Kérdésemre ezt a választ adta a Tschuchikage:
- Most egy komoly küldetést kapsz. Kezdő geninekre nem szoktunk ilyen küldetéseket bízni de sajnos nincsen szabad emberem. Viszont mielőtt a küldetésről beszélnénk szeretném bemutatni a mesteredet.
Ekkor egy Jounin lépett be az ajtón.
- Üdvözletem Tschuchikage sama. Hallottam hírét, hogy végre kapok egy genint tanítványnak akivel ma kéne mennem az első közös küldetésünkre. Ő lenne az?
- Igen ő, majd út közben bemutatkoztok egymásnak és elintézitek a formai dolgokat, de most a küldetésről. A Hó országában van egy rablóbanda akik valami technika segítségével ellopják más emberek lelkét és azt magukba zárva hosszabbítják meg az életüket. A feladatotok az, hogy megöljétek azokat az embereket mielőtt annyi lelket elnyelnének, hogy halhatatlanná váljanak. Miután a Hó országába értek ott majd lesz egy jounin akki segíteni fog benneteket. Nagyon óvatosnak kell lennetek mert több jó shinobi is az ő szolgálatukba állt. Most pedig irány a Hó országa!!
- Rendben van akkor indulás te kis genin.
Mondta gúnyosan a mester.
Én fordultam a Tschuchikage ajtájának kijárata felé, és nagyon örültem, hogy végre nem kutyákat kell sétáltatni, meg virágokat szedni., hanem végre harc is lesz. Nem bírtam magammal megkérdeztem a Jounin nevét.:
- Jounin-sensei, hogy hívják önt?
Majd vártam a kérdésemre a választ.
/Ne ctrl+c-zd be a másik postjának a felét! Az annyi mintha nem is írtál volna! -Kimimaro/