Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Raidon Hoshi - Haku | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Raidon Hoshi - Haku Pént. Jún. 11, 2010 11:16 am | |
| Ide kerül a te játékod. Amint elkészültél, itt kezdünk. | |
| | | Raidon Hoshi
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Jun. 06. Age : 30 Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Pént. Jún. 11, 2010 2:48 pm | |
| Haku
Küldetés célja: ---Egy vándor ninja után menni, és visszahívni a faluba, mert letelt az eltávozási ideje.
<Hiroshi>
Egy újabb nap virradt rád. Felébredtél és egy levelet találsz az asztalodon. Ismeretlen írás a számodra, de nem is törödsz vele. Ami benne áll az valahogy jobban foglalkoztat. Egy hölgy keres tédeg. A falu kijáratánál vár. Nagyon sürgős. Összeszedted a cuccodat, majd megindulsz a kijelölt hely felé. Út közben azon godolkodsz, vajon ki lehet az a személy. 10 perces séta után meg is érkeztél. - Késtél! Ordít rád a nő. - Mindegy. A nevem Ayame, és én leszek a csapattársad. Egy fontos küldetésre megyünk. A falu egyik vándorninja-ját kell visszahoznunk. Ne vesztegessük a drága idönket, induljunk. Azzal megindult a lány kifele a faluból. Most rajtad áll, hogy követed-e vagy sem. | |
| | | Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Pént. Jún. 11, 2010 5:38 pm | |
| /Mint Hiroshi/
Ébredés után elolvasom a levelet amit hátra hagytak nekem. Amikor meglátom hogy sürgős, összepakolom a holmimat, majd elindulok a kijelölt helyre. Lihegve érkezek meg a kapuhoz, ahol a nő azonnal kiabálni kezd velem. Kicsit rosszul esik, de hát szólhattak volna hogy dolog van. Nem kellett volna megvárniuk míg felkelek. - A nevem Hiroshi! - indulok el a nő után. Vajon ki az a vándornin, akit vissza kell kísérnünk? | |
| | | Raidon Hoshi
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2010. Jun. 06. Age : 30 Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Pént. Jún. 11, 2010 5:56 pm | |
| <Mint Haku>
Jól döntöttél, hogy követted őt. Mivel sietős a dolog ezért Ayame felgyorsít egy kicsit. Jelez neked is, hogy tedd ezt. Ágról ágra ugráltok. Csend van, te sem szólsz hozzá és a lány sem szól hozzád. 15 perc elteltével a csendességet megtöri a lány. - Figyelj, a ninja neve, akit keresünk, Rikimaru. Veszélyes személyiség, nem szereti, ha keresik. 5 éve ment el a faluból, vándorolni. Fél éve kellett volna visszajönnie, de nyoma veszett. Mizukage-sama Oinineket akart küldeni rá és hivatalosan is kiakarta jelente, hogy elveszett ninja. Gyözködésemre nem tette meg. 3 hónapot kaptam arra, hogy visszahozzam. Azért kértem a segítségedet, mivel az aktád szerint Oinin akarsz lenni. Adott tájékoztatást Ayame a "célpontról". Várta mit reagálsz a beszédére. - Ha kérdésed van most tedd fel vagy soha. Egész mogorva ez a lány, bár nem is kell csodálkozni, hisz Rikimaru volt az a személy aki kisegítette gyermekkorában, mikor bajban volt. 15 éves kötelék van köztük és nem venné jó szívvel Ayame, ha ez megszakadna. | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Szomb. Jún. 12, 2010 10:34 am | |
| Némán haladunk fáról fára, senki sem szól a másikhoz. Azonban percek múlva Ayame kicsit többet elárul a küldetésből. - Valóban szeretnék Oinin lenni, de attól még túl távol állok! Veszélyes személyiség alatt mire számítsak? Ha meglát minket, akkor ránk támad? - teszem fel a kérdéseimet kicsit félve. Csak reménykedek abban, hogy épp bőrrel meg fogom úszni ezt az egészet. Az viszont biztos, a céljaimtól nem fog tudni eltántorítani! | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Szomb. Jún. 12, 2010 10:59 am | |
| Ayame sejtette, hogy ha meghallod a "veszélyes személyiségˇ^ kifejezést, egy kis félelmet fogsz mutatni. - Hát, ha minden jól alakul, akkor nem kerül sor harcra, de készülj fel mindenre. Tájékoztat a lány. Közben megérkeztetek a kikötőbe, ahol Ayame körbekérdezősködik, nem e látták Rikimarut valamelyik hajón. Egy fiatal férfi tájékozat fel titeket, hogy akit keresünk, 2 napja hagyta el a kikötőt. Azt mondta, hogy a Tea országába veszi az irányt. "Szóval itt járt, de akkor miért nem jött vissza a faluba?" Merült fel a kérdés Ayame-ban. Megköszöni a férfinak a segítségét, majd megindul a jegyárushoz. Vesz két jegyet Tea országába, majd int, hogy te is gyere. Felszálltatok a hajóra, ahol Ayame rögtön a étkezőbe ment. Miután visszatért hozzád, adott neked enni. - Gondolom éhes vagy, mivel sürgösen rángattalak el otthonról. Tessék, egyél. Egyébként milyen elemet használsz, ha szabad érdeklődnöm? Teszi fel a kérdést, miközben finoman falatozik. | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Szomb. Jún. 12, 2010 9:36 pm | |
| Hamarosan eljutunk a kikötőbe, ahol Ayame körbe szaglászik. Megtudja, hogy a célpont a Tea Országába ment, ezért mi is hajóra szálltunk. Ayame ekkor még étellel is megkínált. - Itadakimasu! - látok neki a kajának. Miközben tömöm magamba az ételt, elgondolkozok a kérdésen. Az az igazság, hogy még nem tudom milyen elemet használok, mivel eddig főleg taijutsu-kat tanultam. - Még nem ismerem az elememet. Eddig főleg csak taijutsu-t tanultam, illetve fegyveres harcot. - Ayame chan, mit kell tudni a célpontról? Szeretnék néhány információt róla, ha esetleg harcra kerülne a sor. | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Vas. Jún. 13, 2010 12:50 pm | |
| Finomam falatoztok, miközben Ayame azon gondolkodik, hogy miért nem tért vissza Rikimaru a faluba, mikor ott volt az alkalma. A gondolkodását a válaszoddal szakítod meg. - Hmm. Szóval nem ismered még az elemedet és csak taijutsu-kat ismersz jobban. Nos ez a hátrány lesz Rikimaruval szemben, de ha sikerül a közelébe férköznöd akkor te leszel előnyösebb helyzetben, mivel eléggé elhanyagolta a közelharci képzést. Legfőbbképpen Katon és Doton jutsu-kat használ, de ismer Genjutsu-t is. Ha nem ismered a feloldását, akkor maradj mellettem. Remélhetőleg nem kerül sor harcra. Világosít fel a lány. Közben megérkeztetek az országba. Leszálltok a hajóról, majd Ayame ad neked egy fényképet, amin Rikimaru található. - Tessék, menj és kérdezősködj nem-e látták valahol. Bármilyen információ a segítségünkre lehet. Én addig elmegyek egy helyre, elintézni a dolgon. Nem tart sokáig, 15 perc múlva itt találkozunk. Ezzel a végszóval el is tünt. Most te jösz. Rajtad áll, hogy merre indulsz el a keresésben.
//Rád bízom, hogy hány személyt kérdezel meg, és, hogy milyen információkat kapsz tőlünk. Az infó szerzésed azzal érjen véget, hogy 15 percel ezelöt ment el észak felé.// | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Vas. Jún. 13, 2010 5:28 pm | |
| Egy kicsit elszomorodom azon, amit a nő mond. Ha hátrányban vagyok a célponttal szemben, akkor nagyon össze kellesz szednem magam. Amikor elindulok, hogy kérdezősködjek a célpont felől, végig máson jár az agyam. Főleg azon merengek, miként is lehetnék majd a nő segítségére. A kikötőben minden embernek megmutatom a fényképet, amit kaptam, de senki sem látta. Hamar letelt a 15 perc, amit én sajnos nem vettem észre, ezért még egy kicsit tovább kérdezősködtem. Így történhetett meg, hogy találtam egy nőt, aki látta a célpontot. Az állítása szerint az erdő irányába ment, de mást nem tudott mondani. Vidáman tértem vissza a megbeszélt helyre. - Az erdő felé ment! - jelentem ki, amikor meglátom Ayame chan-t. - Hogyan tovább? | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Hétf. Jún. 14, 2010 4:52 pm | |
| Ayame-chan elillanása után megindultál kérdezősködni. Igaz nem sok sikerrel jártál, de megérte. Ugyanis egy nő elárulta neked, hogy az erdő felé ment. Boldogan mentél vissza Ayame-chanhoz, aki majdnem leordított megint, mert késtél. Mivel fontos információt szereztél neki, ezért nem tette. - Rendben. Irány az erdő. Jelentette ki a lány, majd megindult. Te követted őt és próbáltad diktálni az iramot, hogy le ne maradj. Ismét ágról ágra ugráltatok. Kis idő elteltével, Ayame megpillantja Rikimaru-t és lefékez. Te épp időben kapcsoltál, tehát nem haladtál túl. - Ő az. Tehát amint mondtam, veszélyes személy. Ha harcra kerül a sor, akkor én megpróbálom ninjutsu-val lefoglalni távolról, még te a közelébe vérkézől és megpróbálod leütni. Fontos, hogy ne öld meg. Világos? Kérdezi a lány. Rikimaru eközben megáll egy fa alatt. Leül, majd kicsomagolja az ételét és elkezd falatozni. Miután válaszoltál Ayame leügrik a fáról, egyenesen Rikimaru elé. - Ayame, Ayame. Rég láttalak. Még mindig hangos vagy tudsz róla? Kérdezi a férfi, miközben finoman falatozik. "Szóval tudta, hogy követjük. De hogyan jött rá?" Merült fel a kérdés Ayame-ban. A lány nem válaszol a kérdésre, inkább magába fordul. Te miként reagálsz a friss eseményekre?? | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Hétf. Jún. 14, 2010 7:06 pm | |
| Egy bólintással jelzem, hogy felfogtam a kunoichi szavait. Amikor a nő előre ment, nem moccantam meg, csak vártam a fejleményeket. Egy kicsit elgondolkoztam azon, hogyan is tudhatnám megölni a fickót. Valószínűleg el sem tudnám találni, nemhogy megölni. Érdeklődve figyelem, ahogy Ayame oda megy Rikimaru-hoz. Ösztönösen is a kunai tartómhoz nyúlok és felkészülök a harcra. Ha mégsem kell megküzdenünk vele, akkor csatlakozok a kunoichi-hez és bemutatkozok neki. | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Szer. Jún. 16, 2010 8:43 pm | |
| Hosszas utazás követően végre elértétek a célpontot. Ayame beszélgetésbe keveredett vele, még te a fán várakoztál. - Miért jöttél utánnam Ayame? - Azért, mert nem akarom, hogy a Kage Oininek küldjön utánnad, mivel nem jöttél vissza a faluba. Ezért most arra kérlek, hogy gyere vissza velem. - De, hogy megyek vissza abba a nyomorult faluba. Inkább meghalok, mint hogy visszatérjek. Jelentette ki Rikimaru. Ayame arcán szomorúság lépett fel a hallottakról. Érdeklődően nézte, hogy a férfi ilyeneket mond. - De miért nem akarsz visszajönni? Mérgesen kérdezi Ayame a férfit. Eközben te figyelmesen követed az eseményeket és készülödsz hát, ha harcra kerül a sor. - Azért, mert van egy sokkal jobb hely, ahol élhetek. De főleg azért, mert nem akarom látni a képedet. Elegem van belőled. Folyton csak körülöttem ugrász és... - Hagyd abba! Elég volt. Sírja el magát Ayame. - Ha kell visszaviszlek erővel. Ezzel a végszóval a derekán lévő Tantok-hoz nyúl, majd rászegezi Rikimarura. A férfi feláll, majd kihuzza a katanáját a helyéről. Ayame két shurikent hajít a férfi felé, aki könnyedén hárítja azokat, majd ráront a lányra. Heves kardpárbaj folyik. Te csak figyeled az eseményeket. Rajtad áll, hogy segítesz-e Ayame-nak. | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Szer. Jún. 16, 2010 10:38 pm | |
| Érdeklődve hallgatom a beszélgetést, majd amikor harccá fajul egy kicsit elszomorodok. Nagyon szeretnék segíteni Ayame-nak, de túl gyenge vagyok, inkább csak akadályoznám. Minden bátorságomat összeszedem és előveszek egy kunai-t. Megkerülöm a harcoló párost és elrejtőzök az egyik bokorban. Ezután előveszek egy robbanó cetlit és a fegyverre erősítem egy madzag segítségével. Hirtelen előrontok a rejtekhelyemről és eldobom a kunai-t. Direkt úgy célzok, hogy az Rikimaru mögött belecsapódjon a fába. Amint ez megtörténik, aktiválom a robbanócetlit, ami azonnal felrobban. Ha sikerül a tervem, akkor a robbanás felkapja a férfit, Ayame pedig hatástalanítja. Rikimaru-nak a levegőben remélhetőleg nincs esélye hárítania a csapásokat. | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Csüt. Jún. 17, 2010 1:11 pm | |
| Ayame és Rikimaru még mindig harcol. Te tétlenül nézed ahogy a csapadtársad támad. Kis idő múlva kieszeltél egy tervet. Sikeresen elhajítod a robbanócetlis kunai-t, majd fel is robbantod azt. Füst felhő keletkezett. Ayame ugrik ki elsőnek. Vártok, hogy a füst eltünjön. Miután felszállt a füst, egy farönköt találtok ott. Rikimaru alkalmazta a Kawarimi no Jutsu-t, így sikeresen hárította a támadásod. - Áhh... Szóval magaddal hoztál egy pondrót is. Fiacskám, azért ne néz palimadárnak, hogy egy ilyen ocska trükköt beveszek. De, ha ennyire szereted a robbangatást, akkor védd ki ezt. En'en no Shuriken/Lángoló Shuriken/ Azzal kis lángoló shurikenek száguldanak felétek. Ayame sikeresen elkerüli ami felé tart, de te majdnem ott hagytad a fogadat. Végül mindketten épségben vagytok a támadást követően. Ayame elkezd gondolkozni, majd feléd fordul. - Figyel, ha egyszerre támadunk, akkor nincs sok esélyünk. Én fedezlek hátulról, te pedig próbálj közel kerülni hozzá. Gyerünk. Adja a parancsot a lány. Elővesz néhány kunai-t meg shuriken-t és Rikimaru felé hajítja. Ezek után alkalmazza a Raikyu /Villámlabda/ technikát. A támadások nagy sebességgel száguld Rikimaru felé. - Most támadj, ha időben odaérsz, nem lesz esélye védekezni! Adja ki az utasítást Ayame. Rajtad áll, hogy követed-e a parancsát vagy sem. | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Csüt. Jún. 17, 2010 10:15 pm | |
| Szerencsére épp bőrrel megúszom az ellentámadást, de nincs sok időm a pihengetésre. Ayame máris rohamra szólít. Hagyom hogy elzúgjon mellettem az elektromos gömb, majd nagyobb sebességre kapcsolok. Hirtelen elrugaszkodok, hogy a lábai előtt érjek földet. Egy gyors mozdulattal kirúgom az egyik lábát, majd a karjaimmal kinyomom magam és még kétszer kaszáló mozdulattal megrúgom(Sangai Senpū - Pusztító Forgószél). Ha sikerül a támadásom, akkor nagyot fog pukkanni a földön. Ezután azonnal elhúzok onnan, nehogy rám tudjon támadni(ha nem sikerül akkor is pucolok). | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Pént. Jún. 18, 2010 7:19 pm | |
| Rikimaru sikeresen kivédte Ayame támadását, de mivel rossz helyre érkezett ezért nagy bajban van. Pontosan elötted ért földet, mire te egy gyors támadást használva, sikeresen felrugtad őt a levegőbe. Ezek után rátrább álltál, ne hogy megtudjon támadni. - Ez az. Csak így tovább, még egy ilyen sorozat és nincs több esélye. Adta ki a parancsot a lány, majd újra egy villámlabdát küld Rikimaru felé. A férfi nem tudott reagálni időben, így eltalálta a támadás. Nagy füst keletkezett. Mikor leszállt a füst, furcsa dologra leszel figyelmes. Ayame-t látod ott, akiből különbféle fegyverek állnak ki. Teljesen leblokkolsz. Majd, mire kapcsolnál, Rikimaru feléd hajít néhány shurikent, majd újra alkalmazza az En'en no Shuriken. -Hiroshi, kérlek se...se...segí...segíts. Hallatszódik Ayame felől. A férfi felfigyel a lány segélykérésére és egy kunai-t hajít felé. Gyors döntést kell hoznod. Vagy magadat mented és hagyod meghallni a lányt, illetve megmented a lány életét, de akkor te veszel oda. Nincs sok időd a gondolkodásra, mivel a fegyverek vészesen közelednek. | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Pént. Jún. 18, 2010 10:02 pm | |
| Az események kezdenek egyre rosszabbra fordulni. Nagyon úgy néz ki, hogy vesztettünk. Amikor meglátom a felém repülő fegyvereket, illetve lángoló shurikeneket, megrémülök, de nem blokkolok le. Először egy kawarimi-t akartam létrehozni, de amikor meglátom hogy Ayame-t is célba vette, megváltoztatom a tervemet. Létrehozok egy kézpecsétet, majd aktiválok egy technikát. - Shunshin no Jutsu! Hirtelen megjelenek Ayame előtt és előveszek egy kunai-t amivel megpróbálom hárítani a felénk száguldó fegyvert. | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Pént. Jún. 18, 2010 10:59 pm | |
| A támadások egyre gyorsabban közelednek. Te sikeresen elhárítod, hála a Shunsin no Jutsu-dnak, majd Ayame elött teremsz és a felé irányuló támadást is sikeresen kivéded. -Köszönöm a seg...segít...segítséged. Nyögi ki a szavakat Ayame. Rikimaru eközben figyelt téged és azon agyal, hogy milyen jutsu-val támadjon meg. Kis idő múlva megtalálta a megfelelő technikát. -Doton: Koishi Danmaku // Föld elem: Kavics sortűz Hallatszik a távolból. Kisebb-nagyobb követ emelkednek fel a földről, majd nagy gyorsasággal száguldanak feléd. -Mene...külj. Menj vissza a fa...luba és mond el a Mi..Mizukage...nak, hogy mi tör...tént. Si..ess. Adta ki az utolsó parancsot Ayame. A kövek közelednek, a döntés rajtad áll. Harcolsz Rikimaru-val vagy felveszed a nyúlcipőt.
//Gondolkozz el egy kicsit az előző pár reagon. Olvasd át töbször is, hát ha rájössz valamire. Ha már rájöttél akkor ezt vedd tárgytalannak.// | |
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Vas. Jún. 20, 2010 4:57 pm | |
| A harc nem a vártak szerint sült el. Ayame megsérült, már csak én maradtam, hogy megfékezzem Rikimaru-t. Azonban én még túl gyenge vagyok. Ha harcba szállok, akkor engem is megöl és Kiri-ben nem tudják meg mi történt itt. - Sajnálom! - nézek rá a kunoichi-re. - Kérlek, ne bántsd őt még jobban! - szólok oda a férfinak, majd a füstbombát dobok a földre. Amikor felszáll a füst, a fa mögé megyek és egy Shunshin segítségével eltűnök. Visszatérek Kirigakure-ba és mindent elmondok Terumi Mei sama-nak. A Mizukage most már küldheti az igazi Oinineket!
//Szerintem ennyi már elég, mindent megtudtam amire szükségem volt.// | |
| | | Raidon Hoshi
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku Vas. Jún. 20, 2010 6:44 pm | |
| //Rendben. Egyébként annyit elárulok, hogy egy Genjutsu-ba estél bele. Megvártam volna, hogy mit reagálsz, majd egy Genjutsu: Kai-val felszabadít Ayame-chan. De, ha rájöttél, hogy e Genjutsu volt, akkor Gomen. Befejezést nem írok, ha nem baj.// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Raidon Hoshi - Haku | |
| |
| | | | Raidon Hoshi - Haku | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|