Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Ichiraku Ramen

Go down 
+4
Yamada Yuki
Tsubame Haruka
Jasami Orimune
Momochi Zabuza
8 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimePént. Feb. 26, 2010 11:04 pm

Konoha legjobb ramen kifőzdéje, Naruto kedvenc helye.

Ichiraku Ramen 180px-Ichirakuramen
Vissza az elejére Go down
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Hozzászólások száma : 196

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzer. Márc. 17, 2010 11:20 pm

Hát megérkeztünk. Az Ichiraku ramen. Már az illat is elég volt, hogy megkorduljon a gyomrom bár nem voltam éhes még is enni akartam.
-Hahó Ichiraku!-Köszöntem be. És már fogadtak is.
-Szia Jasami a szokásos?
-Igen.-Mondtam és leültem.
-És kit hoztál magaddal?-Kérdezte miközben hozzá fogott, hogy elkészítse az adagom.-És mit adhatok neki?
-Oh ő Haruka.-Mutattam be.

//Bocs mennem kell szia//
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Hozzászólások száma : 275

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzer. Márc. 17, 2010 11:43 pm

Megáll egy pillanatra az étterem előtt,hogy kívülről is megcsodálja.
~Ez tehát a híres Ichiraku ramen.
Követte Jasamit és leült mellé.
-Jó napot!-köszönt vidáman Ichirakunak.
Nem mutatkozott be még egyszer,ha már Jasami úgyis bemutatta őt az öregnek.
-Ugyanazt kérem,mint ő. Megbízom az izlésében.
~Na meg túl éhes vagyok,hogy átfussam az étlapot.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 9:04 am

-Rendben máris hozom.-Mondta és egy fordulattal kiosztotta az én adagom és már az övén dolgozott. Mivel még nem voltam éhes inkább megvártam az evéssel őt.
-Parancsolj!.-Mondta egy perccel később Ichiraku és letette elé a gőzölgő tálat.
-Jó étvágyat.-Mondtam halkan és hozzá fogtam az evéshez. Közben a szemem sarkából őt is figyeltem.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 6:23 pm

Csendben üldögélt,míg elkészült az étel. Szerencsére nem kellett rá sokat várni. Amint Ichiraku elé tette a tányért,megszagolta a rament.
-Hmm,mennyei illata van! Jó étvágyat!-fordult végül a fiú felé egy pillanatra.
Vett két evőpálcikát és hozzálátott az evéshez. Az első falatot ízlelgette egy ideig,látszott az arcán,hogy ízlik neki. Valahogy sejtette,hogy Jasami néha figyeli,de nem zavartatta magát,csak az evésre koncentrált. Pár perc alatt meg is ette a rament,majd elégedetten tolta el magától a tányért.
-Köszönöm szépen. Nagyon finom volt.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 6:35 pm

Miután kivégeztem a tányér tartalmát rá néztem.
-Örülök, hogy ízlett.-Mondtam és már nyúltam is a pénz tárcámért és kifizettem mindkettőnk adagját. (20 ryou).
-Na mehetünk... Hova szeretnél menni?-Kérdeztem ami már megint furán hangozhatott de nekem úgy tűnt nem érti félre. Meg aztán nem igazán tudnék mást mondani.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 6:59 pm

Haruka a zsebébe nyúlt a pénztárcájáért,de most kivételesen elég lassú volt és Jasami fizetett helyette.
-Ó,köszi. Majd legközelebb én fizetek.
Kisétált az utcára és ott megvárta a fiút. Egy kicsit elgondolkodott a válaszon,de nem jutott eszébe semmi jó.
-Hát,nekem igazából mindegy. Csak egy helyben ne ácsorogjunk túl sokat.
Sétálva elindul az utcán,csak hogy mozogjon egy kicsit.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 7:07 pm

Követtem és közben azon gondolkodtam hova is mehetnénk.~Hát elég sok hely van de mindegyik annyira... nem is tudom.~Gondolkodtam magamban és szép lassan haladtunk az út testen míg nem a folyóhoz értünk szép lassan oldalra néztem aztán lassan megálltam.~Elég szép innen~ Gondoltam magamban.

//folyó part?//
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 18, 2010 7:25 pm

Elsétáltak egészen a folyóig. Haruka észre vette,hogy a fiú nézi,de nem zavarta. Hozzászokott az ilyesmihez.
~Jól esett ez a ramen. Azt hiszem máskor is eljövök. Talán meghívhatnám Hanakot is valamikor. Meg kéne törni a jeget.
Jasamira pillantott és kedvesen mosolygott. Semmi olyasmire nem gondolt,csak egyszerűen kedves volt,mint általában mindenkivel.
-Szóval,neked a holnapi lesz az első küldetésed,vagy volt már pár eddig?-kérdezte hirtelen,ami az eszébe jutott.

/folyó part/
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimePént. Márc. 19, 2010 9:39 pm

Ichirakuhoz érve rögtön leülnek és rendelnek. Haruka mivel megint nincs kedve az étlapot böngészni,azt kéri,amit Jasami szokott,mert az izlett neki. Ezt követően Izumi rákérdez,hogy kicsoda ez az Jasami. Haruka pedig beszámol a kis délutáni ramenezésről és sétáról. Izumi rögtön cukkolni kezdi vele,de Haruka csak nevet a dolgon. Nem zavarja. Elfogyasztják a ramenjüket,majd Izumi kifizetni a rendelést,így Haruka kénytelen neki is megigérni,hogy legközelebb ő fizet.
-Nos,további szép estét. Én sietek haza,holnap korán kell keljek. Szia!
Ad két puszit a lánynak,majd haza fut.

/lakóterület/
Yamada Yuki
Genin
Genin
Yamada Yuki

Hozzászólások száma : 16

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeKedd Márc. 23, 2010 10:02 pm

/Zabuza/

Lassan fogyasztotta az előtte levő tál rament, nem szeretett vele nagyon sietni. Talán sokan megjegyezhették volna róla hogy talán nem szereti annyira... vagy egyszerűen természeténél fogva lassú. Ez nem így volt. Egyrészt mert az esetek többségében senki nem sürgette, és egyébként is az ízét annak amit finomnak talált szerette minél tovább kiélvezni. Gyakran ugyan nem járt ide, de éppen elég alkalommal hogy lassan ide szokjon ha a környéken bóklászott és megéhezett. Néha körbe nézett maga körül, hogy lássa kik jönnek mennek körülötte, de komolyabban nem foglalkozott az ételen kívül mással. Hanzō nem volt ma sem beszédes kedvében otthon, az este valószínűleg elmegy a cimboráihoz ahol majd el lesznek kicsit. Tehát ma Yuki sem tervezte a korai haza menést de ezen gondolkodni még egyébként is messze volt.Kis idő után rövid szünetet tartott az evésben és elgondolkodott hogy vajon a közeljövőben mennyivel lesz nehezebb a kiképzés most hogy már genin, mint ahogy ő előre elképzelte. Igazából arra számított hogy hirtelen minden jó eséllyel a nyakába fog majd zúdulni és sokkal nehezebb dolgok várnak rá. ~ Majd kiderül ~ gondolta még, és folytatta az étkezést
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeKedd Márc. 23, 2010 11:04 pm

/Yuki/

Alig fejezed be rament, valami ráugrik a válladra, majd a fejedre mászik. Először nem látsz semmit, csak fehér szőrt, ami nem sokban különbözik a hajad színétől. A következő pillanatban a "szőrpamacs" leugrik a fejedről és éppen előtted landol, ezzel felborítva a tányérodat. A tányér szerencsére nem tört el, de ennek ellenére Teuchi elég szúrós szemmel mered rád. Amikor meglát valakit a hátad mögött, kisimul az arca és felveszi a macskát.
- Elnézést Teuchi! - hallasz egy női hangot a hátad mögül. - Alig pár perce kapott enni, de már megint éhes. Akira állandóan csak a kajára tud gondolni, ami már kezd egy kicsit unalmassá válni. Esetleg kaphatna valamilyen maradékot? Csak pár falatot kellene neki adni, éppen fontos dolgom van. Egy lányt kell megtalálnom, akit a szárnyaim alá kell vennem. Itt egy kép róla, nem láttad?
- Ayame, hozz valamit Akirának! - szólt a lányának Teuchi. - Ami azt illeti éppen itt ül előtted.
- Valóban? - ül le melléd és szembe fordul veled. - Nagyon örülök a találkozásnak, a nevem Natsume Tira. - ekkor megragadja a kezedet és alaposan megrázza. - Csak hívj Tirának. Mostantól én foglak szemmel tartani, egészen a sikeres chuunin vizsgádig. Ebbe természetesen az is bele tartozik hogy tanítalak és fejlesztem a képességeidet. Mivel nagyon kevés időnk van, ezért csak egy gyors bemutatkozást szeretnék kérni tőled. Mivel a nevedet már tudom, azt nem kell mondanod. Elsősorban az érdekelne hogy mi érdekel, mit szeretsz csinálni a szabad idődben és mire szeretnél specializálódni a továbbikban.
Miután befejezi a mondandóját, az ölébe veszi a macskáját, akinek a szájából épp egy halfarok lóg ki. Kényelembe helyezi magát és várja a válaszodat.
Yamada Yuki
Genin
Genin
Yamada Yuki

Hozzászólások száma : 16

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 25, 2010 6:17 pm

/Zabuza/

Megijedt amikor valami hirtelen a vállán termett aztán a feje tetejére ügyeskedte fel magát. De amikor meglátta a fehér szőrt már sejtette is hogy miféle lénnyel akadt össze, aztán a cica egy pillanat alatt az üres tányérjában landolt
- Jaj de aranyos vagy! - csapta össze a tenyerét, de amikor felnézett Teuchi tekintetével találta szemben magát
Bűnbánó mosollyal válaszolt neki még ha nem is az ő hibája volt, és gyorsan felállította a tálat. Ekkor hallotta meg maga mögött a cica tulajdonosának a hangját és meg is fordult a székében hogy megnézze picit. Már vissza is fordult hogy kifizesse az elfogyasztott ramen árát, de a körülötte folyó rövid párbeszédet jól hallotta. Megmosolyogta az esetet, neki is van otthon egy cicája aki néha nagyon szeret elbújni, ráadásul enni is. Kicsit meglepődött amikor a nő leült mellé és kezet rázott vele
- É-én is örülök... - hebegett először, de Natsume Tira már folytatta is, amit mosolyogva hallgatott végig
Amikor a sensei a végére ért Yuki elgondolkozott a hallottakon
- A képzés például érdekel - szólalt meg rövid csend után - a nélkül nem tudok tanulni és fejlődni pedig az is érdekel - zavartan mosolygott - azért is érdekelt mindig mert úgy éreztem hogy nekem való még ha sokáig nehéz is lesz. Általában sétálni szoktam - folytatta és közben a cicára pillantott - vagy megpróbálom kijavítani a hibáimat ha nem ment előtte valami. És a tervek, hát... először inkább azt szeretném megtudni hogy mi az ami jobban megy és arra fordítani a figyelmet első sorban
Kicsit összevisszának érezte a válaszát és az forgott a fejében hogy vajon megfeledkezett e valamiről
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeCsüt. Márc. 25, 2010 7:01 pm

/Yuki/

A jounin végig csendben volt, amíg beszéltél. Amikor befejezted a mondandódat Akira átugrott hozzád és az öledbe bújt.
- Egy kis bizonytalanságot hallok a hangodból. Látod, Akira már megkedvelt téged! Ne félj, kezdésnek csak egy kevésbé veszélyes küldetésben lesz részed. Van egy rablóbanda a környéken, ami hetente egyszer lecsap a kereskedőkre. A feladatunk nagyon egyszerű lesz, még harcolnunk se kell. Meg kell vizsgálnunk a karaván maradványait és meg kell találnunk a rablók rejtekhelyét. Ezzel le is tudom tesztelni a nyomkereső képességedet. - mosolyodik el a nő. - Most menj és szedd össze a felszerelésedet. Ha ezzel meg vagy, gyere a főkapuhoz. Ott foglak várni!
Miután befejezi, elveszi tőled Akirát és magadra hagy.

/A következő post Konoha kapujához menjen; majd oda írd le hogy otthon össze szedted a felszerelésedet/
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

Hozzászólások száma : 84

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 12:28 pm

Amint belépek a Rameneshez gyorsan elteszem a krumplit amit nemrég Sensei-emtől kaptam. Leülök egy székre és megvárom, hogy a Sensei is helyet foglaljon.
~ Remélem kifizeti az én részem is, mert nem hoztam pénzt magammal ~
Amint Sohan Sensei belép a rameneshez egyből mondom neki :
- Én majd azt kérek amit te, Sensei. -Mondta és közben kiskutya szemekkel nézte mesterét.
~ Remélem a kiskutya szemek hatására tényleg fizet helyettem is. ~
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 12:48 pm

Beléptek Ichiraku-hoz és Sohen két ramen-t rendel, amit ő fizet/Mert ilyen jó fejXD/. Miután megkapja eléd teszi a tálat.
- Jó étvágyat!
Azzal neki is lát a saját adagjának és gyorsan a végére is jár. Megvárja míg befejezed, aztán megszólal.
- Akkor most mesélj valamit magadról. Azt látom, hogy a krumplit szereted, de bizonyára nem azért vagy ninja, hogy krumplit termessz. - mondja egy mosoly kíséretében. - Biztosan van valami célod, nem igaz?
Taiki Touya
Genin
Genin
Taiki Touya

Hozzászólások száma : 84

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 2:34 pm

Szerencsére a Sensei kifizette a Ramen-t. Amint befejeztem a Ramen zabálást. A Sensei megkérdezte, hogy mi az oka annak, hogy ninja vagyok.
- Hát. Igazság szerint, apám az ANBU csapathoz tartozik és mindenképp szeretnék egyszer olyan erős harcos lenni mint ő. Nemrégiben találtam egy új okot is, hogy miért én legyek a legjobb. Meg kell találnom a legjobb barátomat Yagami-t aki nemrég tűnt el a faluból és senki nem tudja hova tűnt.
Egy könnycsepp csordult ki az arcomon. Ezután elővettem a már megkezdett krumplimat és beleharaptam egy újabb falatot. Miután lenyeltem megkérdeztem a Sensei-t.
- És te neked mi a célod azzal, hogy ninja lettél Sohen-Sensei. - Mosolygott a Sensei-re.
Kaguya Kimimaro
Admin
Admin
Kaguya Kimimaro

Hozzászólások száma : 493

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzomb. Márc. 27, 2010 2:46 pm

Sohen arca kissé elkomolyodik.
- Ez egy nemes gondolat. Az én célom a vezeklés és, hogy egyszer legyőzzem, azt aki megölte a csapattársaimat. Amikor még én is genin voltam, kaptunk egy látszólag egyszerű küldetést. Egy fontos embert kellett megvédenünk a lehetséges orgyilkosoktól, akik elő is kerültek. Gyenge voltam és nem tehettem szinte semmit és még meg is sérültem. Csapattáraim és a mesterem az életüket adták azért, hogy megmeneküljek. Tartozom annyival az emléküknek, hogy megerősödöm, amennyire csak lehet és megkeresem, azokat, akik akkor ránk támadtak. Nade, hagyjuk a múlt idézgetést.... mára szabad vagy. Holnap küldetésre megyünk, de egyelőre ne gondolj semmi komolyra. Tsunade-sama vigyáz a geninekre.
Miután befejezte a mondandóját, feláll és elindul kifelé.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeKedd Ápr. 20, 2010 4:02 pm

Ahogy haladtunk akaratlanul és bele néztem Hanako szemébe amitől megint úgy éreztem mintha meghalnék.~Azt hiszem nem kéne a közelében viccelődnöm...~Gondoltam miközben hallgattam a többieket. Fumetsu kérdésére nem tudtam, hogy nekem is válaszolnom kéne vagy csak a lányoknak tette fel de úgy gondoltam inkább válaszolok.
-Én csak múlt hónapban lettem 13 habár ez nem igazán látszik rajtam.-Mondtam miközben kicsit nevetgéltem és megvakartam a tarkóm ismét.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeKedd Ápr. 20, 2010 5:20 pm

Haruka jól elvolt a macskával,amit felszedett az utcán,végül eleresztette,mert már közeledtek az étteremhez. Csak mosolygott Hanako fenyegető nézésén. Fumetsu kérdésé várta ő is a válaszokat.
-Én csak egyel vagyok lemaradva Hanakotól.-mondta vidáman.
Láthatóan őt nem zavarják az ilyen kérdések,vélhetőleg egyéb adatokat is nyugodt szívvel megosztana. Bár azt már tényleg illetlenség lenne megkérdezni.
Lassan megérkeztek Ichirakuhoz és leültek. Átolvasta az étlapot,de nem mondott semmit,még gondolkodott rajta,hogy milyet kérjen.
~Mindegyik jól hangzik,nem könnyű választani.
Fumetsu Kyuusaisha
Genin
Genin
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 49

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzer. Ápr. 21, 2010 5:30 pm

- Én 17. *mondta Hanako és ugyan minden más esetben az lett volna a reakcióm hogy "Mennyi?" De tudtam, ha ezt meg kérdezem, akkor csúnya végem lesz.
- Én csak múlt hónapban lettem 13 habár ez nem igazán látszik rajtam. *hangzott el Jasamitól a válasz, de nem tudtam eldönteni, hogy dicsekszik vagy panaszkodik.
- Én csak egyel, vagyok lemaradva Hanakotól.
~ Szóval 16, nem értem ezt miért nem lehet így mondani. *gondoltam.
- Én 14 vagyok úgy, hogy úgy tűnik te vagy a legfiatalabb. *mondtam nevetve Jasaminak, miközben lassacskán megérkeztünk a cél állomáshoz.
Hanako
Genin
Genin
Hanako

Hozzászólások száma : 238

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzer. Ápr. 21, 2010 5:49 pm

*Kissé meg lepődött a válaszokon.
-Pedig többnek hittelek.
*Mondtam Fumatsunak majd Harukáékra néztem.
~Ez érdekes náluk is s nálunk is 3 év kor különbség van. De most már értem Jasami miért ilyen szemtelen újabban. Még ő is csak gyerek, Haruka is de ő 16 éves még nem érett meg.
*Kicsit megállt az utcán.
~Akkor most én vagyok a legidősebb közöttük. Így Tisztelniük kellene vagy ez hogy van ilyenkor?
*Tovább ment többiek után mikor közeledtek az étterem felé észre vetet milyen kicsi.
-Az lenne Ichiraku senpai boltja?
*Kérdezte érdeklődve bár igazából arra számított csak viccelnek vele.
~Ez nem lehet az. A híres Ichiraku ebben a kis viskóban készíti a rameneket? Ez képtelenség ha valaki ilyen híres annak biztosan egy jó nagy étterme van ahol sorban állnak az emberek.

A hozzászólást Hanako összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 21, 2010 9:27 pm-kor.
Jasami Orimune
Genin
Genin
Jasami Orimune

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzer. Ápr. 21, 2010 9:16 pm

-Nem baj. Ez is azt jelenti mennyire zseni vagyok és legalább több időm lesz feljebb jutni.-Dicsekedtem kicsit. Befordultunk még egy sarkon és megérkeztünk az utcába.~Sose gondoltam, hogy egy idősebb lánnyal így össze tudok jönni... Habár ő is majdnem ugyan annyi mint én ha nem születéstől számítunk. Pedig azt hittem a lányok korábban érnek... na mindegy~
Mikor megérkeztünk már ültünk volna le amikor Hanko megkérdezte, hogy ez tényleg Ichiraku helye.~Mi van ezekkel a lányokkal? Először Haruka most meg Hanako. Hogy lehet, hogy nem ismerik?~Töprengtem el magamban és intettem neki.
-Igen ez az ő helye.-Válaszoltam és leültem.-Üdv. A szokásos.-Mondtam és kicsit hátra is dőltem majd belenéztem az étlapba is hátha van valami új. Nem igazán volt és azok sem voltak épp az én "stílusom".
-Ti mit kértek?-Érdeklődtem.
Tsubame Haruka
Genin
Genin
Tsubame Haruka

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzer. Ápr. 21, 2010 9:28 pm

Nem is figyel a többiekre,hanem az étlapot bújja. Végül leteszi maga elé,becsukja a szemeit és találomra rámutat az egyikre.
-Akkor én ezt kérném.-mutatta Ichirakunak az étlapon.
Míg a ramenek készültek,Jasamira tévedt a tekintete,látta,hogy kicsit eltöprengett valamin. Kíváncsi volt,hogy micsodán.
-Látom,valamin nagyon töröd a fejed. Mi az?-kérdezte kedvesen.
Közben megkapta a ramenjét és hozzá is látott rögtön.
-Hmm,nagyon finom!
Fumetsu Kyuusaisha
Genin
Genin
Fumetsu Kyuusaisha

Hozzászólások száma : 49

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitimeSzer. Ápr. 21, 2010 9:49 pm

- Na, igen nem ez a leg puccosabb hely, de mégis itt lehet a legjobb rament kapni. *mondtam miután meg halottam, hogy mit kérdez Hanako. Miután beléptem egyből lehuppantam és elvettem két étlapot, amiből az egyiket oda nyújtottam Hanakonak.
- És mit együnk? *kérdeztem mosolyogva.
Ajánlott tartalom

Ichiraku Ramen Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ichiraku Ramen   Ichiraku Ramen Icon_minitime

Ichiraku Ramen
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Tűz országa :: Konohagakurei-
Ugrás: