Új küldetés... Pontosabban a fejfájás kezdeteMiután megszabadultunk a rablóktól elkísértük a kereskedőt majd rögtön fordultunk vissza mert mennünk kellet a faluba. Amint beértünk újra találkoztunk Harukával Hanakoval és egy másik fiúval akinek nem tudom a nevét. Aztán behívtak az irodába és a következőket adták. Sorozatos gyilkosságoknak kell a végére járnunk. Az utólsó áldozat megvizsgálásával kezdtük. Volt egy szemtanunk is Tei egy chunin aki elvileg mindent látott. Amikor oda értünk a halál erdejébe az ismeretlen flörtölni kezdett Harukával... Ami nem volt az ínyemre. Bementünk és alaposan körül néztünk de nem igazán találtunk semmit.
Kutakodás, megismerkedés a testidéző jutsuvalNyomokat találtunk melyek az erdő mélyére vezettek nekünk kellet utánuk mennünk mert... csak. Nem találtunk semmit ami bárhova elvezethetett volna viszont Kobushi sensei mutatott egy igazán klassz jutsut amit el akartam sajátítani. Ez volt a testidéző jutsu. Rögtön meg akartam tanulni de Kobushi egy erős chakra hullámtól rosszul lett nem tudom minekünk nem lett semmi bajunk. Mikor vissza mentünk már úgy tűnt jobban volt így kikérdezhettem a dolgokról és el is magyarázta amit tudnom kellet. Oh és persze a lányok is vissza tértek, sokkal több infóval mint mi. Megtudtuk, hogy van egy célpont akit még megmenthetünk. Viszont aznap már semmit nem tehettünk a többiek tanultak jutsukat aztán haza mentünk aludni.
Új reggel, túl korán keltem Felkeltem reggel és elindultam az erdőbe ahol senki sem volt így úgy határoztam edzek egy kicsit ami elég jó ötletnek bizonyult. Később Onkei is megjött, de nem vett észre egyenesen berobogott az erdőbe. Ember még csak nem is volt zárva ennyi erővel egy gyerek is bemehetett volna... Na szóval utána mentem és egy kicsit elbeszélgettünk Harukáról és a krumplis fiúról (nagyon szereti a krumplit nyersen is fogyasztja ezért krumplis srácnak fogom hívni) Szerinte nem kéne hagynom, hogy rá másszon, de nem tudom, hogy mit tegyek ha megpróbálom megelőzni azzal lehet valami iszonyú hülyeséget teszek amit megbánnék. Még nem állok készen de azt hiszem abban igaza van, hogy kedvelem. Magamnak nem tudok hazudni (
). Beszéltünk még a küldetésről is és folytattam a gyakorlást speciális gyakorlatokkal ami jót tett a chakra kontrolomnak.
Amikor a mesterek megérkeztek azt mondták azonnal Keitaóhoz (a lehetséges áldozat) házához kell mennünk. Így is tettünk út közben találkoztunk mr. krumpli sráccal aki miután megtudott valamit a helyzetről (gondolom) rögtön elkezdett krumplit hámozni az utca közepén ÜLVE!
Probléma: Keitao eltűntMikor megérkeztünk az ajtó nyitva volt és csak a lányok voltak a helyszínen ami meglepett. Miután megtudtuk, hogy az akit annyian védtek csak úgy kisétált a házából ledöbbentem. Ami még rátett a lapátra, hogy úgy tűnt senki sem veszi komolyan. Mintha nem is tudták volna, hogy ezek egymást mennek lemészárolni. Mi elmentünk a végzet völgyébe a senseiel de senkit nem találtunk így kénytelenek voltunk az erdőbe menni. Ami egyből feltűnt, hogy a mi kis szemtanunk egyből eltűnt amit megemlítettük, hogy utánuk mentünk amit meg is említettem a senseinek.
A harc kezdődik káosz káosz hátánAmikor megérkeztünk elég furcsa látványban részesültünk. Oninek jelentek meg a ködrejtekből Ráadásul Tei az ő oldalukon harcolt. Hitojin (a sorozat gyilkos) Keitao ellen harcolt és az ő mestere pedig szépen leharcolt mindenkit. Segíteni próbáltam Keitaonak és Chuko senseinek(azt hiszem ez a neve Harukáék tanárának) megvédeni Keitaot de ő egy karja elvesztése után harcképtelen lett. Chuko mondta, hogy vigyük kórházba az öreget és kérjünk segítséget.
Egy nyom egy másik történethezMiután elértük Konohát Haruka elment erősítésért én pedig a kórházba vittem az öreget majd elindultam vissza. Út közben ismét találkoztunk Harukával és együtt folytattuk utunk de Hitojin mestere megjelent előttünk és elmondta, hogy nem ismerjük a teljes történetet amit Hitojin ismer. Úgy döntöttem Harukát előre küldöm, hogy állítsa meg az erősítést én pedig vissza tértem a csata térre és egy kis segítséggel elintéztük az Onineket. Majd Hitojin sztoriját hallgattuk végig.
Egy másik szemszög. Két igazság két bűnösMiután Hitojin történetét is végig hallgattuk minden olyan másnak tűnt de az én szememben csak a múlt változott. Kitörtem magamból és rádobtam a véleményem nem törődve a következményekkel Onkei ugyanezt tette. Hanako viszont hozzá tett még valamit ami kicsit megváltoztatta a nézeteim és úgy döntöttem. Két igazság két bűnös. Az egyik a múlt gyilkosa a másik a jelené és ezen már senki nem változtat. Hitojin még hozzáadott valamit ami bellőről egy aprórészt kiborított talán ha nem írom most le később nagyobbra nőtt volna ez a folt ami most keletkezett. Csak fegyverek vagyunk amit akkor használnak fel ha akarnak... Nem én ebbe nem törődök bele mostantól ha hasonló küldetést kapok minden szálat felgöngyölítek nem csak az egyik oldalát és a bűnösre csapok le nem arra aki ellen felbéreltek ha kell akkor a fizető személyt tartóztatom le. Biztos meghúznak de megtarthatom a rangom szóval nem aggódom.
Vége a küldetésnek: Mennyünk már haza!Mikor már végeztünk elmentünk a Hokagéhoz és leadtuk a jelentést majd felvettük a pénzt. Mindenki haza ment de én éreztem valami hiányzik... És aztán rájöttem a testidéző jutsuhoz még hozzá sem fogtam, fiatal volt még a délután így elindultam tanulni, tanulni.
Gagyi öreg, tekercs, párducAhogy sétáltam az úton egy öreg jött velem szembe és mintha a gondolataimban olvasott volna rögtön felajánlotta, hogy segít az állatokkal. Kicsit akadékoskodtam de egy idő után belementem viszont az a vén trotty ott helyben felrugta a megállapodást és rám hagyta saját képzésem. Egy ideig eltartott de sikerült megcsinálnom a jutsut és egy fekete párducot idéztem meg. Kuro volt a neve de eléggé ellenséges volt velem szemben viszont elég ügyes is volt ami az én káromra vált. De végül sikerült legyőznöm és a végén belegyezett, hogy segít ha legközelebb hívom remélem nem blöffölt mert jaj lesz neki. De már tudom milyen állatot tudok idézni és tudjátok mit? Éjszakai küldetéseken tényleg a legjobb társ amit egy ninja kívánhat szóval az öreg mégsem füllentett akkorát mint gondoltam.