Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Medikus Központ | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Medikus Központ Szer. Ápr. 14, 2010 10:28 pm | |
| A sziget-város egyetlen kórháza. | |
| | | Momochi Zabuza Admin
Hozzászólások száma : 243 Join date : 2010. Jan. 25. Tartózkodási hely : Somewhere in Time
| Tárgy: Re: Medikus Központ Kedd Jún. 01, 2010 11:59 am | |
| /Mifune/
Alig volt néhány ember a kórházban. Szerencsére semmilyen komolyabb esemény nem történt mostanában, ezért nincsenek súlyos sérültek, csak néhány beteg. Amikor belépsz a Központba, azonnal oda siet hozzád egy fiatal fickó: - Üdvözöllek, mi a bajod? - kérdezi tőled. Ha csak beteg vagy, akkor ülj le a váróban, mindjárt szólítunk, ha más bajod van akkor... - elgondolkozik egy kicsit. - Akkor szintén ülj le a váróban! | |
| | | Tsukiyomi Mifune
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Medikus Központ Kedd Jún. 01, 2010 6:55 pm | |
| ~ Na csak itt vagyok...~ Gondoltam, mikor beléptem a medikus központba. Szerencsémre csak pár könnyű sérültet láttam, így éreztem, hogy Bara nem elfoglalt, és hamar fogani tud. Mikor beléptem egyből, egy fickó lépett hozzám, és értelmetlen kérdéseket tett fel. -Nem, Nem vagyok beteg, és nem akarok leülni a veróban. Bara-samat keresem, a vezető küldött. Mondtam, majd végül is leülltem a váróba, mivel inkább ott üllök, mint a betegek közt állok. | |
| Tárgy: Re: Medikus Központ Kedd Jún. 01, 2010 9:21 pm | |
| /Mifune/
A férfi bólint, hogy érti amit mondasz neki. Ezután egy szó nélkül lelép, téged pedig a váróban hagy. Eseménytelenül telnek a percek, egészen addig, amíg meg nem jelenik Hiroto egy igen csinos nővel az oldalán. - Üdv, Mifune san! - üdvözöl. - Bara, ő itt Mifune, a jelenlegi tanítványom. - Szia! - köszön a nő. - Csak nem beteg vagy? Ekkor a Sensei a fejedre teszi a kezét. - Ugyan, nem hiszem hogy valami betegség ledöntené a lábáról! Biztos más dolog miatt van itt. Monca, mi járatban vagy errefelé? | |
| | | Tsukiyomi Mifune
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2010. May. 15.
| Tárgy: Re: Medikus Központ Kedd Jún. 01, 2010 9:53 pm | |
| Pár perc unalmas várakozás után, ismerős arcot tekintettem meg. Hiroto sensei volt az, és egy csinős nő. ~ Szóval ő Bara... - Yo, Hiroto sensei... Nincs semmi bajom, sőt kicsattanok annyira egészségesnek érzem magam. Igazából azért jöttem, hogy Bara-samanak adjak egy tekercset, amit a vezér adott nekem. Mondhatjuk úgy is, hogy küldetésen vagyok.- mondtam mesteremnek, és a nőnek, majd elővettem a táskámból a kék szalaggal átkötött tekercset, és Bara felé nyújtotam. - Ő lenne az...- mondtam. | |
| Tárgy: Re: Medikus Központ Szer. Jún. 02, 2010 9:19 pm | |
| /Mifune/
A nő átveszi tőled a papírost és olvasni kezdi. Pár pillanat alatt átfutja, majd amikor felnéz belőle, elmosolyodik. - Egy nagyon érdekes küldetést kaptál Mifune! Velem kell jönnöd néhány különleges növényért. Az árus épp Kiriben van, szóval teszünk egy kis kiruccanást. - ekkor a mesteredre néz. - Te is jössz Hiroto? - kérdezi a harcost. A sensei-ed egy kicsit elgondolkozik mielőtt válaszolna. - Na ná hogy megyek! Jelenleg ráérek, de azért megkérdezem a főnököt. Ha most nem ad más feladatot, akkor veletek tartok. Viszont ha nem tudok menni akkor szólok, ne aggódj! A nő bólintott egyet, majd elindult a kijárathoz. - Mifune, szedd össze a cuccodat és menj a kikötőbe! Amint összepakoltam, ott leszek én is. Ezután elhagyják a várót és kilépnek a szabadba.
//Már írhatsz a kikötőbe// | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Medikus Központ | |
| |
| | | | Medikus Központ | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|