Ugrás: