| Off - Vitaszoba | |
|
+3Mienai Koroshija Taiki Touya Suigetsu 7 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Suigetsu Admin
Hozzászólások száma : 32 Join date : 2010. Feb. 22. Tartózkodási hely : Bármelyik tócsában ott lehetek, szóval vigyázz ;)
| Tárgy: Off - Vitaszoba Szer. Márc. 10, 2010 6:47 pm | |
| Itt lehet eszmecseréket folytatni. Ha lehet próbáljatok meg a Narutoval kapcsolatos dolgokról beszélni! | |
|
| |
Taiki Touya Genin
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Mar. 26. Age : 32 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 12:06 pm | |
| Okés Manga olvasók! Kit idézett meg szerintetek Kabuto? Mert sztem Tobi azért lepődött meg annyira meg stb mert Madara testét hozta elő. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Szerintetek? | |
|
| |
Mienai Koroshija
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 12:34 pm | |
| Lehet, hogy az első Hokagét idézte meg. | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 12:43 pm | |
| Vagy Chuck Norrist! De viccen kívül,szerintem is az Első az egyik lehetőség,de az is lehet,hogy Madara egy másik régi ismerőse,talán egy másik Uchiha,akit megölt. | |
|
| |
Mienai Koroshija
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 1:11 pm | |
| Lehet hogy a kis szemtelen kisöccsét támasztotta fel. xD | |
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 1:27 pm | |
| | |
|
| |
Darker D. Kazu Admin
Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 2:57 pm | |
| Szerintem is inkább az öccsét, másra nem tudok gondolni akin így meglepődne. | |
|
| |
Taiki Touya Genin
Hozzászólások száma : 84 Join date : 2010. Mar. 26. Age : 32 Tartózkodási hely : Konoha
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 4:12 pm | |
| Most hogy mondod, logikus lenne ha az öccsét idézné meg O.o Yeah KIVÁNCSI VAGYOK!!!! | |
|
| |
Darker D. Kazu Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 7:12 pm | |
| Mindenki más kíváncsi aki csak szereti a Narutot. Viszont most valaki megtudná azt mondani, hogy mit adott át Itachi Naruto-nak ami olyan mint a sharingan de nem az? Ha lehet meg is tudná mondani, hogy mangában melyik részben mutatják? | |
|
| |
Taiki Touya Genin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 8:27 pm | |
| Pontosat erre nem tudok mondani O.o De ha jól tom ez még ki sem derült. Valami olyasmi lesz sztem, aminek köze van a 9farkuhoz. Mert Sharingannal lehetett irányítani a 9farkut. És gondolom ezt adta neki. Nem biztos Csak sztem | |
|
| |
Darker D. Kazu Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 8:36 pm | |
| Van benne valami, de hogyha tényleg olyasmi akkor nemsokára kiderül mert Naruto megkapta a kulcsot. | |
|
| |
Taiki Touya Genin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szomb. Ápr. 10, 2010 8:39 pm | |
| Tudom tudom de áááááááááááááááááá Én nem bírom kivárni xD | |
|
| |
Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Hétf. Május 17, 2010 12:59 pm | |
| Nah belépek már én is a vitába Kabuto szerintem olyat idézhetett meg aki valóban űber atom lehetett életében. Nem hiszem hogy az 1. lett volna az mert őt mutatták volna. Oro is idézte már meg ezért szerintem nem őt idézte meg. Véleményem szerint Rikudō Sennin volt az utolsó koporsóban A másik dolog, Itachi "ajándéka". Szerintem olyasmit adhatott át amivel ellenállhat a sharingannak vagy nem tudom. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Bá Hétf. Május 31, 2010 2:47 pm | |
| Császtok!
Csak annyi, Kimi, hogy ha nem bírod a kiképzést, akkor elbújsz? Mekkora nyusziság bannolni valakit a csetről, mert megmondja a véleményét? Még azt se mondtam, hogy hülye vagy. Vagy pl hogy görbe a hajad.
Oszt felőlem bannolhatsz innen is, ha még vitatkozni is bátor vagy. De szerintem ha leírod, hogy ez történik, pofán rúgnak, nem lehet védeni. Ha azt mondod, jön egy láb az arcodba, akkor még lehet. Oszt úgyis te mondod meg, sikerült-e a védekezés. Akkor lehetne esélyt adni rá, nem?
Ha meg megint nem bírod a kritikát (nem beszólást, mert a hajadat még nem is láttam ), akkor nyugodtan bannolj. Én megbocsátok.
Sato |
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Hétf. Május 31, 2010 3:09 pm | |
| Nos... Sato... ügyed az admin tanács elé kerül és sorsodról közösen határozunk. | |
|
| |
Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Hétf. Május 31, 2010 3:31 pm | |
| Sato, a chat nem azért van hogy ott kritizáld a másikat(legyen mesélő vagy játékos). Ha problémád van valakivel akkor küldj neki pm-et! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: A főnöknek Kedd Jún. 01, 2010 4:14 pm | |
| Bocsesz, Zabuza. Azért ide írtam, mert szerintem mindenkit érint a téma. Attól függetlenül, hogy Kimi ennyire a szivére vette a dolgot. |
|
| |
Momochi Zabuza Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Kedd Jún. 01, 2010 9:13 pm | |
| Sato, a pm-es dolgot nem az itteni hozzászólásodra értettem, hanem a chatboxosra! Egyébként a chatboxon sem azért kaptál bant, mert Kimi megsértődött, hanem a szövegstílusodra!
Mellőzd a kúúvára kifejezést. Ha nem használod akkor tuti nem némít el! | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Ha már vitaszoba... Szer. Jún. 02, 2010 1:57 am | |
| Szerintem meg tuti, hogy akkor simán kijelenti, hogy szídtam a staffot. Csak ürügy volt az a kifejezés. Simán rám szólhatott volna, hogy ilyen szavakat ne használjak. De csak benyögte, hogy nem bírja a pofám (remélem ez nem trágár, ha mégis akkor szólj nyugodtan). Azért nem bírja, mert nekem kevés, ha benyögi hogy ő az isten. Elvárnám, hogy mondjon valami érvet. 3 betűs szó, még egy csontbeteg árvagyerek hang ninja is meg tudja érteni. É-R-V.
(Tudom, nagy a pofám. Minek szólok be egy "istennek". Érzem a fórum ban szelét... )
U.i.: Ja, amúgy Zabuza, tőled tényleg bocsesz. Nem téged akarlak bosszantani. Meg Kimi se annyira nagy fej, hogy izgi legyen vitatkozni vele. Csak unom a fejem, meg csípi a csőröm, ha leszólnak indok nélkül, aztán utánamagyaráznak. |
|
| |
Momochi Zabuza Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szer. Jún. 02, 2010 10:01 am | |
| Sato, olvastad a szabályzatot? A szabályzat 2. pontjában benne van hogy tilos a trágár kifejezések használata. Mivel beregisztráltál, elvileg megértetted a szabályzatot, tehát nem kell figyelmeztetni hogy ne használj trágár kifejezéseket. | |
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szer. Jún. 02, 2010 10:50 am | |
| Érvet kaptatok, sőt figyelmeztetést is. Mint mondtam ez reakció volt az események irányításáért. Azt hiszem elég könnyed volt, elvégre komolyabban is megoldhattam volna, ha akarom. És igen, mielőtt megint belemennénk: A szabályzatban benne van a felételes mód használatára vonatkozó szabály. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szer. Jún. 02, 2010 1:14 pm | |
| Értem én, Zabuza, mondom. De nem azt kaptam, hogy "ne használd ezt a szót, mert trágár!". Azt kaptam, hogy "beszóttál, beszóttál? én vagyok az isten! ban!". Aztán ennyi.
- Kaguya Kimimaro írta:
- Érvet kaptatok, sőt figyelmeztetést is. Mint mondtam ez reakció volt az események irányításáért. Azt hiszem elég könnyed volt, elvégre komolyabban is megoldhattam volna, ha akarom. És igen, mielőtt megint belemennénk: A szabályzatban benne van a felételes mód használatára vonatkozó szabály.
És te olvastad? Az van benne, hogy "a játékosoknak, de csak nekik feltételes módban kell írni harcnál, az adminnak meg nem, bibibííí!"? Csak én gondolom úgy, hogy a staffnak valamilyen szinten példát kéne mutatnia nekünk? Ja, itt arra gondoltam, hogy ami le van írva mert ők írták le, azt betartják. Aztán nem megsértődnek, ha nem ez sikerül és valaki szól érte. (és megint nem Zabuzára gondoltam megint, de biztos mindenkinek leesett)
Próbáltam nem tuskón fogalmazni. Szerinted sikerült, Zabuza? (te staff vagy és adok a véleményedre mer van eszed szerintem)
Ja szóljatok ha megint valami csúúúúúnya szót írtam.
|
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szer. Jún. 02, 2010 1:49 pm | |
| A staffra más szabályok vonatkoznak, sokkal inkább morálisak és nem, őket nem köti a feltételes mód, de ezt már egyszer leírtam. Ellenkező esetben nem lenne értelme mesélni, figyelembe véve, hogy a mesélő dolga, hogy irányítsa az eseményeket.
És igen olvastam, mivel én fogalmaztam. És mégegyszer elmondom, hogy a szabályzatban leírtak a játékosokra vonatkoznak és a regisztrációkor elfogadod, beleértve azt is, hogy az adminoknak jogukban áll fellépni a szabályszegések ellen. A cbox meg az én művem(értsd: csak nekem van hozzáférésem a panelhez) és figyelmeztetés után sem hallgattál el, továbbra is nyilvánosan kritizáltál, vagyis teljesen jogosan bannoltalak a csetből. Fölösleges a további szőrszálhasogatás, mert úgy látom, egyszerűen nem vagy képes megérteni, hogy miről van szó.
A továbbiakban elhatárolódom mindentől, ami veled és ezzel kapcsolatos. Nem látom értelmét tovább foglalkozni az üggyel. Továbbá megkérem az Admin Tanácsot, hogy indítson vizsgálatot ellenem is!
Tisztelettel,
Kaguya Kimimaro | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Ahhá! Szer. Jún. 02, 2010 2:14 pm | |
| - Idézet :
- továbbra is nyilvánosan kritizáltál, vagyis teljesen jogosan bannoltalak a csetből
Tehát elismered, hogy a kritika miatt (tehát személyes okból) bannoltál? - Idézet :
- Továbbá megkérem az Admin Tanácsot, hogy indítson vizsgálatot ellenem is!
Plusz eszedbe jutott, hogy lehet néha te is tévedhetsz? Hallod, Kimi most duplán pozitívan csalódtam benned! De tök komolyan. Szóval bocsesz, ha megbántottalak. Csak kritizáltalak, nem akartam beszólni. Veri szorri, ha úgy jött le.
Tisztelettel
Nemura Sato
(tanulom ám a formaságokat, vagyis próbálom ) |
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba Szer. Jún. 02, 2010 2:27 pm | |
| Elismerem, kissé magával ragadott a hév. A Tanács felé benyújtottam a lemondásom, ezzel megelőzve a további vitákat. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Off - Vitaszoba | |
| |
|
| |
| Off - Vitaszoba | |
|