Naruto szerepjáték Egy új ellenség, egy új szervezet. Vajon képesek leszünk megállítani őket?? |
|
| Amegakure - Kapu | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Darker D. Kazu Admin
Hozzászólások száma : 178 Join date : 2010. Jan. 08.
| Tárgy: Amegakure - Kapu Vas. Márc. 28, 2010 6:35 pm | |
| | |
| | | Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Amegakure - Kapu Csüt. Ápr. 15, 2010 9:31 pm | |
| Miután elvállalta a feladatot,összeszedte a holmiját,ami egy asztalon volt a szobában. A köpenyét is magára vette. Indulás előtt még megnézte,hogy mindene megvan-e. Ez után kiment az épületből és útbaigazítást kért a kapuhoz. ~Most először járok másik ninja faluban. Legközelebb jobban körülnézek. Feltéve,hogy visszajövök még...Kiráz a hideg,ha belegondolok... Rövidesen megérkezett a kapuhoz. Körbe nézett és egy furcsa alakot pillantott meg,úgy nézett ki,mint valami növény. ~Konan azt mondta,nem fogom eltéveszteni. Akkor ő lehet az,eléggé különbözik a többitől. Oda ment hozzá és megszólította. -Ööö...Zetsuhoz van szerencsém? | |
| | | Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Amegakure - Kapu Szomb. Ápr. 17, 2010 2:47 pm | |
| A fura, növényszerű figura feléd fordul és végre jobban szemügyre veheted. Valóban olyan, mintha valami élő növény lenne. - Igen én vagyok Zetsu és bizonyára te lennél, az akit el kell kísérnem Otogakuréba, Orochimaru-hoz. Nem vagyok elragadtatva az ötlettől. Meglehetősen veszélyes vállalkozás, de ez van, kettőnk közül csak egyikünk van közvetlen veszélyben és az te leszel. De most indulás! Azzal megfordul és elindul kifelé a faluból. /Határvidék/ | |
| | | Arata Mei
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2010. Apr. 04. Tartózkodási hely : A Bingó könyven
| Tárgy: Re: Amegakure - Kapu Szomb. Ápr. 17, 2010 2:56 pm | |
| Mei szemből is szemügyre veheti ezt a Zetsu nevü illetőt. A válaszától nincs elragadtatva. Attól még inkább nem,hogy ő lesz veszélyben. Ezek szerint egyedül kell majd Orochimaruval találkoznia. -Ez...igazán bíztató,mondhatom...Mindegy,induljunk...Mellesleg a nevem Mei,ha érdekel. ~Bár ha ez öngyilkos küldetés,akkor biztos hidegen hagyja. Elindul Zetsu után és alig fél méterrel lemaradva megy mögötte. ~Remélem nem a vesztembe rohanok. -Konan azt mondta,hogy te fogod nekem elmondani,mi a dolgom pontosan.-utalt rá,hogy túl sok mindent nem tud.
/határvidék/ | |
| | | Arata Mei
| Tárgy: Re: Amegakure - Kapu Vas. Ápr. 18, 2010 9:23 pm | |
| Nem válaszol Sasuke szavaira,csak biccent neki köszönésképp. Örül,hogy épp bőrrel megúszta ezt a látogatást. Gyakorlatilag besétált az oroszlán...vagy inkább a kígyó barlangjába. -Köszönöm. Én is úgy vélem,hogy ez jó eredménynek tekinthető. Átlépték a határt,majd folytatták az útjukat. A további órákban megint nem sok szó esett köztük,végül átlépték az Eső országának határát és hamarosan megérkeztek Amegakure kapujába. -Nos,megérkeztünk. Merre tovább? Gondolom jelenteni kellene Konannek. | |
| | | Kaguya Kimimaro Admin
Hozzászólások száma : 493 Join date : 2010. Jan. 20.
| Tárgy: Re: Amegakure - Kapu Vas. Ápr. 18, 2010 9:42 pm | |
| Eléritek Amegakure kapuját és át is lépitek. Az őrök kérdés nélkül beengednek benneteket. Zetsu ezután megáll. - Neked jelentést kell tenned, nekem ellenben más dolgom van, úgyhogy távoznék is. További szép napot! -azzal eltűnik, mintha a föld nyelte volna el. Neked pedig nem maradt más dolgod, mint megkeresni Konan-t és elmondani neki, hogy mit tudtál összehozni tárgyalás címén az Otokagéval.
/Jutalmad 40 CHP/ | |
| | | Arata Mei
| Tárgy: Re: Amegakure - Kapu Vas. Ápr. 18, 2010 9:47 pm | |
| -Rendben. Minden jót!-köszön el Zetsutól. Látva,ahogy az utitársa eltűnik,már világos,hogy miért csak ő volt veszélyben,míg Otogakureban voltak. ~Tehát ő csak lebújt volna a föld alá,míg engem széttépnek. Kedves. Mivel hogy még van itt dolga,vissza indul oda,ahol az éjszakát töltötte. Nem mondtak neki semmit,hogy hova kell mennie és kit kell keresnie,így ez a legésszerűbb. Konan már biztosan tudja,hogy visszaértek.
/a vezető irodája/ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Amegakure - Kapu | |
| |
| | | | Amegakure - Kapu | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|