Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Tschuchikage irodája

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Darker D. Kazu
Admin
Admin
Darker D. Kazu

Hozzászólások száma : 178

Tschuchikage irodája Empty
TémanyitásTárgy: Tschuchikage irodája   Tschuchikage irodája Icon_minitimeHétf. Márc. 15, 2010 10:03 pm

A Tschuchikage itt intézi a falu ügyeit és osztja szét a küldetéseket.
Vissza az elejére Go down
https://warofthenaruto.hungarianforum.com
Ichirouta Bake

Ichirouta Bake

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Tschuchikage irodája   Tschuchikage irodája Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 11:15 am

Kell valami izgalmas küldetés ezért megyek a Tschuchikagéhez, ahogy kilépek az ajtón a nap hirtelen megvilágítja a homlokvédőmet. Elindulok hát annak reményében, hogy végre egy izgalmasabb küldetésben veszem ki a részem. Ahogy megérkezek illedelmesen köszönök.
- Jó napot Tschuchikage! Kellet egy kis útbaigazgatás, hogy megtaláljam az irodáját, de ugye most egy izgalmas küldetés lesz? Már alig várom, hogy elkezdjük!
Darker D. Kazu
Admin
Admin
Darker D. Kazu

TémanyitásTárgy: Re: Tschuchikage irodája   Tschuchikage irodája Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 12:26 pm

A kage üzent érted és te rögtön siettél az irodájába.
- Jó napot Tschuchikage! Kellet egy kis útbaigazgatás, hogy megtaláljam az irodáját, de ugye most egy izgalmas küldetés lesz? Már alig várom, hogy elkezdjük! -Szóltál a kagehoz akinek a reakciójából láthattad, hogy nem örömmel adja neked ezt a küldetést.
- Most egy komoly küldetést kapsz. Kezdő geninekre nem szoktunk ilyen küldetéseket bízni de sajnos nincsen szavad emberem. Viszont mielőtt a küldetésről beszélnénk szeretném bemutatni a mesteredet.
Ebben a pillanatban egy jounin jön be az ajtón.
- Üdvözletem Tschuchikage sama. Hallottam hírét, hogy végre kapok egy genint tanítványnak akivel ma kéne mennem az első közös küldetésünkre. Ő lenne az?
- Igen ő, majd út közben bemutatkoztok egymásnak és elintézitek a formai dolgokat, de most a küldetésről. A Hó országában van egy rablóbanda akik valami technika segítségével ellopják más emberek lelkét és azt magukba zárva hosszabbítják meg az életüket. A feladatotok az, hogy megöljétek azokat az embereket mielőtt annyi lelket elnyelnének, hogy halhatatlanná váljanak. Miután a Hó országába értek ott majd lesz egy jounin akki segíteni fog benneteket. Nagyon óvatosnak kell lennetek mert több jó shinobi is az ő szolgálatukba állt. Most pedig irány a Hó országa!!
- Rendben van akkor indulás te kis genin.
Mondja kicsit gúnyosan a mestered.
Ichirouta Bake

Ichirouta Bake

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Tschuchikage irodája   Tschuchikage irodája Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 1:04 pm

Kérdésemre ezt a választ adta a Tschuchikage:
- Most egy komoly küldetést kapsz. Kezdő geninekre nem szoktunk ilyen küldetéseket bízni de sajnos nincsen szabad emberem. Viszont mielőtt a küldetésről beszélnénk szeretném bemutatni a mesteredet.
Ekkor egy Jounin lépett be az ajtón.
- Üdvözletem Tschuchikage sama. Hallottam hírét, hogy végre kapok egy genint tanítványnak akivel ma kéne mennem az első közös küldetésünkre. Ő lenne az?
- Igen ő, majd út közben bemutatkoztok egymásnak és elintézitek a formai dolgokat, de most a küldetésről. A Hó országában van egy rablóbanda akik valami technika segítségével ellopják más emberek lelkét és azt magukba zárva hosszabbítják meg az életüket. A feladatotok az, hogy megöljétek azokat az embereket mielőtt annyi lelket elnyelnének, hogy halhatatlanná váljanak. Miután a Hó országába értek ott majd lesz egy jounin akki segíteni fog benneteket. Nagyon óvatosnak kell lennetek mert több jó shinobi is az ő szolgálatukba állt. Most pedig irány a Hó országa!!

- Rendben van akkor indulás te kis genin.
Mondta gúnyosan a mester.
Én fordultam a Tschuchikage ajtájának kijárata felé, és nagyon örültem, hogy végre nem kutyákat kell sétáltatni, meg virágokat szedni., hanem végre harc is lesz. Nem bírtam magammal megkérdeztem a Jounin nevét.:
- Jounin-sensei, hogy hívják önt?
Majd vártam a kérdésemre a választ.

/Ne ctrl+c-zd be a másik postjának a felét! Az annyi mintha nem is írtál volna! -Kimimaro/
Darker D. Kazu
Admin
Admin
Darker D. Kazu

TémanyitásTárgy: Re: Tschuchikage irodája   Tschuchikage irodája Icon_minitimeSzer. Május 05, 2010 2:15 pm

Amint elfordultál az ajtó felé és feltetted a kérdésedet a jounin válaszolt is.
- Látom nagyon türelmetlen vagy az én nevem Norie Namika, de hívhatsz Nami sensei-nek hisz nincsen közöttünk olyan nagy korkülönbség. Hiszen én még csak most vagyok 17 éves.
Miután megkaptad a válaszodat Nami elindult az ablak felé és mielőtt távozott volna a következőket mondta neked.
- Remélem gyorsan tudsz lépcsőzni. Gyorsan siess haza és búcsúzz el az őseidtől mert nem biztos, hogy élve vissza fogsz térni. -Mosolyog egyet. - Ne feledd elhozni az edző ruhádat se mert biztosan fogunk edzeni is utunk során. Nekem az is elég ha út közben mutatkozol be. A kapuban találkozunk addig is viszlát.
Távozott és ahogy mondta ő már a Kapuban várt rád.

// Kövi postot írd a Kapuba//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tschuchikage irodája   Tschuchikage irodája Icon_minitime

Tschuchikage irodája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kazekage irodája
» A Mizukage irodája
» A Raikage irodája
» A vezető irodája
» A vezető irodája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Föld országa :: Iwagakure-
Ugrás: