Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Föld alatti laboratórium | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Föld alatti laboratórium Kedd Május 25, 2010 7:36 pm | |
| Itt végzik a különböző állat- és emberkísérleteket, és teljes vegyészlabor is található ezen a szinten. Az egész egy bonyolult folyosórendszerrel van összekötve a börtönökkel. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Egy kis zöld, kék, piros bele... Kedd Május 25, 2010 7:45 pm | |
| Gyorsan megtalálom a vegyi labort, ahol a gyerekkorom leghasznosabb éveit töltöttem. Rögtön le is veszek három könyvet a polcról. Mindegyik olyan vastag, hogy alkalmas lehet a gyilkolásra is. Levágom az egyik asztalra őket. ~ Nézzük sorba! Elsőnek néhány allergén anyaggal kellene kísérletezni. Áhh, nem jó, az túl sokáig tartana. Akkor maradjunk az eredeti tervnél. Kinyitom azt a könyvet, amit mostanában amúgy is sokat tanulmányoztam. A kollagén vegyületekről és a másodlagos kötésekről egész érdekes dolgokat olvastam benne. ~ Legyen valami vizes alapú vegyület! Az egyszerű, és nincs sok komplikáció. Előkeresek néhány dobozt, és a személyes kis ládámból pár dugóval lezárt kémcsövet. Előkészítem a terepet a munkához.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Cukor, só, és minden, mi jó... Kedd Május 25, 2010 11:28 pm | |
| Első lépésként a kezdő alkotóelemeket keverem ki. Mindegyikből elég egy kémcsőnyi, úgyhogy nem kell nagyipari termelés. ... Egy óra alatt meg is vagyok mind a tizenkét különböző színű löttyel. Az acél kémcsőtartóba teszem mindegyiket sorba. Fogok egy nagy edényt, ami leginkább egy akváriumhoz hasonlít, csak alacsonyabb egy kicsit a fala. El kezdem beletölteni a szükséges alapanyagokat a megfelelő sorrendben. Külső szemlélő maximum annyit lát ebből valószínűleg, hogy színes löttyöket töltök bele egy akváriumba. Amiben így már érthető, miért nincsenek halak. - Gyönyörű! - mondom halkan, csillogó szemekkel. Közben gyönyörködök a színesen kavargó folyadékban.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Akad még itt sütni(főzni)való Szomb. Május 29, 2010 9:08 pm | |
| Begyújtok három bunzen égőt. Várok egy kicsit, amíg teljes hévvel kezdenek égni, majd teszek köréjük néhány téglát, szabályosan elhelyezve. - Ez majd megteszi. Ráhelyezem az "akváriumot" a téglákra, és hagyom, hogy el kezdjen kavarogni a hőtől az egész folyadék. Előveszek egy nagy fakanalat, és szépen kevergetni kezdem. Közben ránézek az órámra. - Még van időm. Tökéletes. A különböző színek lassan elmosódnak, és egyenletes szürke színű lesz a folyadék.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Lisztből legyen leveles... Vas. Jún. 06, 2010 2:30 pm | |
| Egy nagy műanyag keverőkanállal kavargatni kezdem a szürkés löttyöt. Ahogy telik az idő, egyre jobban gőzölög. Beleteszek egy hőmérőt a folyadékba. Szépen, folyamatosan melegszik. - Nemsokára kész lesz. Elégedetten grimaszolok. Közben figyelem a kocsonyásodó szürkeséget. Eloltom a bunzen-égőket. - A hőmérséklet pont optimális. Jöhet a párologtatás. Fogok egy mappát, amiben a jegyzeteim vannak, és azzal kezdem legyezni az akvárium tetejét.
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Föld alatti laboratórium | |
| |
| | | | Föld alatti laboratórium | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|