Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Mizusiro kikötője | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Mizusiro kikötője Szer. Ápr. 14, 2010 10:27 pm | |
| A sziget egyetlen kikötője, ami mellett raktárak találhatók. | |
| | | Tsukiyomi Mifune
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Mizusiro kikötője Szer. Jún. 02, 2010 9:38 pm | |
| Bara elmondta, hogy növény szedésre kell vele mennem. ~ Remek megyek gazolni xD~ Gondoltam és elmosolyodtam. Ekkor Bara Hirotot kérdezte, hogy ő is jön-e. ~ NA végre egy közös küldetés a senseivel. Edzésen kivül nem is voltam vele.~ - Akkor majd a kikötőban.- mondtam, és haza mentem összepakolni a cuccom. ~ Mit vigyek növényszedésre.... asszem viszem az alap felszerelésem, és apám katanáját, biztos ami biztos.~ Gondoltam, és miután összepakoltam, siettem ki a kikötőbe. ~ Remélem nem én érek oda utoljára.~ | |
| | | Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Re: Mizusiro kikötője Szer. Jún. 02, 2010 9:57 pm | |
| /Mifune/
Amikor megérkezel, még senki sincs ott a csapatból. A kikötőben most is hatalmas a nyüzsgés. Folyamatosan meg a fel- és a lerakodás, míg máshol az árukat ellenőrzik. Olyan gyorsan telnek a percek, hogy szinte észre sem veszed amikor megérkezik a nő. - Szia! Készen állsz a kalandra? Elég szép summát fogunk kapni, ha beszerezzük a kért növényeket. Ja, annyit azért elmondok neked, ha nem lesz az árusnál, akkor nekünk kellesz beszereznünk, ami nem épp a legjobb feladat. Esetleg lenne kérdésed? Szívesen válaszolok bármire, amíg nem kapunk hírt Hiroto-ról!
//Jöhet a kérdés, ha van. Még most csak beszélgetés lesz, de hamarosan megyünk tovább.// | |
| | | Tsukiyomi Mifune
| Tárgy: Re: Mizusiro kikötője Szer. Jún. 02, 2010 10:14 pm | |
| Amíg csodálkozva nézelődtem, megjelent Bara mellettem. Feltette a kérdést, nincs-e kérdésem. - Konkrét kérdésem az nincs, kiváncsi leszek, hogy milyen lesz az első küldetésem. A beavató feladaton kívül nem voltam még sehol.- mondtam. ~ Igazából nem bánnám ha tanulnék is valamit.... szóvá is teszem.~ Gondoltam és meg is szólaltam. - Ha jól tudom te is Hirototól tanultad a kerdforgatást. Nem akarsz mutatni pár fogást az út alatt. - mondtam, és vártam, hogy Hiroto meg jelenjen, vagy legalább hírt adjon magáról. | |
| | | Momochi Zabuza Admin
| Tárgy: Re: Mizusiro kikötője Csüt. Jún. 03, 2010 2:12 pm | |
| /Mifune/
- Hát, az az igazság hogy Hiroto ebben jobban tudna segíteni neked mint én. Inkább medikus vagyok mint harcos. - Megjöttem! - érkezik meg Hiroto. - A főnök elengedett, szóval veletek tartok. Ha jól látom most ment el a hajónk. - Akkor marad a másik terv az utazásra. Még nem értheted hogy miről van szó. Elindulnak az egyik szabad móló felé és jelzik hogy kövesd őket. Amikor megérkeztek, a kunoichi a víz felszínére sétál és megalkot néhány kézpecsétet. Ezután a vízre teszi a kezét és aktivál egy technikát. Viszont semmi sem történt, legalábbis nem úgy tűnik. - Vigyél minket nagyon közel Kiri-hez! Még mindig nem érted miről van szó, de amikor egy hatalmas tengeri kígyó bújik elő a víz alól, minden világossá válik. Bara és Hiroto felugrik a lány fejére, majd várják hogy te is kövesd őket. - Ne aggódj, nem fog bántani! A segítségével hamarabb Kiribe érünk, mintha azon a hajón lennénk. - szól hozzád a nő. | |
| | | Tsukiyomi Mifune
| Tárgy: Re: Mizusiro kikötője Csüt. Jún. 03, 2010 4:42 pm | |
| ~ Na Hiroto már megint késett... nem is ő lenne, most hogy megyünk ... elment az összes hajó?~ Mikor szóvá tettem volna, hogy hogyan jutunk el Kiribe, a nő csak annyit mondott: ... marad a másik terv... Nem tudtam mit ért másik terv alatt, da amikor Hirotoval elindultak egy üres moló felé kezdtem sejteni. ~ gye nem futva akarnak Kiribe jutni?~ Mikot meg láttam a nőt a vízen fal fehér lett az arcom. ~ Na ne!!~ Szerencsémre kézjeleket kezdett formálni, így valami mást takar a "terv". Még jó, hogy annyit tanultam a kézjeleket, az összeset megjegyeztem amit végre hajtott.* ~ Ezt majd kipróbálom én is... igaz nem tudom mi lesz belőle, de ha a Hét Harcos eyike használja, rossz nem lehet.~ Ekkor láttam, hogy a nő a vízfelszínnel beszél ~ Ilyen nagy ninja, és kiderül, hogy bolond... kétlem~ Ekkor pillantottam meg egy hatalmas kígyót. Szóltak, hogy ő gyorsabban visz minket, int a hajó, és, hogy ne féljek nem bánt. Gyorsan észbe kaptam, és én is a fejére ugrottam.
///* Majd egy későbbi küldetésben, vagy edzésen szeretném kijátszani azt, hogy a Baratól látott kézjelekt kirpóbálom.... Győzike a Celeb vagyok ments ki innen-ben: NAgyon kígyó nagyon kígyó XD/// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mizusiro kikötője | |
| |
| | | | Mizusiro kikötője | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|