Naruto szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto szerepjáték

Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket??

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

A Shuchou kastélya

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

A Shuchou kastélya Empty
TémanyitásTárgy: A Shuchou kastélya   A Shuchou kastélya Icon_minitimeHétf. Márc. 29, 2010 6:02 pm

A Shuchou kastélya egy hatalmas épület a sziget központjában. A klán vezetője és a Hét Harcos az ideje jelentős részét itt tölti. Észre vétlenül szinte lehetetlenség bejutni.
A Shuchou kastélya Japanese_castle
Vissza az elejére Go down
Tsukiyomi Mifune

Tsukiyomi Mifune

Hozzászólások száma : 17

A Shuchou kastélya Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Shuchou kastélya   A Shuchou kastélya Icon_minitimeVas. Május 30, 2010 9:53 pm

Épp a napi edzésemre mentem volna, mikor elmentem a shuchou kastély előtt. Eszembe jutott, ha már itt vagyok, megnézem Hiroti senseit, hogy mit csinál. Bementem a kastélyba és keresgélni kezdtem.
~ Vajon merre lehet...
Gondolkodtam, hogy hol szokott lenni, de nem jutott eszembe semmi.
~ Nem is az én senseim lenne, ha nem tűnne el.~ Miután nem találtam, úgy voltam vele, nem érdekel, megyek edzeni. Majd elindultam kifelé, de lassan hátha meglátok egy ismerőst.
Momochi Zabuza
Admin
Admin
Momochi Zabuza

Hozzászólások száma : 243

A Shuchou kastélya Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Shuchou kastélya   A Shuchou kastélya Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 3:28 pm

/Mifune/

Már majdnem a kijáratnál vagy, amikor egy hangot hallasz a hátad mögül:

- Várj csak egy kicsit! - amikor megfordulsz, látod hogy a vezér az.
- Azt hiszed hogy a beavatás után elég ha minden nap edzel? Nem így mennek itt a dolgok, ezt tudhatnád! Máris megbízlak egy feladattal! Mivel még csak most kaptad meg a rangodat, ezért csak egy könnyebb küldetést kapsz. Keresd meg Bara-t és add át neki ezt a levelet, ő majd tudja hogy mit kell csinálnotok! Valószínűleg a Medikus Központban van, szerintem ott keresd először.
A vezér ezután egy kisebb tekercset ad át, amit egy világos kék szalag fog össze. Miután átnyújtotta neked, megfordul és elviharzik. Még mielőtt eltűnne hátra fordul és egyenesen a szemedbe néz:
- Ne aggódj, jó kezekben leszel! Még az is lehet hogy Bara fegyvertársa is veletek megy. - mosolyodik el. - Viszlát és sok szerencsét!
Tsukiyomi Mifune

Tsukiyomi Mifune

Hozzászólások száma : 17

A Shuchou kastélya Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Shuchou kastélya   A Shuchou kastélya Icon_minitimeHétf. Május 31, 2010 10:17 pm

Amikor a kijárat felé mentem, a vezér lépett oda hozám, és elmondta, hogy már Bushi vagyok, így nem csak edzenem kell, hanem küldetéseket teljesíteni. Elmondta, hogy keressem meg Bara-t és adjak át neki egy tekercset, amelyett oda is adott.
~ Szóval a Medikus központba keressem... Nem szeretem azt a helyett, oda csak akkor megy az ember ha baja van... igaz most egy küldetés miatt megyek, így nem olyan vészes.~ Gondoltam, és elindultam. Mikor már mind a ketten indultunk volna, a szemembe nézett, és közölte, hogy jó kezekben leszek, és sok szerencsét kívánt nekem.
~ Na akkor vágjunk bele az első küldetésbe...~ Gondoltam, mivel a Bushivá avatásomon kivül, nem volt küldetésem.
Ajánlott tartalom

A Shuchou kastélya Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Shuchou kastélya   A Shuchou kastélya Icon_minitime

A Shuchou kastélya
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto szerepjáték :: Játékzóna :: Víz országa :: Mizusiro/Vízvár/-
Ugrás: