| Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- | |
|
+8Mienai Koroshija Takeshi Muugen Arata Mei Hanako Tsubame Haruka Katsu Inozuke Onkei Kaguya Kimimaro 12 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Szomb. Május 08, 2010 9:44 pm | |
| Madara küldetése Konohai karaktereknek és Elveszett ninjáknak. Részletek nála.
Jelentkezési határidő: 2010. Május 10. 00:00 | |
|
| |
Onkei Genin
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2010. Feb. 25. Age : 37
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 12:22 am | |
| Még nem tom a részleteket, de jelentkezek! | |
|
| |
Katsu Inozuke
Hozzászólások száma : 39 Join date : 2010. Apr. 03. Age : 31
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 9:10 am | |
| Én is jelentkezek a küldetésre! | |
|
| |
Tsubame Haruka Genin
Hozzászólások száma : 275 Join date : 2010. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 9:25 am | |
| Én is jövök! | |
|
| |
Hanako Genin
Hozzászólások száma : 238 Join date : 2010. Mar. 14. Tartózkodási hely : Tűz országa
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 9:38 am | |
| Én is jelentkezek, de több információnak tudnák örülni. | |
|
| |
Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 9:48 am | |
| Én is beszállok. Biztos jó buli lesz. | |
|
| |
Takeshi Muugen
Hozzászólások száma : 35 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Minidg máshol
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 10:48 am | |
| Kezdésnek nem rossz, szóval jelentkezek. | |
|
| |
Mienai Koroshija
Hozzászólások száma : 71 Join date : 2010. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 11:08 am | |
| | |
|
| |
Hiryuu Iki
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2010. Mar. 10. Tartózkodási hely : A Hó Országa
| |
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 12:25 pm | |
| | |
|
| |
Uchiha Madara
Hozzászólások száma : 47 Join date : 2010. May. 05.
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 12:38 pm | |
| Kaoru Wada elment egy küldetésre, ami az volt, hogy szerezzen vissza egy tekercset,mert egy áruló elvitte Konohanak, hogy kiszolgáltassa Kirigakuret. Wada végzett az árulóval, azonban volt annak volt két társa, az egyiket Iki végezte ki,de az egyik el tudott menekülni a tekerccsel .A történtek után egy Anbu jelent meg, ami Wada fejét akarta, de végül elengedte, és elmenekült új társával.
: A Ninja, aki elvitte a tekercset, útközben megtámadták az Otogakureiek, és elvették a tekercset a konohai Ninjától, ezt az eseményt egy kisebb csapat derítette fel, majd visszamentek Konohaba, és elmesélték a történteket a Hogagenak, majd a összehívta a megmarad Ninját, ugyanis a magasabb rangú Ninjáknak megvan a maga feladata.
Ennyit mondthatok, az elveszett Ninják meg lehetnek kreatívak | |
|
| |
Onkei Genin
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Uchiha Madara
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 7:07 pm | |
| Amikor a határidő lejár, akkor mindenki megtudja a részleteket | |
|
| |
Ichirouta Bake
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2010. May. 04. Age : 31 Tartózkodási hely : Iwagakure
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Vas. Május 09, 2010 10:49 pm | |
| Ha még lehet jelentkezni, akkor jelentkezek! | |
|
| |
Uchiha Madara
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Hétf. Május 10, 2010 2:00 pm | |
| Üdv még egyszer, nem ártana elolvasni a feltételeket a jelentkezés KONOHAI, és ELVESZETT Ninjáknak szól, de jól van, majd dobok PM-et, hogy mi lesz a sorsod Ichirouta Bake ( hogy jöhetsz-e vagy sem) | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
Hozzászólások száma : 196 Join date : 2010. Feb. 28. Tartózkodási hely : Gép előtt, vagy géptől távol
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Hétf. Május 10, 2010 4:01 pm | |
| Egyébként nekem feltűnt, hogy nem sokára kezdődik... Csak az a baj, hogy Konohában, most külön idősíkokban vagyunk akkor, hogy kaphatjuk meg egyszerre a küldetést? Vagy addig halasszuk amíg együtt nem leszünk | |
|
| |
Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Hétf. Május 10, 2010 6:14 pm | |
| Nem... szépen mindenki befejezi, amit most csinál és tátott szájjal várja Madarától a kezdésre vonatkozó utasításokat. Ezenkívül javasolnám, hogy az elveszettek a falun kívüli erdőben gyülekezzenek. Oké, hogy zsoldosként funkcionálnak most, de akkor sem látják őket szívesen a falun belül. | |
|
| |
Onkei Genin
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Hétf. Május 10, 2010 7:13 pm | |
| Asszem én vagyok a legelőrébb az idősíkokban! | |
|
| |
Uchiha Madara
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Kedd Május 11, 2010 8:40 am | |
| Üdv mindenkinek!!
A jelentkezést lezárom!
Konohaiak a Hokage Irodájába, az elveszett Ninják pedig a falun kívüli az erdőben gyülekezzenek (írjanak)
a CHP osztás részletekben fog történni. | |
|
| |
Uchiha Madara
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Kedd Május 11, 2010 8:08 pm | |
| Elfelejtettem valamit mondani, igazából két dolgot:
Az első: A karakterek elhalálozása esélyes A második: Ha valaki két napig nem dob postot, az automatikusa kizárja magát a kalandból, kivéve akkor, ha dob egy PM-t, és elég jó indokot mond, hogy miért ne zárjam ki a Kalandból.
Előre is köszönöm a figyelmet! | |
|
| |
Jasami Orimune Genin
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Kedd Május 11, 2010 9:09 pm | |
| Jókor szólsz mondhatom | |
|
| |
Onkei Genin
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Kedd Május 11, 2010 9:23 pm | |
| Amennyiben lesz postolási sorrend akkor megoldható! | |
|
| |
Uchiha Madara
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- Szer. Május 12, 2010 8:13 am | |
| Még egy infó:
Az hogy én azt írtam, hogy a karakterek elhalálozása esélyes, az nem azt jelenti, hogy 100%,-an meghaltok, hanem azt, hogy ne csináljatok marhaságot, mert akkor bizony nagy a balhé, amúgy is jobban szeretem, ha a karakterek élnek, és fejlődnek, na szóval aggodalomra nincs ok.
Ja és a sorrend, úgy ahogy most írtatok(érkezési sorrend) | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- | |
| |
|
| |
| Hajsza a Tekercsért -Mesél: Uchiha Madara=- | |
|