Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Medikus Központ

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

Medikus Központ Empty
TémanyitásTárgy: Medikus Központ   Medikus Központ Icon_minitimeSzer. Ápr. 14, 2010 10:28 pm

A sziget-város egyetlen kórháza.
Vissza az elejére Go down
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Medikus Központ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medikus Központ   Medikus Központ Icon_minitimeKedd Jún. 01, 2010 11:59 am

/Mifune/

Alig volt néhány ember a kórházban. Szerencsére semmilyen komolyabb esemény nem történt mostanában, ezért nincsenek súlyos sérültek, csak néhány beteg. Amikor belépsz a Központba, azonnal oda siet hozzád egy fiatal fickó:
- Üdvözöllek, mi a bajod? - kérdezi tőled. Ha csak beteg vagy, akkor ülj le a váróban, mindjárt szólítunk, ha más bajod van akkor... - elgondolkozik egy kicsit. - Akkor szintén ülj le a váróban!
Tsukiyomi Mifune

Tsukiyomi Mifune

Hozzászólások száma : 17

Medikus Központ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medikus Központ   Medikus Központ Icon_minitimeKedd Jún. 01, 2010 6:55 pm

~ Na csak itt vagyok...~ Gondoltam, mikor beléptem a medikus központba. Szerencsémre csak pár könnyű sérültet láttam, így éreztem, hogy Bara nem elfoglalt, és hamar fogani tud. Mikor beléptem egyből, egy fickó lépett hozzám, és értelmetlen kérdéseket tett fel.
-Nem, Nem vagyok beteg, és nem akarok leülni a veróban. Bara-samat keresem, a vezető küldött.
Mondtam, majd végül is leülltem a váróba, mivel inkább ott üllök, mint a betegek közt állok.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Medikus Központ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medikus Központ   Medikus Központ Icon_minitimeKedd Jún. 01, 2010 9:21 pm

/Mifune/

A férfi bólint, hogy érti amit mondasz neki. Ezután egy szó nélkül lelép, téged pedig a váróban hagy. Eseménytelenül telnek a percek, egészen addig, amíg meg nem jelenik Hiroto egy igen csinos nővel az oldalán.
- Üdv, Mifune san! - üdvözöl. - Bara, ő itt Mifune, a jelenlegi tanítványom.
- Szia! - köszön a nő. - Csak nem beteg vagy?
Ekkor a Sensei a fejedre teszi a kezét.
- Ugyan, nem hiszem hogy valami betegség ledöntené a lábáról! Biztos más dolog miatt van itt. Monca, mi járatban vagy errefelé?
Tsukiyomi Mifune

Tsukiyomi Mifune

Hozzászólások száma : 17

Medikus Központ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medikus Központ   Medikus Központ Icon_minitimeKedd Jún. 01, 2010 9:53 pm

Pár perc unalmas várakozás után, ismerős arcot tekintettem meg. Hiroto sensei volt az, és egy csinős nő.
~ Szóval ő Bara...
- Yo, Hiroto sensei... Nincs semmi bajom, sőt kicsattanok annyira egészségesnek érzem magam. Igazából azért jöttem, hogy Bara-samanak adjak egy tekercset, amit a vezér adott nekem. Mondhatjuk úgy is, hogy küldetésen vagyok.- mondtam mesteremnek, és a nőnek, majd elővettem a táskámból a kék szalaggal átkötött tekercset, és Bara felé nyújtotam.
- Ő lenne az...- mondtam.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Medikus Központ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medikus Központ   Medikus Központ Icon_minitimeSzer. Jún. 02, 2010 9:19 pm

/Mifune/

A nő átveszi tőled a papírost és olvasni kezdi. Pár pillanat alatt átfutja, majd amikor felnéz belőle, elmosolyodik.
- Egy nagyon érdekes küldetést kaptál Mifune! Velem kell jönnöd néhány különleges növényért. Az árus épp Kiriben van, szóval teszünk egy kis kiruccanást. - ekkor a mesteredre néz. - Te is jössz Hiroto? - kérdezi a harcost.
A sensei-ed egy kicsit elgondolkozik mielőtt válaszolna.
- Na ná hogy megyek! Jelenleg ráérek, de azért megkérdezem a főnököt. Ha most nem ad más feladatot, akkor veletek tartok. Viszont ha nem tudok menni akkor szólok, ne aggódj!
A nő bólintott egyet, majd elindult a kijárathoz.
- Mifune, szedd össze a cuccodat és menj a kikötőbe! Amint összepakoltam, ott leszek én is.
Ezután elhagyják a várót és kilépnek a szabadba.

//Már írhatsz a kikötőbe//
Ajánlott tartalom

Medikus Központ Empty
TémanyitásTárgy: Re: Medikus Központ   Medikus Központ Icon_minitime

Medikus Központ
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Víz országa :: Mizusiro/Vízvár/-
Ugrás: