Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Kirigakure - kapu | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Darker D. Kazu Admin
Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Jan. 08.
| Tárgy: Kirigakure - kapu Kedd Márc. 09, 2010 11:06 pm | |
| Ezen a kapun lehet ki be járkálni a faluban természetesen ha az ottani őrök már leellenőrizték az illetőt (illetőket) akik bemennek. | |
| | | Kaoru Wada
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2010. Mar. 14.
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu Szer. Márc. 24, 2010 1:51 pm | |
| Miután megkapta a küldetést ránéz Mei-re: - Hmm! nos akkor rajtam áll, hogy most mi fog történni, vagy visszahozom és támadást indíthatunk Konoha ellen, vagy elrontom, és akkor az egész bukva van. Ez érdekesnek ígérkezik, majd vigyorogva távozik és útközbe a gondolatai össze vissza cikáznak a fejében~ Nem kellene elrontanom, különben nem állok meg a Kage előtt~ Mielőtt elindult volna hazament, és magához vette minden fegyverét, amit csak tudott.~ na! most már megyek, gyorsnak kell lennem, figyelnem kell mindenre~ A felfegyverkezés után elindul, és azon tűnődik, hogy sikerül neki ez a küldetés, vagy nem. Miután a kapun kilépet, figyelme nem lankadhatott. | |
| | | Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu Csüt. Márc. 25, 2010 6:39 pm | |
| Alig lépsz ki a kapun, egy hangot hallasz, ami a falu irányából jön. Amikor megfordulsz, látod hogy egy fiatal chuunin az. Lihegve megállít és új információkat ad át neked: - Most kaptuk a hírt, az áruló még itt van a környéken. Valami miatt vissza fordult és elidőzött egy kicsit az egyik faluban. Ez a hyel innen csak pár órányira van, északra. Pár napot töltött ott, de most újra mozgásba lendült. Ha sietsz, akkor még itt az erdőben elkaphatod! Miután befejezte a mondandóját vissza szaladt a faluba. Úgy néz ki, hogy a feladatod egyszerűbb lesz. Ha valóban sikerül elég gyorsnak lenned, akkor még a Kirigakure melletti erdőben elkaphatod. Az új információkat elraktározva indulsz futásnak...
/Következő postod a városon kívüli erdőbe menjen/ | |
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu Pént. Jún. 04, 2010 10:38 am | |
| /Mifune/
Egy viszonylag kellemetlen úton vagy túl. A vízi kígyó valóban gyorsabb volt, mint a hajó, de azt nem gondoltam volna hogy ennyire. Ha Hiroto nem fog meg, akkor valószínűleg út közben leesel a lény hátáról. Út közben még a hajó mellett és elszáguldtatok. Nagyjából fél óra kellett nektek ahhoz hogy szárazföldet érjen a lábatok. Valóban Kirigakure közelében tett ki titeket a partra a kígyó. Szintén fél óra séta után már a falu kapujában álltok, ahol 2 morcos őr kéri el a papírjaitokat. Bara és Hiroto azonnal oda nyújtja nekik és le is ellenőrzik. Mivel mindent rendben találtak, vissza adták nekik, majd a te igazolványod jött. Az egyik őr megmutatta a másiknak, aki szúrós szemmel nézett rád. - Szóval te vagy Mifune... - szólal meg az egyik mély hangon. - Mei sama már vár rád! Köszönjük hogy elhozták nekünk ezt a kis bűnözőt! Mindkét harcos értetlenül áll és az őröket bámulja. Teljesen nem értik miről van szó. - Mindjárt jön valaki, aki átveszik önöktől, addig kérem várjanak. Ekkor Bara próbál megszólalni. - Elnézést, de... - Nyugalom, ki lesznek fizetve! - szakítja félbe a nőt az őr. Hiroto ekkor a válladra teszi a kezét, mintha valóban a fogja lennél. Egy pillanatra lehajol hozzád és a füledbe súg: - Mi a fenét csináltál? - kérdezi tőled halkan. | |
| | | Tsukiyomi Mifune
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu Pént. Jún. 04, 2010 3:53 pm | |
| Miután felszálltam a lényre, azon kaptam magam, hogy Hitoto fogja a karom, és én a víz felé lógok. ~ Ez aztán gyors.~ Nem kellett fél óra és már Kiritől nem messze a parton voltunk. Újabb fél óra séta után Kirigakure kapujánál voltunk. Itt az őrők a szokásos feladatukat végezve, elkérték a papírokat. A két felnőttel minden rendben volt, ám amikor én következtem furcsa fordulatott vett künnyűnek induló küldetésem. ~ Ki az a Mei-sama... és mit követtem el?~ Kérdeztem magamtól, mikor Hiroto megfogta a vállam, é a fülembe súgott. Én visszasúgtam: - Hát ha tudnám sensei, te lennél az első akinek elmondanám... nagy bajban vagyok?- kérdeztem, és felkészültem a legrosszabbra. - Mi van ha összekevernek egy másik Mifunéval, én most járok itt másodszor, nem hiszem, hogy engem keresnének.- súgtam ismét Hirotonak, ügyelve arra, hogy az őrők ne vegyék észre a kommunikálásunk. ~ Na Mifune így leszel te nagy Bushi, első küldetéseden is börtönbe kerülsz...~ Gondoltam magamban. Vigyeltem az eseményeket, és reménykedtem, hogy más Mifunét keresnek. | |
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu Pént. Jún. 04, 2010 4:25 pm | |
| /Mifune/
Ahogy tanakodnak az őrök, egy öregasszony megy oda hozzátok. Ekkor mindkét shinobi, örülni kezd. - Asszonyom, itt a tolvaj! - mutatnak rád. A nő alaposan szemügyre vesz. Tesz egy kört körülötted, majd az őrökre néz. - Nem ő rabolt ki ti szerencsétlenek! - ordít rájuk. - De asszonyom, azt mondta hogy a kölyök neve aki kirabolta Mifune! A nő ekkor pofon csapta mindkettőt. - Hogy lehet két ilyen eszementet ide rakni? Én semmilyen nevet nem mondtam! - ordibál újra. - Elnézést kisfiú, sajnálom hogy ezek z őrültek feltartottak. Kapsz egy nyalókát, a bocsánat kérésem jeléül. Sajnos nem tudsz ellenkezni, az öregasszony amint kimondja a nyalóka szót, már a szádba is tömött egyet. Ekkor egy nem várt ízt érzel. A nyalókának nagyon rossz az íze. Hiroto megszorítja a válladat, nehogy kiköpd az édességet. - Semmi baj, asszonyom! - válaszol Bara helyetted. - Most távozunk, nem akarjuk lekésni a növényárust. Már pont elmentek az őrök és az asszony mellett, amikor megállítanak titeket újra. - Azt már lekésték. Most korábban jött egy nappal, szóval már nem tudtok venni semmit sem nála. - Rendben. - bólint Bara. - Mifune, várj meg minket, mindjárt jövünk!
//írd le a várakozásodat// | |
| | | Tsukiyomi Mifune
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu Szomb. Jún. 05, 2010 3:38 pm | |
| Szerencsémre kiderült, hogy nem engem keresnek. Megjelent egy öreg nő, és ő közölte az örökkel, hogy nem én vagyok akit keresnek. ~Huh megúsztam...~ Gondoltam. A néni bocsánata jeléül adni akart egy nyalókát. Már épp utasítottam volna volna el, de a számba tömte. Szörnyű volt. Hiroto a vállamba markolt, jelezve, hogy ne köpjem ki. Ekkor kisésőim a tettek mezejére léptek, és elindultunk a fűszer árus felé. Pár lépést haladhatunk, mikor közölték velünk, hogy az árus 1 nappal előbb jött. ~ Na szép akkor most jöhet a nehezebb változat.~ Gondoltam, és mikor feljebb valóim, közölték, hogy várjak, leültem egy fa tövébe. ~ Vajon mit érthetett Bara nehezebb mód alatt?~ Gondolkodtam, majd elővettem egyik kunaiom, a számból a nyalókát kívettem, a levegőbe dobtam, és a kunait felé. ~ Remélem hamar visszajönnek, nem szeretek várakozni.~ | |
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu Szomb. Jún. 05, 2010 5:55 pm | |
| /Mifune/
Percek múlva mindkét Harcos visszatér. Bara arcán csalódottság látszik, míg a Hiroto-én öröm. - Na, akkor jöhet nehezebb út! - mondja vidáman a kardművész. - Készülj, Mifune! - jelzi Bara, hogy állj fel. - A Tűz Országába megyünk! Most hajót fogunk használni, nem idézett állatot, szóval hosszú lesz az út. Amint partra szálltunk, egy ilyen virágot keress! - ad át neked egy fotót a növényről. - Ha látsz ilyet, akkor azonnal jelezd! Most induljunk a kikötőbe, egy kereskedő hajón fogunk utazni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kirigakure - kapu | |
| |
| | | | Kirigakure - kapu | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|